| | | Hétf. Júl. 12, 2021 11:09 pm | Karena Alexandrovna Aksakov Karen, Sascha, Sachi "My family is my life, and everything else comes second as far as what's important to me." Nem: nő Kor: 18 év Vér: aranyvérű Születési hely: Jakutföld, Aksakov-birtok Iskola/ház: Koldovstoretz -> Docendo Discimus Mágusakadémia: Bestiagondozó szak Munka: akadémista Családi állapot: egyedülálló Patrónus: vipera (már nem tudja megidézni) Pálca: vörösfenyő, főnixtoll, 11 és fél hüvelyk Ki is vagyok Soha nem voltam jó abban, hogy leírjam magamat, nem is szerettem nagyon belegondolni, hogy pontosan milyen is vagyok. Egyszer a Koldovstoretz-ben egy elég nagy balhéba keveredtem bele, ami miatt később konzultációra kellett járnom egy pszichológushoz, és egyszerűen utáltam, amit ott megtanultam magamról... Bár tény, hogy emiatt sokat fejlődött a személyiségem és a világról alkotott elképzeléseim, egyszerűen csak le akartam tagadni mindent. Nem akartam volna szembenézni a saját gyengeségeimmel, talán tényleg gyenge vagyok. Valamint önző, ezt még én magam is elismerem, eléggé el voltam kényeztetve gyerekként. A nagyapa kedvenc unokája voltam, mindent megkaptam, ha tőle kértem, néha már nem is próbálkoztam anyáékkal, hanem egyenesen hozzá mentem. Sokszor hazudtam azt, hogy anya és apa nem engedték meg, sírást tettettem, hogy megsajnáljanak. Anya és apa is rendkívül szerettek, egyke gyerekként pedig minden figyelem rám irányult. Kislányként erősen vágytam is rá, hogy folyton rám figyeljenek és velem foglalkozzanak, ezt viszont kinőttem a kamaszkorral. Hála az égnek. Őszintén szólva a mai napig zavarba jövök, amikor az unokatestvéreim ezzel cukkolnak. Mostanra már nem az önteltségem és állandó figyelem hiányom miatt utálnak, sokkal inkább mert rideg vagyok. Nem igazán érdekel mások véleménye vagy jólléte. Szívfájdalom nélkül rúgok bele a földön fekvőbe, ha azt úgy látom jónak. Mindezért a nagyapámat és apát okolom, ha visszagondolok, mindezeket tőlük láttam és tanultam el. Még meg is dicsértek érte, ha követtem a példájukat. Mostanra meg már nehéz túllépni ezeken a régi szokásokon, akármennyire is látom, hogy helytelen. Egyszerűen csak jön, reflexből... Arról nem is beszélve, hogy rendkívül hirtelen haragú vagyok, már kislányként is hamar hisztit csaptam, ha nem kaptam meg, amit akartam. Az iskolában is voltak velem problémák, kamaszként és így felnőtt fejjel is leginkább erőszakhoz folyamadom. Senki nem hiszi el, de egész jó vagyok pálca nélkül is, apa megtanított boxolni, és hogy hova is érdemes ütni vagy szúrni egy kétkezes küzdelem folyamán, de mondjuk úgy, hogy addig nincs gond, amíg nem húzzák fel az agyamat. Már csak az a gond, hogy ezt én nem teszem egyszerűvé. Alapjáraton egész nyugis vagyok, nem szeretek annyira beszélgetni, azt pedig pláne utálom, ha valaki a személyes terembe próbál meg belemászni. Van, akinek megengedem, de azok csakis a barátaim. Nem szeretek kekeckedni, de általában elég nehezen tartom meg magamnak, amit gondolok. Ha pedig kicsúszik, akkor az általában minden filter nélkül. Bár vannak, akik ezért a nyers őszinteségemért még szeretnek is. Azt mondják jobb, mintha folyton jópofiznék... Csak sajnos kevés ilyen ember van, az ilyen embereket viszont nagyon is megbecsülöm. A barátaim szinte már a családom részét képezik, így ha velük szórakozol, akkor az Aksakov családdal szórakozol. Mi ugyanis elég komolyan vesszük a hűség és a bosszú fogalmát. Életem története Kedves naplóm, apa ma magához hívott a lakrészébe. Nagyon izgatott voltam, hiszem amióta lebetegedett, alig láttam őt. Mindössze a közös vacsoráink során, vagy ritka alkalmakkor a kertben, a rózsákat gondozva találkozhattam vele. Mindig egyre csak soványabban, gyengébben. Most is, ahogy megpillantottam őt a kanapén, összeszorult a szívem. Apa, aki bármikor, minden kérés, kérdés nélkül a porba taposta azokat, akik az útjába álltak. Apa, akit egyszer se láttam varázspárbaj során veszíteni, most már sokáig járni is képtelen… Andrei némán állt mellette, szinte levegőt venni is nehéz volt, olyan fojtogató volt a hangulat. - Karena… Édes kislányom, Karen, gyere ide. - A szája mosolyra húzódott, amint meglátott, de a szemében már nem csillant meg az a régi fény. Mégis, automatikusan indultam meg és ültem le mellé, szorosan, mint amikor még kislány voltam. Régen egy pillanatra sem akartam elszakadni mellőle, ahogy most se, sose… Abban a pillanatban, hogy a vállam az övéhez simult, könnyek gyűltek a szemembe, ő pedig csak némán mosolyogva simogatta meg a fejemet. - Karen, elég idős vagy már, így szeretnék veled megosztani valamit, amit még édesanyádnak sem meséltem el soha… - Éreztem, hogy mondani szeretne még valamit, mégsem kíváncsiskodtam, csak hagytam, hogy ez a mondat befejezetlen maradjon. Andrei elindult a hálószoba felé, de apa nem mozdult. Szorosan kulcsoltam össze az ujjaimat. A szívem csak úgy kalapált, nem tudtam, hogy mire számítsak. Azt hittem végre elmondja, hogy miért beteg, hogy esetleg meg fog halni… Nem akartam hallani, ezt semmiképpen. Ezért is lepődtem meg igazán, amikor belekezdett. - Réges-régen, egy messzi földön élt egy fiú. Egy nagy, boldog családba született. Nem voltak gazdagok, nem volt olyan kastélyuk, mint az Aksakov családnak, mindössze egy pár szobás házuk. Viszont mégis nagyon boldogok voltak. Még akkor is, amikor el kellett hagyniuk szülőhazájukat, és itt, Oroszországban újraépíteniük mindent. - Nem értettem, mégsem vitt rá a lélek, hogy közbe szóljak. Apa arcán nosztalgikus mosoly játszott, a szeme a távolba révedt, tudtam, hogy magáról beszélt. A nagyapám már régen elmondta, hogy még a második varázslóháború után menekítették ide, és a védelem érdekében házasították be a családba. Apa történetét viszont még sosem hallottam. Nem tudtam, miért mondja el nekem pont most, ahogy viszont a szülők halálához ért, kirázott a hideg. Alig mertem pislogni, visszagondolva, öntudatlanul még a levegőt is visszatartom, ahogy viszont folytatta, egy kő esett le a szívemről. - … és akkor úgy döntöttek, hogy visszatérnek a szülőföldjükre. A Roxfortba íratták át őket, a Süveg viszont egy igen csak kegyetlen döntést hozott… Karen, kövess engem. - a hangja ugyanolyan kedves volt, mint előtte, mégis volt benne egy él, amit az elmúlt évek során kezdtem kihallani belőle. Követtem őt a szobájába, Andrei pedig már ott várt minket, egy nagy, függönnyel eltakart kép mellett állva. - A fiú a Griffendélbe került, amíg az ikertestvére a Mardekárba. A fiú rettenetesen nehezen tette túl magát rajta, hiszen mindig együtt voltak, ahogy a fiú szülei is mondták ’’Jing és Jang’’. Az ő világában semmi nem választhatta el a nővérétől. - Próbáltam nem értetlenül nézni rá, néha segítségkérő pillantást vetve Andrei-re, ám ő továbbra is olyan volt, mint egy szobor. Némán, egyhelyben állt, amíg apa tekintete egy pillanatra sem szakadt el az elfedett festményről. A szemei csillogtak, úgy, mint régen, amikor még kislányként együtt játszottunk. - Féltékenység, verekedés, hazudozás és szenvedés. Egy keserű, lenyelhetetlen gombolyaggá vált a kettejük kapcsolata. Pedig rendkívül szerették egymást, nem csak szerették, ez szerelem volt. A legtisztább és legbecsesebb érzés... - Riadtan néztem rá, az első szó, ami eszembe ötlött: ’’vérfertőzés’’. Minden, a szoros kapcsolatuk, az elválaszthatatlanság, apa intésére Andrei megrántotta a zsinórt, és a függöny félrecsúszott. Az a festmény a falon, a nő a képen… A lábaim remegtek, a tekintetemet le sem tudtam róla venni. Hosszú, fekete haj, rideg, szürkéskék szemek. Egyszerűen a hideg rázott ettől a tekintettől, csak akkor vettem észre, hogy libabőrös a kezem, amikor ráeszméltem, hogy öntudatlanul az ingujjába kapaszkodtam. Apa viszont egy pillanatra sem nézett rám, hanem csak folytatta a történetet, a tekintetét egyenesen a képen lévő nőre szegezve. - Karena, nagy lány vagy már és felettébb okos, így érted. Ő az a nő, a nagynénéd, Karen Nott. - Amikor kiejtette a nevét, a hideg futott végig a hátamon. Amikor én megszülettem, még bőven nem tört meg az átok, még nem szabadott volna emlékeznie semmire, de még így is... Az ő ötlete volt, hogy Karenának nevezzenek el. Mindig Karennek hívott, én pedig olyan boldog voltam. Észre sem vettem, hogy mégis meddig álltunk ott egymás mellett a néma csendben. Azt sem fogtam fel, hogy mikor kezdtek el potyogni a könnyeim, mindössze arra riadtam fel, ahogy az ujjai végigsimítanak az arcomon. Egy szomorú mosoly játszott az ajkain. - Sajnálom... Tudom, hogy nem erre számítottál, de szerettem volna, ha legalább te tudsz róla. - Pedig én nem akartam tudni róla. Legszívesebben a képébe ordítottam volna, de látva, hogy milyen ingatag lábakon áll, hogy mennyire gyenge, egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy bármit is számomnkérjek rajta. Különben is, ki vagyok én, hogy ítélkezzek felette. A nagyapám elrabolta és kihasználta az emlékezetvesztését... - Apa... Utálsz minket? - Némán néztünk egymás szemébe, láttam rajta, hogy erősen gondolkozik, mit is mondjon. Talán túl érzéketlen dolog volt tőle ezt kérdeznem. Hiszen mindezek után, hallva az őszinte érzéseit, már egyértelmű kell, hogy legyen a válasz. - Karen, soha nem bántam meg, hogy megszülettél. Édesanyádra sem haragszom, bár tény, hogy sosem tudtam igazán szeretni, attól még hálás voltam neki. Azért, amit értem tett, és amiért életet adott neked. - Ahogy megsimogatta a fejem tetejét, az ugrott be, ahogy 3 éve, amikor összesett az átok megtörése után, rögtön anyát hívta, és mindössze utána hívott engem. Lehet, hogy nem szerették egymást, de megbízhattak a másikban. Talán tényleg nem utál minket, de akkor is túl sok mindent vettünk el tőle. *** Kedves naplóm, ma apát mesterséges kómába helyezték. Nem tudjuk, hogy meddig fog tartani, hogy kiderítsék, pontosan miért is romlik az állapota, majd gyógymódot találjanak rá. Az Aksakov család minden költséget fedez, az ispotályból pedig a legjobb orvosok dolgoznak az ügyön. Szerinted tudta előre? Pont azelőtt hívott pár nappal, hogy összesett volna... Andrei, hiába kérdezem, nem akar semmit elárulni nekem. Sem azt, hogy mikortól rosszabbodott ennyit az állapota, sem pedig azt, hogy miért nem szólt apa előbb. Még mindig úgy kezel, mintha egy kisgyerek lennék, pedig mostanra már hivatalosan át is vehettem a nagyapám helyét. Mint pedig a család feje, amit mondok, arra hallgatnia is kéne, nem? Nos, nem úgy néz ki. Bár az is igaz, hogy nem érzem úgy, hogy igazán hallani akarnám az igazságot. Undorító, de kicsit örültem, amikor nem ébredt Fogalmam sincs, hogy mit gondoljak. Ez az egész ügy a testvérével, a vérfertőzés, az elrablása... Napló, lehet őrült vagyok, de mi lenne, ha megkeresném ezt a nőt? Szerinted, ha találkoznék vele, akkor megérteném, hogy mit érzett apa? Van egyáltalán logikus magyarázat arra, hogy hogyan vonzódhattak egymáshoz? Írtam egy levelet Aloyshának. Kivételesen egy napon belül válaszolt, azt írta, hogy ha megérkeztem Londonba, akkor szívesen leül velem megbeszélni, hogy mi a probléma. Bár nem tudom, mégis hogyan közöljem vele, hogy "Éppenséggel nem tudom túltenni magamat apám vérfertőző múltján, mielőtt pedig újra beszélhettem volna vele, már kómában van, szóval azon gondolkozom, hogy megkeresem az ikertestvérét, aki azt se tudom, hogy merre él"... Viszont ő az egyetlen, akiben megbízhatok. Ő mindig meghallgatott és jó tanácsokat adott. Talán most is tud majd valamit mondani. Nekem mindenesetre még ötletem sincs, hogy mit is kellene csinálnom, az időpont pedig egyre inkább közeledik a beköltözéshez. Ha már úgy is amellett döntöttem, hogy elmenekülök egy kis időre az Aksakov család és annak kötelességei elől, akkor legalább használjam ki rendesen a rendelkezésemre álló időt, nem? Ki tudja, lehet, hogy még a végén egy indokot is találok, hogy miért ne jöjjek vissza (tudod, amikor egy hónapja arról írtam neked listát, hogy vajon mi lenne a legjobb megoldás rá, hogy átadhassam a család vezetését valakinek). Bár fogalmam sincs, hogy ki lenne a legalkalmasabb erre. Elvégre valaki olyat kellene választani, aki tudja is majd vezetni a családot. Akármennyire is alávaló egy-két ügyletünk, attól még nem akarom, hogy romba dőljön a család. Egyszerre utálom és szeretem az Aksakov nevet. Érted te ezt a dilemmát? Ha tükörbe nézek Apám kiköpött mása vagyok. Nyurga alkat, 178 centiméter, a hajam világosbarna, hol növesztem, hol éppen rövidre vágatom. Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, hogy melyiket is szeretem, ezért rendszeres vásárlója vagyok a hajnövesztő bájitaloknak. Még kamaszkoromban szőkére festettem a hajamat, akármennyire is felnéztem apámra, irigy voltam anyám platina szőke hajára. Vagy úgy általánosságban a szépségére és nőiességére. Én soha nem tudtam olyan elegáns lenni, mint anya, a könnyed, nőies járás helyett majdnem inkább trappolok, és mindenki arra panaszkodik, hogy túl gyorsan sétálok. Az arcomat se feltétlenül lehet szépnek nevezni, talán megvan a maga bája, hiszen akadtak udvarlóim a suliban, de nem vagyok az az átlagos szépség. Már csak azért sem, mert nem fektetek túl sok energiát a kinézetembe, sokszor, ha kócos a hajam, éppen csak végigfuttatom rajta az ujjaimat reggel, amíg a sminket egyenesen ki nem állhatom. Amit igazán szépnek találok magamon, és soha nem cserélném el, még anya gyönyörű, platina szőke hajára sem, az a szürkéskék szemem, amit apámtól örököltem. Rendkívül büszke vagyok rá, ha éppen nem vágok mogorva pofát, akkor még csábítónak is hathat, de mivel az esetek többségében el szoktam ijeszteni az embereket a tekintetemmel, így csak ridegnek és rémisztőnek hat. Családom Aksakov család A család jelenlegi feje én vagyok, Karena Sascha Aksakov, az előző pedig a nagyapám volt, Fyodor Alexander Aksakov. Eredetileg 16 éves koromban örököltem meg a pozíciót tőle, amikor elhunyt, azonban akkor még túl fiatal voltam, hogy átvegyem az aktív vezető helyét, így a 18. születésnapomig a legidősebb nagybátyám volt az, aki az ügyeket intézte. Ugyan még csak most vettem át a vezetést, már most elegem van belőle. Mindig is tudtam, hogy mennyi nyűggel is jár, már csak azért is, mert a nagyapa már kislány koromtól fogva sokszor hozott az irodájába és mesélt a munkájáról. Az összes üzletről, aminek mi vagyunk a tulajdonosai, amikor idősebb lettem, a részvényekről, amik a családunk tulajdonában vannak, amikor pedig pár hónapja elfoglaltam a helyemet, mint a család feje, a nagybátyám bevezetett az összes üzletbe, beleértve a feketepiaci ügyeinket. Tudtam, hiszen addigra már a nagyapa is elmesélte, hogy miféle életet élt, hogy a családunk, még ha soha nem is derült ki, a halálfalók támogatói voltak, mégis... Egyszerűen elfogott az undor, amikor megtudtam, hogy nem csak a múltban, de a mai napig vannak olyan üzleteink, amik ha napvilágot látnának, a földbe döngölnék az Aksakov nevet. Nem is értem, hogy hogyan maradt fent már már évszázadok óta a családunk. Bár túl mélyen nem ástam bele magamat az archivált dokumentumokba, de egyértelműen megállapítható, hogy túl mocskos életet éltek az őseink. Az én véleményem viszont egyedül édeskevés, hiszen hiába vagyok a család feje, az idősebb generációból álló konzulátusnak jogában áll megvétózni a döntéseimet és fordítva. Nem is akarok belegondolni, hogy milyen következményei lennének, ha hirtelen úgy döntenék, hogy teljesen meg akarom változtatni a család ügyleteit. Abban se vagyok igazán biztos, hogy akarom. Őszintén szólva, amióta nagyapa meghalt, amióta mindent elárult nekem, hirtelen úgy érzem, mintha egy teljesen új családba kerültem volna. Mintha nem is azok az emberek vennének körbe, akik eddig. Apa története pedig az utolsó csepp volt a pohárban. Tanulmányi cimszó alatt ismét elhagytam a házat, és a nagybátyámra bíztam a vezetést, de nem tudom, hogy tényleg vissza akarok-e menni oda. Ugyan büszke vagyok az Aksakov névre, szeretem a családomat, de úgy érzem, hogy egy család konkrét vezetése túl nehéz feladat. Édesapám Gavril Aksakov avagy régi nevén, Gavin Nott. Mint 1 hónapja megtudtam, eredetileg angol varázsló, aki a második varázslóháború alatt egy átok következtében emlékezetét vesztette és egy menekülőben lévő halálfaló ismerőse, kihasználva a lehetőséget, hogy nem emkékszik semmire, valamint tiszta múlttal rendelkezik, az ő segítségével el tudott menekülni, vissza Oroszországba. Ott pedig, félig az ismerettségük miatt, félig pedig bűntudatből a gondozása alá vette, a későbbiekben pedig a lányát is hozzáadta apámhoz. Mindig is rettenthetetlennek és erősnek láttam, kíméletlen volt az ellenségeivel, de rettenetesen szerető és megbocsájtó a családjával szemben. 3 éve viszont, amikor sikerült megtörni az átkot, amit rászórtak, és visszatértek az emlékei, azóta olyan, mintha egy idegennel éltem volna együtt. Ez alatt az idő alatt az egészsége is rendkívül megromlott, 2 hete pedig mesterséges kómába helyezték, hogy addig is kutathassák, mivel lehetne meggyógyítani. Édesanyám Inessa Aksakov, annak az embernek a lánya, aki elrabolta és kihasználta az apámat. Az a nő, aki igazából soha nem tudott erről, mindössze annyit árultak el neki, hogy annak az embernek a fia, akivel az apja régen nagyon jóban volt, és a védelme érdekében került ide. Az első pillanattól fogva apám mellett állt, hogy szánalomból, vagy kötelességből, én sose tudtam eldönteni. Anya azt mondta, hogy szerelem volt első látásra, és hogy kemény munka volt, amíg meglágyította az apám szívét annyira, hogy végre elfogadja őt. Anya azt mondta, hogy szerették egymást, elismerem, harmónikus volt a kettejük kapcsolata, amikor pedig anya ágynak esett, apa kitartott mellette és gondozta őt. Anya viccesen megjegyezte, hogy úgy tűnik az első és az utolsó találkozásuk pont ugyanolyan lesz, csak helyet cseréltek. Így, 2 évvel a halála után már én is tudok rajta nevetni, viszont már azt is tudom, hogy apám sosem szerette őt a szíve mélyéről, hiszen még az emlékei elvesztése ellenére is azután a nő után nevezett el engem, akit világéletében szeretett. Valahol a szívem mélyén örülök, hogy ezt anya sohasem érte meg. Nagynéném Karen Nott, apám ikertestvére. A nő, aki állítólag élete szerelme volt, és soha nem fogja tudni megbocsájtani magának, hogy így kellett elválniuk, még ha nem is tehetett róla. Őszintén szólva, a hideg is kiráz a gondolattól, hogy apám a saját testvérét szerette, ahányszor csak belegondolok, elfog a hányinger. Egy világ dőlt össze bennem, amikor elmesélte, és mégis eljöttem Angliába, hogy megtalálja ezt a nőt, és még ha apa nem is tudja ezt már megtenni, legalább helyette szeretném elmondani, hogy túlélte a háborút, nem elmenekült, hanem elrabolták, és hosszú éveken keresztül átverték... Ha maradt még hely apámnak a nő a szívében, ha ezek alatt az évek alatt nem árulóként, hanem áldozatként emlékezett rá, akkor talán elárulom, hogy melyik kórházban is ápolják. Talán, bár teljesen bizonytalan vagyok benne, hogy mi is lenne a helyes döntés. A kép, ami apámról élt a fejemben egy teljes hazugság, de attól még az apám marad és szeretem őt. Apám pedig biztosan örülne, ha ez a nő, Karen, a nagynéném, legalább egyszer újra látná őt. Nagyapám Fyodor Aksakov, a nagyapám, akinek a kis hercegnője voltam, annyira, hogy a halálos ágyán engem nevezett ki a család örökösének, ellenben a nagynénéimmel és nagybátyáimmal. Kislányként mindig is úgy gondoltam, hogy azért szeretett ennyire, mert a kedvenc lányának voltam a gyereke, 16 évesen viszont megtudtam a teljes igazságot. A halálfaló előélete, a szerepe az angliai II. varázslóháborúban, apám elrablása és kihasználása... Akkor és ott, a halálos ágya mellett azt kívántam, hogy bárcsak meghalt volna ő is a háborúban. Nem érdemelte meg, hogy ilyen sokáig éljen még, szörnyű ember volt és én utálni akartam. Viszont a legjobban azt utáltam benne, hogy velünk szemben olyan kedves és gondoskodó volt, hogy egyszerűen képtelen voltam a szívem mélyéről utálni őt. A mai napig nem tudom, hogy mit is kellene gondolnom róla, hogy vajon megérdemli-e a megbocsájtást, vagy életem végéig utálnom és megvetnem kellene őt... Unokatestvérek Habár egyke gyerek vagyok, rengeteg unokatestvérem van, akikkel együtt nőttünk fel, minden nyáron együtt játszottunk, a legtöbbjükkel ugyanoda jártunk iskolába is, most pedig, hogy Londonba jöttem, meglátogatom az egyiküket. Ugyan már hosszú évekkel ezelőtt eljött Oroszországból, de a mai napig szoktunk levelet írni a másiknak. Ő mindig meghallgatott, és remek tanácsokat tudott adni, őszintén szólva szeretném kikérni a véleményét apámmal kapcsolatban is, de úgy éreztem, hogy ez erősen nem levél-téma. Azt mondta, hogy elég elfoglalt az akadémiai gyakorlatával, de amint tud, szakít rám időt. Ősztől pedig egy helyre fogunk járni. Párkapcsolat Sokszor voltam szerelmes, több fiúval is randiztam már, de igazán komoly párkapcsolatom soha nem volt. Legjobb tudomásom szerint jegyesem sincsen, bár azon se lepődnék meg, ha a nagyapám egyik régi ismerőse előállítana vele, hogy de hát anno' odaígérte a kezemet nekik... Mindenesetre jelenleg nem is keresek senkit, túl sok mindent kell átgondolnom a családommal kapcsolatban, nem hogy még egy párkapcsolatra is legyen energiám. Apróságok Amortentia A tél illata, az illat, amit akkor érzel, amikor nem sokára havazni fog. Mumus Az apám, ahogy undorral tekint rám. Edevis tükre Az apám és az édesanyám, ahogy mellettem állnak. Hobbim Régen nem voltam az olvasás híve, de manapság már egyre többször kerül a kezemben egy-egy könyv, bár erősen csak specifikus témákban. Kislányként balettot tanultam, a mai napig szeretem, és ha éppen olyan hangulatom van, akár táncra is perdülök. Elveim Mindig is úgy neveltek, hogy az aranyvérűek felsőbbrendűek, hogy az, amit mi teszünk, az a helyes, azonban egyre kevésbé hiszek ebben. Amióta a nagyapám színt vallott, amióta apa elmesélt mindent... A világom, az elveim, amikben eddig hittem, mind darabokra hullottak. Jelenleg, az egyetlen dolog, ami biztos az életemben, az az, hogy mindent megkérdőjelezek. Semmit sem fogok elhinni csak azért, mert valaki azt mondta. Amit sosem tennék meg Nem hinném, hogy képes lennék ölni, legalább is nyugalmi állapotban semmiképpen. Azonban, ha valaki nagyon feldühít, ha elönt a vörös köd, még én magam sem tudom, hogy mi szab határt. Ami zavar Jelenleg túl sok minden. A nagyapám "igazsága", apám szenvedése, a családunk múltja... Minden zavaros és idegesít, hogy képtelen vagyok oldalt választani. Ami a legfontosabb az életemben Jelenleg az apám, az egyetlen közvetlen rokonom, aki még él. Ami a legkevésbé fontos számomra Mások véleménye, megítélése. Amire büszke vagyok Akármit is követett el a múltban, akármekkorát is csalódtam benne, a szívem mélyén még mindig büszke vagyok az apámra, és amit az idő alatt tett, amíg én vele éltem. Ha valamit megváltoztathatnék Sokszor gondoltam rá, hogy nem hagynám, hogy apámat elrabolják, de akkor sosem születnék meg... Arra is gondoltam, hogy most, hogy már tudom, hogyan törjék meg az átkot, sokkal előbb feltöretném. Viszont félek, hogy akkor ott hagyna minket, és visszarohanna ahhoz a nőhőz, akit igazán szeret, minket pedig elfelejtene. Így végül mindig csak arra jutok, hogy nem változtatnék meg semmit. Tudom, gyáva vagyok. Így képzelem a jövõmet Reménykedem benne, hogy apa felépül, és bár még mindig nem határoztam el magamat teljesen, szeretném, ha újra találkozhatna a testvérével, én pedig elismerhetném azt a nőt, mint a nagynénémet. Egyéb Nincs irányérzéke, ezért egy elbűvölt iránytűvel szokott mászkálni, ami mindig a legjobban vágyott hely felé mutat. Az apjától örökölte az állatokkal való kommunikáció képességét, valamint pontosan az ő nyomdokaiba lépve kezdte meg a tanulmányait a bestiagondozó szakon. Szeretne animágia tanulni, de egyszerre fél és nem tudja, hogy hova forduljon segítségért.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Kedd Júl. 13, 2021 9:44 am | Kedves Karena! Kevés komolyabb csalódás létezik az életben, mint amikor a családunkban rendül meg a hitünk. Nagyon nehéz lehetett szembesülnöd vele, hogy a családotok lényegében egy hazugságra épül, édesapád kapcsolata az ikertestvérével pedig bárki számára befogadhatatlan lenne. Bár ridegként jellemzed magad - és tegyük hozzá, hogy ez egy igazán üde színfolt az frpg világában, ahol a többség igyekszik pozitív karaktereket alkotni vagy legalábbis pozitív színben feltüntetni őket -, de minden ellenérzésedet félredobva mégiscsak törődsz édesapáddal, ez pedig szerintem biztos jele annak, hogy igenis vannak nagyon mély érzéseid. Persze egy ilyen közegben, ilyen múlttal ezeket nem lehet egyszerű kifejezni és megérteni számodra. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a történeted most, hogy saját kezedbe vetted az irányítást és egy idegen országba érkeztél. Sok sikert az akadémián, én biztosan olvasni fogom, milyen irányba indul majd el az életed, szóval futás foglalózni |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|