Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Armin Raphael Turpin - aljas rágalom!

Anonymous

Armin Raphael Turpin - aljas rágalom! Empty
Vendég
Hétf. Jún. 15, 2020 4:47 pm

Armin Raphael Turpin

Armin, Raph, Raphie, Mr. Aljas Rágalom

"The roads are ahead of me
Don't know which one to choose
Which one is good or bad?"

Nem: Férfi

Kor: 15 év

Vér: Aranyvérű

Születési hely: Brighton, UK

Iskola/ház: Roxfort/Hollóhát

Munka: Diák

Családi állapot: Nem nyilatkozom

Patrónus: Darwin - pamparóka

Pálca: Babér, egyszarvúszőr mag, 10 és háromnegyed hüvelyk

Amit tudni lehet rólam

Túlságosan is őszinte vagyok, olykor flegma is, bár a flegmaság is az őszinteség egy formája nálam. Sokszor mondják, hogy nem vagyok túl kedves, de akinek nem tetszik, az így járt. Aki meg szeret, az flegmán is szeret... mondjuk szerintem a családomon kívül nem sokan vannak ilyen elvetemültek. Akkor sem, ha próbálkozom. Márpedig próbálkozom. Remélem, látszik.
Régebben nem voltam túl nyitott, de ez mára megváltozott. Próbálom jól átlátni és megérteni a dolgokat.  Elivleg néha túlreagálom a dolgokat... szerintem csak megvan a magam sajátságos nézőpontja és véleménye. Mi ezzel a baj? Azzal már inkább, hogy elég sokat káromkodok. Hozzáteszem, még én is tudom, hogy nem kéne.

Életem története

Kedves Nemtudomki! Illetve Kedvetlen Nemtudomki!
Illetve... eh, vedd úgy, hogy mindenkinek és senkinek se szól egyszerre, úgyis csak magamnak írok, mert unom a fejemet. De tényleg. Nincs tanulnivaló, vagyis lenne, csak úgy döntöttem, nincs. Felégettem. Valamin gyakorolni kell a Piroinitiot is, nem? Hát de! Na jó, ilyenkor nem értem, hogy kerülhettem a Hollóhátba, mert a hollósok szeretik a könyveket. Én is - fel - és újrahasználni. De nem voltam ám mindig ilyen.
Az egész tavaly ősszel kezdődött, mikor először láttam meg Stellát a bájitaltan teremben. Azt hittem álmodom, de álomnak túl szép lenne, és sajnos fel kellett kelnem ebből az álomból. A legjobb az, hogy nem is álmodtam. Akkor tudatosult bennem, hogy én bizony szerelmes vagyok, méghozzá nagyon... ráadásul nem értettem, hogy mégis hogy, hiszen egészen eddig semmi értelmét nem láttam a szerelemnek. Az ugyanis elcsépelt dolog.
Ez viszont egyáltalán nem akadályozott meg abban, hogy jó kisfiú módjára megpróbáljak a közelébe férkőzni, hogy aztán remélhetőleg megismerhessem. Habár nem volt könnyű dolgom, azért a kitartásomnak hála sikerült, amit elterveztem, így néhány hónap múlva már boldogan újságolhattam mindenkinek - akár tudni szerette volna az illető, akár nem-, hogy mi bizony egy párt alkotunk Stellával. Egy idő után viszont sajnálatos módon szétváltak útjaink. Én jobbra mentem, ő pedig balra, holott szívem szerint utánamentem volna. Azt, hogy nem tettem, a mai napig bánom. Ugyanis azóta mondhatni teljesen meg vagyok kergülve.
A nagy letargiámból végül a nagyokos unokatestvéreim és a bandájuk, vagyis a Little Blackbirds rángatott ki. Azt hiszem, végre valami jót is köszönhetek Clydenak, nem csak a folytonos idegbajt. Persze ezt még véletlenül sem mondom el neki közvetlenül. Ha rájön, akkor jó, ha nem, akkor mégjobb. Viszont nem olyan hülye, hogy nem jön rá, úgyhogy így jártam. Azzal, hogy a banda tagja lettem végre nem csak Stellsre gondoltam, hanem megpróbáltam kirángatni a gondolataimat, érzéseimet a helyükről. Vagyis egész egyszerűen csak élni az életem. Ugyan még mindig depis vagyok, vagy legalábbis úgy nézek ki, mégis úgy érzem, hogy kezdek nyitni a világ felé, a magam sajátságos módján. Ez pedig azt jelenti, hogy úgy figyelek meg másokat, hogy azok ne észlelhessék azt. Igen, sunyiban ténykedek, de ilyet más is tesz a környezetemben... őt miért nem cseszik le?Különben is, én nem is csinálok semmi rosszat! Nem kell hinni azoknak, akik azt mondják, hogy mégis, mert mi ez már? Igazságszolgáltatást követelek, ez aljas rágalom! Azért még kitartok az elveim, meg a barátaim és a családom mellett, és élem az életem annak ellenére, hogy sokak szerint megkergültem a barátnőm elvesztése után. Ezzel egyidőben pedig igyekszem visszahódítani őt. Hogy sikerül-e? Fogalmam sincs, de annak, aki azt mondja, hogy nem vagyok kitartó csak egyet tudok válaszolni: Ez aljas rágalom!

Ha tükörbe nézek

Nos ha a tükörbe nézek úgy érzem, csoda, hogy nem tört még be. Bár szerintem egyszer ezt is elérem majd valahogy. Egyesek szerint ez nem igaz. Pedig nem egyszer láttam már magamat úgy, hogy azt hittem a saját szemeimet égetem ki a másé helyett. A külsőm szerintem általában jól tükröz engem. Rövid barna haj és szintén barna szemek, amikben nem túl sok érdekelődést lehet találni, ha belenéznek. Annyira nem szeretek kitűnni a tömegből, jobb ha nem vesznek észre. Sokszor hiszik azt, hogy gyászolok, mert majdnem mindig feketében szoktak látni.Ha pedig nem, akkor általában sötét színű, kényelmes ruhákban vagyok.  Pedig nincs mit gyászolnom csak az életkedvemet, amit mostanában sajnos nem találok.

Családom

Édesapám
Laserian Turpin, 46, mágiatörténész
Attól eltekintve, hogy szerintem ha fizetnének se mennék mágiatörténet szakra egész jól megvagyunk apával. Ha nem erőlteti rám a döntéseket, akkor nem lesz semmi probléma.

Édesanyám
Sarah Turpin (née. Wilkinson), 42, ex-halálfaló, most háztartásbeli
Vele is jól megvagyunk, de közel sem annyira, mint apával. A múltja miatt orrolok rá, még akkor is, ha nem tehet róla, hiszen megátkozták. Azért próbálok jó gyerek lenni, és nem megbántani, nem éreztetni vele, hogy mi a véleményem a halálfaló-létről.

Testvéreim
Lyanna Turpin, 16
Szoros kapcsolatban vagyunk, sok dolgot inkább vele beszélek meg, mint a szüleimmel. Mostanában azonban mintha eltávolodtunk volna egymástól, aminek viszont nem tudom az okát. Néha megkapom, hogy lehetnék olyan, mint ő. De nagyon utálom, ha másokhoz hasonlítgatnak, mert sosem leszek olyan, mint ő.

Unokatestvéreim
Clyde és Bonnie Corner, 17
Általában jól kijövünk, de őszintén, kit nem idegesítene, ha az unokatestvére az épp aktuális lelki problémájával traktálná? Márpedig a család sajnos nem tud kimaradni az ilyesmiből, bármennyire is szeretnénk. Mondjuk Lyannának lehet, sikerül... ki tudja? Ha pedig választani kell, hogy BonnieClyde melyik felével lógjak inkább, akkor 99 százalék, hogy Bonniet választom. A madarak tartsanak össze, ugyebár.

Párkapcsolat
Stella - a volt barátnőm
Egy éve jártunk, de sajnos hamar vége lett, mert ellaposodott. Stella kedves volt, és nem akadt ki annyiszor a hülyeségeimen, ami egész ritka. Sőt néha még érdekelte is. Egészen sok dolgoban egyet értettünk. Rajta kívül utána nem igazán tetszett úgy senki, vagy ha igen az nem tartott sokáig. Mostanában elkezdett bennem körvonalazódni, hogy lehet újra kéne kezdenünk. Kérdéses hogy ez mennyire normális gondolat... na meg hogy ő mennyire szeretné.

Apróságok

Amortentia
Könyvek illata, fahéj, alma, otthon illat.

Mumus
Elveszítem a szeretteimet, magamrahagyottság

Edevis tükre
Nyugodt, összetartó család, szeretném érezni, hogy tényleg szeretnek.

Hobbim
Gitározás, repülés, Clyde ugratása, olvasás, barátokkal és a bandával lógás. Szeretem mondogatni, hogy "aljas rágalom".

Elveim
Őszinteség a legjobb tanácsadó; Semmiségek miatt nincs sértődés.

Amit sosem tennék meg
Sosem bántanám meg a szeretteimet, a hazugság is távol áll tőlem.

Ami zavar
Az unokatestvéreim agyamentsége; ha valaki okosabbnak tartja magát, mint amilyen; a szerelem túlértékeltsége.

Ami a legfontosabb az életemben
Őszinteség mindenek felett - akkor is, ha esetleg bántó.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mások véleménye, olyan dolgok; amik alapvetően nem annyira fontosak, de túl sok figyelem irányul rájuk.

Amire büszke vagyok
Hogy a gondok ellenére is megpróbál összetartani a család.

Ha valamit megváltoztathatnék
Eltörölni anya halálfaló múltját, megvédeni a nővéremet az esetleges "jóakaróitól".

Így képzelem a jövõmet
Még fogalmam sincs, minden pillanatban megváltozhatnak a dolgok.

Egyéb
Bejegyzetlen animágus (galamb), okklumenciát tanult, született népművészeti cserépedény. Ja, és: aljas rágalom!

Dylan Minette

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Armin Raphael Turpin - aljas rágalom! Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Armin Raphael Turpin - aljas rágalom! Empty
Gilbert Ollivander
Szer. Jún. 24, 2020 10:43 am

Armin Raphael Turpin - aljas rágalom! 3xPjsQ

Kedves Armin!

Nagyon remélem, hogy ezzel az animágus alakkal néha ÍGY mászkálsz a Hollóhát-torony ablakpárkányain, mert szerintem bűn lenne elszalasztani egy ilyen lehetőséget. Vagy azzal a vicces galambos fejmozgással járni emberként is, én biztos megtenném a helyedben.
Na, de nem firtatom tovább, hogy milyen állatalakot osztott neked a sors, így is van elég bajod Stella miatt. Bízom benne, hogy sikerül rendeznetek a kapcsolatotokat, hiszen ha ennyire megviselt az elvesztése, akkor biztosan nagyon szeretted őt és még most is érzel iránta valamit. Reménykedjünk benne, hogy ez kölcsönös. Ha egy zenekarban játszik az ember fia, azzal általában jól lehet csajozni, szóval hajrá hajrá Very Happy ...
Futás foglalózni és játszótársakat keresni!

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: