Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

be my lover - elkelt!

Anonymous

be my lover - elkelt! Empty
Vendég
Kedd Május 05, 2020 9:17 pm

my first love

Nem: férfi

Kor: 15-16 év [évfolyamtárs, maximum egyel felette]

Vér: mindegy az

Iskola/Munka: Roxfort, bármely háza

Kapcsolatunk: az én részemről biztos szerelem, a te részedről indulhat/lehet kaland, kíváncsiság, vagy komoly

Csoport: diákság

Playby: Ez teljesen free

Státusz: ELKELT

Részletek

[ előre leszögezem, hogy kizárólag fiú karakter jöhet szóba, illetve, nem muszáj új karaktert regisztrálnod, ha nem szeretnél, meglévő koncepcióba ha belefér, akkor nem vagyok ellene. Amennyiben az új karakter mellett döntenél, minden szabad, lehet képességed, vagy épp csapnivaló mágiád, kutya-macska, sport, ETC. ^^ hogy nyíltan vállalod fel másságod, vagy titkolod mint én, ez is. Nem kell azonnal a közepébe ugrani, szép lassan, kényelmes tempóban is kibonthatjuk Very Happy Jellemre persze eltérő, kicsit talán erősebb, karizmatikus, lazább dolgot gondoltam, ez amolyan irányadó. A lényeg, hogy várlak, vár a kicsi családi bonyodalom Very Happy ]

Őszintén szólva, fogalmam sincs semmiről sem már.
Ledobtad magad mellém és azt mondtad, fogadjunk, hogy egy héten belül felszeded a nővérem. Én meg olyan elánnal küldtelek a francba, hogy még most is hallom a röhögésed. Ez sem most volt, lelőtte nem is nagyon beszéltünk, tudtam, hogy létezel, mert a hangod nagyobb, mint az enyém például, ha pedig valami volt, ott voltál - mint én, csak én ugye figyelek inkább.
Azt hittem, tényleg a nővérem miatt kezdtél el velem "lógni", így eleinte egy tűzhangya családot is előbb öleltem volna keblemre, mint téged elviselni öt percig - voltak kérdéseid, róla is, rólam is, hogy igaz-e a pletyka a vörös csajsziról és rólam, vagy épp, hogy az egyik tanárral csinálok bármit is, apámról, anyámról, aztán minden másról - igen, a gondról, bajról is, ami manapság történt. Mindenről mindig kérdezel, én elvisellek, mert amúgy jól esik az érdeklődés, még ha ja, ennyi is. Mert neked fogalmad sincs, hogy az én szemem már máshogy lát.
Nem tudom, voltak, vannak-e jelek bármire. Szerintem én látom bele abba, hogy átdobod a karod a vállamon, vagy épp kihúzod a pihét a hajamból, mert megint avval aludtam. Sőt, szerintem ezt én látom csak így. Vérciki.
Aztán megbeszéltünk valamit. Eljössz velem az egyik hétvégén a faluba. Meglepett. Mert minek ugye, már minden olyat elmondtam, amit akartam, amit te hallani akartál, a többihez, azt hiszem, nincs közöd. Elmentünk, fura volt, mert én voltam a téma, vagy te. Meg úgy minden. Nem olyan kérdések, amelyek eddig. Megittunk egy-egy vajsört, nevettünk, elmagyaráztad, miért is rajongasz azért, amiért, és azt is, hogy kidobtad a barátnőd, mert nekem volt igazam, hogy idegesítő. Vagy csak mert ezt akartad, hogy halljam, mert lehet nem is voltatok együtt. Semmit sem tudok és mégis, most sok mindent. Furcsán hosszú és kínos egymásra nézés volt az elválás, majd...
Aztán két nappal később megint a nővéremről faggattál.
Szóval, fogalmam sincs. Kérlek, most már magyarázd el...

[ a plot is irányadó, mint minden. Csak ismerjük egymást, és a lényeg. Várlak  be my lover - elkelt! 492177702 ]

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: