| | | Pént. Szept. 25, 2020 4:52 pm | Isabelle és Annabelle Wilkinson Nem: Nő Kor: 24 év (jövő év januárjában töltjük a 25-öt) Vér: Aranyvérű Iskola/Munka: Az egyikük a MACUSA köreiben dolgozik, a másikuk bájitalkaverő Kapcsolatunk: Ikrek vagyunk mi hárman... Csoport: Boszorkány Playby: Sarah Gadon, Lili Reinhart, Brittany Murphy (de változtatható, ugyanis nem vagyunk egypetéjűek), Vanessa Kirby Státusz: SZABAD Részletek Ahányan vagyunk, annyi félék... Én a csendesebb típus vagyok, amíg egyikőtök inkább a hangos, a másikótok meg örökölte apánk betegességét, így ha akarná, se tudná megerőltetni magát. Engem mindig is inkább a divat érdekelt, amíg egyikőtöket a növények, mint édesanyánkat, a másikótokat meg a MACUSA, talán nincs olyan generáció, ahonnét ki ne kerülne egy auror... Soha nem értettünk egyet semmiben, már gyerekként is annyira különbözőek voltunk, hogy a szülők, de talán az egész család és az iskola társaink sem értették, hogyan lehetünk ikrek. A jövőt mindannyian másképpen képzeltük, mind a hárman különböző házakba kerültünk, és az iskola után egyszerűen szétszéledtünk. Nem különösebben hiányoltuk egymást, leveleket váltottunk időről időre, ahogy a családi összeruccanásokon is elég volt látni a másikat. Most viszont mindünket összehívtak, a kihallgatások folyamatosan zajlanak, aurorok lettek mellénk kihelyezve, akik monitorozzák a mindennapjainkat, a prófécia, amit senki nem vett komolyan, úgy tűnik nem is volt akkora vicc... // A prófécia lényege, hogy 24 évvel ezelőtt még divat volt névjóslatot kérni, a szülők is így tettek, de nem tetszett nekik, amit hallottak, így végül úgy döntöttek, adnak a gyerekeknek második nevet is, hátha ezzel valamennyire felül tudják írni a jóslatot (ezt a jóslatot majd priviben átbeszéljük, de az etm-ben is olvashatsz róla). Biztos, ami biztos, a gyerekek tudtak róla, de senki nem vette komolyan, amíg ezen év nyarán el nem kezdődött egy jóslatsorozat, több látó is megjósolta egy sorozatgyilkos kilétét, akik majdan veszélyt jelent a varázstársadalom békéjére, így a MACUSA vizsgálatot kezdeményezett. A behívás feltételei voltak: egy előzmény prófécia (pipa), 25. évüket töltik jövőre (pipa), Oregon Államból való (pipa). Estelle biztosan nem lesz a gyilkos, de nincs ellenemre, hogy valamelyik másik testvér az legyen. Vagy éppen áldozat! Ha kicsit is megfogott, kérlek olvasd el az előtörténetemet, írj pm-et, mindent meg tudunk beszélni, szóval kérdezz nyugodtan.
|
| | | | Csüt. Okt. 29, 2020 11:11 pm | Isabelle Wilkinson Nem: nő Kor: 24 év Vér: aranyvérű Iskola/Munka: a MACUSA aurorja Kapcsolatunk: munkatárs Csoport: boszorkány Playby: Samara Weaving Státusz: SZABAD Részletek A mindig hangos típus vagy, téged nem lehet csak úgy leállítani vagy megállítani. Harcolsz az elveidért, a parancsnokságon is szeretted hallatni a hangod, a lelkesítő beszédeddel, néha még engem is megleptél. Bár akkor valahogy nem a te családod volt a középpontban, nem is igazán érdekelt senkit sem, egészen addig amíg az a bizonyos prófécia rólatok elő nem került. Hirtelen veszélybe került mindaz amit szerettél és bár próbáltál szót érteni a parancsnokságon, a többség nem értett veled egyet. Mindenki félt a jóslattól, mert hogy jóslat komolyan kell venni. Viszont mindennek ellenére én hiszek abban, hogy ezek a dolgok még formálhatóak és minden azon múlik, hogy mit gondolsz magadról. Nem látom benned a veszélyforrást, ezt nem azért mondom, mert elfogult vagyok és mert a munkatársam vagy, hanem azért, mert ha távolból is, de szerintem már ismerhetlek annyira, hogy tudjam… Bármit is tennél azt a családod érdekében tennéd. Hogy te leszel-e a gyilkos? Ne haragudj, de ki nem nézném belőled, attól még persze lehetsz, de édeskevés esélyt látok rá. Nem mellesleg, én őrzöm a középső testvéredet, már ha ezt lehet annak nevezni. Lényeg, hogy jó lenne, ha megvitatnánk egyet s, mást. Már nem csak azért, mert előre látok dolgokat, hanem azért, mert kellesz a tervemhez. Valahogyan be kell bizonyítanunk, hogy ártatlanok vagyok, vagy nem olyan formában vagytok bűnösök, mint azt hiszik.
Annabelle Wilkinson Nem: nő Kor: 24 év Vér: aranyvérű Iskola/Munka:bájitalkeverő Kapcsolatunk: ismerős Csoport: boszorkány Playby: Jodie Comer Státusz: SZABAD Részletek Téged még nem ismerlek, nem tudod rólad, hogy betegeskedsz, mint az apátok és neked emiatt kellett megtanulnod meggyógyítanod önmagad. Ha nem lennél néha beteges, akkor talán még híres javasasszony is válhatott volna belőled. Te vagy a legkisebb a három lány közül, akikre nekünk auroroknak vigyáznunk kell. Akár rólad is szólhat mindaz amiért titeket őrizetbe kellett vennünk úgymond, de nem valószínű. Bár én látok rá némi esélyt, hiszen te adtad Estelle-nek az igazságszérumot, mert igazából te is tudni akartad, hogy mégis mi folyik itt. Talán az is lehet, hogy irigységből, mert míg te az apátokhoz hasonlóan szenvedsz addig a többiek békésen élhetik az álmukat, azok lehetnek, amit már gyerekkoruk óta terveztek. Te viszont, nem. Neked szembe kell nézned a gyengeségeddel, azzal, hogy a saját magad által készített gyógyszerek tartanak néha életben, mert annyira legyengülsz, hogy muszáj csalnod egy kicsit. De képzeld, látó vagyok, ha elsőre nem is tudom mit tervezel, másodjára rá fogok jönni és megfoglak akadályozni, legalábbis ez a tervem. A testvéreid érdekében biztosan megállítalak, vagy legalábbis mindenképpen megpróbálom. Neked is szükséged van egy nyugodt életre, nemde?
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 86 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 86 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|