"Az emberi lélek útjai kifürkészhetetlenek, ha nincs nálad egy nagyító, hogy jobban utána járj."
Nem: De igen! Jó, nem viccelek, nő vagyok
Kor: 37 év
Vér: félvér
Születési hely: London
Iskola/ház: Hollóhát
Munka: pszichomágus, pszichológia
Családi állapot: igen
Patrónus: angol kosorrú nyúl
Pálca: körte, oroszlánsörény, 10 és háromnegyed hüvelyk
Amit szeretnek bennem
Egy, egy almafa Pszichomágus diplomával az embernek elég szociális érzéke van, legalábbis ezt mondják. Szóval úgy tudnám jellemezni magam, hogy segítőkész vagyok, okos, művelt és nem egoista. Meg van otthon egy házi könyvtáram, tehát ha meghívlak egy teára, tudsz válogatni, hogy mit szeretnél elolvasni. Mit mondhatnék még? Az emberek szeretik a barátságos órabérem. Én meg szeretem magam.
Ami zavar bennem másokat
Kettő, két katica Én azt hiszem, elég sok negatív tulajdonságom van, de igyekszem fejleszteni magam, hogy jobb ember legyek. Túl zárkózott vagyok, nehezen engedek magamhoz közel bárkit is, kivéve, ha egy kiscicáról van szó, ha valaki megtöri a jégszívemet és állja a szigorú tekintetem. Jó, ennek a fele hazugság volt. Vagy mégsem, nem tudom. Sokat mosolygok, de tényleg nehéz megnyílnom az emberek előtt.
Életem története
Három, három kiskacsa Megszülettem, élek, majd meghalok. Az hiszem, hogy az emberi lélek számára a legnehezebb teher az, ha valamit egy életen át titkolnia kell. Mikor a lélek rettegésben él, szenved, legbelül sír. És csak egy mosollyal fejezed ki magad, mert itt nem te vagy a fontos, a pácienseidnek azt kell látnia, hogy veled minden rendben van, különben nem leszel szavahihető. Én ezen próbálok segíteni, hogy mások is jól érezzék magukat. Azt hiszem, hogy ez jól működik.
Egy hideg novemberi reggelen születtem meg, anyám második gyermekeként. Elmondások alapján már az első sírásom is rövid volt és utána szigorúan néztem mindenkire, majd szélesen elmosolyodtam. Ez a két megnyilvánulás a mai napig elkísér minden szituációban. Mármint ma már nem sírok mások előtt, csak szigorúan nézek és mosolygok. Eggsy drágám, igazán lehetne az, hogy legközelebb tollba mondom neked a dolgokat, nem pedig szombat éjjel hajnal kettőkor próbálom összeszedni és papírra vetni az életem. Kiskoromban is nagyon szerettem segíteni másokon, akár egy csigát szedtem fel a járdáról, akár a boltban segítettem valakinek, akár csupa lisztes arccal sütit csináltam. A Roxfortban a Hollóhátba kerültem és barátokra tettem szert. Sokat tanultam, de boldog voltam, egészen 15 éves koromig, amióta nyomja a titok a lelkem és csak ez számított. Végül pszichomágiát választottam az akadémián és kiváló diplomával végeztem. Irodát nyitottam és azóta minden reggel betipogok a magassarkús lábaimmal a munkába, leülök a kanapéra, iszok egy meleg, tejes latte-t és verset olvasok. Reggeli rutin, te csodás. Vállalok napi három-négy pácienst, majd hazamegyek és próbálom élettel feltölteni azt a hatalmas lakást, amit apám vett azért, hogy lenyűgözzön engem sikeresen teljesítettem a diplomát. Ha többet akarsz rólam tudni, munkaidőben hívj ezen a számon [a megnyitáshoz kattints ide], munkaidőn kívül pedig [a megnyitáshoz kattints ide] itt tudsz elérni.
Merlinre, mintha egy rossz Tinder profilt olvasnék, le kéne szakadnom ezekről a mugli cuccokról.
Ha tükörbe nézek
Négy, négy porszívó Ha egy pszichológusra nézel, muszáj, hogy érezd a bizalmat. Mivel elég sok páciensem van, úgy tűnik, bizalomgerjesztő külsőm van.Töröl, töröl, töröl. Szőke haj, barna szem, széles mosoly, vékony testalkat, a legszexibb nő 2016-ban. Basszus, rohadt nehéz magamról írnom, miért vállaltam ezt? Még egyszer: szőke, vállig érő hajam van. Barna szemeim vannak, amiket szeretek kifesteni. Az orrom pisze, az ajkaim pont megfelelőek, a mosolyom széles, a fogam nem rúzsos. Vékony vagyok, szeretem a testem, pláne a melleim, elegáns ruhákat hordok. Mindig. Ha ki akarok rúgni a hámból, a nyolc centis magassarkúm helyett csak egy öt centiset veszek fel.
Családom
Édesapám
Öt, öt póniló Randolph Spudmore Igen, ő az, tudom, hasonlítunk, nem, nem vagyok gazdag, nem, nem adok neked ingyen seprűt... Igazából neki elég sok mindent köszönhetek... Hazugság hazugság hátán. Szóval anyám és apám egyetlen gyermeke vagyok, miután szétmentek, amolyan hétvégi apuka volt. A mai napig küld nekem pénzt, csak tudnám minek.
Édesanyám
Hat, hat pillangó Marjory Whitehorn Nem is tudom, melyik gyermekét szereti a legjobban, de egész tűrhető édesanya. Úgy érzem, kicsit sok mindent fogok a szüleimre, miattuk vagyok elbaszott, de ahogy öregszem, egyre jobban kezdem tisztelni őket.
Testvéreim
Hét, hét repülő Azért nem mindennapi dolog, hogy az ember a testvérei teljes nevét mondja mindig, de ez nem a mi hibánk... Kösz szépen anya. Eggsy Fudge- Édes Eggsy! Baszódj meg. Kapd be a tudodmit. Miattad vállaltam azt, hogy írok magamról, holott tudod, hogy én inkább a szavak embere vagyok, nem az írásé. Szenvedek vele nagyon, de igyekszem. Jobban szeretem a te írásaidat olvasni, mert büszkévé teszel. Csak így tovább Eggsy és többször ne kérj tőlem ilyet ne felejts el átjönni péntek este munka után! Imogen Lynch- Édes szupersztár, elnézést Imogen! Remélem tudsz időt szakítani a teendőid között a szokásos családi estünkre pénteken. Tudom, hogy leköt téged a sok edzés, de hiányzol nekünk. Egyébként köszönöm a vip jegyeket a következő meccsere, ott leszek a helyemen! Néha szakíts másra is időt, mielőtt kiöregszel és rádöbbensz, hogy nem éltél. Keira Lynch- Édes Kiera! Remélem, lesz olyan, aki felolvassa neked a levelemet, ne haragudj, hogy nem telefonálok most. Igazából nincsen most sok időm, két páciens között írok neked, csak tudatni akartam veled, hogy igazad volt, a szívével lát az ember igazán. Hiába vagy fiatal, okos vagy és tisztellek érte. Szeretlek Kiera és péntek este játszunk! Csókol titeket, Arlene
Párkapcsolat
Nyolc, nyolc serpenyő Ha serpenyővel kell fejbevágjalak, mert hülye vagy, akkor gondok lesznek...
Apróságok; Kilenc, kilenc esernyő
Amortentia
Ecc, a pergamen és a könyv illata, egy tejes latte illata, műbőr magassarkú illata
Mumus
pecc, Kitudódik a titkom és mindenki elfordul tőlem. Természetesen, mint minden ember, én is félek valamitől, de most inkább beszéljünk rólad, minden rendben van?
Edevis tükre
kimehetsz, Öhm... sosem gondolkodtam még ezen. Boldog, nagy család egyensúlyban a karrieremel. Jézusom, utálok ennyit hazudni.
Hobbim
holnapután Versolvasás, színházba járás (Eggsy), meccsre járás (Imogen), Breille-írás tanulmányozása (Kiera)
Elveim
bejöhetsz, Mosolyogj sokat és bassza meg, leöntöttem borral a papírt.
Amit sosem tennék meg
Cérnára, Ezek után soha többször nem írok magamról kisregényt.
Ami zavar
cinegére,
Az, hogy miközben körmölök, a hajam a szemembe lóg. Ideje lenne meglátogatnom egy fodrászt, de inkább ezzel a szarral foglalatoskodok. Meg azért az is zavar, hogy szombat lévén pont az ablakom alatt üvölt a mugli zene és emiatt egy pohárka vörösborral kell nyugtatnom magam.
Ami a legfontosabb az életemben
ugorj Karrier. Jól van, mondjuk csak ki, karriermániás vagyok.
Ami a legkevésbé fontos számomra
cica Az időjárás. Esőben, hóban, jégben, sárban, napfényben is ugyanolyan jól nézek ki, mint szélviharban, éjjel, hajnalban, szellős időben.
Amire büszke vagyok
az egérre! Eggsy, Arlene (gondoltam, hogy leírom a saját nevemet is, ki tudja, hogy ki olvassa ezt a szart), Imogen és Kiera
Ha valamit megváltoztathatnék
Huss! Sokkal, de sokkal bátrabb lettem volna 17 éves koromban, amikor szóba került Ő. és hamarabb leléptem volna otthonról.
Így képzelem a jövõmet
Folytatás következik... Kiscicát simogatva és egy latte-t szorongatva ülök a kanapén és hallgatom a pácienseim.
Egyéb
Tíz, tíz ujjad van. Eggsy, sírva könyörgöm neked, hogy legközelebb inkább írd le te az én sztorimat is, jobban értékelném.
Már említettem neked, hogy nem élt bennem egy igazán konkrét kép Arlene-ről, tudatosan próbáltam elkerülni, hogy teljesen szabad kezet adhassak majd a megalkotónak - és milyen jól tettem, ennél tökéletesebb formában nem is létezhetne a karakter! Sikerült megragadnod a Fudge-Whitehorn-Spudmore-Lynch (leírni is bonyolult) család kaotikus hangulatát, a féltestvérek szoros és szinte baráti, de mégis egymás kölcsönös idegesítésén alapuló viszonyát. Nem titok, hogy imádom a jól megírt, erős női karaktereket, nem meglepő, hogy Arlene-t is második napja körülrajongom. Egyszerre süt a karakterlapjából a saját lábán álló, önálló nő képe és az érzékenység, a zárkózottság és valamilyen titok, aminek a játéktéri kibontását már mindennél jobban várom. Szuper a pb választás, imádtam a karilap felépítését, a patrónusod kimeríti a cuki fogalmát, mégis mi kellene még egy tökéletes karakterhez? Szerintem semmi, úgyhogy foglalózz gyorsan, aztán rabollak is egy halom játékra !