A, mint alkalmazkodó. Sosem esett nehezére beilleszkedni az új környezetébe, talán ez amiatt is van, mert rengeteg fél és örökbefogadott testvére van, akik mellett kénytelen volt alkalmazkodni és minden újra felkészülni és aszerint cselekedni. Ilyen volt az új munkahelyén is, nagyon hamar megbátorkodott és könnyedén beszélgetett bárkivel. B, mint barátságos. Nagyon nyílt és igen hamar köt ismeretséget másokkal. Igazán szívélyes társaság tud lenni, ha jó hangulata van, márpedig ő általában tenni szokott azért, hogy mindig jó hangulata legyen és sose lombozza őt le egy csúnya viharfelhő közeledte. C, mint család. Ha másokra nem is, akkor a családjára biztosan számíthat majd. Jó nagy van neki és ha egyvalamit sikerült megtanulnia az az, hogy nem minden a vér szerinti rokonságon alapszik, mert a közös emlékek és a szeretet is összeköthet embereket egy családként. D, mint diplomatikus. Nagyon tapintatos, óvatos és mondhatni ügyesen is bánik az emberekkel. A kritikáját is inkább csak finoman és szépen fogalmazza meg mindenki számára, nem szereti ebből kifolyólag ha őt kritizálják és a módszereit. Elvárja, hogy mások is eszerint bánjanak vele – még akkor is ha valahol sejti, hogy ez a kölcsönös visszafogottság a valóság eltorzult képe lesz és tényleg ideje lenne elfogadnia mások kritikáját és észrevenni, hogy mégsem tökéletes az elképzelése. E, mint elemző. Az ő elképzelése szerint mindenkinek megvan a maga erőssége és gyengesége. Eszerint igyekszik mindenkit megfejteni és ennek megfelelően tanácsokat adni nekik, hogy hol javítsanak és mire figyeljenek oda legközelebb. Röviden és tömören jó megfigyelő képessége van. F, mint fürge. Fürge rókalábak, surranó kis árnyak, hipp-hopp, jön az idegbaj. G, mint gyűrűsfarkú maki. Ez az animágus alakja, senkit sem lepett meg azzal, hogy ezzé az érdekes makivá tud átváltozni, néha ő is olyan, mint ez a jószág. H, mint Hollóhát. Idealista, célorientált, okos és sorolhatnánk az okokat, hogy ő miért került ebbe a házba. Ha van valami amiért utálni lehet őt, hát akkor az a roxforti háza, amibe a Teszlek Süveg volt kegyes beosztani őt. I, mint igazságos. Az egyenlőség híve. Ha valami nem a normális módon történik, akkor azért biztosan szólni fog. A tiszta játék nagyon lelkes támogatója és pártolója. Talán emiatt is figyel meg másokat kviddics közben. J, mint Juian. A neve, igen. Számodra lehet, hogy semmit sem mond, viszont a rokonainak és az ismerőseinek igen sokat. Kérdezd őket, hogy valójában milyen ember is ő. K, mint kelpie. Ez a kedvenc mágikus lénye, teljesen megmagyarázható okok miatt, Julian a víz elemet tudja irányítani, így a vízi állatok sokkal közelebb állnak hozzá, mint bármi más. L, mint lenge öltözet. Ha romantikus hangulatba szeretnéd hozni őt, akkor nem ilyen öltözetben jelensz meg előtte. Zavarba jön és hidd el, nem lesz kivel beszélgetned a végén. A japán animékben jellegzetesen megnyilvánuló orrvérzés hozzá pont találó a zavarbajövős pillanatoknál. Azt hinnéd felnőtt már, hogy bírja a gyűrődéseseket, de ha a jegyesét látja így, mintha elvágták volna nála a filmet. M, mint muffin. Lehetőleg csokis, de az epresnek, meg az áfonyásnak se mondana nemet. Ebből tehát következik az, hogy édesszájú és szeret enni. De persze nem viszi túlzásba, ha igen akkor már régen az látszana rajta, hogy mennyire kövér és alig tud menni a felesleges testtömegeknek köszönhetően. Edz. Megnyugodhatsz. N, mint narancs. Ez az a gyümölcs, amit jobb ha nem etetsz vele és nem is kínálsz neki ilyesmit, mert nem szereti. Még a narancslét se. Ezzel ki lehet üldözni őt a világból is. Hiába egészséges, hiába vitamindús, inkább a halál. O, mint olívabogyó. Te talán nem szereted, sőt alapból utálhatod, viszont Julian teljesen oda van érte. Persze nem tudnád lekenyerezni vele, mert ahhoz nagyon sok mennyiségre lenne szükséged. Egyszerűen az a baj, hogy nem tud betelni vele, ha egyszer elkezdi enni akkor addig tuti fel nem áll az asztaltól amíg be nem fejezte az "étkezést". P, mint pontos. Nem szeret elkésni, ezért mindig igyekszik, hogy időben, lehetőleg a megbeszélt óra előtt tíz perccel vagy fél órával ott legyen. Inkább ő várjon másra, mint más rá. Q, mint Quid pro quo. (Valamit valamiért.) Eszerint él. Pontosabban valamit amit szeret mindig el kell engednie annak érdekében, hogy az újat megkaphassa. R, mint Roselle. Képes volt elképzelni vele a közös jövőjüket, viszont rájött, hogy el kell engednie a lányt. Hagynia kell, hogy olyan életet éljen amilyet ő szeretne, lehetőleg távol a Winters családtól és a kialakult helyzettől. Mindenkinek így lesz a legjobb. S, mint Samantha. Sok olyan dolog van, amint nem osztok meg vele. De igyekszem minden kérdésére választ adni. Többek között arra is, hogy miért olyan iszonyatosan rémes a kapcsolatom Dashiell-el. Ő a lelki társam, aki számíthat rám és én is tudom, hogy számíthatok rá. Elviseljük egymás szokásait, a hisztit, de mindenekelőtt kiállunk egymás mellett, mert megbízunk egymásban, Sammie úgyis tudja, hogy idővel mindent elmondok neki. Még olyat is, amit talán nem kellene. De ő egy Jordan. Ha ő nem erős, akkor senki sem. T, mint túrázás. Imád a természetben járni, felfedezni, kirándulni. Leginkább a hegyekbe szeret ilyen túrákat lebonyolítani és sátorozni is, főleg ha van a közelben patak. U, mint udvarias. Úgy vélem ezt nem kell tagolni, lényeg, hogy szeret odafigyelni másokra. V, mint víz. Elementalista révén a víz elem az amit ő irányítani tud, ennél fogva nem is kell nagyon meglepődni, ha túl sokat ül reggelente és esténként a kádban, amikor nem kell sietnie sehová sem. W, mint whiskey. Ez az amit nem igen fogsz az ő poharában látni, mert a józanság híve. X, mint Xavier. Julian legjobb barátja és nem mellesleg a tanúja is. Annak érdekében, hogy a testvérei között ne legyen vita úgy döntött, hogy őt kéri meg erre a nemes feladatra. Y, mint yorkshire terrier. Az egyik kedvenc kutya fajtája, természetesen inkább a rövidebb szőrű és fekete barnás faját szereti ebből. Hamarosan tervez egy ilyet venni, bár azt még nem döntötte el, hogy Samantha-nak ajándékozza vagy inkább megtartsa magának, hamarosan úgyis mindketten a gazdája lesznek ennek a kis jószágnak. Z, mint zafírkék. Ilyen színű szeme van, melyben ha elveszel, akkor semmiféle csodát ne várj, valószínűleg Sammie Jordan jól móresre tanít amiért szemet vetettél rá. Amúgy nem mellesleg ez a kedvenc színe, mert úgy gondolja mindenhez passzol.
Egy pillanatra csend volt, béke és nyugalom, mert úgy éreztem minden megszűnt létezni rajtunk kívül. Csak ő létezett a számomra, minden egyébre vak voltam, vak és bolond. Szörnyű párosítás. Tudnom kellett volna, hogy egy álomvilágban ringatjuk magunkat, amiből csak úgy lehet megmenekülni, ha felébredünk. Az ébredés kiábrándító és őrjítő tud lenni, mert hatalmas ürességet hagy a szívünk legeslegmélyén, ahol féltve őriztük a szerelmünk nevét. Szörnyen éreztem tőle magam, az izmaim mintha legyengültek volna és olyan hangulatom volt, mint egy kifacsart rongynak. Semmihez sem volt kedvem, nem láttam semminek sem az értelmét, elárulva éreztem magam, bosszúsnak és talán egy kicsikét irigynek is. Ha ez az álom örökké tartott volna, talán ez az egész jó sokáig emésztett volna engem. De aztán ahogy annak rendje és módja, mindig történik valami váratlan az életünkben. Új embereket ismerünk meg, új lehetőséget kapunk az élettől és ha elég ügyesek vagyunk, akkor képesek leszünk felállni és megállni a két lábunkon és úgy tekinteni a jövőre, mint egy lehetőségre. Egy lehetőségre, ami azzal kecsegtet, hogy végre önmagunk lehetünk és esetleg még mást is boldoggá tehetünk. Amikor a legnagyobb vágyad az, hogy önmagad lehess és ezt még valaki szeresse is benned, lefogadom, hogy nem fogsz azon gondolkodni mi volt egy vagy két hónappal ezelőtt. Meglepő, de én sem gondolkodtam sokáig a múlton. Úgy tettem, mintha meg sem történt volna. Pedig itt volt, az elmém gyakran szórakozott velem és felelevenítette, mint valami égbe kiáltó bűnt. Valahányszor a tükör elé álltam és nézni kezdtem benne magam, valahányszor, nem tagadom Őt képzeltem oda magam mellé, azt ahogyan mosolyog és én békésen ölelem magamhoz. Mintha semmi és senki sem létezne, csak és kizárólag Ő. Lehet, hogy akkor abban a pillanatban tényleg csak ő és senki más sem létezett a számomra. Azt gondoltam nem tudok élni nélküle, pedig tudok s, jól van ez így.
⟁⟁⟁
Amikor egy másik lány mellett találja meg az ember a boldogságot és maga sem tudja miért őrült meg az előzőért akkor egy kicsit megáll és elgondolkodik. Elgondolkodik azon, hogy hány és hány verziója lehetett volna az életének, mégis ezt a bonyolult egyveleget választotta. Mintha Merlin szelleme szórakozni akarna rajta, mert előző életében – ha volt nekik egyáltalán – gonosz sötét mágus lehetett és most ez a büntetése az új életében. Most valaki mást ölel, az előző lány szöges ellentétét és csodák csodájára, valamiért máshogyan érez. Szerelmet érez természetesen, csak egy kicsit másképpen. Nem érzi azt, hogy valaki mással kell küzdenie és életeket kell tönkre tennie pontosan emiatt. Most talán mindenki boldog lesz. Én legalábbis ezt remélem. Mert ez az a varázsló én vagyok. Nem szórakozásból teszem azt amit teszem, nem kihasználni akarom és nem is jól kiröhögni, amiért sikerült megkedveltetnem magam Vele. Nem mellesleg szépen apránként én is megkedveltem őt. Ugyanúgy vele is le tudtam képzelni a jövőmet, de egy sokkal békésebbet, ahol nem a testvéremmel kell viaskodnom, csak önmagammal, hogy minél jobb lehessek neki. Nem tudom megmondani miért úgy érzem mellette végre békére lelhetek. Ennél többre azt hiszem jelenleg nem igazán vágyhatok. A szívem szépen lassan megérti, hogy csak egyvalakit kell végre szeretnie és az a lány minden bizonnyal egy kicsit hős lesz a szemeimben, mert titkon csak én tudom, de megmentett önmagamtól, a savanyúságtól amit mások zöld irigységnek neveznek. A testvéreim meg örülhetnek, hogy változok, hogy kezelhetőbb és elviselhetőbb leszek a számukra is. Hiszen tényleg a saját családomon fogok gondolkodni, azon amit én alakítok ki, aminek én teremtem meg a nyugodt és gond mentes környezetét. Persze tisztában vagyok azzal, hogy a családja egy kicsit neheztel rám, amiért én én vagyok és nem valami nyálas piperkőc aki behódol és benyalizik nekik, csak azért, hogy elnyerje a kegyeiket valami ostoba hazugság árán.
A stílusára két dolgot lehet mondani: elegáns és egyszerű. Ha valahol meg kell jelennie, esetleg összejövetel van, akkor képes elegáns ruhát felvenni és elviselni a zakót is. Ám otthon inkább az egyszerűeket és a kényelmeseket részesíti előnyben. Ha valaki akkor ő igenis ad a külsejére, egyrészt azért, mert le akarja nyűgözni a jegyesét, másrészt valóban jól szeretné érezni magát a saját bőrében. Testalkatát tekintve vékony, de izmos. Talán azért, mert megválogatja, hogy mit eszik, viszont ha muffinról van szó, akkor megenged egy kis bűnözést magának. Egy muffin mindig belefér az étkezések közé. A haja mindig kócos barna színű, még az animágus alakjában is elmondható róla, hogy kócos maki feje van, mert tényleg az van. A szemei, mint fentebb is olvashattad zafírkék színűek – jó igazából sima kék, de ki veszi ezt észre?
Családom
Édesapám
Barney Winters: Túl sokat tett azért, hogy a normálisnál egy kicsivel nagyobb családunk legyen, de minden elismerésem az övé. Nem lehet kis dolog mindannyiunk felett "uralkodni" és békét teremteni, akkor is ha az csak ideiglenes.
Édesanyám
Aliza Winters: Ha az ő támogatása nincs, talán sosem találom meg önmagam. Sosem jövök rá arra, hogy nem a vér köti össze a családot, hanem a szeretet. Igazán hálás vagyok ezért a leckéért az édesanyámnak.
Testvéreim
Nicholas, Elliot, Dashiell, Paris, Jasmine, Kyra, Roisin, Oisin és Millie. - A köztük és köztem lévő kapcsolat általában attól függ, hogy én hogyan viselkedem velük. Számukra olyan vagyok, mint az óceán, néha csendes, néha túl zavaros, néha meg olyan pusztító, hogy a túlélők... Nos elátkoznak ha meglátnak. Körülbelül ilyen a viszonyom velük, kivéve Dashiell-el, az óceán pusztító csapásából ugyanis, nem voltak túlélők. Vele - ellentétben a régi szép emlékekkel - már nem tudok ugyanolyan gondtalanul és vidáman elcseverészni, mint a többiekkel ha viszont látom őket.
Riszálom úgyis, úgyis... Azt gondolhatná az ember, hogy már nem tudsz meglepni, hiszen sok-sok karakterlapodat elfogadtam már - egytől egyig imádtam az összeset -, de valahogy mégis mindig sikerül újra és újra megmutatnod, hogy mennyire ötletes, egyedi és szerethető figurákat tudsz teremteni. Ismét sikerült a karakter apró kis rétegeit is megmutatnod, a lap végére szinte egy régi barátnak éreztem Juliant (habár azt képtelen vagyok megérteni, hogyan szeretheti valaki az olívabogyót és utálhatja a narancsot, de ezen nem fogunk összeveszni Juliannel... azt hiszem). Szeretem a nem éppen hétköznapi családotok újabb tagjait megismerni, mindegyikőtök hozzáad valamit ehhez a színes egészhez. Még akkor is, ha a te esetedben ez nem feltétlenül egy pozitív testvéri kapcsolat. Alig várom, hogy olvashassalak titeket Dashiellel a játéktéren is, nincs is izgalmasabb a testvéri viszályoknál . Nagyon jó a pb választás, ha képek nélkül olvastam volna a lapodat, akkor is pontosan így képzeltem volna el Julian királyt. Ó, és ki ne felejtsem a zenéket, ezer éve nem hallgattam Three Days Grace-t, de most újra kedvet kaptam hozzá . Futás foglalózni, már sokan várnak!