| | | Szer. Jún. 24, 2020 12:16 pm | Luella Margot Shafiq Ella, Lulu, Margo, Margy "I’ve lost her. And now there is a hole in my heart." Nem: Nő Kor: 22 év Vér: Aranyvérű Születési hely: Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály Iskola/ház: Roxfort/Hugrabug volt, jelenleg Docendo Discimus Mágusakadémia/Medimágia kar/Pszichomágia szak Munka: Önkéntes (Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály) Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Szürke gém Pálca: Galagonya, Főnixtoll, 9 és ¼ hüvelyk Ki vagyok én… Sokak szerint büszke vagyok, mert akármi történjen is, én emelt fővel fogok távozni. Belém rúghatsz, becsmérelheted a családomat, de nem fogsz tudni megbántani ezzel. Nem, nem vagyok érzéketlen, mindössze tudom, hogy csak bántani akarsz. Ha pedig tudom, nem fogom hagyni. Amíg nem szeretek valakit, nem fogom hagyni, hogy bármelyik szavával is meg tudjon bántani. Nem adom fel könnyen, ahogy az igazamból sem szeretek engedni. Ki becsüli, ki ellene van ezen tulajdonságaimnak. Kitartó vagyok, és lojális. Ha valami elhatározok, akkor azt véghez fogom vinni, és semmi esetre sem fogom cserben hagyni a társaimat. Ellenben nem vagyok az a típus, aki bárkin is átcsörtetne. A céljaimért, másokért mindig kiállok, de soha nem magamért. Soha nem éreztem úgy, hogy fontosabb lennék, mint bárki más, ahogy a vérem se tűnt többnek, mint bármelyik évfolyamtársamé. Nem tudok könnyen elítélni másokat, mert mindig ott motoszkál a gondolat a fejemben, hogy ő tudja, hogy miért teszi azt, amit. Értem, hogy mindenkinek megvannak a maga indokai, és tudom, hogy joguk van a saját életüket élni. Én sem akarok többet, mint a saját életemet élni. Nincsenek nagyratörő álmaim, nem akarok világuralmat, mindössze egy egyszerű életet. Életem története Ikrekként jöttünk a világra, egypetéjűek voltunk, annyi különbséggel, hogy ő apa kék szemeit örököltem, amíg én anya barna szemeit. Együtt nőttünk fel, egy szobán osztoztunk, ugyanolyan ruhákban öltöztettek minket. Mi ketten voltunk egy egész. Nehéz nem gondolni rá. Daffy rettenetesen életvidám volt, imádott az udvaron játszani, és a folyosókon fogócskázni. Engem is mindig magával rángatott, szinte alig volt olyan pillanat, hogy ne fogta volna a kezemet és vezetett volna be valami újabb kalandba. Miatta szerettem meg az erdő illatát, miatta hallgatózom, ha susog a szél. Azt mondta, a szél mindig hordoz magával valami újat, titkokat. Mellette egy pillanatig nem unatkoztam, mindig egy széles mosoly terült el az arcunkon. De Daffy már 12 éve, hogy elment. Itt, a Szent Mungo falai között. A temetésen esett, mintha csak az ég is gyászolt volna. Pedig azt hittem, sütni fog a nap. A nővérem mindennél jobban szerette, amikor sütött a nap. Ő maga is olyan ragyogó volt, mint a Nap. Először hihetetlen volt, azt hittem hazudnak. Lehetetlen, hogy a mindig mosolygó nővérem meghaljon. Ketten voltunk, együtt jöttünk, együtt kellene lennünk. Mégis egyedül maradtam. Akkoriban nem akartam elfogadni, hogy Daffy halott, éjszakákat sírtam át, és kihisztiztem, hogy a bútorai maradjanak a szobánkban. Abba az álomképbe ringatva magamat, hogy bármikor visszajöhet, sokkal nagyobb biztonságban éreztem magamat. Persze, amikor már megjött a levelem a Roxfortba, amikor a Süveg elkiáltotta magát, hogy Hugrabug, amikor már nem volt ott az ágya az enyém mellett a szobában... Végleg megértettem, hogy örökre elment. Már nem fog rám mosolyogni, már nem fog kézenragadni, hogy a tiltás ellenére még este 11-kor is a folyosón fogócskázzunk. Úgy éreztem, megszakad a szívem. Daffy nem volt sehol, pedig egy házba kellett volna kerülnünk. Nincs kétségem felőle, hogy ő is Hugrabuggos lett volna, hiszen mindig vidám volt, mindenkit szeretett, és mindenki szerette. Hozzá képest nekem semmi keresnivalóm nem volt itt. Estella, Eliza, Meriall és Nova a szobatársaim, cserfesek voltak, én nem. Daffy-nak kellene itt lennie, ő is cserfes volt, vidám. Én nem vagyok Daffodil, de akkor még hittem benne, hogy lehetek. Naiv dolog volt tőlem, hogy azt gondoltam, olyan lehetek, mint ő. Viszont nagyon igyekeztem. Próbáltam minél többet mosolyogni, próbáltam becsatlakozni minden beszélgetésbe, de lassan, ahogy teltek-múltak az évek, egyre kényelmetlenebb volt így. Rájöttem, hogy nem szeretek feleslegesen cseverészni, ahogy az állandó mosolygástól fájtak az arcizmaim. Én nemt tudtam Daffy lenni. Pedig nagyon akartam. Annyira, hogy a hatodik évem nyarán én is bekerültem a Szent Mungoba. Depressziót állapítottak meg, nem volt étvágyam, nehezen aludtam. Anya sírt, éjszakákon át. Volt, hogy haza sem akart menni, nem akart egyedül hagyni az ispotályban. Félt, hogy megint arra kell majd visszajönnie, hogy a lánya halott. Apa és a bátyám felváltva kísérték őt be minden nap. A pszichomedimágus 2 naponta jött, nagyon sokat beszélgettünk, leginkább a nővéremről és a családunkról. Azon a nyáron végre képes voltam őt elengedni, bár elfelejteni soha. A mai napig hatalmas űr tátong a szívemben, de közben megtaláltam önmagamat. Rájöttem, hogy mennyire fontos nekem a családom, rájöttem, hogy tudnom kell élni Daffy nélkül is. Ami a legfontosabb volt a számomra, hogy rájöttem, én is pszichomágus akarok lenni. Rettenetesen boldog voltam, részben, mert még a nyár vége előtt haza mehettem, részben, mert végre tudtam, hogy mit akarok csinálni. Életem legtanulságosabb nyara volt. Azóta nem erőltetem a beszélgetéseket, megtanultam értékelni önmagamat, és igazi barátokra leltem. Szorgalmasan tanultam, hogy bekerülhessek az akadémiára, és azóta is rendületlenül fektetem minden energiámat ebbe. A Szent Mungo az évek során a második otthonommá vált. Ugyan még mindig a családommal vagyok a legszívesebben, de a gyakorlatokon kívül és önkéntesként járok az ispotályba. Így végre teljesen egésznek érzem magamat.
Ha tükörbe nézek Barna haj, barna szemek, álmos tekintet. Teljesen átlagosnak nevezném magamat, ámbár édesanyámtól örökölt arcvonásaim adnak némi különlegességet. Ennek köszönhetően hiába rendelkezem meglehetősen mindennapi külső jegyekkel, valami mégis varázslatosnak hathat, mondták már, hogy lehetetlen olvasni az arcomról. Szinte misztikus vagyok... Ámbár én teljesen feleslegesnek találom, soha nem igyekeztem, hogy a lehető legszebben kicsinosítsam magamat. Soha nem használtam sminket a roxforti éveim alatt, mindössze az akadémiai éveim során kezdtem el megismerkedni velük, de még mindig kényelmetlenül érzem magam, ha túl sok smink kerülne az arcomra. Általában megelégszem egy rúzzsal is. A ruháim, ha akarnám, ha nem, milliónyi lenne, és a legszebbek. Édesanyám francia, imádja a szép ruhákat, finom parfümöket, és csillogó ékszereket. Mivel kiköpött mása vagyok külsőleg, és alkatilag is egyaránt, rengeteg ruhát örököltem tőle, valamint vásárol nekem. A testvérem halála után gondosan ügyel rá, hogy mindent megadjon a számomra, ha kérem, ha nem. Sokszor segít is kiválasztani, hogy mit vegyek fel, ugyanis magamtól hajlamos vagyok sötétebb színű ruhákat, gyakran feketét választani. Ő odavan érte, ha igazán nőies ruhákat hordok, amik testhez feszülnek, és kiemelik vékony derekamat. Én jobb szeretem, ha a ruha inkább kényelmes, mint mutatós. Családom Édesapám Rudolph Shafiq – a családunk a feje, az apa, a férj. Kislányként mindig úgy gondoltam, hogy egy jó ember, aki nehezen fejezi ki az érzelmeit. Hiszen mindent megadott nekünk, és ő is sírt, amikor Daffy meghalt. Viszont ahogy lassacskán felcseperedtem, rá kellett ébrednem, hogy ő mégsem olyan jó ember. Büszke, sznob, aranyvérű… Soha nem értettem őt, de nem tudtam nem szeretni. Az apám, a családom, aki tűzbe tenné értünk a kezét. Mindössze bárki másért nem. Édesanyám Édith Shafiq (née Collette) – az édesanyám, aki az ikertestvérem halála óta havonta kijár a családi kriptába, hogy friss virágot vigyen az ő sírjára. Azóta, hogy elveszítette egy gyermekét, bármit megadna az összes többiért. Rettenetesen nagy szíve van, igazi családanya. Ha valaha családot alapítok, akkor szeretnék olyan lenni, mint ő. Testvéreim Daffodil Shafiq – az ikretestvérem, akit 10 éves koromban veszítettem el. Az ő halálával úgy érzem egy be nem tölthető űr keletkezett a szívemben. Ő az oka annak, hogy mindenképpen medimágus szerettem volna lenni, és mások meggyógyításán dolgozni. Laurence R. Shafiq – a bátyám, 5 évvel idősebb, mint én. Kissé apára hasonlít, ha a jellemét tekintem, de belé már kevesebb büszkeség szorult. Nem feltétlenül ítéli el a mugliszületésűeket, félvéreket, de még mindig többre tartja azokat, akit az eredeti 28 családból valóak. Ettől persze egy rendkívül szerető, és törődő báty. Apróságok Amortentia Az erdő illata, frissen bontott kötszer, borsmenta, csalántea. Mumus A családom, a szeretteim szenvedése, halála. Edevis tükre Visszakapni az ikertestvéremet. Hobbim A munkám lesz a hobbim. Pszichomedimágus akarok lenni, sokat olvasok a témában, rengeteget gyakorolok, és önkénteskedek a Szent Mungóban a gyakorlatok mellett is. Elveim Nem hiszek az aranyvérűek felsőbbrendűségében, de hiszek a családomban, az ő döntéseikben. Az életet mindennél többre tartom. Amit sosem tennék meg Nem akadályoznék másokat a céljaik elérésében, akkor sem, ha emiatt én nem érem el a sajátjaimat. Soha nem ölnék, valamint a kínzás is messze áll tőlem. Ami zavar Amikor semmibe veszik mások életét, amikor lenézik mások munkáját, és erőfeszítéseit. Ami a legfontosabb az életemben Hogy segítsek másokon, hogy megtaláljam az örömet az életemben. Ami a legkevésbé fontos számomra Jelenleg még úgy érzem, távol áll tőlem a házasság gondolata, ahogy a családom sznob elfoglaltságait sem érzem úgy, hogy be tudom sűríteni a napirendi pontjaim közé. Amire büszke vagyok Büszke vagyok rá, hogy pszichomedimágus leszek, hogy segíthetek másokon. Ha valamit megváltoztathatnék A családom hozzállását a világhoz. Az ikertestvérem halálát. Így képzelem a jövőmet Mindig is egy nyugodt jövőt képzeltem el magamnak, egy férjjel, és egy gyerekkel. Egyéb Legilimens és okklumens, mivel hasznosnak találta, kitanulta az egyetemi évek alatt.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Vas. Jún. 28, 2020 10:19 am | Kedves Cassia! Hogy te mennyire szerethető jellem vagy! A Teszlek Süveg a lehető legjobb döntést hozta meg, amikor téged a Hugrabugba osztott, még akkor is, ha te úgy érzed, hogy az az ikertestvéred háza lett volna. Szörnyű elveszíteni egy testvért - különösen ennyire korán és különösen akkor, ha ennyire szoros a kapcsolatotok, mint neked Daffyval. Nem meglepő, hogy évekbe telt, amíg megtaláltad önmagadat az ő elvesztése után. De bármilyen közhely, tényleg minden rosszban van valami jó, jelen esetben az, hogy sikerült megtalálnod életed hivatását. Tökéletes pszichomágus lesz belőled, téged tényleg erre a pályára teremtettek. Futás foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|