Azt hiszem, a bátyámra már igazán ráférne valami, amitől lenyugodna végre. Most majdnem azt mondtam, hogy igya le magát, és akkor jó lesz, de... őt ismerve akkor sem lesz jó. Akkor megnyílik, és a szokásosnál is nagyobb agymenéseket produkál. Az is megfordult már a fejemben, hogy adjunk neki macskamentát, de... hülye vagyok én? Eszemben sincs bedrogozni ezt a lököttet, még akkor se, ha a macskák szeretik a macskamentát. Ő meg részben macska. Részben meg hülye. Na de hol a bátyám? Hahóóóó, normális báttyot akarok! Most! Ja, hogy tök mindegy, mit csinálok, akkor se lesz? Szívás. De hogy miért is került már megint szóba a hülye testvérem? Egyszerű. Néhány napja csak úgy előhozta a nagy semmiből, hogy ugyanmár menjünk el együtt Roxmortsba, mert miért is ne. Mondjuk valószínűleg a múltkori baleset miatt lehet bűntudata, vagy nem is tudom... mindenesetre rábólintottam, hadd örüljön a feje. És mivel fő a pontosság alapon gondolkozom, így már legalább fél órával a megbeszélt idő előtt is ott szobrozok a Három Seprű előtt. Ő viszont még mindig sehol... ha elfelejtette, vagy átvágott, akkor Merlin a tanúm, hogy naagyon, de nagyon megbánja majd. Azt mondjuk nem tudom, hogy hogy, de majd kitalálok valamit. Ha mást nem, akkor legfeljebb ráengedem Armint. Nagyon fog neki örülni. Mármint Armin. Clyde már kevésbé, de az meg nem igazán érdekel jelen pillanatban. -Clyde, esküszöm, ha pár percen belül nem érsz ide, akkor elhúzok a fenébe. Mormogok az orrom alatt, közben nagyon remélem, hogy már úton van, vagy legalább valakivel üzen, hogy nem tud jönni. Pofátlanság lenne, ha nem tud jönni, de megvárat... potyára. Mindegy, úgyis hamarosan kiderül, mi lesz.
Sok szeretettel :3
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 1:14 pm
BonBon & Melody
Általában nem szoktam az ilyesminek hinni, mert a végén megjelenik Armin és azt most mint általában nem akartam. De ez szemmel láthatóan nem az ő írása volt, ezért gondoltam azt, hogy ez az egész mégsem az ő műve és nyugodtan elmehetek erre a nem is tudom minek nevezemre. Mindegy. Nem mertem még Gideon-nak sem beszélni róla, mert nem akartam, hogy kinevessen. Én értem, hogy ő barátságos, de a szíve mélyén attól még mindig Mardekáros lesz és azt inkább kihagyom. Tehát hogyha lehet akkor elkerülöm most őt és nem árulom el őt, minek öltöztem ki ilyen szépen. Bár a Hollóhátas talár elrejti, szóval nem is olyan fontos. Magammal hoztam a levelet is, hogy újra és újra elolvashassam és megbizonyosodhassak róla, hogy ez nem Armin, nem az ő fogalmazása. Még Gideon sem így ír, szóval… Egy egész picit szerintem megnyugodhatok. Békésen közelítettem a Három Seprűhöz, remélve, hogy minden rendben lesz és nem átverés az egész. Sóhajtok is egy nagyot amikor már csak két három lépés kell odáig. De nem tudom. Egy pillanatra megállok, újra előveszem a levelet és beleolvasok. A leírás stimmel csak… Én ezt nem tudom hová tenni. Mindegy. Zsebre vágom a levelet és letudom azt a néhány lépést. De… hogy szóljak hozzá? Megállok ugyan mellette és úgy teszek, mintha én is várnék valakire de nekem ez már most kezd kínos lenni, pedig meg sem szólaltam. Miért akarna ő találkozni velem itt? Nem merek felé pillantani, helyette viszont őrlődöm egy csomót, most mégis mi akar ez az egész lenni. Ő hívott ide és nem mer megszólítani? A zsebemben összegyűröm a levelet. Tudhattam volna, hogy valaki csak hülyéskedik! Talán pont ő és most jót szórakozik azon, hogy nem tudom hová tenni ezt az egészet. Nem értem. Miért nem mást nézett ki magának a tréfája célpontjának? Miért engem? Miért mindig engem kell hülyének nézni? Óvatosan a szemem sarkából rá pillantok. Nem, sajnos nem nézem ki belőle, hogy nagy tréfamester legyen. Na mindegy. Én tutifix, hogy nem szólalok hozzá, amíg ő észre nem veszi, hogy itt vagyok. Végtére is… tudom, hogy illetlen vagyok, de akkor is.
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 1:38 pm
(L)Bonnie & Melody
Hiába várok még pár percet, Clyde még mindig sehol. Na igen, valahogy sejtettem, hogy fogja magát, és egyszerűen elfelejti, hogy mit beszéltünk meg... vaagy megint a szokásos tevékenységei egyikét űzi: békésen heverészik az ablakpárkányon és Héloise után leselkedik. Nagyon remélem, hogy minél hamarabb elmondja a lánynak, mi is a helyzet tulajdonképpen, mert én már nem bírom nézni a rózsaszín agyát a testvéremnek! Hát komolyan mondom... és én még azt hittem, hogy ha szerelmes lesz, akkor végre normális is lesz. Hát... aha, majd biztos. Már épp sarkon fordulnék, hogy elinduljak vissza az iskolába, mert hát minek maradjak, ha egyszer nem jött el, amikor észreveszem, hogy valaki más viszont igen. Talán őt küldte Clyde maga helyett? De mégis miért tett volna ilyet? Ahogy egyre közelebb ér hozzám egyre jobban hallom a gondolatait, és kiderül, hogy tényleg engem keres... viszont nem Clyde küldte. Vagy legalábbis nem látok arra utaló jeleket. Akkor mi a fene folyik itt? Megáll mellettem, de nem szól egy szót se... megijedt volna? Vagy nem tudja, mit mondjon? Minden lehet... de valakinek meg kell törnie a jeget. Én pedig úgy döntök, én leszek az a valaki. -Szia! Te vagy Melody, ugye? Keresel valamit, vagy vársz valakire? Ha elmondod, mi a gondod, akkor talán tudok segíteni! Ismerem őt... az unokaöcsénk, Armin barátnője. Illetve volt barátnője, mert az a hülye madár mindent is elront a marhaságaival. Nem akarom megijeszteni, úgyhogy inkább nem adom a tudtára, hogy legilimentor vagyok, ennélfogva pedig hallom a gondolatait, tehát tudom, hogy engem keres. Nem, majd szépen elmondja magától, ha el akarja. Ha mégsem, hát... akkor majd lesz valahogy. Mindenesetre ez kezd érdekes lenni.
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 5:10 pm
BonBon & Melody
Rendben van. Nem tudom mit mondjak neki. Egyáltalán kell-e mondanom neki valamit? Ez nagyon kínos. Ha tudtam volna, hogy ő írta a levelet akkor nem jövök el, mert biztosan Armin így akarja kideríteni, hogy járok-e valakivel. A fene egye meg már! Tudtam, hogy nem kellett volna eljönnöm! De hát hallgatok én az okosabbik felemre? Nem, mert kíváncsi vagyok. Mire azonban kezdene nagyon zavaró és kínos lenni a csönd, ő megszólal és én nem tudom hová tenni az egészet. Ez most komoly? Te hívsz el találkozóra és nem tudod kire várok és mi lehet a gond? Oké, ez fura lesz. Kíváncsian pillantok rá. Lehet tényleg csak segíteni akar vagy ez a másik Corner gyerek. Csak bár tudnám melyik melyik. Sosem érdekeltek annyira, hogy elkezdjem tanulmányozni az egyik az a másik meg ez. Armin sem nagyon részletezte annak idején, hogy melyik unokatestvére Bonifatius vagy melyik Clyde. De mindegy. Természetesen nem lehetek csendben, mert biztosan bunkónak nézne, ami nem vagyok azért ma még. – Szia. Igen Melody vagyok és… – ááá nem megy ez nekem. Biztos csak tévedés az egész. Inkább hátat fordítok neki, mielőtt még nagyobb idiótát csinálnék magamból. Mély levegőt veszek és kifújom. Ki van zárva, hogy csak próbára tegyen és így akarjon megnevettetni egy kicsit, mert ez rossz tréfa. Azért én ennél értelmesebb gyereknek néztem, akármelyik Corner is legyen. Szóval nem tudom mit csináljak. Gondolom jobban tenném ha erős lennék, de mégiscsak Armin unokatestvéréről van szó. – … én azt hittem rád várok, de nem biztos, hogy így van. – ezt olyan halkan mondom, mint annak a rendje. Végül is nem az volt a célom, hogy a filozofálásomat meghallja. Milyen az már, nem igaz? Visszafordulok, mert tudom, hogy nincs más választásom és szembe kell néznem vele. Neki viszont annyi szerencséje van, hogy belőlem egy van. Na de ő… most kicsoda? Persze nem kérdezhetem meg tőle, hogy ugye nem Clyde vagy, mert ha Clyde az tuti megsértődik és ugyanezt nem kérdezhetem meg Bonifatius-tól sem, mert szintén felkapja a vizet. Vagy legalábbis én így képzelem el. Minden bátorságomat összeszedem és folytatom tovább a mondókámat. – Igazából, kaptam egy levelet, hogy legyek itt háromkor. Meglepődsz de… azt hittem te vagy az akivel találkozni fogok. – oh ugyan, miért is nem említem meg, hogy totál passzol a kinézetére is a leírás? Mert egy gyáva nyúl vagyok, azért! Plusz… tényleg Armin unokatestvéréről van szó.
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 5:46 pm
(L)Bonnie & Melody
Felhúzott szemöldökkel hallgatom szerencsétlen lány hebegését - habogását. Szóval azt hitte, rám vár, de nem biztos benne? Mi a fene lehet itt? Legszívesebben megnyugtatnám, és megmondanám neki, hogy én vagyok az, akit várt, viszont fogalmam sincs, milyen levélről is lehet szó. Én ugyanis holtbiztos, hogy nem küldtem neki semmilyen levelet. De ezt ugyebár nem mondhatom el neki, mert... mert nem tudja, hogy én tudok ilyen dolgokat. Is. Na mindegy. Ehelyett inkább úgy döntök, hogy belekapaszkodom az egyetlen dologba, amibe jelen pillanatban kapaszkodhatok: a levélbe. -Egy levelet? Komolyan? Milyen levelet? És kitől? És... miért gondolod, hogy én küldtem? Mi dolgom lenne nekem veled? Zúdítok rá egyszerre egy csomó kérdést, és csak későn jövök rá, hogy lehet, elárultam magam, de remélhetőleg nem veszi észre az elszólást. Vagy ha mégis, hát... valószínűleg akkor sem fogja érteni, hogy miről van szó. Szerencsére. -Oké, rendben. Tegyük fel, hogy elhiszem neked. De akkor is, mégis ki küldene neked levelet azzal az üzenettel, hogy háromkor találkozni szeretnék veled itt? Mert én biztosan nem, ezt elhiheted! Viszont van egy közös ismerősünk, akitől ez kitelik. Igazából kettő, de nem tudom, bölcs dolog lenne-e elmondanom neki, hogy mire gondolok, úgyhogy inkább nem mondok semmi olyat, amit nem muszáj. Így is elég vicces helyzet elé állított minket az a bizonyos illető... akiről egyelőre fogalmam sincs, hogy ki lehet. Egy pillanatig nem szólok semmit, aztán egy halk sóhajjal megadom magam, és Melody felé fordulok. -Nem tudom, mi ez az egész, de ha már itt vagyunk, akkor ne ácsorogjunk kint! Van kedved bejönni? Megihatnánk egy vajsört vagy valami, közben meg elmeséled, hogy mi is ez az egész üzenet dolog, mert enyhén szólva fura. Na, mit szólsz? Bökök állammal a Három Seprű bejárata felé, majd várakozásteljes pillantással figyelek a lányra, hogy vajon mit lép.
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 10:32 pm
BonBon & Melody
Vállat vonok. Igen, igazából lehet, hogy nagy hülyét csináltam magamból, na de mindegy. Végül is, miből is gondoltam abból, hogy ez ő lesz? Csak kint állhatott és várhatott valaki másra. Végül is, hány barna hajú Hollóhátas srác van a világon? Sok. Szemüveges meg annál inkább. Szóval nem is értem miért… Ja, hogy neki is van véletlen szemüvege? Ohh az biztos csak a Sors fintora. A francba. Előveszem az imént összegyűrt levelet a zsebemből, szépen megpróbálom kisimítani és ha valamennyire sikerül akkor kíváncsian pillantok rá, végigmérem őt, igazából csak az érdekel mennyire megbízható, de ő persze ezt akárminek is hihette, mert nem féltem leplezni ezt. Szóval biztos azt gondolta, hogy most azért mérem őt így végig mert… Igazából nem akarom tudni mit gondolhat most. – Tessék, nagyon illik rád a leírás és azt hittem te vagy az. Sajnálom, hogy belekevertelek. – elhúzom a számat és odaadom neki a levelet. A saját írását biztosan felismeri vagy nem tudom, akárkiét. – Armin? Oh basszus! Mondtam, hogy szálljon le rólam. – de persze nem értette meg, még azt sem, hogy Gideon csak a sima barátom és nekem egyikük sem kell. Az egyik azért mert idióta a másik meg meleg, szóval… Mindegy. Kíváncsian fürkészem a Corner fiú arcát. Persze kedves meg minden de, most eléggé elkedvetlenedtem ettől az egésztől. Túlságosan felháborodott és csalódott vagyok azt hiszem ehhez az egészhez. Nem kellett volna eljönnöm. – Ne haragudj… Nem lehet. Nekem most… Azt hiszem sétálok egyet. Ki kell… – szellőztetnem az agyam meg hasonló lett volna, hogyha el tudtam volna mondani neki. De helyette nála hagytam a levelet is és elindultam. Nem mehetek be vele. Nem csinálhatok hülyét magamból. Nem akarom, hogy teher legyen neki ez az egész. Hiszen én voltam a buta és hiszékeny nem ő. Csak azt hittem, hogy… Na mindegy. Elég szarul érzem magam ettől az egésztől, nem akarom, hogy még az ő számára is teher legyek, mert valaki biztosan kinézett magának és úgy gondolta, itt az ideje engem piszkálni. Mintha nem lett volna így is elég rémálom az életem, most még ez a levél is.
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 11:05 pm
(L)Bonnie & Melody
Nem igazán értem, miért is kér bocsánatot tulajdonképpen. Semmi rosszat nem tett, szóval tényleg nincs semmi értelme... Oké, az is tény, hogy pont nekem nem lenne szabad az értelmet keresnem... meg úgy egyáltalán az értelemről beszélnem. Nekem, akinek Clyde a testvére. Ráadásul az ikertestvére. Ugye, hogy én nyertem a "kinek a rosszabb?" versenyen? Na ugye. Egyébként meg nem. Egyrészt azért nem, mert ez nem verseny, másrészt azért nem, mert... hülye vagyok én, hogy azon versenyezzek, kinek rosszabb? Ráadásul egy lánnyal, aki láthatóan kutyául érzi magát? Mármint igen, hülye vagyok, de nem ez volt a kérdés. A legrosszabb az egészben az, hogy végig látom, illetve hallom a gondolatait, tehát már legalább ezredjére akarok szólni neki, hogy ugyanmár ne csinálja ezt, senki nem akarja bántani. De mivel nem vagyok biztos benne, hogy a lökött unokatestvérünk elmondta - e neki, hogy legilimentor vagyok, így inkább nem kockáztatok, és nem mondok neki semmit. Biztos ami biztos alapon mozgunk, mert abból nem lehet baj. Pedig de, néha a biztonság is elég nagy problémákat képes szülni. Tapasztalat. Megpróbálok csendben maradni, de amikor átadja a levelet és végigfutom azt, akkor nagyon nehéz megállni, hogy ne szóljak semmit. -Értem... igen, látom, mire gondoltál, de ezt nem én írtam. Sokkal inkább az idióta bátyám. Nem tudom, mit művelt, vagy mit próbált művelni már megint... azt viszont igenis tudom, hogy kiderítem. Méghozzá sürgősen. Nézek elszántan, ugyanakkor kissé sajnálkozó tekintettel szegény Melodyra... leginkább akkor, amikor Armint kezdi el emlegetni. -Armin? Most komolyan... Armint felejtsd el szépen. Nem illik hozzád, és már akkor sem tudtam, miért vagy vele egyáltalán, amikor összejöttetek. Már nem bántásból mondom, vagy ilyenek, de tényleg... Armin egy nagy gyerek, és valószínűleg nem igazán fog változni. Egy ideig némán fürkészem az arcát, hátha mondani szeretne még valamit, vagy esetleg rábólint, hogy menjünk be. Ehelyett közli velem, hogy neki most sétálni kell mennie, és ki kell szellőztetnie a fejét. Ez utóbbi mondatot igaz, hogy félig már közvetlenül az agyából olvastam ki, de az most mindegy. Neki erről nem kell tudnia. Pár pillanatig csak állok, és figyelem a távolodó alakját, aztán, mint aki épp akkor ébred fel valami mély álomból erőt veszek magamon, és pár hosszabb lépéssel utolérem, hogy aztán megfogjam a karját - ezzel remélhetőleg megállásra kényszerítve. Nem akarok erőszakoskodni, csak meg szeretném nyugtatni szegényt. Látszik rajta, mennyire feldúlt. Csak épp azt nem tudom, miért. -Neked most ki kell micsoda? Nem, Melody, neked most le kell nyugodnod szépen, és el kell mesélned, hogy mi bánt ennyire. Mert azt igenis látom, hogy van valami, nem vagyok sem érzéketlen, sem pedig vak. Szóval? Ki vele, mi a gond? Attól meg nem kell tartanod, hogy kinevetlek... semmi ilyesmi nem fog történni, efelől megnyugodhatsz! Remélem, megérti, mit is szeretnék, és nem szalad tovább. Ha viszont mégis, akkor... akkor megyek utána, most nem ráz le olyan könnyen.
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 11:55 pm
BonBon & Melody
Kíváncsian hallgatom a fiú magyarázatát, miszerint ezt nem ő írta, hanem a bátyja. Most lehet, hogy ki fog nevetni, de nem tudom melyikük az idősebb. Sosem érdekelt. Armin meg mindkettejüket fikázta a maga módján. Meg nekem nincs is jogom elbírálni, hogy melyikük az idióta és melyikük kevésbé. – Lehet, hogy csak a jót próbáltam keresni benne, a szerethetőt, már nem is tudom miért egyeztem bele abba, hogy járjunk. Talán megsajnáltam, egy kicsit olyan elveszettnek tűnt, tudod, mint én akkoriban. De rájöttem, hogy ő nem elveszett volt, hanem valami teljesen más. Te persze nem vagy én, nem értheted. – nem is nagyon állt szándékomban megmagyarázni neki, hogy mire gondolok ezalatt. Szerintem tudja miről van szó, hiszen Armin már külön fogalom, ha nem lenne ki kellene találni, az biztos. Csak sajnos nem a jó, hanem a rémesebb fajtából. Mivel most nem éppen használható kedvemben vagyok, inkább úgy döntök, hogy magára hagyom őt. Talán ez lesz a legjobb. Ha keresek egy helyet ahol… ahová leülhetek és igyekezni fogok, hogy nagyon erős legyek és még véletlenül se lássanak meg mások, hogy esetleg… hogy elérzékenyülök. Nekem ez az egész most tényleg nem hiányzott. Nagyon ostoba volt a testvére, akár Bonifatius vagy Clyde is legyen az illető, mert nem tudom melyikük melyik és azt hiszem nem is nagyon akarom tudni. Oké, már kezdem érezni, hogy nem bírom sokáig. Hogy kezd fojtogató lenni a torkom, hogy minél hamarabb találnom kell egy helyet. Bárhol csak ne legyek szem előtt. Utálom, hogy ennyire érzékeny tudok lenni. Utálom, hogy megismertem Armin-t, valószínűleg akkor kevesebb gondom lenne és nem csinálnék hülyét se magamból. Bár mondjuk az teljesen meglepett, hogy ő utánam jött és megállított. Persze a rossz érzést még az ő érintése sem tudta megnyugtatni. Valószínűleg nagyon össze kell szednem magam ahhoz, hogy meg tudjak szólalni és úgy tűnjön, hogy nem épp most készülök sírni. – Te fiú vagy, ezt… ezt nem értheted. De már… nagyon elegem van abból, hogy… – az a baj, hogy nem tudtam magamban tartani a sírást és egyszerűen csak megtörtént és kész. Megpróbáltam nem nagyon gyerekes lenni, de nem bírtam sokáig és a mellkasába dőltem, hogy elrejthessem, hogy éppen sírok. – Utálom, hogy… Armin miatt… engem piszkálnak. Azt hittem, hogy ez az egész levél komoly, de...Hiába próbálok erős lenni, de nem vagyok az. – és már szipogok is, nagyon utálom most magam emiatt.
Vendég
Hétf. Szept. 07, 2020 11:25 am
(L)Bonnie & Melody
Nem értem, miért akarja mentegetni az amúgyis halálraítélt, ráadásul már rég hamvába holt kapcsolatát Arminnal. Meg úgy egyáltalán azt az idióta galamb unokaöcsémet, akit Arminnak hívnak. És aki egyébként nagyon, de nagyon gyors iramban eltűnhetne a francba... lehetőség szerint magától. Ha nem teszi, akkor majd segítek neki... túl sok gondot okozott már eddig is. De tényleg... lassan semmit sem értek. Azt meg aztán főleg nem, hogy mégis miért én érzem magam szarul amiatt, mert neki szar. Ja, de, tudom... a hülye érzelmek. Fenébe is. És még azt mondják, a fiúknak nincsenek érzései... meg a nagy francokat, azt. - Megsajnáltad? Én ezt teljesen megértem, de... most komolyan! Ez az egész már akkor halálra volt ítélve, mikor elkezdődött. Nem láttad, hogy már akkor is hogy viselkedett? És azóta csak egyre rosszabb és rosszabb lett. Teljesen igazad van: én nem te vagyok. Nem érezhetem azt, amit te érzel, nem tudhatom, hogy élted, éled meg ezt az egészet. Azt viszont igenis tudom, hogy sokkal, de sokkal jobbat érdemelnél, mint az idióta unokaöcsém. Fogalmam sincs, megtalálod - e valaha... remélem, igen, de keresd tovább. Te is megérdemled a boldogságot, ahogy mindenki más is. Csak úgy ömlenek a számból a szavak. Ez az egész olyan... furcsa. Még Clydedal se szoktam ennyit beszélni egyszerre, erre most meg mit csinálok? Na tessék! Ráadásul valószínűleg most teljesen hülyének néz... ezt anélkül is meg tudom mondani, hogy belenéznék a gondolataiba. És még nem is áll messze tőle. De nem bírom látni, hogy szenved. Lehet, hogy fiú vagyok, de érzéketlennek semmiképp sem nevezhetnek, úgyhogy nagy levegőt veszek, kifújok, és már valamivel nyugodtabban fúrom bele tekintetemet Melodyéba. -Talált, süllyedt!Fiú vagyok, és? Máshogy gondolkodom, mint te, vagy a többi lány, sőt: a többi sráccal se egyezik a gondolkodásunk, legfeljebb részben. És akkor mi van? Mindenki egyedi, ettől szép a világ. Az egyformaság unalmas lenne, az unalmat pedig nem szeretem. De hé! Légy szíves azt ne mondd, hogy azért nem érthetek meg valamit, mert fiú vagyok! Mondhatod, hogy nem vagyok te, ezt teljes mértékben elfogadom, igazat adok neked, de az nem működik, hogy beskatulyázol, hogy nem érthetek valamit, mert fiú vagyok. Hadd mondjak valamit: igenis értem. Értem, hogy kivagy. Értem, hogy megsebeztek, hogy fájdalmat okoztak neked, hogy megtörték a bizalmadat, és most úgy érzed, senkiben sem tudsz teljesen megbízni... hogy bárki, bármikor hátbatámadhat téged. Bennem sem bízol, érzem. Nem mondom, hogy örülök neki, de megértelek. Tényleg. Armin egy hülye seggfej, aki mindent elront... de majd rájönnek a többiek is, hogy te nem tehetsz arról, hogy ő ilyen. Arról csak ő tehet. Tudom, hogy nehéz, de próbálj erős maradni... tudom, hogy meg tudod csinálni. És tudod mit? Majd én segítek neked! Ha bármi gondod van, vagy csak beszélgetni szeretnél valakivel, vagy egész egyszerűen kell egy váll, amin kisírhatod magad, hát... állok szolgálatodra. De komolyan. Nem tudom, mikor kezdhetett el sírni a mellkasomba fúrva az arcát, mert én csak mondtam és mondtam, ő pedig csak sírt és sírt. Szegény. Én pedig nem tudok mást csinálni, csak lassan simogatni kezdem a haját, remélve, hogy attól majd megnyugszik, és abbahagyja a sírást. Aztán majd kitaláljuk, mi legyen.
Vendég
Hétf. Szept. 07, 2020 10:28 pm
BonBon & Melody
Bár nem akartam Armin-ról beszélgetni, mégis szembe kellett néznem azzal, hogy igazából minden egyes problémám ő volt, senki más és ez fájt egy kicsit. Bárcsak más lett volna, nem pedig ő, mert sokkal szívesebben panaszkodtam volna bármi egyébről, csak ne róla. De más gondom ugyebár nem volt. Semmi sem idegesített fel ennél jobban, mint az amikor miatta néztek hibásnak az emberek. Mert én voltam a hibás, nem pedig ő. Valahogy most is ugyanezt érzem. Nem tudnám megmondani, hogy véletlenül vagy direkt teszi ezeket a szemrehányásokat nekem, de valamiért annak vettem, nem pedig megnyugtatásnak. Már nem akartam válaszolni rá. Viszont kedves volt tőle, hogy azt mondta találni fogok valaki mást, akit talán jobban megérdemlek és hasonló. Egy pillanatra úgy éreztem talán megért, vagy a javamat akarja és semmi rossz szándék nincs benne, hiszen most is az unokatestvérét szidja. Lehet, hogy nem jöttek ki jól egymással? De vajon melyik Corner unokatestévre piszkálta őt a legjobban az ikrek közül? Még mindig nem tudnám megmondani és szégyellem bevallani, hogy nem tudom még megkülönböztetni őket egymástól. Ez meg zavart. Mert milyen lett volna már, ha benyögöm neki, hogy ne haragudj de te… Bonifatius vagy Clyde vagy? Na igen. Ehelyett inkább csak hallgatom őt. – Igazad van, nem csak Armin létezik a világon és én ezt tudom is. – csak nem hiszi el senki sem, hogy ezzel én is tisztában vagyok. Talán ő sem fogja. De kételkedjen bennem. Már nem fogok meglepődni ezen sem. Elrejtem az arcomat a mellkasában, nem merek felnézni rá, nem merek elhúzódni sem tőle, mert nagyon szégyellem magam amiért itt sírok. Semmi köze sincs hozzám, nem kellene miattam elszenvednie ezt az egészet. Könnyen megúszhatta volna ezt az egészet ő is ha nem jövök el. Valószínűleg azt a levelet sem kaphattam volna meg, ha nem hagyom lent a klubhelyiségben az egyik könyvemet. Akkor nem kerül be a könyvbe sem az a levél. Utálom ezt. Még mindig könnyes a szemem, de amikor megérzem, hogy a hajamhoz ér, egyből valami különösen nyugtató érzés fog el. Átkarolom, eddig nem mertem, mert féltem tőle, igazából most is félek, de egy kicsit azt hiszem eljutottak a szavai hozzám. Ő nem lehet olyan, mint Armin. Nem is olyan bunkó és akadékoskodó. Olyan szorosan kapaszkodom belé, mintha ő nem is tudom, talán az egyetlen olyan ismerősöm lenne, aki megérti ezt az egészet és ezért nagyon hálás vagyok neki. Lassanként azonban, hat a hajam simogatása, engedek a szorításból vagy ölelésből, attól függ kit kérdezünk. Óvatosan elhúzódom a mellkasától, de őt még nem engedem el. Tényleg nagyon hálás vagyok neki. Szipogok még egyet-kettőt, de igyekszem összeszedni magam. Annyira fáj ez az egész, hogy a nagy kisírt szemeimmel megpróbálok boldogan nevetni. Nem rajta, hanem mindazon amit mondott. Annyira aranyos volt, én meg annyira rémesen leszerepeltem előtte, hogy most biztos egy elkényeztetett hisztis kis fruskának gondolhat. Mégis miért ilyen határtalanul kedves és segítőkész? Megtörölgetem a szemeimet, igyekszem nyugodt lenni. Tényleg nyugodt. Majd ha ez összejön, akkor gondolkodás nélkül adok egy puszit az arcára. – Köszönöm. Nagyon kedves vagy. Biztos nagyon szerencsés a barátnőd, hogy te lehetsz a barátja. – újra megtörölgettem a szemeimet, de most már elengedtem őt. Nem akartam rácsimpaszkodni.
Vendég
Hétf. Szept. 07, 2020 10:58 pm
(L)Bonnie & Melody
Néha, ha nagyon nem figyelek oda és nagyon elkalandozok akkor még akár az is előfordulhat, hogy én is megpróbálok mentségeket találni, vagy legalábbis keresni a hülye unokatestvéremnek. Mert mégiscsak a rokonom... akkor is, ha nem tetszik a dolog. Márpedig elég gyakran nem tetszik a dolog. Na mindegy. Azt viszont nem bírom nézni, hogy azért szenved, amit esetleg nem is csinált. Ráadásul akarva-akaratlanul is, de hallom a gondolatait. És az eddigiekkel ellentétben most sajnos nem tudom visszafogni magam. - Nem fogok megsértődni, ne aggódj ilyesmin! Egyébként pedig Bonifatius vagyok, de hívj csak nyugodtan Bonnienak. Tudom, hogy nem kellett volna megszólalnom, mert ezzel minden kétséget kizáróan elárultam magam, de muszáj volt elrendezni a melyikünk kicsoda kérdést. Mikor azt mondja, hogy tudja, hogy nem csak Armin létezik a világon csak fura, értetlenkedő pillantással figyelek rá. -Persze! Azért emlegetted az elmúlt öt perc alatt legalább háromszor, mert tudod, hogy nem csak ő létezik. Hogy én ezt miért nem hiszem el? Oké, tisztában vagyok vele, hogy ez most kicsit bunkó reakció volt, de nem mindig tudom visszafogni magam... na meg nem annyira, amennyire szeretném. Ez van, remélhetőleg nem sértődik meg. Vagy legalábbis nem nagyon. Viszont úgy tűnik, a hajsimogatás beválik, mert kezd megnyugodni, és megölel. Ezt mondjuk nem igazán tudom hová tenni, de sebaj... visszaölelek, mert így legalább érzi a biztonságot, már amennyire én biztonságot tudok neki nyújtani. Ami enyhén szólva kétséges kimenetelű, de... igyekszem, tényleg. -Na, jobb már? Ne aggódj, ez még nem a világ vége, innen már csak felfelé vezet az út! Mosolygok rá kedvesen, majd egy pillanatra ledermedek, mikor megpuszil. Úgy látom, ez a nap csupa meglepetés. De azért igyekszem nem mutatni, hogy engem is váratlanul érnek a helyzetek. -Nagyon szívesen, nincs mit köszönnöd! Viszont... ami azt illeti... nincs barátnőm, szóval nem olyan szerencsés, mint gondolod. Motyogok alig hallhatóan, és idegesen vakarom a tarkómat. Fenébe is már, össze kéne szednem magam, de gyorsan ám! -Na és most mi lesz? Előttünk a délután... mit szeretnél csinálni? Gondolom, nem akarsz itt álldogálni, egyedül meg nem foglak itthagyni, úgyhogy bocs, de a nyakadon maradok. Vonom meg a vállam amolyan "ez van" módon, de azért egy halvány, bátorítónak szánt mosolyt eleresztek felé... az sosem árt.
Vendég
Hétf. Szept. 07, 2020 11:39 pm
BonBon & Melody
Felvont szemöldökkel bámulok rá, amikor benyögi, hogy nem fog haragudni rám és Bonnie-nak hívják őt. Oké, ez egy kicsit nagyon fura volt. Én nem tudom megmondani, hogy direkt csinálta-e vagy sem. De az elég ijesztő volt, hogy válaszolt nekem fennhangon azokra a dolgokra, amiket nem tudtam hová tenni. Most nem tudok úgy tenni, hogy nem hallottam meg. Mégsem tudom, hogyan reagáljam le ezt az egészet egy okén kívül. Kellene mondanom valamit most erre? – Örülök Bonnie. – ezek szerint Clyde-nak volt az a sötét humora, hogy engem piszkált az őrültségeivel. Hát normális? Nem hibáztatom Bonnie-t. Arra már nem válaszolok semmit sem, hogy ő is sokakhoz hasonlóan kételkedni kezdett bennem. Mindegy. Van, amit nem akarok megmagyarázni és ez az egész helyzet pont ilyen. Inkább nem is húzom tovább ezt. – Neked nincs barátnőd? Uhm sajnálom. Nem tudtam. – most biztos megbántottam és rámutathattam egy olyan védtelen pontjára, amit nem igazán kedvelhet. Amiről nem szeret beszélni. Jó bevallom én sem. De rájöttem, hogy inkább az a jobb ha nincs barátom, pláne ha az illető olyan, mint az unokatestvére, akkor inkább ne legyen senki sem. Egy pillanatra elhúzom a számat, amiért megint sikerült olyasmit mondani neki, ami talán rosszul esik neki. Miért is lenne egyszerű ez az egész, nem igaz? Persze jól esett amikor visszaölelt, úgy éreztem nem vagyok egyedül ezen a világon és nem egymagam nézek szembe szinte mindennel. Tény, hogy azt sem tudom hová tenni, miért adtam neki egy puszit az arcára. De nem bánom vagy ilyesmi, csak… Á megint kezdem túlgondolni a dolgokat. Értelmesen próbálok ránézni, amikor közli, hogy a nyakamon marad. Hozzá hasonlóan én is mosolyra húzom a számat. Oké, miért nem tudnak más fiúk is tök normálisak lenni, mint most Bonnie? Mindegy, nem akarok ezen gondolkodni. Helyette megpróbálok pozitívan gondolkodni. Tudom, hogy rémes ez az egész helyzet, de… Azt hiszem örülök, hogy végre van egy társaságom. De nem akarok nagyon kétségbeesetten kapaszkodni belé, a társaságába, mert a végén túlságosan megszokom a jelenlétét és… ismerem magam. Valószínűleg hiányozni fog, ha már nem beszél hozzám. Mármint, hogyha ezek után sokat beszélgetnénk. – Nagyon szeretnél visszamenni a Három Seprűbe igaz? Ha igen, akkor menjünk oda. Majd utána a Mézesfalásba. Azután visszamehetünk a Roxfortba és… Ugye nem tudod, hogy mire vállalkoztál Bonnie? Még van esélyed elszökni! Utána valószínűleg már nem szabadulhatsz meg tőlem! – természetesen csak viccelődtem, valószínűleg úgy is hagynám őt elmenni, hogyha megunja a társaságomat. Biztos nem lehetek olyan érdekes.
Vendég
Hétf. Szept. 07, 2020 11:56 pm
(L)Bonnie & Melody
Oké... tudom, hogy nem most volt életem legjobb húzása, mert hát honnan is tudhatná, hogy legilimentor vagyok? De van, amikor meg kell lépni bizonyos lépéseket, és merni kell kockáztatni, különben sosem tudhatja meg az ember, hogy mi is történik. Na, ez is pontosan egy ilyen helyzetnek mutatkozott. Nem csodálom, hogy értetlenkedik, valószínűleg én is ezt tenném a helyében. Mégis mi mást? A sajnálkozásra meg én kezdek el értetlenkedni... most komolyan? Mégis mi a fene ütött belénk? De tényleg... ketten együtt rosszabbak vagyunk, mint a bátyám reménytelen epekedése Héloise után. Pedig az már nagy szó... de nem, még véletlenül se mondom el neki, hogy mi a helyzet, mert a végén még ezzel fog piszkálni. Az pedig nem hiányzik, éppen elég az ő hülyeségeit rendbehozni néha. Még sok is. -Sajnálod? Mégis mit? Ezt egyáltalán nem kell sajnálni, mert nem olyan dolog, amin ne lehetne változtatni. Csak így alakult, és kész. Újabb nemtörődöm vállrándítással válaszolok, mert nem igazán tudok mit mondani. Igen, van, amikor a stréber is kifogy a szavakból. Hát micsoda dolog ez, kérem szépen? Egy darabig egyikünk sem szól semmit. Én azért nem, mert nem tudom, mit is mondhatnék, ő pedig azért nem, mert túl sok minden kavarog a fejében. Viszont nem akarom megijeszteni - megint- , úgyhogy ezúttal tartom a számat, elég egy baleset egy napra. Aztán végül megtörik a jég, és felajánlja, hogy menjünk vissza a Három Seprűbe, aztán a Mézesfalásba, aztán pedig Roxfortba... de azt azért még hozzáteszi nagy elővigyázatossággal, hogy még meggondolhatom magam. Nekem pedig felszalad a szemöldököm a meglepődöttségtől. -Nem feltétlenül a Három Seprűbe akarok menni, csak arra gondoltam, menjünk valami fedett helyre, úgy biztos jobb. De felőlem sétálhatunk is, az is rendben van. Egyébként meg... nem szoktam megfutamodni, szóval eszemben sincs megszökni. Mondtam, hogy a nyakadon maradok, nem? Pislogok zavartan Melodyra, mert nem értem, miért is gonolnám meg magam. Nem vagyok olyan, de szerintem ezt ő is nagyon jól tudja. Tudnia kell. -Akkor mi lesz? Indulunk?
Vendég
Szer. Szept. 09, 2020 5:29 pm
BonBon & Melody
Csak így alakult és kész. Bárcsak én is mondhatnám mindenre, amit néha olyan szívesen megváltoztatnék, de nem kellene, mert az tenne azzá aki vagyok. Azt hiszem csodálnom kellene őt, amiért ennyire nem törődöm mód kezeli az egészet. Végül is igaza van. Ezt nem kell sajnálni, mert lehet rajta változtatni. Sok olyan dolog van, amin nem lehet, de ezen talán igen. – Igaz, ezt szerintem neked kell eldöntened, hogy jó vagy rossz dolog. – halvány mosolyra húzom a számat. Kedves tőle, hogy itt van velem. Pontosabban, hogy nem hagyott most magamra. Ezért érzem úgy, hogy valami hasonlót kellene nekem is mondanom. Mert valljuk be Bonnie kedves srác azt hiszem, bár még nem ismerem igazán de eddig még semmi sértőt nem csinált vagy mondott és éppen ezért szerintem nekem is normálisan kell bánnom vele, pont úgy ahogyan ő is teszi. Ilyen egyszerű oknál fogva hozom fel a lehetőségét a Három Seprűnek vagy csak egy sima sétának, attól függ mihez van éppen kedve. Ha már el nem fut tőlem, legalább a tennivalóim közül olyasmit válasszon amihez neki is kedve van. – Menjünk vissza a Három Seprűbe. Lehet, hogy nem most kellene elkezdenem, de megihatnánk egy vajsört. Utána elsétálhatunk a Mézesfaláshoz. Szükségem van egy kis édességre is. – mert tényleg jól jönne ha nem csak szomorkodnék Bonnie mellett. Plusz szeretem az édességet, akárki akármit mondjon, hogy hizlal. Nem félek a plusz kilóktól mozgok én eleget, nem kell félteni. – Ha ez megvan, készülnöm kell egy kicsit átváltozástanból. Volna kedved segíteni belőle? – kíváncsiskodom, igaz, hogy nem nagy szám és csak azért akarok gyakorolni belőle, hogy jobb lehessek. Nem azt akarom megmutatni neki, hogy mennyire okos vagy mennyire béna vagyok csak gyakorolnék és az se baj, hogyha esetleg be tudna segíteni benne vagy csak nézne és kijavítaná az esetleges ostobaságaimat. – Részemről mehetünk. – széles mosolyt húzok a számra, próbálok boldogabb lenni, valamivel nyugodtabban elindulni. Már nem aggódom annyit. Azt hiszem jót tesz nekem ha elterelődnek a gondolataim jó irányba. Tényleg kedves tőle, hogy itt maradt velem. Ezt majd megpróbálom szem előtt tartani és értékelni, nem elfelejteni azt amit értem tett. – Mondták már neked, hogy nagyon felnőttesen viselkedsz a korodhoz képest? – ezt persze nem rosszból mondtam, de az unokatestvéréhez képest ő teljesen más világ. Sokkal értelmesebb és kedvesebb is szerintem, bár egy kis beszélgetés után ennyire hirtelen következtetést nem vonhatok le, viszont az bizonyos, hogyha nem ilyen lenne valószínűleg pillanatokon belül össze is vesztem volna vele. Szóval azt hiszem örülök, hogy valamennyire szót tudunk érteni egymással. – Ez most dicséret volt, nem… nem leszólás érte vagy ilyesmi. – még mielőtt valami rosszat mondanék vele, mármint azzal, hogy felnőttesen viselkedik és nem érti miről beszélek. Igazából csak annak örülök, hogy ennyire normális, kevés fiúról lehet ezt elmondani manapság, azt hiszem.
Vendég
Szer. Szept. 09, 2020 8:25 pm
(L)Bonnie & Melody
Egy pillanatig csak néma csendben, figyelmesen kémlelem az arcát, hátha felfedezek valamit, ami kimondatlanul is árulkodó jel lehet. Nem, a gondolatait direkt hagyom figyelmen kívül, akármennyire is ordítanak odabent. Most nem használhatom ki a gyengeségét és elesettségét... nem lehet, akkor csak még jobban összetörném. Azt pedig egyáltalán nem szeretném. Helyette kissé felhúzott szemöldökkel figyelem őt. -Nem kell eldönteni. Nem kell mindent eldönteni... van, amit nem is lehet. Csak van, és kész. Ennyi. De miért az én nem létező barátnőmmel foglalkozunk egyébként? Ne aggódj, ezzel nem azt akartam mondani, hogy visszaterelem a szót Arminra, Merlin őrizzen tőle! Rázom meg a fejem kicsit ijedten, mert tényleg nem szeretném megint behozni a képbe az unokaöcsémet. Abból semmi jó nem sülhet ki. Mikor felajánlottam neki, hogy menjünk a Három Seprűbe, vagy menjünk el sétálni tényleg nem gondoltam semmi olyanra, amire nem kéne. Az a bátyám szokása, és én szíves örömest meghagyom neki. Mondjuk arra se gondoltam, hogy Melody igent mond, és úgy dönt, menjünk vissza az említett helyre. Részemről rendben a dolog, de nem szeretném, ha csak azért menne bele az ötletbe, mert úgy gondolja, hogy én ezt szeretném. Na, ilyet nem játszunk. -Rendben, akkor menjünk. Ilyen sorrendben nekem is jó lesz. Aztán persze, szívesen segítek neked átváltoztatástanból is, ha arról lenne szó... bár már láttam, mire vagy képes, és szerintem egész ügyes vagy. Mosolygok kedvesen a lányra, hogy lássa, tényleg komolyan gondoltam, amit mondtam. A következő kérdésével viszont tényleg meglep. Annyira, hogy egy pillanatig nem tudok semmit sem mondani, csak nézek, mint egy nem is tudom, micsoda. Aztán végre észhez térek, és válaszolni is tudok. - Öhm... nem, vagyis nem tudok róla, hogy mondták volna. De sebaj, már mondtad. Köszönöm szépen a dícséretet, ezt megjegyzem. Tényleg nem emlékszem, hogy mondtak volna nekem ilyesmit, de semmi baj. Az én agyam is kihagyhat néha... lehet, mondták, csak nem figyeltem. Megesik. Meg az is, hogy gyorsan akartam fordulni, miután azt mondta, hogy részéről mehetünk, ééés persze, hogy a nagy sietségben sikerül hasraesnem. Nagyon csodás, tényleg. Igyekszem úgy tenni, mintha ez ilyen mindennapos dolog lenne, és nem történt volna semmi, de Melody valószínűleg úgyis észreveszi. Nem lehet nem észrevenni.
Vendég
Csüt. Szept. 10, 2020 1:19 am
BonBon & Melody
Kíváncsian figyeltem rá, amikor beszélt akaratlanul is rá figyeltem, ahogy a szavait formálja és az ajkait mozgatja. Aztán felnéztem a szemeire, valószínűleg nem kellett volna olyan érdeklődően belefúrnom a tekintetemet az övé. Kíváncsi voltam rá. Hogy milyen lehet igazából. Talán az adott egy kis bátorságot, hogy nincs barátnője. Valószínűleg ha újra megölelném akkor nem éreznem kínosnak és zavarónak, mert esetleg megzavarok valamit, mondjuk a kettőnk között lévő békés légkört. Bár igyekeztem nem hagyni, hogy a rózsaszín köd elkezdjen leereszkedni rám és távol tartsam őt magamtól, biztos távolságba, ahogy nyugodtan tudok vele beszélgetni. Elmosolyodom. Lehet, hogy nem kellene megtennem, hogy távol kellene maradnom tőle. De közelebb lépek hozzá. Olyan kedves volt hozzám, semmi rossz szándék nincs bennem és tudom, hogy nem fogja tudni hová tenni. Én se tudnám. Ám tényleg komolyan elé álltam és hirtelen döntésből mielőtt újra megszólalhattam volna, adtam egy csókot az ajkaira. Nem hiszek a tündérmesékben, de tényleg nagyon hálás vagyok neki, éppen ezért fejeztem ki így a hálámat. Nem problémát akarok belőle, csak… Nem tudom, egyszerűen csak megtettem és kész. Szerintem ezen nem kell sokat gondolkodnom. Behunytam a szemeimet, próbáltam felkészülni az esetleges leszidós reakciójára, hogy mégis mit képzeltem magamról. De igazából nem képzeltem magamról semmit sem, csak gondolkodás nélkül megcsókoltam és kész. Ennyi volt vagyis lett volna az egész. – Ne haragudj, de ezt meg kellett tennem. – mert kíváncsi voltam és nem tudtam úgy elengedni őt, hogy nem vagyok elég hálás neki. Persze nem így szoktam kifejezni a hálámat, de ha már megengedte, hogy sírjak a vállán, akkor nem tudtam megállni, hogy ne így mondjak neki köszönetet. Kinyitottam a szemeimet, muszáj volt szembe néznem vele. Nem tudok úgy tenni, mintha nem segített volna nekem. Mégis kötelességem gyorsan témát váltani, mintha mi sem történt volna és indulni készülni, amikor ő elesik. Lehet, hogy ezt az egészet én váltottam ki belőle? – Nem esett bajod? – fordulok oda hozzá, egy kicsit aggódva. Jobb ötlet hiányában meg belekarolok, hátha akkor nem fog újra elesni vagy megakadályozhatom, hogy ez történjen. Egy kicsit büszkeséggel töltött el, hogy ő van mellettem és bele karolhattam, mint valami kisgyerek, de nem számított. Valahogyan el kellett jutnunk a Három Seprűig. – Felkészültél az egész napos együtt lógásra? – kíváncsiskodtam, amikor elértünk a Három Seprűhöz.
Vendég
Csüt. Szept. 10, 2020 8:17 pm
(L)Bonnie & Melody
Megmondom őszintén, néha nem tudom hová tenni a helyzeteket. De komolyan. Pedig Merlinre, én tényleg igyekszem, de nem biztos, hogy mindenre a megfelelő módon reagálok. Pedig azért a felnőtt lét kapujában azért már igazán illene tudnia az ember fiának, hogy mit miért is csinál, nem igaz? Igen, az szerintem is elvárható lenne... mégis, van, hogy még magamtól sem tudom elvárni. Mert egészen egyszerűen nem megy. De miért is akarnék ráerőltetni valakire valamit, amit esetleg nem akar, vagy nem tud megtenni? Ugye? Pláne ha az a valaki éppen saját magam vagyok. Talán ezért is lehet az, hogy nem, még véletlenül sem tudom jól lereagálni a mostani dolgokat. Nem tudom, valahogy túl váratlanul, készületlenül jött. Még észre sem vettem, és máris megtörtént, én meg csak nézek, hogy ez most mégis mi? Oké, nem mondom, hogy rosszul esett, de azért na. Furcsálló, értetlen tekintettel figyelem, mikor bocsánatot kér. - Haragudni? Nem haragszom, csak nem értem. Az nagy különbség, már nem azért. Tudom, hogy nem kéne okoskodni, főleg nem most, de mit csináljak? Hollóhátas vagyok, én se tudok kibújni a bőrömből. Bármennyire is azt szeretném tenni bizonyos helyzetekben. -Ha legközelebb kíváncsi leszel valamire, akkor csak kérdezd meg, ne kísérletezz! Rendben? Fogalmam sincs, hogy hallgat-e rám, de egy próbát mindenesetre megér a dolog. Mondjuk az már kevésbé, hogy jól hasraestem... persze önhibámból, mert nem figyeltem oda eléggé. Na, mindegy. Azért az jól esik, hogy próbál figyelni rám, és belémkarol, nehogy a végén még újra elessek. -Persze! Ennél készebb már nem is nagyon lehetnék! Bólintok mosolyogva a kérdésére, és kinyitom neki az ajtót, hogy előremehessen, aztán ha belép a helyiségbe, akkor én is követem. Érdekes egy nap lesz ez, annyi biztos.
Vendég
Pént. Szept. 11, 2020 7:39 pm
BonBon & Melody
Természetes, hogy nem érti. Az ő helyében én sem érteném. De nem bánom, hogy csak úgy megcsókoltam őt. Csak egyetértően bólogatok amikor megró az egész hirtelensége miatt. Annyira aranyos így, amikor megnevelni próbál. Biztos van már benne gyakorlata. Azt hiszem a környezetében lévőket muszáj. Jól esett, hogy mellettem van, kellett egy kis társaság azt hiszem és annyira büszke voltam magamra, hogy felkarolhattam őt és így tehettük meg vissza a lépéseket a Három Seprűbe. Ijesztő vagy sem, de azt hiszem kezdem megkedvelni. Végül is, azt hiszem rendes srác. – Üljünk kérlek az ablak mellé. Szeretem nézni ahogyan a varázslók és boszorkányok elsietnek előtte. – javaslom békésen, miután beérkeztünk a helyiségbe. Volt ott az ablaknál szabad hely, éppen ezért kértem rá. Még a nagyon kérlelő kiskutya szemeimet is bevetettem, hogy meggyőzhessem őt. Nem manipulálni akarom, csak szeretek ott ülni és kinézni az ablakon. Ilyen egyszerű az egész. Remélve, hogy beleegyezik én el is indulok a kiszemelt asztal felé és leülök. Nem látok más megoldást, csak ezt. – Bonnie, tudom, hogy ez most érdekes kérdés lesz, de hogyan lehet téged megkülönböztetni az ikertestvéredtől? Jellemileg biztosan eltértek egymástól, én a stílusotokra értem vagy valamire amiben te nem vagy olyan, mint ő. – mert nem figyeltem őket eléggé ahhoz, hogy tudjak róla. Kíváncsian figyelek rá, még az államat is megtámasztom a kezeimmel és úgy várom a válaszát. Valóban érdekel ez. Csak, hogyha a közeljövőben találkozni fogok valamelyikükkel, legalább azt tudjam, hogy ő nem Clyde és kész. – Te mit szeretnél inni? Én kivételesen most inkább cherriccinot kérnék. – mert még ugye gyakorolnom kell és nem utolsósorban szeretem az édeset, pontosabban a cseresznyéset. Nem tudom, hogy ő mit szeretne kérni, ezért még nem adom le a rendelésemet. Majd együtt. Egy kicsit természetesen félek, mert nem tudom, hogy mennyire fogok szegény agyára menni. De majd igyekezni fogok, hogy ez ne történjen meg. – Örülök, hogy itt maradtál velem. Azt hiszem most nem magamba kellene roskadnom, hanem ki kell állnom magamért. – vagy valami hasonlót. Mert nem lehetek túlságosan szomorú és kedvetlen minden miatt is, ami körülöttem történik.
Vendég
Pént. Szept. 11, 2020 8:03 pm
(L)Bonnie & Melody
Már majdnem kicsúszik a számon, hogy most meg mit bólogat, de nem akarom megbántani. Lányokat nem bántunk, ez alapszabály, meg... amúgyse akarom megbántani. Miért is tenném? De tény, hogy hirtelen jönnek mostanában a dolgok. Akkor is, ha nem mondom. Na mindegy, ez van. Szerencsére problémamentesen sikerül elérni a Három Seprűt, ahol Melody kitalálja, hogy üljünk az ablak mellé. Én pedig miért is ne alapon rábólintok, mert az viszonylag nyugalmas része a helyiségnek, szóval biztosabb, hogy nem fognak megzavarni minket. Mondjuk azt nem értem, hogy mit akar elérni a kiskutya szemeivel... majd megkérdezem Clydeot, hátha ő tudja, elvégre Héloise is lány. Bár.. van egy olyan érzésem, hogy náluk ez pont fordítva működik, és Clyde a kutya. Akkor is, ha macska. Ejnye na... a végén még papucs lesz a bátyámból. Hát szabad ilyet? Miután kényelmesen elhelyezkedtünk Melody egy fura, ám mégis várható kérdéssel áll elő. Tudtam, hogy egyszer úgyis elő fog kerülni a téma, úgyhogy nem is igazán lepődök meg rajta, csak nyugodtan, halvány mosollyal az arcomon a szemüvegemre bökök, mintegy válaszként a lány kérdésére. -Ezzel itt ni! Clydenak nincs szemüvege. Én meg régebben hol hordtam, hol nem, mert... nem tudom, miért. Viszont a legutóbbi baleset után már elővigyázatosabb vagyok, és egyfajta megkülönböztetőjelzésként tekintek a szemüvegemre. Ja, meg... hogy honnan tudsz még minket megkülönböztetni? Egyszerű... ejtsd ki valahol Héloise nevét, és a bátyám szinte biztos, hogy megkergül. Gyors megoldás. Csak ne mondd neki, hogy tőlem tudod, mert kicsinál. Mármint engem, nem téged. Még ő sem bántana lányokat. Magyarázom neki a helyzetet, közben pedig leadjuk a rendelést - ő valami fura nevű italt kér, amiről még nem hallottam, bár lehet, csak én vagyok elmaradott ilyen szempontból... mindegy, én pedig egy egyszerű kávét. Megértően bólintok az utolsó mondatára. Tényleg nem kellene magába roskadnia, főleg nem Armin miatt. Nem éri meg, és ezt valószínűleg ő is nagyon jól tudja. Meg Armin is, és pontosan ezért ilyen idegbajos mostanában. Bár tény, hogy nála sosem lehet tudni az ilyesmit. -Én is örülök, hogy maradtam. És igen, tényleg nem kellene magadba roskadni. Abból semmi jó nem származik. De nem féltelek, úgyis megtalálod az utadat, ebben biztos vagyok. Tényleg nem féltem... elég karakán ahhoz, hogy ne kelljen félteni, meg sajnálni se. Leginkább azért, mert kinézem belőle, hogy kikéri magának. Akkor meg minek? Na ugye. De ezt persze nem kötöm az orrára, még a végén én is megkapnám a magamét. Azt pedig nem szeretném.
Vendég
Szomb. Szept. 12, 2020 12:23 am
BonBon & Melody
Kíváncsian néztem rá, amikor közölte, hogy a szemüvege az amiről őt fel lehet ismerni, meg Héloise nevének a megemlítésével. Elnevetem magam. Igazából még nem értem mitől lehet egy lánynév ennyire hatással valakire. De ha esetleg használni kell, az kiderül akkor. Bár majd igyekszem észben tartani, hogy erre figyeljek. – Jól áll neked a szemüveg. – nem csak azért, mert okosabbnak tűnik vagy ilyesmi, áh nem. Tényleg ez volt az igazság. Én meg csak figyelem őt vagyis inkább csodálom. Csodálom a türelmét. Igazából meglepett, hogy ő is kávét kért, de persze semmi baj nincsen ezzel. Végül is, nem menekülhet majd azzal a szándékkal el, hogy ja fáradt vagyok, oldd meg magad a problémáidat. Néha azt kívántam bárcsak mellettem lenne ilyenkor a bátyám, de aztán rájövök, hogy egyedül is elég erős vagyok, csak hinnem kell magamban. Van, hogy könnyen megy, van, hogy nem. De nem számít. – Köszönöm, hogy ezt mondod. – mert valóban sokat segít, hogy támogatni próbál. Kihúzom egy kicsit magam, mert jól esik a támogatás. Néha csak erre van szüksége az embernek, nem pedig lehúzásra. – Mi az ami motivál téged az életben? – nem, nem egy interjún vesz most részt, inkább csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi lakozik benne. Mi viszi őt előre? Hogyan csinálja? – Engem a családom és az, hogy jobb legyek holnap annál aki ma vagyok vagy a tegnap voltam. – meg azt is szeretem, ha megdicsérnek, de ezt elég érdekes lett volna odatenni, mert viszonylag kevésszer dicsérnek meg. Inkább megkérdőjeleznek és ez persze, hogy nem mindig esik jól. Talán, mert nem akarok válaszokat adni a miértjeire és arra sem, hogy mit rontottam el vagy mit nem. Kíváncsian nézek rá. Próbálom kifürkészni, hogy vajon hogyan érezheti magát most ettől a hirtelen feltett kérdéstől. Gondolom meglepte. De ha a barátom akar lenni, akkor ismernem kell őt, még a legszokatlanabb dolgokat is megkérdezem tőle. Én nem félek. Annyira. Tőle legalábbis nem. – Mondanám, hogy játszunk kérdezz feleleket amíg várunk de azt hiszem, nem biztos, hogy jó ötlet. – pedig még olyan sok mindent meg akartam volna tudni róla. Hogy mi az amit szeret, mi a kedvenc színe, hogy… és egy csomó mindent, amit nem tehettem fel neki, csak úgy.
Vendég
Szomb. Szept. 12, 2020 7:51 pm
(L)Bonnie & Melody
Nem tudom, hogy most jól tettem - e, hogy elárultam, hogy lehet minket megkülönböztetni Clydedal. De hé, ez csak egy kérdés megválaszolása volt. Abból meg csak nem lesz semmi probléma. Legalábbis nagyon remélem. Ha mégis, hát... majd elviszem a balhét. Semmi probléma. Egyébként is képes vagyok elvinni a balhékat a testvérem helyett, úgyhogy... úgy is mondhatnánk, hogy van már benne gyakorlatom. A szemüvegemre vonatkozó bók hallatán csak mosolygok... nem igazán tudom, mit mondjak. Nem igazán szoktak megdícsérni bármi miatt is, a köszönöm meg túl snassz... úgyhogy egy ideig nem mondok semmit, viszont amikor megköszöni, hogy azt mondtam neki, erősebb mint gondolná, akkor felkapom a fejem. -Nincs mit. Mármint... tényleg nincs mit köszönni, természetes, hogy ezt mondom, ha egyszer így látom a helyzetet. A következő kérdésével aztán megint megdöbbent kicsit. Jó értelemben persze. Oké, fogalmam sincs, honnan szedtem, hogy olyan szűklátókörű ő is, mint Armin, de akkor is meglepett, na. Kár tagadni. -A családom... legyen az a tényleges, vér szerinti családom, a barátaim, vagy... a későbbi családom. Illetve az, hogy minél jobb legyek abban, amit csinálok. Na és te? Veled mi a helyzet? Úgy értem család szinten, vagy... igazából bárhogy máshogy. Mesélj magadról! Kíváncsi vagyok, mi a helyzet vele... ez egy kétélű dolog, ha már egyszer feldobta a labdát, akkor bizony el is kéne kapni azt. Nem biztos, hogy nekem, vagy ha mégis, akkor rögtön vissza is dobom azt. Mert miért is ne tenném. Ráadásul így az ő kérdezz-felelek ötlete is bekerül a játékba, és biztosan nem fogunk unatkozni, amíg várunk. Nem mintha eddig azt tettük volna, de sebaj.
Vendég
Szomb. Szept. 12, 2020 10:44 pm
BonBon & Melody
Jól esett, hogy itt van. Mert láttam rajta, hogy tudna támogatni és nem azért van itt, mert ártani akar nekem és bátran megbízhatok benne. Én hinni akartam neki. Hinni akartam benne. Hogy normális. Hogy nem egy tucatszemély, hogy nem ugyanolyan mint a többi srác. Hogy nem lehet olyan, mert ha így lenne akkor… akkor valószínűleg már irritálna a jelenléte. Nem kapnék a viselkedésétől levegőt, zavarna. Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy mennyire zavarna az egész és mennyire nem. Természetesen jól esett az is, hogy nem fél önmagát adni, hogy én sem félek tőle, mármint elmondani neki mindazt ami bánt. Tényleg úgy tűnt, mint akire lehet számítani. – Van egy bátyám, Calebnek hívják. Annak ellenére, hogy fiú megért és nem nevet ki. Talán ez a dolga egy bátynak, de… Láttam már rossz testvér kapcsolatot. Itt most nem rád és a testvéredre gondolok, mert biztos nem olyan rossz a helyzet, csak… olyanra gondolok most, ahol a testvérek között rivalizálás van és sok veszekedés. Mint például… most nem tudok példát mondani, de érted mire gondolok igaz? – kíváncsian nézek rá. Szerencsére közben a kávéinkat is megkapjuk és máris boldogabb leszek, mert jó kávé illat van s, amint belekóstolok az enyémbe… Megnyugszom az ismerős íz miatt. Leteszem a kávémat. – Ha nem félsz nyugodtan megkóstolhatod, finom. Olyan, mintha cseresznyeszirupot öntöttek volna a kávéba, cappuccino-ba ha úgy tetszik. – biztos voltam abban, hogy ő nem kóstolta még ezt, különben biztos hasonlót kért volna. Éppen ezért javasoltam, ajánlottam fel, hogy nyugodtan kóstolja meg az enyémet. Annyira kíváncsi vagyok mennyire lenne cseresznyés íze az ajkainak utána. Mert biztosan az lenne. Csak persze ezt nem deríthetem ki, na mindegy. – Mihez kezdesz magaddal, hogyha befejezed a roxforti tanulmányaidat? Menni fogsz az akadémiára vagy inkább kihagyod? Én még nem tudom mit szeretnék, olyan sok lehetőség van és minden döntéssel arra jutok, hogy akárhogyan is döntök nehéz lesz. – elhúzom a szám. Mert miért is lenne könnyű választani? Mindnek lesz valami következménye és én még tartok ettől az egésztől egy kicsit.
Vendég
Vas. Szept. 13, 2020 12:13 am
(L)Bonnie & Melody
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy hogy alakultak a dolgok úgy, ahogy. Mármint oké, értem én, hogy mi magunk vagyunk a saját sorsunk kovácsai, mi alakítjuk az életünket, a helyzeteket, de most komolyan... a fene se gondolta volna, hogy pár perc - mert bár nem néztem az órát, de nem hiszem, hogy a Három Seprűig vezető séta tovább tartott volna pár percnél - leforgása alatt ennyi minden történhet. Márpedig történhet, jobb, ha ezt igenis észben tartjuk. És ami a legfurcsább az az, hogy egyáltalán nem bánom, hogy így alakult a helyzet. Nem bánom, hogy összetalálkoztam Melodyval, habár szinte egészen biztos vagyok benne, hogy a lökött bátyámnak valahogy köze van a dologhoz.. csak nem tudom, micsoda. De előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Figyelmesen hallgatom, amikor elkezd mesélni a bátyjáról, illetve a vele való kapcsolatáról... de nem bírom megállni, hogy ne nevessem el magam, mikor azt mondja, hogy biztos nem olyan rossz a helyzet. - Hát, azért mi se vagyunk azok a mintatestvérek, az egyszer biztos. De örülök, hogy nektek jó a kapcsolatotok a bátyáddal. Legalább van egy biztos pont az életedben. Arra mindig szükséged lesz, bármi is történjen. Tudom, hogy valószínűleg nem ezt a választ várta, vagy legalábbis nem az okoskodást, de hát most na... tőlem ez jött, kész. Mondanám, hogy így járt, de nem mondom, mert nem vagyok bunkó. Arra ott van Judas. Kissé bizalmatlanul méregetem a cherricinot, vagy mi is a neve igazából italt, de mivel elhagyta a száját az a szó, hogy félsz, én persze ügyesen "felhívás keringőre" üzemmódba kapcsolok, mert hát miért is ne. Ja, azért, mert Clyde ikertestvére vagyok... és mint ilyen, alapjáraton nem vagyok teljesen normális. Hát, ez van. -Félni? Één? Mégis mitől? Egy kávétól? Miért, talán megmérgeztetted valamivel? Pislogok kíváncsian Melodyra, bár azt azért én is tudom, hogy ha megmérgezte volna, akkor nem kínálna meg vele. Logika. Azért mégiscsak hollóhátas vagyok, tehát valamennyire köszönőviszonyban vagyunk a logikával. Legalábbis illik. Na mindegy. Nem szeretnék sértődést, meg az igazat megvallva tényleg érdekel az ital, úgyhogy beleiszok, és meg kell állapítanom, hogy tényleg finom. Bármennyire is nem hittem volna. Viszont... újfent meg kell állapítanom, hogy nem vagyok normális. Nem teljesen. Ugyanis amikor visszaadom neki a csészét, akkor fogom magam, és odasétálok hozzá, habár én magam sem értem, hogy... miért? Hogy? Minek? Szóval... egy szóval: semmit sem értek. Hogy ez baj - e? Igen, azt hiszem elég nagy baj. Tekintve hogy hollóhátas vagyok, szóval érteni kéne a dolgokat. Félrementem volna? Lehet, de már késő bánat. Szóval ott tartottam, hogy odasétálok hozzá, leteszem elé a csészét, és lehajolok, hogy egy vonalban legyen a fejünk, majd halkan, szinte suttogva szólalok meg: -Tényleg finom! Megkóstolod? Majd azzal a lendülettel, még mielőtt meggondolhattam volna magam az ajkaira tapasztom a számat.... és közben sűrűn bocsánatot kérek tőle magamban, hogy letámadom. Még jó, hogy ő nem legilimentor... vagy legalábbis én nem tudok róla, hogy az lenne. Igyekszem nem hosszúra nyújtani ezt a kis akciómat, és viszonylag gyorsan visszakerülni a saját térfelemre.... nagyon remélem, hogy nem haragszik meg a támadásért, és igyekszem úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, hogy aztán a jövőmmel kapcsolatos kérdés felé tereljem a szót. - Mindenképp továbbmegyek az Akadémiára. Azt hiszem, auror szeretnék lenni, bár ahhoz azért még elég hosszú út vezet, mire elérem a célomat. Igen, nehéz, de... valahogy döntened kell. Akkor is, ha most nem szeretnél. De hé, ne aggódj! Ötödéves vagy, nem igaz? Még van időd eldönteni, hogy mit is szeretnél kezdeni magaddal.
Vendég
Vas. Szept. 13, 2020 8:02 pm
BonBon & Melody
A szemeimmel az övét fürkésztem miközben arról beszélt, hogy azért ők sem azok a mintatestvérek. Lehet, hogy először azt hittem azért nevet, mert valami rosszat mondtam, de szépen apránként kiderült, hogy nem, nem én vagyok ezért a hibás. A kíváncsiságom természetesen nem lankadt, inkább egyre erősebb lett és rá akartam jönni, hogy mit rejt magában ez a fiú. Olyan békésen beszéltem és kérdezgettem őt, azokról a dolgokról amik engem is érdekeltek, hogy aki nem ismer az biztosan meglepődött volna rajtam. Nem szoktam én azért ennyire kifaggatni senkit sem. Vagy ha mégis akkor annak biztosan valami szörnyű vége lett volna. Szóval most inkább úgy döntöttem, hogy nem megbotránkoztatni akarom a srácot, hanem megismerni. Csak magamat is meg akartam ismertetni vele, ezért is kóstoltattam meg vele azt az ízt amit szeretek. Legyintek a kérdésére. – Ugyan, előbb én ittam bele, ha lenne valami kárós hatása nem gondolod, hogy meghaltam volna már tőle? – kérdőn felvonom a szemöldökömet, mert nem tudom hová tenni a kérdést. Ja de mégis, tudom, hogy csak viccel. Azért ennyire komolyan nem gondolhatja ezt az egészet, nem igaz? Büszke voltam rá, amikor megkóstolta. Most mondanám, hogy ettől csak jobb lett a cherriccino is, de mielőtt még sikerülne rávenni magam, hogy ezt kimondjam ő már mellettem is terem és…lehajol hozzám. Nem tudtam rájönni, hogy mit akarhat kimondani. Nem is volt időm, mert amikor meghallottam a suttogását és szóra nyitottam volna az ajkaimat ő… tényleg megcsókol. Mármint azt elhiszem, hogy én kezdtem ez az egészet és pillanatokkal előtte valami hasonlóra lettem volna kíváncsi, de arra esküszöm, hogy nem számítottam ez valóra fog válni. Nem lököm őt el magamtól, eszemben sincs, az ajkainak valóban olyan cappuccinos cseresznyés íze van és persze, hogy bátran állok elébe, vagy valami olyasmi. Selymes érintése van az ajkainak, ami egyszerre nyugtatja meg a másik felet és közben követelőzővé, mert egyre többet akar ebből. Visszacsókoltam ugyan, de csak addig amíg a bennem kavargó érzés is engedte és nem kezdett nagyon kínos lenni az egész. Annyira magával ragadó; viszont éreztem, hogy az arcomat előinti a pír, az egy dolog, amikor én nem gondolkodom és cselekszem, de amikor ő… egyszerre tűnik ijesztőnek és merésznek. Ijesztőnek az egész helyzet és ő merésznek amiért megcsókolt. Milyen magabiztos! Még azt meri mondani, hogy nincs barátnője. Hát az eszem megáll. – Megleptél. Azt hittem te csak jó fiú lehetsz, de bebizonyítottad, hogy lakozik benned valami kis rosszaság. – persze nem kell rögtön arra gondolnia, hogy ez esetleg rossz, éppen ellenkezőleg, túlságosan tetszett és muszáj volt elhessegetnem a gondolataimat és másra összpontosítani. – Mi az amit a Földön a legjobban szeretsz? – tudom, becsapós kérdés, ha önmagát választja akkor tudni fogom, hogy olyan, mint a rokona csak jól titkolja. De ha viszont valami mást, akkor biztosan elismerően fogok bólintani, mert tényleg nem Armin 2.0 – val csókolóztam az imént.
Vendég
Vas. Szept. 13, 2020 8:32 pm
(L)Bonnie & Melody
Vannak helyzetek, amik egyszerűen csak magukkal ragadnak, és egyáltalán nem tudom irányítani őket. Vagy nem is igazán akarom... de az megint más kérdés. Én sem vagyok biztos benne, hogy melyik is az igaz a két lehetőség közül. De azt hiszem, mindegy is. Az a lényeg, hogy megtörténnek bizonyos dolgok... csak úgy. Mármint... néha úgy érzem, hogy csak úgy. Akkor is, ha egyébként tudom, hogy én teszem azokat a dolgokat, amiket... legalábbis testileg. Az, hogy akkor az agyam éppen merre mászkál, arról... nos, arról halvány lila segédfogalmam sincs. Sajnálom, de ez van. Csendben hallgatom a teljesen logikus kérdését, és egy pillanatig csak félrebillentett fejjel ülök, úgy téve, mintha gondolkoznék. De persze erre semmi szükség, hiszen tudom, hogy teljesen igaza van. Úgyhogy csak nagy komolyan bólintok egyet... mondani nem mondok semmit, mert félő, hogy elnevetem magam, azt pedig még sértésnek is vehetné. Az esetek nagy részében igyekszem komolyan, felelősségteljesen viselkedni. Mintha amúgy nem én lennék a fiatalabb... na mindegy. Oké, csak néhány perccel, de akkor is. Viszont van, amikor még magamat is képes vagyok meglepni az abszolút nem gondolkodó énemmel... nem tudom, mi van velem, de az nagyon. Kíváncsian pislogok, mikor azt mondja, hogy megleptem. Nem csodálom.... magamat is sikerült meglepnem ezzel a kis akcióval. -Hé! Senkiben sem csak az egyik oldal van...csak tessék megkeresni. Ott van az! Bennem is mindig itt volt ez az oldal is, csak... nem hoztam elő, mert minek. ~Meg mert nem igazán volt kinek.~ Persze az utolsó mondatot csak magamban teszem hozzá, mert még okoskodónak vagy álszerénynek gondolna. Nem is tudom, egyik rosszabb lehetőség, mint a másik. Úgyhogy inkább nem szeretném egyik irányba se terelni a dolgot. Majd megteszi ő, a kérdéseivel biztos. -Nem is tudom... talán a családom és a barátaim. Igen, még a lökött bátyámat is, még akkor is, ha néha az agyamra megy. Na jó, legyünk őszinték, a néhánál azért többször, de lényegtelen. Az számít, hogy a testvérem, tehát bármennyire kelekótya legyen is, én ott leszek neki, bármi is legyen. Ja,hogy ezt nem biztos, hogy el kellett volna mondani? Na és... legfeljebb most néz egy nagyot, hogy jéé, én is érző lény vagyok. Mintha eddig nem jött volna le neki... úgyhogy azt hiszem, nem igazán kell ilyesmitől tartani. Viszont igyekszem felkészülni a következő kérdésre, hogy ne érjen váratlanul... mert van egy olyan érzésem, hogy lesz még. Persze nem bánom, félreértés ne essék, szívesen válaszolok neki, csak nem gondoltam, hogy komolyan gondolja a kérdezz-feleleket. Hát, kellett volna.