Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Michael - lassan de biztosan a jegyesem

Anonymous

Michael - lassan de biztosan a jegyesem Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 30, 2020 8:59 am

Michael….

Nem: Férfi

Kor: 20-22 év

Vér: Aranyvér

Iskola/Munka:  Akadémia

Kapcsolatunk: hamarosan eljegyzel

Csoport: Akadémista

Playby: Nathan Niehaus

Státusz: szabad  

Részletek

Jókor voltunk jó helyen, ez pedig az előnyünkké vált - röviden és tömören így lehetne leginkább jellemezni a találkozásunkat. Ám a valóság teljesen más.
Egy véletlen folytán találkoztunk.
Végül az lett belőle hogy hónapokon át találkozgattunk, randinak is nevezhetnénk, nem tudom. Csak egy kis találka itt, egy kis találka ott, beszélgetések, semmi több… Semmi több. Tényleg. Ugyanakkor egyértelműen lángolt közöttünk egyfajta kémia, de erről sosem beszéltünk! Elmesélted az életedet, hogy szigorúan fognak és hogy már van egy jegyesed is… de őt ki nem állhatod. Végül mikor lebuktunk a találkozgatásainkkal, a szüleidnek kijelentetted, hogy neked én kellek. Nem kicsit lepődtem meg. A szüleim is meglepettek voltak, de te nem hátráltál meg a kijelentésed elől. Szóval most itt vagyunk, lassan másfél éve együtt. A szüleid kicsit pikkelnek rám, a volt menyasszonyodról nem tudunk semmit. A szüleim bírnak téged… a tesóim… nos, majd őket kérdezd meg azért erről.
Hamarosan a szüleim előtt szeretnél eljegyzést tartani, bár én erről még mit sem tudok.

// Minden megbeszélés tárgyát képezi. Amit megszabok az a kettőnk története. Ezen kívül minden nyitva van. A jelleméhez térve, nem épp a gyáva nyulat, de nem is a hőscincért keresem, valahol a kettő között. A Pb változtatható Very Happy
Nagyon fontos szereplője lennél az életemnek, úgyhogy gyere gyorsan. Meg te is beugorhatsz valaki mellé rokonnak, vagy valakinek. Dobj egy PM-et, ha megérkeztél!  

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: