Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Clarissa Wilkinson

Anonymous

Clarissa Wilkinson Empty
Vendég
Szer. Szept. 23, 2020 6:13 pm

Clarissa Jane Wilkinson

Clary, Lissa

"A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot."

Nem:

Kor: 25 év

Vér: Aranyvérű

Születési hely: Anglia/London

Iskola/ház: - Ilvermorny ( Thunderbird )
- Roxfort ( Griffendél )
- Docendo Discimus Mágusakadémia: Auror képző

Munka: Auror, művész

Családi állapot: Szingli

Patrónus: Vöröspanda

Pálca: Gesztenye fa, Főnix toll, 10 hüvelyk

Amit szeretnek bennem

Nem bírom az igazságtalanságot. Kijutott az életembe belőle, így mindig próbálok az igazság mellé állni, és segíteni akinek tudok. Így mondható ide a segítőkészségem is. Bennem bárki megbízhat, sokszor én voltam az iskolában a lelki szemetesládája olyannak is, akivel amúgy nem voltunk túlzottan jóban. Szeretem meghallgatni az embereket, kielemezni az érzéseiket, problémájukat, és a lehető legjobb tanácsokkal ellátni őket. Imádom mikor jó tanácsot tudok adni, ami be is válik. Bevallom ha tévedek, és tudok bocsánatot kérni. Ez sajnos lassan szuperképességnek számít a mai világba. A szeretteimért bármit feláldoznék. Ritkán szeretek meg igazán valakit, akár családtag, akár barát, akár szerető, de ha igen kifizetődik.  
Nagyon bájos tudok lenni ha akarok, de csak akkor ha akarok valamit. Mosolyomat szokták még dicsérni ha előbukkan.

Ami zavar bennem másokat

Borzasztóan őszinte vagyok: ezt össze szokták keverni a bunkósággal. Nem szeretem ha kertelnek. Én így helyzettől függően szeretek belecsapni a beszélgetés közepébe, minden "előjáték" nélkül. Forró fejű vagyok, sokszor előbb cselekszem, mint gondolkodom. Azaz sokszor előbb rántok pálcát, mint kérdezek. Ez sokszor kevert bajba, az iskolákban is. Nem bírom a bunkó, nagyképű embereket, így sűrűn előkerült az a bizonyos pálca. Elég mogorva tudok lenni, és bizalmatlan az emberekkel. Így nem sok barátom van, de aki igen az kiérdemelte. Ki kell érdemelni a bizalmamat, amit nem igazán szoktak díjazni, ugyanis elvárom hogy ezért tegyenek is. Főleg a munkám folyamán sem mindegy kiben bízom meg.

Életem története

Mi az én történetem? Azt se tudom hol kezdjem... Nos vágjunk bele ha annyira érdekel:
Londonban láttam meg a napvilágot, de mikor híre ment Voldemort még sem halt meg, a szüleim azonnal fogták magukat, és próbáltak minél messzebb kerülni Angliától. Amerikáig jutottak el, mert édesanyámnak és apámnak is voltak ott rokonai. Mikor csupán öt éves lettem, apám leguggolt elém, és tudom, hogy valami szomorút mondhatott nekem, mert emlékszem sírva rohantam utána az ajtóig, és anyám után. Anyám rám sem nézett, nem búcsúzott el, legalábbis erről nincs emlékem. Egy Lauren nénikémnél maradtam, és minden áldott éjszaka plafont bámulva vártam, hogy a szüleim jóéjszakát kívánjanak. Pár nap... vagy hét ? Lehet hónap volt, nem is tudom. Anyám megsemisülten tért haza, édesapám nélkül. Később tudtam meg, hogy nem tudták szó nélkül hagyni a háborút, így a barátaiknak, és családtagjaiknak vissza kellett térniük, hogy ahogy tudnak segítsenek rajtuk. Anyám hónapokon keresztül nem szólalt meg, majd évekig nem mesélt róla, hogy mi is történt. Miután feldolgozta a dolgokat, és megkaptam az Ilvermorny iskolától a levelemet, jobbnak látta, ha tőle tudom meg mi is történt. Apám életét áldozva mentette meg anyámat. Mindig mikor mesélt róla, kicsit többet tudtam meg a történekről, és őszintén szólva mindig úgy érzem, hogy valamit kihagy a történtekből. Egyszer apámról hősiesen beszélt, egyszer pedig mintha csalódottan. De nem igazán tudtam meg többet, és anyámmal másról nem is nagyon beszéltünk. Nem volt már az a törődő anyuka, nem mesélt nekem, nem fonta be a hajamat. Ezt a szerepet Lauren néni vette át, anyám meg csak... volt. Élt, túlélt, apám halála megtörte, és nem is akart újra élni. Miután lecsitultak a kedélyek Angliában, Lauren néném azt tanácsolta menjek el cserediáknak a Roxfortba. Jót tenne egy környezetváltozás, és édesanyám ott végzett, mint Griffendéles diák. Így is tettem így harmadévesen már a Roxfortban voltam. Imádtam az Ilvermornyt is (apám oda járt), de ... Roxfortból éreztem a történeteket, amiket a néném mesélt, ő is oda járt a Griffendélbe, ahogy az anyám is. Kicsit úgy éreztem így átélhetem az ő múltukat... majd át is jelentkeztem a Roxfortba, amit anyám később tudott meg, de nénémmel együtt vissza költöztek Londonba. Erre is képes volt értem a fogadott második anyukám. Örökké hálás leszek érte.

Ugyan a Roxforti süveg valamiért a mardekárba akart beosztani, én már akkor is akaratos, és makacs lány voltam, így megmondtam: én a griffendélbe akarok járni. Eszem ágában sem volt, más házba járni, főleg anyám miatt. Így történt meg, hogy már Roxforti diákként mentem negyedikbe. Imádtam, és azonnal két barátom is lett. Egy házamba lévő szépség, és egy igazi kocka tudálékos hollóhátas fiú, akikkel szétválaszthatatlanok lettünk.
Tudtam sok unokatestvérem van, így mindegyikkel igyekeztem felvenni a kapcsolatot. Szomjaztam a szüleimmel kapcsolatos dolgokról, mivel anyám nem igazán mesélt magukról, és a múltukról, feltűnően csak a jó dolgokról, ha valamit kitudtam belőle szedni. Ahogy nőttem, és nőttem, és jobban beleástam magam a háború részleteibe, amiről a Roxfortban is tanultunk... elkezdett bennem gyűlni a harag. Engem mindig arra neveltek, hogy ne tegyek különbséget aranyvérű és muglik között. Soha nem gondoltam arra, hogy bárkit is kinézzek azért, mert nem született varázsló családba. Illetve a haragom fő forrása apám halála, amiről semmit nem tudtam kideríteni, hiába kérdezősködtem. Nem csak maga a haláláról alig tudtam meg valamit, de valamiért minden unokatestvérem, és azoknak szülei is, akivel feltudtam venni a kapcsolatot úgy tesznek, mintha nem is létezett volna. Kicsit reméltem, ahogy az idő megy valaki megsajnál. Annyit tudok, hogy a Wilkinsonok megszakították vele a kapcsolatot. Ebből sejtem, hogy valami rosszabb dolog történhetett. Viszont a harci kedvem nőttön-nőtt, elhatároztam, hogy auror leszek, több hatalmam lesz kideríteni a múltat, és segíthetek ahogy tudok.  
Két legjobb barátom egymásba szeretett időközben, én pedig egyre egyedül éreztem magam. Nyilván több időt adtam nekik kettesben, barátnőmmel, szinte már a klubhelységben tudtam csak szót váltani, és órákon. A magány kezdett megkeményíteni, tanulmányaimra koncentráltam, hogy felvegyenek az auror képzőbe. Közben a sok titkolózás által kialakult bizalmatlanság is a családom felé. Egyre inkább megkomolyodtam, és egyre inkább mogorvává válltam.  
Viszont célomat sikeresen elértem, nagyon jó vizsgaeredményeim megtették a hatásukat, és az akadémiára felvételt nyertem.

Hiányzott a Roxfort, a barátaim, akik közben közös életüket tervezvén kevesebb idejük jutott rám. Viszont szinte elsőnap beleakadtam az egyik iskolatársamba, aki szintén aurorként kezdett neki az akadémiának. Jonathannal akkor ismerkedtem meg. Elég érdekesen indult a kapcsolatunk, elég sajátos a stílusa, és nagyon odáig volt magáért, amiért szerettem cukkolni is. A kis vitáink, és cukkolásaink ellenére, barátok lettünk. Kiderült igenis sok közös van bennünk, neki se volt könnyű a gyerekkora, és ő is magányos lélek, így azt vettem észre, minden percünket együtt töltöttük. Mindig úgy alakítottuk ki, hogy párban legyünk ha olyan terep feladatról volt szó, így egymást bíztatva egyre jobbak és jobban lettünk. Jó hatással voltunk egymásra, és meg lett az eredménye, mert nagyon jó eredményeink lettek. Szinte a legjobbak, persze voltak a történelembe sokkal jobb eredményekkel végző boszorkányok, és a varázslók, de majdnem azon a szinten sikerült. Büszke lettem végre magamra, büszke arra amit elértem, és hogy Harry Potter a főnököm miután mind a ketten Jonathannal munkát kaptunk a minisztériumban.  

Megmásztuk a ranglétrákat, sokszor hibáztam, volt hogy én vagy Jonathan, nem voltunk egyszerű esetek és most sem ha őszinte akarok lenni. Főleg, hogy egymásba szerettünk, és nem igazán tetszett felettesünknek, hogy egy párként dolgozunk együtt, és így egy időre szétszedett minket. Majd rájött, hogy együtt sokkal jobbak vagyunk, bizonyítottunk eleget, így hivatalosan is egy csapat lettünk. Az nem jelenti azt, hogy kisebb ügyeket nem kapunk meg külön-külön. Igyekszem mindent megtudni apámról, és segíteni a varázsvilágot jobbá tenni. Aztán Jonathan fogta magát, és eltűnt az életemből. Hagyott egy búcsú levelet, amivel a szívemet összetörte, és elhatároztam soha többé nem leszek szerelmes.

Ha tükörbe nézek

Szeretek nő lenni, büszke vagyok rá, így semmilyen szépítkező eszközt sem vetek meg. Szeretek sminkelni, öltözködni. Metamorfmágus vagyok, így fiatal koromban imádtam, hogy hangulatom szerint változtattam a hajamon. Mióta felnőttem, csakis ha munkám megköveteli alakítok a külsőmön. Nem szeretek bohóckodni a képességemmel. Álltalában vörös hajam van, ahogy születtem, és zöld szemeim. Drága barátom is azt szereti ha önmagam vagyok. Nem vagyok a legmagasabb, így néha magasabb sarkú cipőket is hordok, bár kényelmetlenségük miatt nem a kedvencem, így csakis megjelenéseken, bálokon, összejöveteleken szoktam kiöltözni. Akkor viszont kiteszek magamért.  
Ősi rúna tetoválások vannak rajtam, mindnek megvan az oka, és a jelentése, csak a közel álló személyek tudják... illetve az aki jó rúnaismeretekből.  

Családom

Édesapám
Andrew Wilkinson
Ő családja tözsgyökeres amerikai, így az Ilvermorny padjait koptatta. Apámat elveszettem mikor csak öt éves voltam. Vissza ment Londonba, hogy segítse társait a háborúban. Legalábbis ezaz a verzió amit tudok róla. Édesanyám visszatért, és soha nem kapok tőle egyenes választ. Anyám csak jókat mesélt róla, de a Wilkinson család úgy tesz, mintha soha nem létezett volna, legalábbis a születésem utánig. Máig nem tudom pontosan milyen ember lehetett, és hogyan halt meg igazából.

Amit még nemtud:

Andrew lánya születése után teljesen kivetkőzött önmagából, főleg mikor megtudta Voldemort él. A felesége se tudta, hogy teljesen megváltozott a szemlélete, és szinte átmosták az agyát. Többször tért vissza Angliába mint ahogy azt a családja tudta, és családi titkokat árult el halálfaló ismerősének. Néha maga sem tudta mit miért tesz, egyszerűen úgy gondolta ezzel egyszer a családja biztonságban visszatérhet. Elvesztette magát, és épelméjűségét. Mikor a nejével együtt tért vissza Londonba, hogy segítsen a családjának, ellenük fordult. A saját neje ölte meg, hogy védje magát. Ez egy hétpecsétes titok, amit Clarissa soha nem tudhat meg.

Édesanyám
Michelle Wilkinson Összetört mikor apám meghalt. Előtte jó kedélyű nő volt, fantasztikus humorral, és remek fantáziával. Rengeteget mesélt nekem, és többször is kaptam a történeteihez rajzokat. Valószínűleg a művészi vénát is tőle örökölhettem, mint állítólag a külsőmet. Imádtam, ittam minden szavát. Példaképem volt. A háború után viszont elvesztette önmagát. Már csak árnyéka volt csupán. Minden vágyam, hogy egyszer még találjon magának valakit, és boldog lehessen. Én mindent megteszek ennek érdekében, hogy büszke lehessen rám, és remélem az is. Ő is metemorfmágus, tőle örököltem.

Párkapcsolat

EXEM Jonathan
Az akadémia első napján ismertem meg, azóta sülve főve együtt vagyunk. Poénból kezdtük el cikizni a másikat, körülbelül olyan szinten mikor valakinek 5 évesen tetszik valaki és cibálja a másik haját. Együtt vészeltük át az akadémiát, ami közben végig csupán barátok voltunk. Kiderült mind a ketten féltünk az érzéseinktől, és nem akartuk a barátságunkat tönkre tenni. Nehéz volt legalábbis részemről a dolog, mert valljuk be, ha valakiért annyira odáig vagy, amennyire a nagy könyvben megvan írva, elég nehéz vissza fogni magadat bizonyos esetekben. Neki is nehéz gyerekkora volt, amiről mindig szép lassan tudok meg valamit. Sikeresen letettük vizsgáinkat, és meg is kaptunk a munkát. Együtt másztuk meg a ranglétrát, együtt, egy csapatként értünk el mindent. Egyik ügyünk közben majdnem életét adta értem, akkor buktak ki belőlem és belőle is az igazi érzelmeink, azóta együtt vagyunk. Egy ideig külön csapatként kellett dolgoznunk, mert felettesünk szerint egy pár ne dolgozzon együtt. Hamár lebuktunk, pedig próbáltuk az elején titkolni. Majd rájöttek, hogy csapatként mikre vagyunk együtt képesek, így egy csapat lettünk. De boldogságom nem volt határtalan, ugyanis elhagyott. Kaptam egy búcsú üzenetet, és eltűnt az életemből, a munkáját is ott hagyta... a szívemet összetörte darabokra, és rájöttem a szerelem csupán egy dajka mese. Nem létezik...

Apróságok

Amortentia
Festék, Új könyv illata

Mumus
Dementor

Edevis tükre
Menyasszonyi ruhában lenni ( ne kérdezzétek, én se értem ... )

Hobbim
Művész féleség lennék, van mikor a képeimet el is tudom adni, bár nem tanultam a szakmát. Legnagyobb kikapcsolódás számomra zenehallgatás közben kiélni a fantáziámat a vásznon. Imádom a könyveket, és a történeteket, így sokat olvasok.

Elveim
Mindent megtenni azért, hogy ne legyen több varázsháború.

Amit sosem tennék meg
Áldoznék fel bárkit, árulnám el szeretteim.

Ami zavar
Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása.

Ami a legfontosabb az életemben
Családom

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mások mit gondolnak rólam.

Amire büszke vagyok
Sikerült elérnem két álmomat is: Auror lettem, és a festményeimet is sikerül eladnom plusz pénzért. Sikerült is Jonathannal a közös otthonunk megvásárlása.

Ha valamit megváltoztathatnék
Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben.

Így képzelem a jövõmet
Sikeres aurorként, festőként és feleségként.

Egyéb
Metamorfmágus ( nem szeret bohóckodni vele, inkább a haján szokta kamatoztazni, illetve mit kíván meg a munkája )

Chloe Bennet

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Clarissa Wilkinson Empty
Vendég
Hétf. Szept. 28, 2020 2:07 am

Kedves Clary!

A Wilkinsonok csak úgy jönnek és jönnek. Egy család sem tudta így vagy úgy elkerülni a háborút, akár részt vettek benne, akár nem. De a szüleid tragédiája kikövezte a te utadat is. Sajnálom, hogy ennyire megkeseredett az életetek anyukáddal és azt is, hogy mind a mai napig nem jártál sikerrel édesapád halálának körülményeinek feltárásával. Lehet, hogy csak egy jó tanács, inkább engedd el a múltad és koncentrálj a barátaidra és a kapcsolatodra, a munkádra és a jelenlegi életedre, mert ez tesz igazán boldoggá. Persze, érthető, hogy érdekel, mi történt apáddal, de addig, amíg nem mutogatnak ujjal rád, hogy mit tett és te mit kell cipelj a vállaidon, addig nem tartozol felelősséggel semmi tettéért. Meg amúgy sem.
Mindenesetre ha szeretnéd továbbra is feltárni a nagy titkokat, akkor nem akadályozlak meg benne. Irány foglalózni és nyomás a játéktér.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: