| | | Szer. Okt. 21, 2020 7:06 pm | Astrid Morstad Astrid vagy Ash "Indifference and neglect often do much more damage than outright dislike." — Albus Dumbledore Nem: Nő Kor: 21 év Vér: félvér Születési hely: Bodø; Norvégia Iskola/ház: Durmstrangban végzett Munka: Beugrós pultos a Foltozott Üstben Családi állapot: Szingli...még Patrónus: Fehér Tigris Pálca: Ezüst hárs, Hipogriff-karom mag, 10 és 3/4 hüvelyk, merev Amit szeretnek bennem
- Páratlan humor, csakis a legjobb fajtából
- Gondoskodó természet (csak a kiválasztottnak)
- Ragaszkodónak...vagy tapadósnak is hívtak már, de szerintem ez a szexepilem
- Elszánt, főleg ha meglepetésekről van szó
- Rettenet jó kávét csinálok; a ragumért pedig meg lehet veszni
Kinek kell ettől több?
Ami zavar bennem másokat
- Nem vagyok a barátkozós típus- kicsit rigednek, ellenszenvesnek bla bla.. tűnhetek első ránézésre. Nem izgat.
- Szarkazmus fanatikus - ami másokat zavar, engem viszont felettébb szórakoztat
- Kattant- ezt a jelzőt is kaptam már- leginkább mert szellemeket látok. Azokat is akik nem mindenkinek mutatják meg magukat. Néha (persze, csak néha) furán néznek rám ha elkezdek velük kiabálni, hogy hagyják abba az ordítozást. Fura emberek vannak szabadon...
- Haragtartó és önző - Alfival számolnom kell....
Ha kihagytam volna valamit, hát...gyere és derítsd ki a saját károdon!
Életem története Hideg van. Csontig hatoló hideg. De nem is, várj...mintha valami égne. A füst szaga átjárja az orromat, majd szúrni kezdi a tüdőm. Hirtelen szédülök. Akkor megpillantottam apám égő testét egy gerenda alá szorulva. Oda akartam menni hozzá, de valaki felkapott mielőtt megérinthettem volna. A dadám volt az. Akit anyáék együtt béreltek fel, hogy vigyázzon rám amíg ők dolgoznak. A házunk előtt anyám állt, üveges tekintettel majd lassan rám fordította a tekintetét. -Ez mind a te hibád - suttogta, majd kikapott a dadám kezéből a nyakamnál fogva, és folytogatni kezdett. Sűrű könycseppek csorogtak le az államon...majd felriadtam. Már megint AZ az álom. Gyorsan, zihálva pattantam fel és néztem közbe magam körül. Még hajnal volt, és az újonnan "kölcsönzött" lakásom franciaágyában voltam. - Ugh, el kell mennem vásárolni. -mondtam magamnak, miközben szétnéztem. -Ennek a banyának, rettenetes ízlése volt. Volt, hehe. - felkaptam a köntösömet, és egy kósza pillantás után, amit a sarokban helyet foglaló fekete zsákra intéztem, kisimítottam a vizes ticseket az arcomból és a radiátorhoz kullogtam. Feljebb tekertem a fűtést, és kikukucskáltam az ablakon. Már látszódtak az első fénysugarak a hegyek csúcsainál. -Alfi, nagyon hiányzol. Mindig tudtad, hogy nyugtass le a rémálmok után. De nemsokára együtt leszünk megint.-dörzsöltem magam, hogy elmúljanak a libabőrök az alkaromon. - Ígérem. ------------- Hé, te ott. Igen, Te, aki ezt olvasod. Astrid vagyok, de barátokna...várj, nekem nincsenek barátaim. Öhm, akkor Neked, most csak Ash. Ez pedig itt a naplóm. Könyebb így összefoglalni és észben tartani a terveimet és hogy miért teszem amit teszem. Nem, ez nem fura. Azt hallottam, hogy minden lánynak egyszer kell egy könyv, ami róla szól. Szóval, ha nem úgy alakulnának a dolgok, ebben megtaláljátok miért tettem amit tettem. Lássunk neki! Kedves Naplóm, Rólam: Aranyvérű (legalábbis részben) család egyetlen szem kislányaként születtem , Bodø- külsőrészén, a prérin. Csendes, és hideg volt a tél. Imádtam. Boldogak voltunk. Csak anya, apa, én, és a kisegítőink. Tökéletes gyerekkor volt..aztán megtörtént a tragédia, mert minden történetbe kell egy. Az édesapám egy aranyvérű varázsló volt, akinek a családja nem nézte jó szemmel, hogy az örökösük, egy mugli spiritiszta nőt vett feleségül, ÉS még gyerekük is lett. Így, elcsalták apámat egy örökösi megbeszélésre, amire Ő az utolsó pillanatban nemet mondott. De későn küldte el a baglyot. Ahogy én ismerem a sztorit, a lakályunk hagyta el aznap a kis villánkat anyám kíséretében hogy bevásároljanak a hétre, és ez elég volt a felbérelt varázslóknak, hogy rámgyújtsák a házat. Azt hitték, hogy anyámmal égek bent, de végül a saját sarjukat ölték meg. A részleteket nem mondanám. Ezután, anyám megváltozott. Durva volt. Tényleg. Én pedig csak 7 éves. Onnantól, nem csak költöznünk kellett, de még a mentál sorozataival is meg kellett birkóznom. Hogy ne öljön meg. Bár, a dadám elég jól kordában tartotta, egy zárt szobában. Amit egy pár kitörése után megtanultam elkerülni. Ja? Ott volt még apám szelleme is. Örököltem anyám spiritiszta hajlamát, amit a varázslóvérem csak erősített. De nem Ő az egyetlen akit látok; Másokkal beszélek is. Sose fog nyugodni hagyni,hogy miattam halt meg; Ezt Ő is tudja, és nem hagyja el az oldalam. De nem beszél hozzám. Nem tudom hogy kínozni, vagy vigyázni akar-e rám. De már nem is számít. Évekkel később, a dadám beíratott a Durmstrangba, ahol felnőttem. Ahol távol lehettem a múltamtól. Ahol megismertem Alfit. Hirtelen, minden jobb lett. Még apu sem jelent meg olyan sűrűn. Végre, végeztünk a suliban. Teljes boszorkány lettem és alig vártam, hogy magam mögött hagyjak mindent és a szerelmemmel éljek. De minden megváltozott amikor egy nap Alfi közölte, hogy elmegy. -Alfi, állj meg. Beszél hozzám. - kérleltem. - Nem hagyhatsz csak így itt?! Én azt hittem összeköltözünk? - nyeltem a könnyeimet. -Nehogy elkezdj nekem bőgni! - emelte meg a hangját, de gyorsan visszanyerte a ridegségét. - Nem tudok ittmaradni. Nem akarok. De ugye ettől még barátok vagyunk? -Nem, én nem ezt akarom! Kérlek...biztosan meg tudjuk beszélni. Csak mondd el mit tettem, helyrehozom!- mondtam. De mindhiába. - Sajnálom. Ebben az esetben, ég veled Ash. - majd eltűnt a szemem elől. Én pedig összezuhantam. Semmi indok. Semmi mellébeszélés. Mondjuk, ez rávallt. Tuudom, tudom mit gondolsz. Ő csak egy a sok közül. Találok mást. Nem kell túldramatizálni. De nem nekem. Ez volt az utolsó csepp. Több mint 10 év után, hazamentem. És az első dolgom volt, hogy végezzek anyámmal. Ő tehetett arról, hogy így nőttem fel. Biztos, elszóltam magam, ezért hagyott el Alfi. Igen, ez majd mindent helyrehoz. Még mindig ott volt, ahol utoljára láttam. Még mindig az ágya tetején ült, és meredt maga elé. Aztán meglátott engem. Majd apa szellemét mellettem. Tudom, hogy régen látott, de az ismerős tűz visszatért a szemébe, és rámvetette magát. Hirtelen, megijedtem és csak védekezni akartam. -Anya, ne....- nyögtem. Majd elsült a pálcám, mintha tudta volna mire van szükségem. Az erős kezek elernyedtek, lecsúsztak a nyakamról. Meghalt. A kezem a számra tettem, nehogy sikítsak. Egy könnycsepp. Vége. Felnéztem a szellem eltorzított arcára, hogy ő is látja-e mi zajlott le. Nem az én hibám. Szemében szomoráság volt, majd szertefoszlott. Akkor volt, amikor utoljára láttam apám alakját. Azóta nem jelent meg nekem. Végleg egyedül lettem. Céltalanul utazgattam...Ázsia, Európa, Az Államok. De sehol sem találtam a helyem. Aztán egy kórházi látogatás során, miután egy hevesebb pálcabalhéból kötözték a karom, nem sokkal azután hogy Londonba jöttem (láttad volna a másik csajt!), hallottam meg a nevét. Arnfrød Fornæss...A Szent Mungóban. Végre. Megvagy. Újra éreztem a szívemet dobbanni. Jövök szerelmem. Végre, végre együttlehetünk. Bármi áron. Ha tükörbe nézek Minden a kényelem. Ez a mottóm. Leginkább olyan ruhákban fogsz megtalálni, amikben a környezetbe tudok olvadni. Kényelmes farmerek, puha kötött kardigánok, pasztell tónusok. Ami viszont mindig kitűnik a tömegból, az az ezüstös hajam és jégkék szemem, amiket édesanyámtól örököltem. Ezek az egyetlen pozitív dolgok tőle. Családom Édesapám Felix Morstad, elhunyt Édesanyám Olivia Tuva Morstad, elhunyt Párkapcsolat Arnfrød Fornæss - exbarát, de én még nem zárnám le ezt a történetet Apróságok Amortentia Imáádom az illatgyertyákat. A jelenlegi kedvencek a rózsa illatú alkotások és a zsálya a lelki békémért meg a szellemek ellen. Mumus A magány. Nincs is rosszabb, mint elszigetelve, célok és társaság nlkül élni. Edevis tükre Szeretet. Valakire, aki viszont szeret minden feltétel nélkül. *felbukkan egy férfi homályos képe, amint a karjában tartva lóbál és mindaketten nevetünk, majd megcsókol* Hobbim Már el is felejtettem ezt a szót. Hobbi. Azt hiszem, szeretek olvasni. De régen volt már, amikor nem Alfit kerestem vagy éppen menekültem. Elveim 3 szabályom van amit mindig betartok: -Ha valamit elkezdtél, vidd is véghez. -Ha találsz egy jó embert, ne engedd el. Legyen az barát, barátnő vagy egyéb. Az egyéb, megbeszélés kérdése. -Nincs olyan hogy rossz döntés, csak kevés pia! Amit sosem tennék meg Azt hittem van; de már nincs ilyen. Gyilkolás, rablás, tulajdonsértés- csak a képzeleted szab határt. Az enyém nem. Jó szolgálatot tesz a suli, bár sosem gondoltam hogy ezeket kimondom. Ami zavar Ha nem tudom, mi-miért történik vagy valami okát, történetét. Tudnom. Kell. Kész. Pont. Ja, és a reggeli kávém hiánya. Rossz szokás, de valamivel mérgeznie kell magát a boszinak. Ami a legfontosabb az életemben Én, én és én. Ja, és Alfi. Ami a legkevésbé fontos számomra Mások véleménye. Amire büszke vagyok A kitartásom. Az elég jól szolgált eddig is. Ha valamit megváltoztathatnék Hiszem, hogy minden úgy történt ahogy annak kellett. Nem lennék az aki vagyok, ha nem történtek volna meg. Így nincs mit változtatnom. Így képzelem a jövõmet Nem képzelgek. Én alakítom a jövőm. Egyéb -Seer /látó/ - sokszor segít elkerülni a kéretlen bajokat, de rengeteget is hoz! Csak erős bosziknak! - Nonverbális varázslás- a sok utazás és csínytevés mellékhatása. Klassz,mi? Played by: Pyper America Smith
|
| | | | Pént. Okt. 23, 2020 6:06 pm | Kedves Astrid! Érdekes karakterlapot hoztál magaddal, hisz megvillantottad a mugli világnak egy olyan szegmensét, ami nem is áll olyan távol a varázsvilágtól. Persze azért szkeptikusok mindig is lesznek, akik kétségbe vonják az ő munkásságukat, de biztosan tudnak valamit, amit mi nem. Mindenesetre édesanyád egészen jól járt, hogy jobban betekintést nyerhetett az általa annyira vallott világba apád révén. A kapzsiság és a nagyravágyás sajnos a világ minden szegletében megtalálható és elég egy apró mondvacsinált indok egy elfogult családnak ahhoz, hogy valami olyat tegyen, ami amúgy lehetséges, hogy távol áll tőle. Vagy édesapád volt ennyire jámbor, ezt már sosem tudjuk meg. Sajnálom azt, ami veled történt, de igazából a lapod olvasása közben rá kellett jöjjek arra, hogy ha képes voltál – még ha önvédelemből is – megölni anyádat, akkor téged pont nem kell félteni semmilyen problémától. Nézzük, Alfi meg tud-e birkózni a felbukkanásoddal vagy te a helyzettel, hogy olyan világba érkeztél ami neked még bejáratlan terep, neki annál inkább ismerős. Szaladj foglalózni, jó játékokat! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. |
|