Nem, tényleg semmi meglepő nem volt abban, hogy három fiútestvér összeverekedett, még akkor sem, ha közülük az egyik később mágiaügyi miniszter lett, a második szintén politikus, a legkisebb meg a kommandósok parancsnoka. Sőt, talán éppen emiatt volt még kevésbé megdöbbentő - egyikünk sem arról volt híres, hogy nem alakított ki mindenről határozott különvéleményt. - Szóval a kisöcsédet verted, szép, mit ne mondjak... - Azok alapján, amit előző este részegen megosztott velem a családjáról, érthető volt, hogy miért nem a nővére haját tépte gyerekként. Mr. és Mrs. Fontaine-t mindenesetre nem irigyeltem ilyen gyerekek mellett. Nem volt nehéz kitalálni, hogy nálam milliószor otthonosabban mozgott még a saját konyhámban is, ahol most járt először. Persze ez önmagában nem volt valami nagy teljesítmény, mert az esetek többségében tényleg csak arra használtam ezt a helyiséget, hogy megmelegítsem a rendelt kaját vagy összedobjak magamnak egy szendvicset (az még pont nem haladta meg a képességeimet). Nagyon ritkán fogtam egy pirítós elkészítésénél komolyabb főzésbe és azt is mindig a kényszer szülte... és mindig katasztrófa is lett a vége. Ha nem gyújtott fel semmit, már egy hajszálnyival jobban teljesített nálam. - Szerintem életemben nem ettem még semmi dél-amerikait, úgyhogy nálam biztos nem lenne csalódás, mert nincs mihez viszonyítanom - vallottam be. Életemben egyszer sem jártam még Európán kívül, tényleg elképzelésem sem volt róla, miket esznek Dél-Amerikában. Gyanítottam, hogy nem éppen a fish and chipshez vagy Shepherd's pie-hoz hasonlítanak. És azt is sejtettem, hogy Lori Dél-Amerika után rémesen unalmasnak találhatta az angol gasztronómiát... és időjárást, és embereket és még hosszan sorolhatnám, hogy mit. Egyedül az akcentusomat nem tartotta unalmasnak, csak nevetségesnek, ezt elég nyilvánvalóvá tette előző este. Letette elém a tányért, rajta az amerikai palacsintával, de a villa után nyúlva megálltam a mozdulat közepén. Magnix. Kibaszott magnix. - Gyűlöllek. Komolyan. Tiszta szívemből - szúrtam bele dühösen a villát a magnix felirat közepébe.