| Hétf. Ápr. 20, 2020 6:39 pm | "she messin' with your head..." Nem: nő Kor: 16 Vér: aranyvér Születési hely: Moszkva Iskola/ház: Durmstrang (jelenleg Roxfort, Mardekár) Munka: tanuló Családi állapot: testvéries... Patrónus: áspiskígyó Pálca: 13 hüvelykes gesztenye fa, sárkányszívizomhúr maggal Amit szeretnek bennem Pozitív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Amit te magad a jó tulajdonságaid közé sorolsz, vagy esetleg amit mások értékelnek benned. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik. Családom Édesapám Maksim Petrova, 61.Közel sem a tökéletes apa-lánya kapcsolat van köztünk. Igazából alig látom, állandóan dolgozik, vagy legalábbis azt mondja nekünk. Ha kellett sem volt Dmitry mellett, sem pedig mellettem, de mivel ez születésünk óta mindig így van, már egyáltalán nem zavar minket. Megszoktuk. Amúgy egy tökéletes üzletember figura, aki halálfalóként is tevékenykedik. Édesanyám Nsia.Apám csak a keresztnevét volt hajlandó elárulni róla, semmi mást, azt is csak hosszantartó kérlelés és hisztéria után. Testvéreim Dmitry Petrova, 16.Egész eddigi életemben, már az anyaméhben is az ikertestvéremmel volt a lehető legszorosabb kapcsolatom a világon. Valószínűleg ez soha sem fog megváltozni. Teljes szívemből szeretem őt, jobban még a saját életemnél is, szinte már betegesen és mániákusan, de ezek az érzések irántam nála is jelen vannak már régóta. Párkapcsolat Nyíltan vállalt nincs, nem is volt és nem is nagyon lesz, esetleg, ha az érdekeim úgy kívánják. Apróságok Amortentia Dmitry kölnije, édes vörösbor, rózsa és frissen vásárolt rúzs illata. Mumus Dmitry elvesztése, bármilyen módon... Hobbim Szeretem továbbképezni magam a sötét varázslatok terén és próbálkozni új és nem használt varázsitalok kikeverésével. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Soha se mondd, hogy soha... Egyszer úgyis mindennek eljön az ideje. Szóval, nincs ilyen. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|