Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Estelle C. Wilkinson

Anonymous

Estelle C. Wilkinson Empty
Vendég
Pént. Szept. 04, 2020 9:42 pm

Estelle Catriona Wilkinson

Elle, Cat, Nana

"There are more important things than finding the murderer. And justice is a fine word, but it is sometimes difficult to say exactly what one means by it. In my opinion, the important thing is to clear the innocent. - Hercule Poirot"

Nem:

Kor: 24 év

Vér: Aranyvérű

Születési hely: Amerika, Oregon

Iskola/ház: Ilvermorny Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola/ Horned Serpent
Docendo Discimus Mágusakadémia/Mágikus Képző-és Iparművészeti Kar/Divat- és textiltervezés szak

Munka: Talárszabász, divattervező

Családi állapot: Egyedülálló

Patrónus: Bivaly

Pálca: Kökény, Nogtail köröm, 10 és ¾ hüvelyk, enyhén rugalmas

Just so you said I'm...

Nem vagyok beszédes, nem szokásom mások orrára kötni, hogy minden apróságról mit gondolok, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne véleményem, vagy ha valaki megkérdezi, akkor ne mondanám el, sőt. Ha valaki kérdez, nagyon szókimondó tudok lenni, bár nem az a típus vagyok, aki direkt megbántana bárkit is, megesik, hogy téves következtetéseket vonnak le a szavaimból. Talán nem gondolom át őket eléggé, vagy csak nem beszélgetek eleget másokkal, hogy tudjam, mire is érzékenyek. Ugyanis én nem a személyes kapcsolatoknak élek, hanem inkább az önkifejezésnek. Persze, fontos dolognak tartom a pénzt, én se tudnék megélni nélküle, viszont nem érzem úgy, hogy ennek a kárára kéne mennie a munkámnak. Kicsit talán annak is élek, van bennem egyfajta kötelezettség tudat, és ha valamit elkezdek, akkor igen csak ritka, hogy ne fejezném be. Félkész munkát pedig ki sem adok a kezeim közül. Ha valaki erre akarna kényszeríteni, rettenetesen makacs tudok lenni, és foggal-körömmel védem a saját igazamat, ha szükséges.

I wasn't ready for this...

„Születtek egynek veszedelmével...
Adattak hárman anyjuk karjába...
Holott orom omol... Gondolj!

Egy gyermek, melynek kezébe vér csepeg…
A 25. csillagja szalad a magasban…
Gyilkos Hold ragyog, oh Oregon!”

Sosem értettem, miért kellett látót hívni. Magát a divatot valahol értettem, és talán, ha valaki fellengős, büszke vértisztaság hívő, még szükségesnek is gondolná, hogy ismertesse gyermeke jövőjét egy jóslattal. Édesanyánk viszont csak félt. Éppen csak elvetélt az első terhességével, a medimágusok azt mondták neki, hogy a következő terhesség legkorábban is csak 1 év múlva lehetséges, ugyanis a felépülés, a szervezet megterheltsége, túl sok minden volt függőben... Mégis, amikor májusban, mindössze 4 hónap múlva kiderült, hogy ismét terhes, az öröm és a gyász vegyes érzései kavarogtak benne. Féltett minket, el tudom fogadni, de ha már épségben megszülettünk, nem láttam értelmét, hogy hívjanak egy jóst, aki elnevezi a gyermekeiket. Végül pedig csak megbánták, a jóslat, amit kaptak, nem volt szép, de még csak kecsegtető sem. Ha jól hallottam, édesanyánk elájult, amíg a nagyszülők sem fogadták túl jól a hírt. Ugyan megkaptuk a neveinket, de adtak nekünk még egyet, remélve, hogy ez majd felülírja a jóslatot. Sokáig úgy is tűnt, hogy nincs is semmi gond, lassacskán mindenki megfeledkezett róla, és teljesen nyugodtan éltük az életünket. Annak ellenére, hogy teljesen ellentétes személyiségek vagyunk, jó testvérek voltunk. Mindig segítettük a másikat, és az ellentétek miatt egészen jól ki is egészítettük, ha szükség volt rá. Én végeztem a kreatív munkákat, a húgom a gyógynövényekkel foglalkozott, amíg a nővérem az erőt képviselte. Olyan természetesen történt minden, a napok, a hetek, a hónapok és az évek lassan, de biztosan elkúsztak anélkül, hogy bármi probléma is felütötte volna a fejét... Mindannyian elindultunk a saját életünket élni, tervezni a jövőnket, amikor is a MACUSA bekopogtatott az ajtónkon. Nagyon megijedtem, amikor 2 egyenruhás auror kísért be otthonról, először nem is értettem, a bizonytalanság pedig rettenetesen ijesztő dolog tud lenni. Amikor megláttam a nővéremet a folyosó végén, azt hittem, hogy mindez csak egy rossz vicc volt, megkérte a kollégáit, hogy ijesszen rá a húgára, de nem... Közelebbről már láttam a tekintetén, hogy ő is ugyanolyan zavart és bizonytalan, mint én. Annabelle érkezte pedig már teljesen kiborított minket. Az egyetlen, ami vigasztalt, hogy rajtunk kívül még vagy 5 varázslót és boszorkányt behoztak, és amikor már mindenki összegyűlt, elkezdődtek a kihallgatások. Név, születési hely, idő, iskolák, foglalkozás, lakhely... Az elején még teljesen egyoldalú adategyeztetés volt, szinte már ijesztő, hogy mennyi információt tároltak rólunk. Ami viszont igazán meglepett, hogy ezek után egy kisebb szünetet tartottak, a következő alkalommal pedig már mind a hármunkat behívtak. Előkerült az, amire senki sem számított, a jóslat, ami már rég az emlékek homályába veszett... Nem árultak el sokat, kérdezni sem kérdezhettünk, mindössze annyit adtak a tudtunkra, hogy további tájékoztatásig, vagy bármilyen kulcsfontosságú bizonyíték beszerzéséig megfigyelés alatt áll minden gyanúsított, Isabelle-t pedig ideiglenesen felfüggesztették a szolgálat alól. Azután nem is tudom, hogy kerültem haza. Anya és apa, de még a néniként is ott várt a bejáratnál, talán mind a hárman sírtunk. A stressz, ami felgyülemlett, azoktól a rideg, gyanúsan méregető szempároktól, a fullasztó kihallgató szobáktól és a halotti csendtől, mind-mind kitörtek. Talán kislányként, még az iskola előtt volt utoljára, hogy így hárman egymás nyakába borulva sírtunk volna. Az életünk ettől a nyártól fogva teljesen a feje tetejére állt. Hiába próbálta a családunk tisztázni a helyzet lehetetlenségét, nem jutottunk tovább, mint hogy a teljes házi őrizet helyett mindünket monitoroznak egy-egy auror segítségével, akik szigorúan objektív szempontok alapján lettek kiválasztva, elkerülve, hogy bármilyen kapcsolatuk is legyen a Wilkinson családhoz, ezzel elősegítve az ügy biztos előrehaladását.

Through the looking-glass...

Habár ikrek vagyunk, mégis mind másmilyenek. Az én hajam szőke, sosem szerettem, amikor hosszú volt, mindig is kényelmesebbnek tartottam, hogy csak vállig érjen. Már az Ilvermony-s éveink alatt se növesztettem hosszabbra, legalább ez is megkülönböztetett minket. Nem szerettem, amikor egymáshoz hasonlítgattak minket, csak azért, mert ikrek voltunk. Attól pedig egyenesen irtóztam, amikor ugyanolyan ruhába akartak öltöztetni. Már kislányként is mindig az egyéni stílusért rajongtam, csakis olyan ruhát voltam hajlandó felvenni, ami a testvéreimnek nem volt. Mindig is szerettem a kék színt, és mindenféle kiegészítők viselését. Ellenben a sminket sohasem kedveltem meg, túl sok idő és energia felvinni, majd az eltávolítása és a bőr állapotának helyreállítása... Ennél sajnos lustább ember vagyok, valamint úgy gondolom, az arcom nem ronda, ahogy a kék szemeimet is sokszor szokták dicsérni.

"Family is fun!" they said...

Édesapám
Godfrey Wilkinson, a legkisebb mind közül, és talán a legelkényeztetettebb is. Kései gyerek volt, kisgyermekként beteges, féltették, óvták is minden széltől. Viszont a gyógyítóknak köszönhetően kinőtte a beteges énjét, és azóta is igyekszik bepótolni, amit ki kellett hagynia gyermekként. Kedvenc hobbija a túrázás, és a feleségének a különböző ritka növények gyűjtése. A mai napig egy életvidám ember, aki azt akarja, hogy a családja is boldog legyen.

Édesanyám
Isobel M. MacDougal, britt boszorkány, akit a családja még a II. varázslóháború előtt menekített ki, és íratott át az Ilvermony-ba, ahol megismerkedett későbbi férjével. Angyali teremtés, akinek bár megedzette az idegeit az egyszerre megérkező három gyermek, de nem felejtett el a mai napig élni az anyaság mellett, még mindig elég bohókás teremtés. Kedvenc hobbija a kertészkedés, nekem pedig a kedvenc helyem az ő botanikus kertje.

Testvéreim

Isabelle-Estelle-Annabelle
Hármasikreknek születtünk. Meglepetés terhesség volt, rögtön édesanyánk vetélése után, majd még nagyobb meglepetésére, hárman lettünk. Isabelle volt az első, édesanyánk után kapta a nevét. Én voltam a második, és az anyai ági nagymamám után kaptam a nevemet. Annabelle volt az utolsó, őt az apai ági nagymamánkról nevezték el. Hárman vagyunk, de annyi félék is. Nagyon kevés dolog van, amiben hasonlítanánk, ide sorolható a külsőnk is. Kislányként még hasonlítottunk, de ahogy nőttünk fel, egyre inkább tűnünk különbözőnek. Az Ilvrmony-s éveinket követőleg már alig láttuk egymást, ahogy mindenkit más felé sodort az élet szele...

Unokatestvérek

@Wilhelmina Wilkinson, @Lori Fontaine, @Clarissa Wilkinson... Annyian vagyunk, Amerikában és Angliában egyaránt, hogy már majdhogynem számon tartani is nehéz. Ki gondolta volna, hogy a négy testvértől végül ennyi gyermek lesz, és a koruk ilyen széles skálán fog mozogni. Mindenesetre, a lényeg, hogy még nem született olyan generáció, akik közül legalább egy ne lett volna auror.

Sweet little secrets...

Amortentia
Hibiszkusz, juhar, fajdbogyó, boszorkányfű, Indacus toxicus, egyszóval édesanyám botanikus kertje.

Mumus
Hogy végül én leszek a gyilkos...

Edevis tükre
Megszabadulni a sors terhétől, szabadon élni.

Hobbim
Varrás, kézművesség, akár a magnixok szintjén is.

Elveim
"The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." -Nelson Mandela ~ Soha nem akarom feladni.
"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma – which is living with the results of other people's thinking." -Steve Jobs ~ Önmagam akarok maradni.
"Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier." -Mother Teresa ~ Még ha boldogabbá nem is tudok tenni senkit, szomorúbbá sem akarok.
"In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years." -Abraham Lincoln ~ Nem akarok semmit se megbánni.

Amit sosem tennék meg
Nem ölnék embert, annak a szaktársamnak sem estem neki, aki ellopta az első ötletemet, amit a diplomamunkámnak szántam...

Ami zavar
Amikor a britt varázslókkal és boszorkányokkal dolgozom együtt, mindig kényes téma a vértisztaság, én pedig rettenetesen unom már, de sajnos a fő vásárlókör a gazdag aranyvérű családokból jön ki...
A nyakunkban lihegő aurorok, akiket a MACUSA a prófécia miatt ideiglenesen felügyeletünkkel bízott meg, erősen porba tiporva a jogköreinket...

Ami a legfontosabb az életemben
Túllenni végre a nyomozáson.

Ami a legkevésbé fontos számomra
A tettes megtalálása, engem csak az érdekel, hogy végre szabadon távozhassunk mi, akik ártatlanok vagyunk.

Amire büszke vagyok
A Docendo Discimus Mágusakadémián a diplomamunkám: színváltós talár, a viselőjének kedve határozza meg a színek kombinációját, és aminek a belső zsebein álcázott tágítóbűbáj van, így a két zsebbe, amik mellmagasságban helyezkednek el belülről, könnyedén el lehet rejteni bármit. Ezen kívül az anyag, ami felhasználásra került mind környezetbarát, és könnyen elvarázsolható, ezzel a bűbájok praktikusan cserélhetőek benne, ha értő kezek közé kerül. Jómagam alapvetően víz lepergető bűbájjal láttam el.

Ha valamit megváltoztathatnék
Eltörölném a próféciát.

Így képzelem a jövõmet
Nem egy aurorparancsnokságon, egy életre elégszer hívtak már be.

Egyéb
Pálca nélküli varázslás.
Felfüggesztették vele animágiai tanulmányait, amíg a nyomozás végére nem érnek (holló).

sarah gadon

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Estelle C. Wilkinson Empty
Vendég
Vas. Szept. 27, 2020 4:10 pm

Kedves Estelle!

Elképesztő, mennyire sokszínűek a Wilkinsonok, pedig azt hittem, hogy mind aurornak adja a fejét. Jóst fogadni valahol jó dolog, kivéve, ha az adott jóslat nem fest túl jól. Ami pedig a tiéteket illeti, egyenesen olyan bajba sodort titeket, amit lehet, hogy el se követtetek. Csak egy jóslat miatt gyanúsítani valakit, hogy bűncselekményt követett el, meredek húzás. De te úgy fest eddig bírtad a strapát és ez már csak abból is megmutatkozik, hogy mertél más pályára lépni a családi elvárásokkal ellentétben. Remélem, hogy azért az életedet nem fogja semmi sem beárnyékolni és a nyomozás is számotokra kedvezően alakul majd. Én nem is tartalak fel, hagyom, hogy gyorsan foglalózz és szaladj utadra. Willow már biztosan vár téged. Estelle C. Wilkinson 548657537

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: