Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

revenge is a dish best served cold

Anonymous

revenge is a dish best served cold Empty
Vendég
Csüt. Május 14, 2020 11:41 am

Amycus

Nem: férfi

Kor: 20 év

Vér: félvér

Iskola/Munka: Roxfort (Mardekár: 2010-2017 között) jelenleg az Akadémián tanul

Kapcsolatunk: Kellemes ismerősök, jövendőbeli barátok; életmegkeserítő

Csoport: Akadémista

Playby: Jacob Elordi, Thomas Doherty, Zayn Malik

Státusz: SZABAD

Részletek

Emlékszel még rám Amycus, drága?
Egyszerre kezdtük meg pályafutásunkat a Roxfortban, egyazon házba is kerültünk, de nem vettünk tudomást a másikról olyan ötödév közepéig, amikor is egy bulin összetalálkoztunk és rengeteget beszéltünk. Soha nem volt semmi közöttünk, legalábbis a következő két évben nem, mert @Wylie Willows oldalát díszítettem és nem jártam tovább a titkos bulikba.
Majd jött a nagy változás, hatodév végén kidobott életem szerelme és @Harley McKinnon barátnőm a fejébe vette, hogy nem enged búslakodni és minden rosszba belevisz. Így történt az, hogy a teljes hetedévet átbuliztuk szőke barátnőmmel, a Te nagy örömödre. Minél többre mentem el, annál többet ittam egyre lejjebb adva az értékeimet és gátlásaimat egészen addig míg egymásra nem találtunk. Intimebb kapcsolatba kerültünk, hogy szépen fogalmazzak, egész hetedév alatt kiélveztük a barátság extrákkal teljes fogalmát.

Ennyi lenne a múlt, most pedig a jövőről pár szó:
Sosem bírtad @Eric Briggs arcát, zsigerből utáltad és ő sem szívlel különösebben, még az Akadémián is fújtok egymásra és nem bírtok meglenni egy légtérben. Hogy miért? Fogalmam sincs, biztos valami pasis bénáskodás. Egy buli alkalmával, ahová Eric oldalán érkezek, megpillantjuk egymást és összemosolygunk, te pedig késztetést érzel arra, hogy elmond a mi kis titkunkat a srácnak. Nyilván ő féltékeny lesz, stb,stb,stb.

Igazából ennyi lenne az alapötlet vele kapcsolatban, egy ex-szerű, aki szeretne borsot törni az utált srác orra alá azzal, hogy beveti bájait egy régi ismerősnél. Ez a kialakuló barátság akkor fog sokat nehezíteni Eric és Sapphire életén, amikor becsúszott gyermekáldás következtében egymásra próbálnak hangolódni, de Amycus mindenhol ott van. Utánfutójává válik Sapphirenak, de nem tudni milyen célból. Lehet csak Ericet szeretné idegesíteni, lehet többet érez a lány iránt.
Bárhogy is legyen, mi nagyon várunk és bármiben segítünk. PB, név, karrier szabadon alakítható, sőt lehetsz meglévő karakter is, akinek belefér az életébe a fűszerezés.
Szeretnénk, ha nem csak ránk épülne a karakter hanem élné a saját kis életét.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: