| | | Hétf. Nov. 16, 2020 6:44 pm | Zorgoth Xal'godan Zorgoth, Mr. Xal "Az idő. Sima, sötét és csendes. Mint egy mélyen megbúvó vágyakozás." Nem: Férfi Kor: 29 év Vér: Aranyvérű Születési hely: Ålesund, Norvégia Iskola/ház: Docendo Discimus Mágusakadémia Munka: Oktató (Bestiagondozó szak) Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Belcher-tengerikígyó Pálca: Ébenfa, runespoor méregfog, 13 hüvelyk Amit szeretnek bennem Nem mindenki tartja pozitívnak az őszinteségem, s bár számtalan hátrány ért miatta, mégis úgy tartom, hogy inkább élek olyanként, kit megvetnek a származása és a vérében folyó méreg miatt, de önmaga lehet, mint olyanként, kit elismernek, de az egész életét lényegében más bőrében éli meg, így ez számomra nagyon is pozitív. Én felvállaltam mindent, mikor életcélommá vált, hogy tanár legyek. Ki akarna mégis annyi hazugságot maga köré? Hiába forgatom jól a szavakat, valaki egyszer úgyis rábukkant volna a sötét kis titkaimra. S ha már titkok, könnyedén az emberekbe látok, nagyon hamar ráérzek a hazugságokra. Ez amolyan “családi örökség”, hiszen hét éves koromig gyakran hallgattam végig a kínvallatásokat - még akkor is, ha nem akartam. Ezek pedig inkább számomra pozitívumok, de hogy más mi pozitívat lát bennem... Nos, ezt még nem kérdeztem.
Ami zavar bennem másokat Minden és semmi. Leginkább e két csoportba tudnám sorolni a világot, melynek egyik fele megveti a vérfarkas énem, az egykori halálfaló családom, s ezáltal mindent, ami vagyok. Hogy engedhették meg, hogy fiatalokkal foglalkozzak? Miért nem rohadok én is az Azkabanban? Biztosan hátsó szándékaim vannak, senki se csodálkozzon, ha egyszer hullahegyek lesznek mögöttem... Számtalanszor hallgattam végig már e kérdéseket és megállapításokat, de már a kezdetektől sem foglalkoztattak a megbélyegzések. Nem holmi fellángolásból vallottam, így felkészültem rá, hogy a társadalom egyik fele nem fogadja nagy örömmel. A másik fele viszont elfogad ilyennek, s azt értékeli, amivé váltam önerőből, nem pedig azt, ahova születtem, s amivel megátkoztak.
Életem története Hogy milyen érzés az, mikor a születésed pillanatában kattan a bilincs a csuklód körül, s aki csak tudja, elveszi a szabad akaratod? Bármilyen borzalmasan is hangzik, gyermekként egyáltalán nem volt olyan szörnyű, de hát egy gyermek naiv és megvezethető, s tapasztalatok híján nem úgy értékeli a jót és a rosszat, mint egy felnőtt. Egészen hét éves koromig azt hittem, hogy természetes, ha a pincénk áporodott, dohos szaga fémes illattal vegyül olykor, s a kísérteties csendet sokszor sikolyok és üvöltés tölti meg. Úgy hittem, hogy egyetlen Úr van csupán ezen a világon, akit akkor még csak magamban “fura, orrtalan bácsinak” hívtam, hiszen a nevét nem mondhattam ki, mert oly hatalmas volt, s a családom annyira tisztelte, hogy nem szabadott csak úgy indokolatlanul a szánkra venni. Azt hittem, hogy minden más velem egykorú azt tanulja, hogy hogyan kell a levegőt elapasztani a nyaknál, hogyan kell gondozni egy inferust – ami vicces, de később rájöttem, hogy nem is szorulnak gondozásra, mert mágiával "működnek"... -, vagy éppen hogyan kell kiirtani magunkból minden szép gondolatot, mely a muglikhoz - akik apám szerint egy külön állatfajt képeztek - volt köthető. Egyszóval, a gondolataim és az érzéseim nem voltak a sajátjaim, hiszen ezeket más mondta meg nekem. Épp úgy, ahogy terveim sem lehetettek. Hiszen mielőtt már megszülettem, azelőtt eldőlt: Halálfaló leszek. Illetve, lettem volna... Hogy milyen érzés, mikor egyik pillanatról a másikra elvesztesz mindent és mindenkit, s rájössz, hogy valójában egy teljesen másik ember életét élted, s nem voltál eddig önmagad? Tragikus és egyben komikus. Tragikus, hiszen 1998-ban, mikor az a bizonyos ostrom történt, mindenkim odaveszett az erdőben. Tudom, most az a szöveg kellene, hogy én egyáltalán nem féltem, sőt, hét évesen még némi trükkel is segítettem a sereget! Ám ez közel sem így volt. Ugyanis míg a többiek előrenyomultak, engem egy korhadt fa mélyére raktak be, s utasítottak, hogy ne mozduljak, visszajönnek értem. Én pedig nem mozdultam. Nem is tudtam volna... A félelem annyira a húsomig hatolt s megdermesztett, hogy még ha konkrét utasítást kaptam volna, hogy induljak meg, akkor is képtelen lettem volna rá. Minden ködös volt, sötét, tele iszonyattal... Kiáltások, dobogások, csattanások, sikolyok... Én pedig vártam. Az időérzékem elvesztettem, de talán akkor nyertem kicsit vissza az öntudatom, mikor a napsugarak megtörtek a ködfátylon, madárcsicsergést hallottam, a szél bágyadt fütyülését, s ezeken kívül... Csendet. Hatalmas csendet. Győztünk! - gondoltam én. Elbuktunk. - suttogta az erdő. S mindez komikus, hiszen mikor kiléptem a fényre, s megláttam azt a sok holttestet ott heverni a sajátjaink közül, az volt az első gondolatom, hogy azok a hülye inferusok sem fognak végre ott kóborolni a házunk körül, mert hogy a nagybátyám előszeretettel foglalkozott velük. Aztán az jutott eszembe az egyik vértócsa láttán, hogy olyan szívesen meginnék egy nagy pohár vérnarancs-limonádét, mert hát na, mégis sok időre hagytak itt étlen és szomjan! Aztán csak hallgattam a madarak nótáját, s rájöttem, hogy ilyet most hallok először itt, Nagy-Britanniában. Ahol én éltem Norvégiában, ott ugyanis mindenféle nyomorúságos bestia volt, hiszen a családunk egyik fele azzal foglalkozott, hogy a Nagyúr seregének mindenféle veszedelmes lényt szolgáltasson. Így hát érthető, hogy a mi birtokainkra még a napfény is alig sütött rá ott északon... Többen éltek közel a Nagyúrhoz a családunkból, de én Norvégiában születtem, s ott is maradtam egészen mostanáig. Hogy milyen érzés teljesen üresnek lenni egy olyan világban, ahonnan kiirtottak mindent, ami Te voltál? Leginkább szabadnak mondanám, bármilyen hihetetlenül is hangzik. Ám ez nem a boldog értelemben vett szabadság, még ha voltak akkor ilyen pillanatai is. Elveszettnek éreztem magam. Nem tudtam, hogy gondolkodjak, mit érezzek, merre menjek... Így először az apró lábak hazavittek némi segítséggel, s egyedül, hét évesen több hétig ott rostokoltam a bús falak között. S vártam. Titkon reménykedtem abban, hogy majd mindenki hazajön, sőt, magamban meg is ígértem, hogy soha többet nem fogok rosszalkodni, miközben a nagybátyám arra akar tanítani, hogy irányítsak majd egy infernust, ha nagy leszek. Sőt, magamtól mentem megetetni a rúnakígyót! Sajnos ez idő alatt pár bestia életét vesztette, hiszen nem mindegyikről tudtam, hogy pontosan mi a menete a gondozásának, s a tartalékok is egy idő után elfogytak. Ez pedig számomra újabb lelki törést jelentett. A családom egyik fele kínvallató volt, a másik viszont bestiákkal foglalkozott, olyanokkal, melyeket a csatákban be lehet majd venni, így a norvég birtokunkon számtalan lényt rejtegettünk. Imádtam köztük járni, imádtam hallgatni a kígyókat, s elképesztőnek tartottam mindig, ahogy egy bestia a szelídség halovány jelét mutatta. A legközelebb hozzám mindig az a különleges rúnakígyó állt. Rengeteget beszélgettem vele (illetve velük), s azokban a kegyetlen és magányos időkben ők jelentették nekem a társaságot. Szörnyű volt látni, ahogy a lények nagy része szép sorjában kilehelte a lelkét... Én pedig hét évesen semmit sem tudtam tenni, hiába néztem végig számtalanszor az etetésüket és a gondozásukat. Csak egy gyerek voltam. Hogy milyen újra szeretni és újra meglátni a reményt? Csodálatos. Pár héttel a tragédia és a bukás után már nem voltam egyedül. Feltűnt, hogy az ételtartalék különösen fogy, s nem minden volt úgy, ahogy hagytam. Nagy volt a birtok, bárki elbújhatott rajta... S egy valaki meg is tette, ki akkor mutatta meg igazi arcát akaratán kívül, mikor beköszöntött a telihold. Az volt az egyetlen szerencsém, hogy mindig arra tanítottak, hogy egy zárt ajtó életeket menthet. Veszélyes helyen éltünk, sosem lehetett tudni, hogy mikor szabadul ki véletlenül egy bestia. Mikor pedig a Hold teljes pompájában tündökölt odafent, hangos morgásra és kaparásra ébredtem. Valami volt odakint... S az a valami egész álló éjjel ott toporgott az ajtóm előtt. Szinte éreztem a vérszomját, éreztem, hogy az életemet akarja, s tudjátok, abban a pillanatban ez is egy hatalmas törés volt bennem. Pár hete kerített hatalmába a halálfélelem, azóta minden szétrohadt körülöttem, most pedig az életemre törtek... Megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha inkább én vetnék véget a saját életemnek, az talán nem lenne olyan fájdalmas. Igen, akkor még csak hét éves voltam, s akkor éltem át életem második leghosszabb éjszakáját. Reggelre virradóan elcsitult minden, s mikor résnyire kinyitottam az ajtót, különös látvány fogadott. Egy mezítelen, idős hölgy feküdt a folyosón. Nem tudtam hirtelen, hogy mit gondoljak, így hát hirtelen felindulásból belerúgtam egy hatalmasat. S ezzel a rúgással kezdődött el a mi történetünk... A hölgy vérfarkas volt, s egy koholt vád miatt üldözték. Sehol sem talált menedéket, kivéve itt, nálam, s mivel eddigre nem tudott az ellenszerhez jutni, mely teliholdkor megtartja a lélekjelenlétét, így átváltozott egy rémes bestiává lelkileg is. Kellett neki idő, amíg tisztázza önmagát, s ehhez egy menedékre volt szüksége. Nekem pedig hét évesen valakire, aki mellettem van... Hamar összebarátkoztunk, s hamar elkezdtem kötődni hozzá. Egy idő után pedig már kialakult valamiféle különös ragaszkodás mindkettőnk részéről, hiszen őt nem érdekelte, hogy egy halálfaló családból származom, ő csak a kíváncsi gyermeket látta bennem, azt, ami neki sosem lehetett. Fél év keserves munkával, nyomozással, lefizetéssel végre tudta tisztázni magát, hiszen rá akartak verni egy olyan gyilkosságot, melyet nem követett el. Így hát visszafogadták a Durmstrangba, ahol tanított már nagyon hosszú évek óta. Szomorú volt megtapasztalni, hogy egy felreppent, aljas pletyka milyen hatalmas méreteket ölthet. Féltem, hogy azzal, hogy visszafogadták mélységes bocsánatkéréssel, elveszíthetem őt. Ő azonban biztos volt benne, hogy a gyermekévé fogad, így mikor rendeződtek végleg a dolgai, el is kezdett intézkedni. A megmaradt állatokat, melyeket együtt gondoztunk, elszállíttatta az akadémiára, így lehetőségem volt őket meglátogatni, ha arra jártunk. Engem pedig bejuttatott a Durmstrangba, s nagyon hamar célt adott az életemnek. Én is tanár akartam lenni. Mégpedig olyan, aki hivatalosan is a bestiákkal foglalkozik, a tudását átadhatja másoknak, s megértetheti az emberekkel, hogy ne ítéljenek a külsejük alapján, hanem lássanak sokkal mélyebbre a lényekben, s így megtalálhatják az igazi kincset. Hatalmas fájdalom volt számomra látni akkor, ahogy meghaltak a birtokunkon azok a bestiák, melyek születésemtől kezdve az életem részei voltak. Így a célom olyan erőssé vált, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy elérjem. Kár, hogy az élet újra arcon csapott. Hogy milyen érzés egy kiirthatatlan méreggel a testemben létezni, mely nem a saját hibámból került belém? Mintha a lelkem egy újabb része veszett volna homályba. Ameliát második anyámként szerettem, de elkövetett egy hibát. Az egyik telihold más volt, mint a többi... Eddigre már kijártam a Durmstrangot, s az akadémián tanultam tovább, hogy magam is oktató lehessek. Ekkor még senki sem tudta, hogy milyen család áll mögöttem, így még nem ért semmiféle hátrány. Aztán egy nap Amelia más helyről szerezte be a Farkasölőfű-főzetet, pedig ezt sosem szabadott volna. Vesztére. Ugyanis valamit elrontottak vagy kihagytak a főzetből, hiszen annak nem érkezett meg a hatása. Az eddigi teliholdakat mindig együtt töltöttük, ahogy a mostanit is. Ő viszont már nem tudott szólni, hogy meneküljek... Borzalmas érzés volt a harapása. Egyetlen hajszálon múlott, hogy nem szaggatott apró darabokra, s az utolsó pillanatban rá tudtam rúgni az ajtót. Eddigre azonban már a szervezetembe jutott a mérge, melyet már nem lehetett megállítani. Átokként száguldott végig rajtam, egy újabb billogot hagyva... Amelia jó lelkű asszony volt. Lelkiismeretes, szeretetteljes, s képtelen volt együtt élni a tudattal, hogy az egyetlen embert, akit szeretett a világon, képes volt bántani, így sötét idők következtek a számára. Hiába próbáltam elhitetni vele, hogy nem lesz semmi baj, csak egyetlen éjjelről van szó havonta... Ő mégsem volt képes elviselni, mikor látta az átváltozásomat s azt a borzalmas kínt, ami ezzel járt. Megszakadt a szíve, s ezzel olyan lelki teher került a vállára, mellyel nem tudott együtt élni. A lelkemből pedig újabb réteg vált semmisé, mikor megkaptam a halálhírét. Ő volt az egyetlen ember, akit a családom elvesztése óta képes voltam szeretni és elfogadni, s húsz évesen ő is elment tragikus módon, hiszen véget vetett az életének. Miattam. S a bűntudata miatt. A hét éves gyermeki énem emlékei és érzései újra erősen felbukkantak, annyi különbséggel, hogy most már egy fertőzéssel a testemben kellett élnem. Ez a teher pedig számomra is hatalmas volt, mintha minden romba akart volna dőlni körülöttem. Újra... Hogy milyen érzés életemben először az, hogy önmagam lehetek? Felemelő. Nem tudtam már ennyi titokkal és fájdalommal létezni tovább, éreztem, hogy a lelkem egyre kisebbre zsugorodik a tehertől. Tudtam, hogy ha ez így folytatódik, akkor mindenre rányomja majd a bélyegét, s el fogok süllyedni a sötétben. Egyre többször agyaltam azon, hogy mi van, ha kitálalok? Megkülönböztetnek, talán üldöznek, de a tetteim szöges ellentétei a múltamnak. Egyre többször ábrándoztam azon, milyen lehet nem rejtegetni a családi tetoválásomat, milyen lehet nyíltan beszélni arról, hogy vérfarkas vagyok, hogy halálfaló családból származok... S e gondolatok megnyugtattak. Rájöttem, hogy valójában senkinek sem érdekel a véleménye, s mikor ez tudatosult bennem, már könnyebb volt. Úgyhogy egy szép napon kiálltam a nyilvánosság elé, s bevallottam mindent. Volt, aki elfogadta, s a származásom és a vérembe folydogáló méreg mit sem számított neki, s akadtak azok, akiknek első számú ellensége lettem. Éreztétek már azt, hogy egyetlen levegővétellel mintha minden teher eltűnne a vállatokról? Én pontosan ezt éreztem, miután bevallottam mindent. Sok hátrány ért, számtalan megkülönböztetés, de engem nem érdekelt semmi, csak mentem a célom után, melyet ugyan nagyon nehezen, de végül évek múltán sikerült elérnem. Oktató lettem. S már nem az a gyermek voltam, aki mellett meghaltak a bestiák. Már volt megfelelő tudásom és tapasztalatom ahhoz, hogy életben tartsam őket, s ami a legfontosabb, hogy megértsem őket. Ezt pedig másoknak is át akartam adni, így hivatalosan maradtam az akadémián oktatóként, vendégtanárként pedig a Roxfort mellett a többi iskolában is megfordultam. Mély nyomott hagyott bennem a múlt, amit nem volt egyszerű elnyomni, elfelejteni, s ez a jellememben is meglátszott, de bizonyítottam. A világnak és önmagamnak is. Boldog vége lenne a történetnek, ha itt lenne a vége, igaz? Apám egyetlen gondolatát azonban direkt a végére tartogattam. ”A vér nem válik vízzé. Te egy Xal’godan vagy, ha akarod, ha nem.” S e bölcsességét hamarosan fogom csak megérteni... Ha tükörbe nézek Tudom, hogy nem kellene rátennem még egy lapáttal az engem körbelengő sötét pletykákra, mégsem tudnám magam elképzelni színes holmikban. A lelkem nyomorúságosnak érezné a külsőm, s ha nincs meg az összhang, az bizony sok bajt okozhat... S ha nem lenne elég a baljós öltözetem, a testem nagy részét ében vonalhálózat szövi át, mely eleinte kiegészítésnek indult csupán, hogy ne legyen túl látványos a Xal’godan jel, mely még fiatalon, hét évesen, nem sokkal a csata előtt került rám, így ez a jel számomra tartalmatlan, csak a származásomra utal, a tetteimre nem. Hamar rájöttem, hogy az egyediségem ezekben a vonalakban is képes megnyilvánulni, így rövid időn belül számtalan mindent varrattam magamra. Bőven volt hely, hiszen a több, mint 190 cm-es magasságom ad pár extra felületet. Fekete hajkoronám olykor hátrafésülve, olykor hetykén oldalra söpörve hordom, mely az öltözékemmel karöltve különös kontrasztot teremt a sápadtas arcommal, s a méregben ázott, zöldes szemeimmel. Mondták már páran, hogy olyan a tekintetem, mint egy kígyóé. S mindig azt válaszoltam sejtelmesen, nem a tekintetem olyan, hanem a nyelvem...
Családom Édesapám Xilron Xal’godan ( halott). Ő volt az az ember, akit soha, senki sem látott még mosolyogni. Tekintélyt parancsoló és rideg megjelenése félelmet keltett sokakban, mégis meglepően gyengéd tudott lenni édesanyámmal, kinek viszont imádta a mosolyát, s olyan áhítattal és csillogó szemekkel tudta nézni, hogy ilyenkor látszott rajta, hogy a kőszívének mélyén lapul azért valami élő és dobbanó. Anyám meglátta benne a szerethetőt. Ugyanis a hírneve ellenére akadt benne olyan, bár ezt csak kevesen tapasztaltuk meg. Én sem sokszor. Mégis példaképemmé vált régen, hiszen ő volt az az ember, akit nem lehetett megrendíteni. Mindig határozott és céltudatos volt, sosem láttam még megtörni, sem meginogni akár egy pillanatra. Ő is, akárcsak a családunk egyik fele, profi kínvallató volt. Édesanyám Lenuara Xal’godan ( halott). Ő volt a család összetartója, akiről senki sem mondta volna meg, hogy halálfaló. Kedves volt, békés teremtés, gondoskodó és odaadó. Legalábbis az egyik fele biztosan. Aztán ott volt a másik, aki nem ismert kegyelmet, s talán még apámnál is brutálisabb volt. Ők ketten alkottak egy párost sokszor a vallatásoknál. Amolyan “jó zsaru, rossz zsaru” módszert alkalmaztak számtalanszor, bár nehéz volt eldönteni a végén, hogy ki volt pontosan a “rossz”... Anyámat a jelleme miatt gyakran tartották bolondnak, hiszen annyira kettős volt az egész személyisége, hogy nehéz volt elhinni, hogy csak egy “lélek” lakozott benne. Testvéreim Imrith Xal’godan, Thenusha Xal’godan, Erenath Xal’godan, Einrir Xal’godan, Friorith Xal’godan ( mindenki halott). Apróságok Amortentia A friss kígyóbőr illata különösen megmelengeti a szívem, de a magnólia selymessége is egészen megbizserget. Mumus Család. Gyermekként és felnőttként is megtapasztaltam, milyen az, mikor örökre elmegy az az ember, akit szeretek. Mára pedig görcsösen tartok attól, hogy ha valaki közelebb kerül hozzám, akkor őt újra elveszítem, mint mindenki mást régen, így igyekszek elkerülni az ilyesmit, s a feladataimra koncentrálni. Ezt persze senkinek sem vallanám be. Edevis tükre A legnagyobb vágyam, hogy a rúnakígyóm emberi alakot öltsön. Hobbim Természetjárás és hegymászás. Bizonyos időközönként szükségem van a totális, mágiamentes egyedüllétre, távol mindentől és mindenkitől. Ilyenkor összepakolom a holmim, s napokra eltűnök a természet lágy ölén. Elveim “A bestiát nem kívül kell keresni, hanem belül.” Ez a családom mottója, mely mára életbölcsességgé vált számomra a bestiák által, melyek hiába tűnnek veszedelmesnek, mindegyik szívéhez van egy apró kulcs, melynek olykor a megtalálása a lehetetlennel egyenlő. De létezik. Amit sosem tennék meg Bármi is történjék, a saját életemet sosem lennék képes elvenni. Ami zavar Az előítéletek és az emberek felszínessége. Sajnos olyan világban élünk, ahol az ember társas lény, s ritka, mikor egymaga mások nélkül képes boldogulni. Valakivel együtt kell dolgozni, valakinek intéznie kell az ügyeinket, valakitől vásárolnunk kell... Borzalmasan irritál, ha valaki első látásra ítél anélkül, hogy a felszín alá nézne. Ami a legfontosabb az életemben Hogy önmagam legyek. Bármilyen szörnyű helyzet is áll elő, bármit is veszíthetek, akkor is fel kell vállalnom önmagam, ami az én esetemben egyáltalán nem egyszerű. Ami a legkevésbé fontos számomra Mások véleménye. Az érzéseimet nem rendítik meg a negatív kritikák, a köpködés, a sopánkodás, tökéletesen tudok aludni még akkor is, ha kampány indul ellenem, a “halálfaló tanár” ellen (ami nem vagyok), egész egyszerűen az emberek ostobasága az irritáló. Amire büszke vagyok Hogy kiálltam a nyilvánosság elé, s bevallottam, honnan származom. Nem volt könnyű lépés, hiszen az egész életem múlt rajta, de meg kellett tennem. Ha valamit megváltoztathatnék Semmi. Ilyennek születtem, ilyennek kell lennem. Ami pedig a múltamat illeti, hiszem, hogy minden egyes tragikus mozzanatnak volt valami értelme. E nélkül a gondolat nélkül minden bizonnyal mára rég megbolondultam volna. Így képzelem a jövõmet Nem képzelem el sehogy, ugyanis az élet megtanított arra, hogy egy szempillantás alatt minden megváltozhat. A jelenre próbálok koncentrálni, s a rövid távú tervekre (például hogy mit egyek vacsorára). Egyéb - Különleges adottsággal születtem, hiszen értek a kígyók nyelvén. Olykor mást sem hallottam gyermekként apám szájából, mint hogy “Fiam, becsüld meg e képességet, mert szörnyen ritka kincs”. Én mindig megbecsültem, s hatalmas kegynek tartottam, hogy a rúnakígyónkat megértettem. - Mindkét nemhez vonzódom, bár erről sem szoktam túl sokat beszélni. OFF: kérlek, majd a Mágikus lényekhez soroljatok! Köszönöm.
|
| | | | Csüt. Nov. 19, 2020 10:45 am | Kedves Zorgoth! Az éj sötét és tele iszonyattal, ahogy mondod. A lapod magával bilincselő volt, nem kis túlzással mondhatom azt, hogy szurkoltam a kis kölyöknek, hogy sikerüljön a kievickélés egy ilyen tragédia utn. Nem egyszerű levetkőzni a múltat, ha ennyire mélyen beléd vésték, hisz egy gyerek nem mérlegel, mindent naivan és jóhiszeműen elhisz. Azt is mondhatjuk, hogy egy gyerek soha nem születik rossznak, a körülmények teszik azzá. De te felismerted hamar a helyzetet és mertél változtatni. Nagy respect, mert nem mindenki ennyire tökös, hogy felvállaljon mindent. És minden kínod és rossz tapasztalatod, a megbélyegzésed és az extrém nehéz dolgod után itt állsz és azt teszed, amire elhivatottá váltál és amit szeretsz csinálni. Nem lehet egyszerű, de megmutattad, hogy te tudsz küzdeni a démonjaid ellen. Szóval nem is szaporítom tovább a szót, utadra engedlek. Foglalózz és jó játékot! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Vas. Nov. 24, 2024 12:58 pm Léanor D. Lecomte Vas. Nov. 24, 2024 12:39 pm Draco Malfoy Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves |
|