| even better than a superhero |
| | Vas. Nov. 22, 2020 5:28 pm | Mr. Travers Nem: férfi Kor: 24+ év Vér: aranyvérű Iskola/Munka: Minisztérium? Kapcsolatunk: báty-húg Csoport: varázsló Playby: chord overstreet Státusz: SZABAD Részletek A bátyám vagy. Talán az egyetlen ember az életemben, akiben mindig, minden körülmények között maradéktalanul megbízom. Hiszek benned, felnézek rád. Te pedig pont úgy bánsz velem, ahogy a legtöbb aggódó báty bánik a kishúgával. Pedig már nem vagyok ám olyan kicsi. Túl vagyok néhány szívtörésen, kalandon és őrültségen, de mindig akad valami, ami miatt a lelkibékéd nem nyugszik. Pedig én tényleg igyekszem elérni, hogy ne csak egy idegesítő kis csitrit láss bennem, hanem a felnőttet is. Nagyon töröm magam. Mondjuk azt te is beláttad, hogy sokkal könnyebb lenne az életem, ha hozzád és a menyasszonyodhoz, @Harley McKinnon-hoz költöznék, még mielőtt apával kinyírnánk egymást rövid távon. Vagy rosszabb. Tudod, mióta anya meghalt, elég nehéz vele. De miket is magyarázok, neked aztán nem kell bemutatni őt... Minden egyéb infót megtalálsz ---> ITTHa kérdésed van megtalálsz ---> ITT vagy Discordon: Juca#0893 A karakter elég szabadon alakítható és mindketten nagyon várjuk, hogy megérkezzen. A pb alkuképes, a család pedig jó nagy, biztosan elhalmoznak majd játékkal a Travers-rokonok. Itt a regisztráció gomb.
|
| | | | Csüt. Dec. 10, 2020 12:00 am | Mr. Travers Nem: férfi Kor: 24+ év Vér: aranyvérű Iskola/Munka: Minisztérium? Kapcsolatunk: vőlegény Csoport: varázsló Playby: chord overstreet Státusz: SZABAD Részletek Pár hónapja már hivatalosan is a menyasszonyod vagyok. Végzős voltam a Roxfortban, amikor megismerkedtünk. Akkoriban egy kis ideig táncoltam a Bacchusban és te sosem vetetted meg az ilyen helyeket. Többször is visszajöttél miattam, de mikor otthagytam a helyet nem kerestük egymást egy ideig. Talán eltelt egy év is, mikor újra összefutottunk az egyik kviddicsmeccsem után. Ott kezdődött komolyabban minden. Ezután hamar egymásra találtunk. Nem tudom, hogy mi fogott meg téged bennem, hiszen mindig is én voltam az a lány a Roxfortban, aki mindenkin áttaposott, ha neki éppen az volt az érdeke. Nem sokkal jártál felettem, így bizonyára már akkor is ismerted a nevem. A kapcsolatunk az évek alatt teljesen komolyra fordult. Két éve összeköltöztünk Edinburghban. Úgy döntöttünk, hogy távol akarunk lenni a London zajától, de ettől függetlenül te a hopp por segítségével minden reggel be tudsz menni a Minisztériumba. Távol vagyunk, de mégis közel. Rövidesen pedig össze is házasodunk. Várod már vagy félsz egy kicsit tőle? Lényegtelen igazából, mert közösen úgyis átvészeljük ezt az életnek nevezett dolgot. A karakter elég szabadon alakítható és mindketten nagyon várjuk, hogy megérkezzen. A pb alkuképes, a család pedig jó nagy, biztosan elhalmoznak majd játékkal a Travers-rokonok. Itt a regisztráció gomb.
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 169 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 169 vendég |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|