| Hipp-hopp, jön VUK (Varázsolok, utamból kotródj. Én szóltam) |
| | Szer. Júl. 08, 2020 8:33 pm | Louis Weasley Lu, Ví, Luviz "Jobb ma egy csíny, mint holnap kettö sem" Nem: Fiú Kor: 15 év Vér: félvér Születési hely: London, Nagy-Britannia Iskola/ház: Hugrabug Munka: Diák Családi állapot: Nem vagyok kapcsolatban Patrónus: főnix Pálca: gesztenye, főnixtoll, 8 és fél hüvelyk Amit szeretnek bennem feltétel nélküli szeretet: szeretni a legjobb dolog a világon! Számomra az az alapja mindennek, hiszen a szeretet nem kér viszont semmit. Az csak van és ennél jobban erőltetni nem is jó ám. Ez az alapja minden jónak, vidámságnak, mókának és kacagásnak. Még ha a világ nem is abból áll... most képzeld el, hogy mindenki szafaládé arcú vagy savanyított uborkafej képet vágna. Na ugye, máris jobb inkább ez! feltétel nélkül elfogadó: felőlem lehetsz akárki, akármi, olyan vagy, amilyen. Ezt általában szeretik, hiszen nem kell megjátszani magukat, olyannak lenniük, amilyenek amúgy nem szokásuk lenni. Hogy ebbe az is beletartozik, az sem zavar, ha éppen nem a legjobb jellemmel bírsz, szerinted, vagy mások szerint? Hát naná! Ezzel még ugyan nem biztos, hogy kebelbarátok leszünk, de, hogy te sem maradsz ki a csínyeim célpontjából, ha éppen neked valót találok, abban biztos lehetsz! pozitív szemléletű: mindennek lehet jó vége, hiszen az is benne van, nem? (jó, hát azért mondjuk összedönteni a játékházikót és letörni faágakat – csak, hogy a könnyebbeket említsem, az úgy... nem biztos, hogy jó -, de hát van ilyen) kíváncsi: minden érdekel. Aprólékosan, tüzetesen, mert ezzel ismerem mindennek a mozgatórugóját, okát és értelmét (valójában csak megismerni szeretném és szeretem ha megismerek valamit, vagy valakit). laza: ugyan minek rágódjak olyan dolgokon, amiken felesleges? És minek feszengjek olyan helyzetekben, amikor … már olyan mindegy? Add önmagad, légy önmagad és akkor nyugodt szívvel mondhatod: ez van, és legalább őszinte vagy.
Ami zavar bennem másokat feltétel nélküli szeretet: fejemhez vágták már, teljes dühükben, hogyan vagyok képes ennyire szeretni őket, mert olyan nincs. Ilyenkor értetlenül tárom szét a karom, mert én vagyok rá az élő ellenpélda... Azt mondták, túl sok vagyok. feltétel nélkül elfogadó: eeezt sem tudják hova tenni. Azt még nem fogták fel, hogy mindenkit elfogadok, azt már ők döntik el, kérnek-e belőle. Mert azt is elfogadom, ha nem kér belőle, s akkor jön a viszlát... pozitív szemléletű: egy szóval tudnám kifejezni, amit megkaptam: naiv. Najó, megkaptam a bolondot is, de hát most erre mit mondjak? Az ő véleményüket tükrözi. kíváncsi: olyanba is belemegyek, ami jóval veszélyesebb, mint hogy felkészült legyek rá. Deeee... ha nem vagy kíváncsi, akkor ugyan hogyan ismernéd meg a világot? laza: ez dühíti őket, hiszen nagyjából úgy viselkedek egyesek számára, hogy dobálhat rám bármit, nem tud belevonni a kis játékaiba, lepereg rólam, mint záptojás az ablakról (igen, kipróbáltam. És?)
Hogyan írjuk a nullát római számokkal? Szeretem az élet lényeges kérdéseit feszegetni. Azok általában a legalapvetőbbek. Például, most az, hogy az a felhő is elcsapta a gyomrát. Csak úgy látom, ahogy puffad és a fehérből lassan vált át szürkére. Szegény, nagyon rosszul lesz. Mint én a múlt héten, amikor kicsit több krémes sütit ettem. De ha egyszer nagyi sütije a legjobb a világon! És nem mondta azt, hogy nem ehetek többet. Így csak vettem és ettem és utána már se ülni, se feküdni, se állni nem ment, mert annyira tele volt a pocakom. Nézem tovább a felhőt. De mitől csaphatta el? Ó, nini, egy madár repült bele. Áhá! Már tudom! Ő is sokat evett akkor! Dee...dede, meg kéne simizni a pocakját, egyre nagyobb! Már tiszta kék! Csendben hallgatom ám a nővéreimet, tudom, hogy nagyon nagyon fontos dolgokról beszélnek, amiből én aztán egy kukkot nem értek. Biztos nagyon rossz ott lenni, ha ennyire komolyan beszélgetnek róla. De ez is nagyon komoly, segíteni kellene a felhőnek! Ó, nem, nem is, sok vattacukor lett benne, azért lett ekkora! Vagy... nem? Felmutatok az égre, elmondom, hogy vegyünk le róla vattacukrot, mert akkor nagyon sok vattacukor fog leesni hirtelen. És különben is, szeretem a vattacukrot, nagyon! De ők csak megrázzák a fejüket, mire megkordul a hasam. Inkább beszaladok anyához, mielőtt tovább csorog!
Ha az úszás használ az alaknak,
akkor mi a helyzet a bálnákkal? Azt hiszem, négy éves voltam, amikor ez a kérdés elhagyta a számat. Az óceánparton guggoltam az aranysárga homokban, kis szandállal és zoknival, mert nagyon sírtam, mikor belement a lábujjaim közé a homok, megijedtem tőle, így inkább visszavettem a szandált és a zoknit is. Úszni nagyon szerettem már akkor is, a víz a mindenem és a repülés, a mai napig (a csínytevések mellett). Emlékszem a csendre, majd a kérdésre, hogy ugyan miért kérdezem ezt? Teljesen ártatlanul feleltem, hogy hallottam beszélgetni a parton két embert, amikor felbukkant az a gyönyörű bálna. Fenséges, hófehér hasával, széles mosolyával és olyan jókedvével, hogy azonnal bele akartam szaladni a vízbe, hogy pancsoljunk egyet, amikor meghallottam a két embert, szerintem azok voltak, mikor az egyik megjegyezte, hogy milyen szép bálna, szép nagy. Már majdnem rikkantottam egyet, hogy ugye, szerintem is, mikor elérkezett hozzám a másiknak a válasza: Ja, pontosan olyan mint Berta nénéd, dagadt, mint egy tehén. Így megkérdeztem azt is anyától, hogy a tehén tud-e úszni, s hogy a bálnák és a tehenek rokonok-e.
Ha fürdés után tiszták vagyunk,
akkor miért kell kimosni a törülközöt? Ezt nem olyan régen szegeztem egyik legzordabb évfolyamtársamnak. Vagyis hát ő sokkal inkább hajaz egy száraz kóróra, jókedv terén mindenképpen. Hát persze, hogy azért mondtam neki, mert nem értette, ugyan miért lett célpontja csínyeimnek. Nem egynek, ugyan már! Ahhoz, hogy egyáltalán morcosan körbenézzen, ahhoz a harmadik csínynek kellett elérnie hozzá. Mivel máshogyan, mint varázslással? Egyszer a cipőfűzőit kötöttem össze, mert kibomlott és egészen biztosan voltam benne, hogy előbb fog lefelé érkezni a lépcsőn, mint felfelé. A tévedések vígjátéka abban rejlett, hogy rosszul ejtettem ki egy szót és így egymással is összefűzte magát a két cipőjének a fűzője. A lényeg végül is megvolt, csak más formában. A lépcsőn legurulás egészen biztosan. Összetörni már nem törte össze magát, mert elkaptam, ha már elbénáztam. De megjegyezte, összekötötte a kettőt. (Nem a cipőfűzőt. A varázslást és engem a zuhanásával). A második emberektől ellesett csíny volt, pechére, éppen ő nyitotta ki elsőnek az ajtót, így az ő nyakába zúdult az összes víz. A harmadiknál már következménye is lett csínyemnek, abból a szempontból, hogy apát, már elvesztettem a számolást, hanyadjára, értesítették, mit tettem. Fantáziádra bízom, ugyan mit is csinálhattam. Ekkor kapta meg szárazkóró válaszul kérdésére ezt a választ. Hogy mire is vonatkozott a kérdés? Hát a jókedvre, természetesen.
Ha tükörbe nézek Nyurga, tizenötéves srác vagyok, hangulatától és a nap mennyiségétől függően hol szalmaszőke, hol majdnem fehér szőke hajam van. Azúrkék vagy világos égkék szemek, attól függően éppen nullával egyenlő alvásmennyiséggel bírok, vagy teljesen energiával telt, valamint tejfehér bőr. Sokáig lapockáig érő üstökkel rohangáltam, nem olyan régen vettem rövidebbre, így viszont hol teljesen göndör, hol egyenes. Ha nem a suliban vagyok, akkor tök egyszerű ruhák. Úgyis elnyűvöm, kiszakítom, eltépem, foltos lesz, lukas lesz. Nem mondom magam rendezetlennek és ócska ruhákban járónak, legyen praktikus!
Családom William Arthur Weasley Hát apa, mégis miért hívnám William Arthur Weasleynek? Még anya sem szokta így hivni, ha mérges is rá. Volt olyan egyáltalán, hogy mérges rá? Hmm... Apa ezerszer jobb fej és mókásabb, mint bármelyik évfolyam társam apja. Laza, és veszi a lapot, ha éppen mókázni van kedvem. Biztos pont az életemben, sokkal több mindent meg lehet vele beszélni, mint amit hallok a többi évfolyamtársaimtól, miket beszélnek meg a szüleikkel. Fleur Isabelle Weasley (née Delacour) Anya. A vattacukrom, kék égboltom és ujjainak cirógatása a hajamban. Ha nagyon feldúlt vagyok, mert ugyan hiába a sok jókedv, nálam is szokott görbe lenni az egyenes, akkor hozzá szaladok. Franciás angolságától nem tudok megszabadulni, s nem is akarok, magamba szívtam hanghordozását, s ha gyorsan beszélek, vagy elgondolkodásom (van ilyen?) közben szólnak rám, biizony, én is ugyanúgy szólalok meg. Victoire és Dominique Weasley Két nővérem, akiket nagyon szeretek, s még a mai napi ugyanúgy felnézek rájuk. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy ne használnám ki a legkisebb gyerek adata kiváltságokat és előnyöket, mert különben nem lennék Louis, de ha bármi történne velük, vagy a szüleimmel, rossz lóra tett az, aki bántotta őket. Párkapcsolat Háhá, most behúztalak csőbe, kedves család! Azt hittétek, van valakim? Gyermekeim Hát, ha ezt részt kitölteném, nem csak a szüleim előtt állhatnék a szőnyeg szélén. Ja, hogy kitöltöttem. Hoppá. (Ééés most repül a kismadár, család, hadd kapjam csak le gyorsan az arcotokat, ahogy olvassátok, van odaírva valami a gyerekeim részhez!) Apróságok Amortentia Sós tengervíz, frissen hullott hó, érett búzakalász, mama sütije, sárgadinnye Edevis tükre Nyárestén félálomban ringva a hintaágyon hallani, ahogy a családom készülődik a vacsira Hobbim Aaa csínytevést már nem tudom hobbi közé sorolni, így marad az óceánban úszás, a repülés, és nagyi sütijeiből csenni úgy, hogy nem veszi észre. Elveim Úgy meghalni, hogy nem bántam meg, éltem Amit sosem tennék meg Elvem ellen tenni Ami zavar Korlátok közé szorítás Ami a legfontosabb az életemben Családom Ami a legkevésbé fontos számomra Beállni a sorba Amire büszke vagyok Családom Ha valamit megváltoztathatnék Az már a múlt, s elmúlt. Így képzelem a jövõmet Én vagyok a mágiaminiszterség elnöke! Ja, nem, az egy másik sztori. Ahogy alakítom, olyan lesz. S mivel sok minden történhet a jövőben, így honnan tudjam, milyen lehetőségeket hagyok ki, ha most kötöm az ebet a karóhoz? Egyéb Egynyolcad véla vagyok
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Szomb. Júl. 11, 2020 9:16 am | Kedves Louis! Merlinkém, hogy te milyen édes kölyök vagy ! Vérbeli Weasley - még ha a vörös hajat nem is örökölted -, annyira könnyű elképzelni, hogy az egykor lázadó, de hihetetlenül jólelkű Bill és a lenyűgöző Fleur kisfia vagy. Nem meglepő, természetesen, hogy egy ilyen szép családban ennyire rendes, eleven gyerek lettél, és a genetika sem képes csodákra, aki George Weasley rokona, az nyilván élen jár a bajkeverésben is. Az ember szívesen izgulja végig a tragédiákkal teletűzdelt előtörténeteket, de amikor jön egy olyan szívmelengető, hétköznapi karakter, mint te, az igazán jól tud esni az ember lelkének. Maradj még sokáig ilyen, minden büntetőmunka és a túl sok vattacukortól kapott cukorsokk ellenére is, mert rengeteg ilyen vidám, pozitív lélek kéne még a világnak. A Teszlek Süveg tökéletesen döntött, mikor a Hugrabugba osztott. Úgyhogy futás foglalózni és játszótársakat keresni, sokan várnak már ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|