| | | Vas. Jún. 27, 2021 3:35 pm | "Life begins at the end of your comfort zone" Nem: Férfi Kor: 14 év Vér: félvér Születési hely: Brecon, Wales Iskola/ház: Roxfort, Hugrabug Munka: - Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Vörös mókus, ha egyszer megtanulja megidézni Pálca: Som, főnixtoll, 12 hüvelyk Amilyen vagyok Gary egy igen barátságos kölyök. Mindig optimistán áll a világhoz, nehéz olyat mondani, amivel a kedvét lehet szegni. A lelkesedése nem ismer határokat, ha valami olyat talál, ami felkelti az érdeklődését. Olyankor addig kutat és keres, amíg meg nem találja, amit akar. Annyira kíváncsi természet, hogy már több roxforti zugot és titkos járatot megtalált. Ő az az ember, aki minden követ képes megmozgatni, ha titkos átjárót szimatol. Egyébként megbízható és hűséges, még arra is hajlandó, hogy tartsa a hátát a barátainak, és inkább ő megy büntetőmunkára, mint a haverjai. A tanárok pedig könnyen elhiszik, hogy ő csinált valami butaságot, ugyanis irtóra túlbuzgó, csintalan és folyton valami rosszaságon töri a fejét. Lassan több trágyagránátot koboznak el tőle, mint annak idején a Weasley-ikrektől. Egyébként hatalmas rajongója a Weasley Varázsvicc Vállalat termékeinek is, bár ezt már az iskola vezetősége meg a szülei nem tolerálják annyira. Sőt, rengeteg olyan tulajdonsága akad, amit annyira nem szeretnek benne. Például, hogy amint lelohad a lelkesedése azonnal ellustul, vagy az órán való társalgás hirtelen sokkal érdekesebbé válik. Akarva-akaratlanul is folyton zajt csap, talán túlságosan is élénk gyerek. Arról nem is beszélve, hogy olyannyira feledékeny időként, hogy képes elhagyni a saját Nefeleddgömbjét. De ha valaki veszi a fáradtságot, és közelebb engedi magához, akkor a harsány viselkedése elcsitul, és meglátszik, hogy mennyire gondoskodó és ragaszkodó természet ő. Sosem henceg az érdemeivel, legfeljebb csak a nagybátyja történeteit adja újra elő enyhe túlzásokkal, de a saját képességeit sosem magasztalja. Segítőkész, lelkiismeretes kölyök, sose bántana meg másokat önszántából. Ő az az ember, aki kedves szavakkal próbál bátorítani, vagy éppen azon ügyködik, hogy a saját magabiztosságából a másiknak is adjon. Bármire képes, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára, akár merész fogadásokat is köt, amiknek valami hatalmas butaság lesz a vége, amelyen mindenki csak nevetni tud.
Életem története Nem esik nehezemre a Nagyterem bejárata fölé varázsolni a trágyagránátot. Hatalmas durranás lesz majd, majd sikerül a bejárathoz erősítenem. Tehát, ha valaki kinyitja az ajtót, akkor a gránát azonnal a nyakába fog robbanni. Nagyot fogok majd nevetni! Elteszem a pálcámat, és a tenyerembe kuncogok. Még Glenys se tud arról, hogy min ügyködök, egyedül Hóborcot avattam bele a tervembe, ő pedig kacagva lebeg fölöttem. − Mit gondolsz, Mester? – pillantok fel széles vigyorral az arcomon a kopogószellemre. Elvégre ő hatalmas példakép számomra csínytevés terén, arról nem is beszélve, hogy általa rengeteg mesét hallottam a bácsikámról és a Weasley-ikrekről, akik a saját korukban szintén hatalmas bajkeverőnek számítottak. Én pedig egy nap szeretnék az ő nyomdokaikba lépni. Hóborc a hasát fogva billeg a levegőben, miközben az éles nevetése bezengi az egész előcsarnokot. − Nem rossz, nem rossz, ahhoz képest, hogy egy kölyök vagy! – kacarászik, bár hozzáteszi, hogy igazán felszerelhetnék több gránátot. Grimaszolva pillantok fel arra az egyre, amit felvarázsoltam. − Szerettem volna! De az összes többit elkobozták, kész csoda, hogy egyáltalán ezt az egyet sikerült megmentenem! – panaszolom el neki, elvégre egy egész doboznyit felhalmoztam korábban, s most mindegyik a szertárba került elzárásra. Arról nem is beszélve, hogy pénteken mehetek majd büntetőmunkára. Hóborc közelebb lebeg hozzám. Gonosz vigyorra húzódnak az ajkai. Ismerem ezt a nézést. Valamit forgat a fejében. − Mi lenne, ha később segítenék neked visszaszerezni a holmijaidat, na? – Egyből felderül az arcom. Tudom, hogy az ajánlatában lesz valami turpisság, de nem érdekel, ha visszalophatom a holmijaimat. Azonnal beleegyezzek. Mások talán távol tartják magukat a kopogószellemtől, de mi egész tűrhető viszonyban vagyunk. Elvégre, ő sokszor ken rám csínyeket, ahogy én pedig rá fogom, ha valami történik. Nagyon ritka, hogy segíteni akar valamiben, és olyankor is van valami hátsószándéka, de nem izgat. Annyira nem vagyok rossz gyerek, hogy a kicsapás veszélye fenyegessen. Mindig tudom, hogy meddig mehetek el. Megbeszéljük, hogy holnap délután eltereli a figyelmét a gondnoknak, én pedig be tudok majd osonni a szertárba a cuccaimért. Az alkunk után ő kacagva elrepül, én pedig ott maradok az előcsarnokban egyedül. Belenyúlok a zsebembe, az ujjaim ráfonódnak a Nefeleddgömbömre, így kíváncsiságból rápillantok. A gömb azonnal elvörösödik, nekem viszont fogalmam sincs arról, hogy mit felejthettem el. Nem is töprengek rajta sokat, hiszen a Nagyteremből ínycsiklandozó illatok szállnak ki. Korogni kezd a gyomrom. Hm. Csak nem palacsintát érzek? A palacsintát azért kár lenne kihagyni, és… Még van egy kis időm az első óráig. Így hát meggondolatlanul belököm a Nagyterem bejáratát, abban a pillanatban pedig beterít engem a trágya. − Ó, ne már! – kiáltok fel nyakig trágyásan, miközben mindenki rajtam nevet. Azt hiszem, most már tudom, hogy mit is felejtettem el…
Ha tükörbe nézek Kamaszkora miatt kezdi elveszíteni a gyermeki báját, bár az arca még mindig jobban hasonlít egy kölyökhöz. Hosszú, barna haját inkább lehetne lobonchoz hasonlítani, hiszen bármit is próbál tenni vele, a vége úgyis az lesz, hogy a rakoncátlan hajtincsek a szemei elé lógnak. A szemeiből sugárzik az életkedv, a kalandok iránti vágy. Kékesbarna tekintetével mindig újabb csínyek után kutat. Az orra is megőrizte az a gyermeki piszeséget, ajkai pedig csibészes mosolyra húzódnak minden alkalommal, amikor jókedve van. Látszik, hogy folyton sántikál valamiben. A hirtelen növekedésnek köszönhetően megnyúlt, a testvére fejére nőtt. Teljesen mindegy, hogy mennyit eszik, akkor is vékony marad. Senkit ne tévesszen meg a vékony testalkata, mivel imád mindenre felmászni, átpréselni magát a legkisebb zugokon, sőt a mugli játszótereken előszeretettel csüng a korlátokon, vagy húzódzkodik fel, így viszonylag jó állóképességgel rendelkezik. A kezei, a térdei körül és a lábain tele van apró fehér hegekkel, amiket általában gyerekkori rosszalkodások utáni baleseteknek köszönhet. Mint amikor leesett egy fáról, vagy elesett a biciklijével. Az öltözködését tekintve nem alakult még ki saját stílusa. Általában azokat a ruhákat hordja, amiket a szülei vesznek neki, épp ezért karácsonyi ebédeknél is hordani szokta a kapott, rémes pulóvereket.
Családom Édesapám Owen Pritchard: Hivatásos fényképész. A belvárosban van egy saját kis műterme. Azt szokták mondani, hogy egy családon belül az apának kellene lennie a szigorúbb, határozottabb jellemnek, de Owen Pritchard éppolyan barátságos és lágyszívű ember, mint a felesége. Ráadásul nagyszerű történetmesélő, hiszen az ikreknek gyerekként rengeteg mesét olvasott és mondott elalvás előtt. Édesanyám Erin Pritchard: Az édesanyja egy generációkon keresztül öröklődő cukrászda tulajdonosa. Aranyos, örökké mosolygó nő, aki jót derül a fia csacskaságain. Mindig bátorítja Garyt arra, hogy küzdjön a céljaiért, és sose adja fel, akkor is, ha hirtelen minden reménytelennek tűnik. Testvéreim Glenys Pritchard: Garreth ikertestvére, talán a páros józanabbik fele. Az legalább is biztos, hogy Glenys nem olyan feledékeny, mint a fivére, így neki kell folyton emlékeztetnie Garreth-et, ha valami kimenne a fejéből. Jó testvérek, vagyis Gary szörnyen ragaszkodik hozzá, és talán ő az első, akinek elmondja, ha bántja valami. Párkapcsolat Fúúj, ez nagyon ciki dolog Egyéb rokon Rhys Pritchard: Az ikrek nagybátyja. Átoktörőként dolgozik, fiatal korában elég nagy bajkeverőnek számított, mostanra valamelyest lecsillapodott, de folyton úton van valahová. Mégis, amikor hazalátogat, Gary nagy örömmel fogadja őt, hiszen imádja az ő meséit is hallgatni. Továbbá tőle kapott egy mágikus látcsövet és egy megsárgult naplót, amelyet ha megfejt, akkor állítólag a Roxfort területén hatalmas kincs üti a markát. Apróságok Amortentia Csokis keksz, kókusz, mindenféle gyümölcsös illat Mumus Fél a viharoktól és a mennydörgés hangjától Edevis tükre Elsajátítani az animágiát, és nagy kalandorként a történelemkönyvekbe vonulni, megtalálni a bácsikája Roxfortban elrejtett „kincsét” Hobbim Színjátszókör, minden tudás felhalmozása az animágiáról, trágyagránátok robbantása, csínytevések, menekülés a gondnok elől, Hóborccal fogadásokat kötni, a Pufók Frátert fárasztani a szellemekkel kapcsolatos kérdéseivel, barátkozni, barátkozni és még többet barátkozni Elveim Ha igazán élni szeretnénk, akkor ki kell lépni a komfortzónánkból, ki kell próbálni új dolgokat, le kell győzni a félelmeinket, mert a saját határainkat feszegetve csak önmagunk jobbik verziójává válhatunk. Amit sosem tennék meg Bántani másokat. Felrobbantani egy trágyagránatot valakinek a közelében, és fizikailag, vagy lelkileg bántalmazni valakit két külön dolog. Tudni kell hol a határ. Ami zavar Ha valaki csak önmagával foglalkozik, és a másikra nem is figyel; ha valaki belevág a másik szavába; ha megromlik a süti Ami a legfontosabb az életemben Az álmai eléréséért mindent megtenni, betartani az ígéreteit Ami a legkevésbé fontos számomra Nem tudja eldönteni, hogy mi a legkevésbé fontos neki, mert ami ebben a pillanatban jelentéktelennek tűnik a számára, a következőben lehetséges, hogy az lesz a világ legfontosabb dolga a szemében Amire büszke vagyok Szuper szülei vannak, még szuperebb ikertesója és még annál is szuperebb közösség tagja lehet Ha valamit megváltoztathatnék Bárcsak ne hagyná el folyton a Nefeleddgömbjét Így képzelem a jövõmet Átoktörő szeretne lenni Egyéb Egyszer ki akarja tanulni az animágiát A nagybátyjától kapott egy elbűvölt teleszkópos tengerészeti látcsövet, amellyel képes átlátni a falakon, és segít neki megtalálni a bácsikája kincsét A szomszédjuktól nyaranta japánul tanul A Weasley Varázsvicc Vállalat partnerének is felvehetnék, annyit költ ott
|
| | | | Vas. Jún. 27, 2021 11:11 pm | Kedves Garreth! A balszerencse áradása hatalmas rajongójaként már abban a másodpercben beloptad magad a szívembe, mikor megláttam az avatarodat és azt a bizonyos spyglasst a karakterlapodban. The world is quiet here. De Lemony Snicket helyett rajongjunk egy kicsit érted is, ugyanis van miért, már önmagában az hatalmas boldogsággal tölt el, hogy a fiatalabb korosztályból is bővült egy karakterrel az oldal. Sokan, köztük én is, jobban szeretnek idősebb karaktereket alkotni, hiszen velük egészen más lehetőségek adottak, pedig néha mennyire jó egy tizennégy éves ártatlan trágyagránát akcióiról és kincskereséséről olvasni, nem igaz? Annyira édes és ártatlan kölyök vagy, remélem, még sokáig ilyen maradsz majd. És milyen szerencséd van, ugyanis bőségesen akadnak animágusok, akik biztosan szívesen beavatnának az animágia rejtelmeibe, ha ennyire érdekel a mágiának ez az ága. Bár javaslom, ne McGalagony igazgatónőnél kérdezősködj első körben... Futás foglalózni és Hóborcon kívül más játszótársakat is keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 10:04 pm-kor Juliet Denoir Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|