| Kedd Jan. 26, 2021 10:58 pm | Louis Weasley Nem: fiú Kor: 16 év Vér: egynyolcad-véla (félvér) Iskola/Munka: Roxforti diák Kapcsolatunk: anya-fia Csoport: csak ne a Mardekárba! Playby: Linus Wördemann de változtatható szőkére is Státusz: FOGLALT Részletek A csínytalanság megkoronázatlan kis hercege vagy, a többi kamaszhoz képest veled is rengeteg baj van, mert nem tudsz megmaradni egy helyben. Elnézem neked annyiban, hogy most vagy abban az időszakodban, hogy a szárnyaidat próbálod, ki akarod deríteni, hogy mi fog majd előtted állni. De rá se ránts! Ha hiszed ha nem én mindenben támogatni foglak téged. Erre valók a szűlök, de nehogy azt hidd, hogy rossz volnék, hogy azért büntetlek meg néha vagy azért veszekszem veled, mert nem szeretnélek. De szeretlek téged is, ahogyan a nővéreidet is, neked kell a legjobban tudnod, legkisebbként és egyetlen fiúként igyekeztem vigyázni és megóvni téged, talán emiatt lázadsz most egy kicsit, mert úgy hiszed kezdesz felnőni, de még nem jött el a te időd és én ezt tudom. Róla még itt találhatsz információkat: Katt!
|
|