Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

hé, figyu!

Anonymous

hé, figyu! Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 23, 2020 9:03 pm

Kedves Frankie,

először is bocsi, hogy így karon vágtalak ezzel a galacsinnal, tudod, nálam ez szakmai ártalom.
Másodszor, kicsit érthetetlen számomra az 1612-es koboldlázadás, te viszont a megtestesült fény vagy elmém sötétjében! Ne hagyd hát, hogy kihunyjon utolsó reménységem!

Komolyan.
B vagy C válasz?
előre is köszi,
Rox
Vissza az elejére Go down
Anonymous

hé, figyu! Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 23, 2020 10:26 pm
Kedves Roxanne!

Bocs, de a puskázás rendkívül kockázatos sport, ezért nem szeretnék miattad bajba kerülni. És ha a következőre is rákérdeznél, inkább ne tett, mert nem tudok kifejezetten használható válasszal szolgálni. Bocs, de nem én vagyok az embered. A sötétség tehát nem szűnik. Olyan ez, mint az univerzum, mindig csak tágul és tágul. Gondolkodj el ezen a következő három kérdés fényében.

Frankie
Anonymous

hé, figyu! Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 23, 2020 11:36 pm

Kedves Frankie,

akkor ezt az életmentő segítséget nem itt kéne megköszönnöm, hátha Avery prof rájön a turpisságra?
Ez a bajba kerüléses szöveg nem túl méltó a címerünkhöz, ám legyen. Egyébként, arra akarsz célozni, hogy tágíthatnám a fejemet némi tudással? Hát, a tévében valamelyik ismeretterjesztő csati nemrég azt mondta, hogy az univerzum tágul, de eljön majd a pillanat, amikor befejezi, és az végzetes lesz - következtetésképp, nincs értelme a tanulásnak, ha úgyis kitör az egész odafent. Ez azért elég korrekt elmélet. Azt hittem, Einstein-féle zsenik ritkábban születnek.
Amúgy, mióta vagy így otthon a metaforákban? A srácoknak nem erősségük.
sztereotípiától mentes
Rox
Anonymous

hé, figyu! Empty
Vendég
Vas. Ápr. 26, 2020 10:40 pm
Kedves Roxanne!

Igazán megköszönném, ha nem itt tennéd meg, de már gondolom mindegy. Annyi talán a szerencsénk, hogy egy idő után eltűnik a tinta a pergamenről. Éljen a takarékosság!
Ne nézz annyi tévét, a mugliknak is megártott. Egyébként egészen jó kis elméletet alkottál, nem mondom, hogy nagyon gáz lenne, de azért azt számold bele, hogy az univerzum tágulásának vége sok-sok milliárd év múlva fog bekövetkezni, nem egy emberöltő múlva, amikor még valaki emlékezhet rá. Így az elméleted nem helytálló, mert az elme is csak akkor akad majd ki, ha az illető már a föld alatt fekszik vagy a folyóban úszkál. Persze, én szíves örömest kísérletezek azzal, hogy mikor adja be az agyam az unalmast, mert szeretek tanulni. Ha gondolod, írhatsz rólam tanulmányt.
Mert ez így van. Nem vagyunk Einsteinek, ezt jegyezd meg jól. Ebben az elcseszett világban senki sem az, és mégis mindenki... A metaforákban sosem voltam otthon, de lásd! Tágítanod kell a fejedet, mert ez nem is metafora volt, hanem hasonlat, mert benne volt a mint kötőszó. Alapvető mugli irodalom, de ha igényled, olvasok neked néhány verset.

Frankie

hé, figyu! Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: