| | | Szer. Május 12, 2021 9:50 pm | "Háp háp te picsa" Nem: férfi Kor: 22 év Vér: mugli születésű Születési hely: Newcastle, Anglia Iskola/ház: Hollóhát (röhögj csak, én is azt tettem) Munka: hentes, hivatásos zsebtolvaj Családi állapot: STD-m van Patrónus: kancigány a Blahán lemming Pálca: jegenyefenyő, egyszarvúszőr, 11 és fél hüvelyk Amit szeretnek bennem Baromira szerethető vagyok, egy igazi napsugár a világon, a Zsebpiszok köz egyetlen meleget árasztó tündöklése (no homo), aki úgy szórja a virágszirmokat, mint egy cuki kislány az anyja negyedik esküvőjén. Ugye ezt te sem hitted el? Azért biztos vannak jó tulajdonságaim, például nagyon profin tudok másokat úgy meglopni, hogy mire észreveszi, azt is elfelejti, hogy találkozott velem. Mágia nélkül is megy, csak mondom. Nem, ez nem felvágás, csak nem vagyok olyan gyászkoporsó, hogy pálca nélkül meghalok az út közepén. Na ebben például kurva jó vagyok. Megélek a jég hátán is, nincsenek valami nagy igényeim. Aludtam már szénabálán, macskaköveken, gazdag faszi ágyában (no homo, elment nyaralni, én meg betörtem) és rozoga rekamén is, nekem aztán mindegy. Nem vagyok válogatós semmiből, bármit megeszek és megiszok, a cigi olcsón is jó, a száraz kutyatáp pedig egész jó maradék müzlibe keverve. Ha jól megfizetnek, eskü becsületesen dolgozom. A probléma az, hogy a legtöbb munkáltató egy sóher kis geci és nem ad annyit sem, hogy az embernek tető legyen a feje felett. Éppen ezért lopom meg a hentesüzletet is, és éppen ezért dolgozom mellette a kis digónak, mert az legalább jól kitömi a zsebemet. Jó titoktartó vagyok, de csak azért, mert telibe szarom mások problémáit. Ami zavar bennem másokat Egy büdös kis suttyó vagyok. Ilyesmi kifejezéseket szoktak rám a legtöbben használni és nem tudok vitába szállni vele, tényleg az vagyok. Szinte bárkit bűntudat nélkül vágok át mint halott csecsemőt a berlini falon és annyit lopok, amennyit nem szégyellek. Nem áll távol tőlem a hazugság sem, szerintem még a poligráfot is meg tudnám téveszteni, annyira természetesen megy. A legtöbben éppen ezért nem bíznak meg bennem, de az sose gond, mert még én sem bízok meg magamban. Nagyobb a pofám mint kellene és cenzúrázatlanul ömlik ki a számon minden, amit gondolok, akkor is, ha olyan verést kapok utána érte, mint a szar. Feltéve persze, hogy nem tudok gyorsan elmenekülni. Mindenesetre hiába tanultam meg, hogy az emberek a legkevésbé sem akarják tudni, hogy valójában mit gondolsz róluk és milyen hihetetlenül elmés megjegyzéseid vannak. Mégis milyen világban élünk, ahol nem értékelik az őszinteséget? Alattomos vagyok és sunyi, aki a legapróbb dolgokért is képes bosszút állni, mindezt persze olyan bosszantó módon, mint amilyen a szoba egy rejtett pontjába elrejtett döglött hal telepítése. Nem tesz tönkre életeket, de legalább kurva büdös és hetekig fogja érezni azt az okádék szagot, amíg meg nem találja a forrását. Persze ennél sokkal pazarabb ötleteim is voltak már és a fantáziám határtalan, ha valakivel mindenáron ki akarok cseszni valahogy. Amúgy eskü tök kedves vagyok, csak profin leplezem. Életem története Legalja putriban születtem. Nem, nem egy magyar kórházban, hanem otthon, ahol a szüleim élnek mind a mai napig. Panellakás, hatodik emelet, jó szar környék, tudod te hogy megy ez. Mutter a mai napig vallja, hogy rendesen szülni csak otthon lehet és a húgaimat is mindet otthon szülte. Még az ikreket is, bár nem tudom, hogyan hozta össze. Én náluk már leléptem otthonról, mert nem akartam végignézni azt a gecire undorító jelenetet, bőven elég volt a nagyobbiknál. Mert hát egy hétévest nem nehéz egy véres szüléssel traumatizálni, felnőtt férfiak is vannak sokan, akik beájulnak, mert akkora gyászkoporsók. Ha egyszer nekem lenne gyerekem, biztos nem ütköznék ilyen problémába. Még szerencse (és jobb is), hogy nem akarok pulyákat, mert a falra kenném őket. Szegény anyám pedig mennyit mondogatja nekem, hogy mennyire vágyik már egy unokára... Fúgeci, elkalandoztam. Na szóval gyerekként egy hülye kis görcs voltam. Ott hisztiztem, ahol lehetett és a sunyiságom nem ismert határokat, bár az még ma sem. Ennyit a pszichomókusokról, akik meggyőződéssel állítják, hogy az ember a nevelés által lesz olyan, amilyen. Nem, én gecinek születtem, az is maradtam. Tehát nem voltam valami kellemes társaság, anyám megszámlálhatatlanszor gyepált el, ha nem tudtam viselkedni, amiből lehet, maradandó károkat szenvedtem, de utólag már úgysem tudom felnyomni a gyámügynél. Pedig milyen summát hajthatnának be rajta az én picike kis zsebembe! Felnőtt fejjel azért jobban megbecsülöm amit tett értem és a testvéreimért, hiszen mindig meleg étel várt az asztalon, még akkor is, ha a töltött káposztája ehetetlenül szar volt. Továbbra sem nevezném az anyák gyöngyének, de legalább ha elkalapált, az is okkal volt. Nagyjából nyolc lehettem, amikor először észrevettem, hogy szupermen kutya fasza hozzám képest. Ha azt akartam, hogy a tea édesebb és melegebb legyen, akkor hiába töltöttem ki magamnak hideg és keserű teát, mire beleittam a pohárba, már meleg volt és édes. A távirányító is néha a kezembe repült még a szekrény tetejéről is, amikor fater eldugta, nehogy elkapcsoljam a kurva unalmas golfról, amin úgyis bealudt. Elég hamar rájöttem így, hogy mennyi lehetőség van ebben a szupererőben, úgyhogy mutter zsebéből úgy tűntek el a fontok, ahogy nekem gyűltek a cukorkás csomagok a szobám egy rejtett sarkában. Jól elpicsázott mindig, hiába nem tudta rám bizonyítani, hogy én voltam, egészen addig, amíg meg nem jött az a szikár banya a fura sipkával a fején meg a Ku-Klux Klános köpenyében, mint valami alvási paralízises démon, hogy elmondja, varázsló vagyok és varázslóiskolában fogok tanulni. Mutter teljesen kiborult, szentségtelenségnek nevezte, az ördög munkájának és már telefonált is a papnak románul hadarva a telefonba. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd ideröppen Drakula egy pappal Erdélyből és meglocsol szentelt vízzel, hogy ne legyek mágusgeci? Szegény mutti azóta sem lett okosabb. Végül csak bekerültem az iskolába, rengeteg használt cuccal a hónom alatt, mert mint megtudtam, kibaszott drága minden az Abszol úton, főleg a varázspálca meg a baglyok. Én eskü úgy éreztem magam mint egy LSD trip kellős közepén, pedig akkor még azt sem tudtam, mi a bánat az az LSD és végképp azt nem, milyen egy jó kis drogos trip. Most már pontosan tudom, és kísértetiesen hasonlít arra, amikor mugli születésűként először megy végig az ember a varázslók és boszorkányok telítette úton. Valahogy eljutottam a vágányra is másnap, bár nem tudom, ki volt az a csicskagyász, aki kitalálta, hogy neki kell ahhoz menni a falnak. Felültem a vonatra, nálam az a kurvanagy koffer, amiről azt sem tudtam, hogyan bírom el a nyeszlett kölyök testemmel, hiszen nem voltam agyontáplált és nem duzzadtam izmoktól, legfeljebb kiálló bordáktól. Addigra nem maradt üres kabin vagy mi a neve, úgyhogy kérdés nélkül levágtam magam az egyikbe, ahol még ülőhely volt. Először furcsán néztek rám, de végül engem is bevontak a beszélgetésbe, ugyanolyan taknyos kölykök voltak mint én és egyik sem mugli születésű, szóval több információval láttak el, mint eddig bárki más, megismertem a házakat, a tárgyakat, a sportot, a szokásokat, mire Skóciába ért a vonat, már zúgott a fejem. Faszért kellett ilyen messzire rakni ezt a kastélyt is... A Hollóhátba kerültem, ami indokolatlan röhögőgörcsöt váltott ki belőlem a rusnya kalap kis versikéje után. Én, mint bölcs és tudásra éhes ifjú csoda? Valakinek kurva jó humorérzéke van, ezt be kell vallanom. De nem vitatkoztam, csak furcsálló tekintetek gyűrűjében odavonultam a kékek asztalához, hogy helyet foglaljak. Azt hiszem, ezzel a reakcióval önmagában megpecsételtem a sorsomat és végérvényesen eldőlt, hogyan fognak kezelni engem az elkövetkező hét évben. Nem váltam népszerű diákká, azt kell mondanom. Még a saját házamból is kinéztek sokan, a tolerancia racionális bálványai, akik úgy küzdenek az egyenlőségért és az elfogadásért, mintha fizetnének nekik érte, na még ők is csak egy irritáló kis görcsnek tartottak. Az is voltam persze, kéretlenül őszinte, aki több pontot veszített mint nyert a házának, mert még a tanároknak is visszapofázott, szerencsétlen Avery biztosan nem ezt érdemelte. De vele volt a legviccesebb, mert annyira nyomorult volt, hogy soha nem tudott mit kezdeni a megjegyzéseimmel. Az iskolatársaim meg sokszor elvertek, többet volt a fejem a budiban mint azon kívül, de sebaj, mert mindent jól megjegyeztem és mindig ők jártak rosszabbul. Eltűnt ez-az, tönkrement a házi feladat, a galleonok kicserélődtek hamisokra, nekem meg vastagabb lett a zsebem, mint volt... Persze mindez semmi ahhoz képest, hogy az utolsó években az összes kis pudvának gerincre vágtam a barátnőjét és tönkretettem a kapcsolatukat, néha még a barátságokat. Mit ne mondjak, élveztem a káoszt, amit okozhattam, pláne, hogy az egyetlen ember, aki ebből profitált, az szerény személyem volt. A tanulmányi eredményeim meglepően jók voltak ahhoz képest, hogy nem sokat foglalkoztam vele. De engem érdekeltek ezek a dolgok, hiszen olyan remekül fel tudtam használni a bűbájtant főleg, hogy kár lett volna nem odafigyelnem legalább órákon. Úgyhogy még RAVASZ vizsgáim is lettek, igaz, csak bűbájtanból és átváltoztatástanból, de kurvára lettek és a rák egye ki a szívét azoknak, akik azt mondták, hogy ezt nem fogom elérni. Nem mintha sokra mentem volna velük, mert a bánat megy még akadémiára is, amúgy sem vettek volna fel, gondolom. Az utcán azért jól jön ez a tudás. Ahogy kiléptem ebből a kócerájból, otthagytam azt az ótvar lakótelepet is, ahol fater azóta a tévé előtt ült, hogy én elsős koromban kiléptem otthonról és letelepedtem a Zsebpiszok közben. Ja hogy az nem valami fasza hely? Kit érdekel? Legalább olcsó és közel van a hentesüzlethez, ahová végül elszegődtem dolgozni. Akarom mondani "dolgozni". Inkább csak szalonnát meg karajt lopni, aztán este onnan kilépve az utcákat róni kizsebelhető gazdag faszikért. Egyszer volt csak kurva szar ötlet megpróbálni, mert az olasz maffia nem szarozik, ha valaki meglopja őket. A kis digó azonban nem ölt meg azonnal, inkább felbérelt munkákra, faszom tudja, milyen indíttatásból. De bánja az isten, jól tejel, addig meg nem érdekel, miért éppen egy suttyó félcigány kell neki. Itt vagyok most. A Zsebpiszok közben egy szar kis lakásban, a napi betevőm füstölt kolbászból és lopásokból van meg, de állítom, hogy boldogabb vagyok, mint voltam. Az aurorok pedig hatalmas spanjaim, hiszen annyit töltök bent a zárkában, mint nem sokan mások. Lehet, hogy zavarna, ha nem lenne olyan szórakoztató azt a vöröst felkúrni a szövegelésemmel, de kurva nagy, ahogy az arca még élénkebb színt ölt mint a haja. Ejj, engem egyszer úgy meg fognak szúrkálni, és rohadtul meg fogom érdemelni. Ha tükörbe nézek Vágod a Kázmér és Hubát? Na pont úgy nézek ki, mintha Kázmért a jóisten Huba testalkatával áldott volna meg. Nem vagyok magas, de cserébe olyan izmos, mint egy kehes szúnyog, úgyhogy sokan hiszik azt rólam, hogy nem alulról verdesem a 175-öt. A hajam szőke (mint Kázmérnak, ha már elvesztetted volna a fonalat), amíg nem zavarja a látómezőmet, telibe szarom, hogy néz ki. Csihadjá' le, azért igénytelen nem vagyok, meg szoktam mosni! Na. A szemem kék, az arcom meg pont olyan, amilyennek egy átlagos brit embert el tudsz képzelni: kóros D-vitamin hiányban szenved, de legalább nincs kiszáradva, mert napot ugyan hiába kap, az a kurva eső állandóan esik. Tekintve, hogy csóróbb vagyok mint anyámék, nem nagyon futja márkás ruhákra, hacsak nem lopok valahonnan, de legalább teljesen hajléktalannak sem nézek ki. Mi az, hogy kétes infó? Ne húzd a szádat, mert olyat rád verek, hogy megszáll a szentlélek, burzsuj köcsög! Családom Édesapám Jack Black. Ja, tényleg ez a neve csórónak. Nem, nem az a nagydarab énekes-színész fószer. Gondolod, ha ő lenne az apám, itt élnék és így néznék ki, hülyegyerek? Igazi kis csinovnyik volt világéletében, aki reggel elment dolgozni a kis fos munkahelyére, aztán hazajött, megette anya ebédjét, majd leült tévézni. Nem mondanám, hogy a munka miatt égett ki, szerintem ő már akkor kiégett, amikor a szülészorvos megcsapkodta, hogy felsírjon. De lehet, csak így tudta ignorálni a fejhangon történő román sipákolást, amit a kedves felesége tolt a szomszéd szobában a pokolfajzat kölykeivel. Édesanyám Rozalia Dimitrescu, erdélyi cigányasszony, bár senki nem hiszi el, amikor azt mondom, hogy tőle örököltem a boszorkányságomat. Kölyökkoromban rendszeresen szétverte a seggemen a fakanalat, amikor nem tudtam viselkedni, amiért én büdös banyának hívtam, de cigányéknál ilyen a szeretet kifejezése. Nézzük a jó oldalát, legalább a pulyákat nem potyogtatta úgy magából mint a rágóautomata az aprópénzt. Testvéreim Három húgom van, egyikük tizenöt éves, a másik kettő meg kilencéves ikrek. Tudtommal egyik sem fog felnőttként pálcával hadonászni és cuccokat lebegtetni, de fosnak is tőlem, mert messziről ki tudok cseszni velük. Párkapcsolat Senki sem olyan elmebeteg. Apróságok Amortentia Anya csirkepaprikása, olcsó cigaretta, füstölt kolbász Mumus A mosógép mögé beesett, kőkemény zokni bosszút áll rajtam, amiért cseszek kiszedni onnan és kimosni. Bár lehet, már inkább a kukában kéne landolnia. Edevis tükre Szeretnék mocsok gazdag lenni és egy jakuzziban fürdőzni egy tucatnyi elitkurva, playboy nyuszi és egy nagy adag kokain társaságában. Szegény tükör most tönkrement. Hobbim Pár hónapja elloptam egy gazdag mugli faszi curlingbérletét és valamiért elmentem az edzésre. Egészen megtetszett, azóta curlingezek és zseniális érzékem van hozzá az edző szerint. Kár, hogy csalok. Elveim Amit valaki elhagy, az szabad préda. Akkor is, ha nem véletlenül hagyja el, hanem valaki segít neki benne. Amit sosem tennék meg Bármit megteszek, ha jól megfizetik. Ami zavar A köcsög szomszéd, aki a macskaszart a küszöbömön hagyja, hogy száradna a picsájára. Ami a legfontosabb az életemben Én? Mi más érdekelne? Ami a legkevésbé fontos számomra Minden más. Vannak még hasonlóan hülye kérdéseid, more? Amire büszke vagyok Nem tudom, milyen az az érzés. Ha valamit megváltoztathatnék Gazdag lennék, jakuzziban, kurvákkal és kokóval. Így képzelem a jövõmet Gazdag leszek, jakuzziban, kurvákkal és kokóval. Egyéb Menj már innen, a bugyim színe nem érdekel?
|
| | | | Hétf. Jún. 21, 2021 9:43 pm | Szia uram! Nem tudom milyen elmeállapot uralkodott rajtad, mikor ez a karakter megszületett a gondolataidban, de bármi is történt, én esküszöm élvezem. Második olvasatra még jobb, mint elsőre. Sosem röhögtem még visítva egyetlen karakterlapon sem, de most bebizonyosodott, hogy ez is megtörténhet. Ciro Marchetti mellé pont egy ilyen elmebeteg karakter való lótifutinak. Ki tudja, talán meglesz a végén az a jakuzzi, meg a kokó is, hogy megkoronázza az életedet. Nem tudom mit mondhatnék még, igazítsd útba magad a foglalók felé, aztán éles kanyar a játéktérre, mert ebből az elmebajból ennyi nem elég. Jó játékot kívánok! |
| | | | Hétf. Jún. 21, 2021 9:48 pm | Szia hölgyem!
Ezer csók és köszönet az elfogadóért, de fizetni nem tudok érte, csóró élet a cigányélet. |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 10:04 pm-kor Juliet Denoir Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|