Alexandra az idősebbik húgom, harmadik gyermek a családban, jelenlegi állás szerint pedig a középső testvér. Sosem volt kifejezetten jó kapcsolata velem, aminek főleg a gyerekkorunk lehet az oka, de ezt nem tudnám pontosan megmondani. Három évvel ezelőtt elköltözött otthonról, amit nekem, mint hivatalos családfőnek jelentett be. Házasodni készült, nem aranyvérűvel, láttam a szemében a kissé félő, szorongó elszántságot, hogy még a kitagadást is kérdés nélkül elfogadná. Szerelmes volt. Nekem nem volt problémám ezzel, nem érdekelt úgy a vér tisztasága, mint a szüleimet, a mai napig nem érdekel. Úgyhogy elengedtem, kérdés nélkül, hadd élje az életét. Úgyis gyűlölt itthon lenni.
A kettejük kapcsolatának innentőli folytatására nincsenek komolyabb ötleteim, több apróság is eszembe jutott, amin el tudunk indulni (pl. Alexandra családi problémája a férjével, munkahelyi gondok, bántalmazás és a testvérek támaszának keresése, egyszerű nyitás a testvér felé, gyermekszületés bejelentése, stb.), de saját ötletet is nagyon szívesen várok! Természetesen a nevet és a kort leszámítva minden változtatható, szabadon adhatsz neki férjezett nevet, sztorit, mindent :) Gyere gyorsan! :)
Jennifer a legkisebb a négy gyerek közül és az, akivel a legszorosabb kapcsolatom van. Együtt élünk, a nővérével ellentétben ő maradt a kúriában és úgy tudom, nincs is a tervei között még a költözés. A második szakot végzi az akadémián, nagyon szeret tanulni és már a harmadikról beszél, meg a negyedikről, bár ki tudja, mi lesz a vége. Kiskorunk óta ragaszkodik hozzám, amin még a velünk történt különös dolgok sem változtattak. Talán az egyetlen ember, aki fontos nekem.
Nagyon beteges, szoros kapcsolatot képzeltem el Dominic és Jennifer között, ami kívülről, a részleteket nem tudva (ami Dominic lapjában egész részletesen megtalálható) teljesen normálisnak tűnhet, de belülről egyáltalán nincsen rendben. A részleteket rád bízom, Jenny jellemét is, mindent, még azt is, hogy pontosan mennyit is tud Dominic hobbijáról... Nagyon várlak!!