Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Családom és más állatfajták

Anonymous

Családom és más állatfajták Empty
Vendég
Szomb. Ápr. 11, 2020 3:18 pm

Elizabeth Picquery (née. Carneirus)

Nem:

Kor: 40 év

Vér: arany

Iskola/Munka: Rád bízom, de talán a MACUSA-ban?

Kapcsolatunk: Anya - fia

Csoport: Boszorkány

Playby: Rád bízom teljesen

Státusz: SZABAD

Részletek

Jó nevelésben részesültél, hiszen a családod aranyvérű, neves aurorok kerültek ki soraikból. Egyáltalán nem is volt kérdés, hogy apámhoz adnak majd feleségül, már évtizedek óta fennállt ez a politikai kapcsolat a két család között. Arra viszont sosem számítottál, hogy a családfő többet lesz majd úton, mint otthon. Magányos voltál a kezdetektől, szerelemben pedig igazán nem volt részed soha... vigaszt kerestél, és meg is találtad, a nagybátyám személyében. Egyszer rátok nyitottam az ajtót, én azóta tudom, de a testvéreim mit sem sejtenek ebből. Megpróbáltál velem elbeszélgetni erről, nem sikerült, és szerintem sejtetted, hogy soha nem is fog. Tartasz attól, hogy a becsületed megcsorbul miattam és bevallom őszintén, legszívesebben igen... a világba kürtölném, de mégis csak te vagy az anyám és érzek annyi tiszteletet irántad, hogy ne tegyem.
Már csak egy kérdésre kellene válaszolnod. Apám az igazi apám?
Ja és egyébként vérfarkas lettem. Amint ezt megtudod, szerintem kiszaladsz majd a világból is és az lesz a legkisebb gondod, hogy azzal törődj, hogy mit gondolnak rólad mások.

//Érdekes és szerteágazó kapcsolatokról lenne szó, egy sunyi, becsvágyó, mégis megtört nőnek képzelem őt el. Igazából minden mást az alkotóra bíznék, de én örülnék a legjobban, ha megérkezne és tudnánk valamit ebből kihozni. A munkájából adódóan még kapcsolódhat több karakterhez, több eseményhez itt az oldalon, ezt mind az alkotóra bíznám Smile

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szomb. Ápr. 11, 2020 3:25 pm

Diana Picquery

Nem:

Kor: 15 év

Iskola/Munka: Ilvermorny / talán Roxfort?

Kapcsolatunk: Lánytesó

Csoport: Cserediák?

Playby: Camila Mendes ?

Státusz: ELKELT

Részletek

A korodhoz képest koravén vagy, mindig csodáltam a gondolkodásmódod. Az Ilvermornyban igen nagy népszerűségnek örvendesz, mind a lányok, mind a fiúk körében. Ezt sosem néztem jó szemmel, a fényűző élet amit élni akartál nekem sosem tetszett igazán. Nem tudod, mi van anyánkkal, azt sem sejted, hogy lehet, hogy nem is egy az apánk, vagy nem is az igazi apánk az apánk. Igazi amerikai csaj vagy, nagy álmokkal amiket tudom, hogy képes lennél megvalósítani. A kérdés már csak az, hogy utánam jössz-e a Roxfortba vagy otthon maradsz?
Egyetlen ember vagy, akire tudok számítani és hát be kell vallanom, őrülten hiányzol.

//A karik közötti kapcsolat fix, minden más képlékeny. Egy igazi belevaló csajról lenne szó, akiből még bizony bárki lehet, ha befejezi az iskolát. Nagyon várlak!!  

Anonymous

Vendég
Szomb. Ápr. 11, 2020 3:36 pm

Gondulphus Picquery

Nem: Férfi

Kor: 43 év

Iskola/Munka: MACUSA

Kapcsolatunk: Nagybácsi

Csoport: Varázsló

Playby: Colin Farrell ?

Státusz: SZABAD

Részletek

Mindig a családunk közeli rokonaként ismertünk téged, de néhány éve tiszta lett a kép, hogy miért jársz ennyit hozzánk. Anyámmal túlságosan is közeli kapcsolatot ápoltok, te vigaszt nyújtottál neki amikor apám nem...és a mai napig nevetségesnek találod, hogy nem ő lett a te feleséged. Nyilván nem leled boldogságod a saját családodban, annak ellenére, hogy gyermekeid is vannak... sőt, lehet, hogy több is mint azt gondolnánk, mert innentől kezdve már ki tudja, hogy ki az én vagy a testvéreim apja?
Nagyon közel állsz a MACUSA miniszteri székéhez, a kezed messzire ér, sokszor pedig fellengzős, nagyképű varázslónak tartanak, és nem kell mondanom, igazi Picquery vagy, hiszen mindent IS magadnak szeretnél. A példaképem voltál, de mióta kiderült a viszonyod anyámmal, inkább elkerüllek, de te próbálod keresni a társaságom mindennek ellenére.  

//Atticus inkább hasonlít rá, mint az apjára, és azelőtt az Ő nyomdokaiba szeretett volna lépni, így egy kicsit kínos, de mégis példaképű karakter lenne a szemében. Sok lehetőség rejlik benne, főleg az ambícióit illetően, úgyhogy remélem, lesz lehetőségem még itt az oldalon játszani vele, nagyon várom érkezését! Smile

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: