Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

emlékezz... ránk

Anonymous

emlékezz... ránk Empty
Vendég
Hétf. Ápr. 06, 2020 3:37 pm

valami elutasító

Nem:

Kor: 16-17 év (hatodév)

Vér: mindegy

Iskola: Roxfort (ház mindegy)

Kapcsolatunk: egykori szerelem, most tanár-diák

Csoport: majd a ház

Playby: Nuria Nieva van a képen, de megbeszélést követően bárki lehet

Státusz: FOGLALT

Részletek

Minden nyáron kezdődött. Akkor ismerkedtünk meg jobban, mint azelőtt. A testvéreddel jártam néha együtt órára, de így, hogy hivatalosan is tanárrá avattak, ez elmúlt. Mégis mi valamiért összekeveredtünk, és nyár közepén elcsattant az első csók is, majd kisvártatva utána még sok-sok, amiket már nem érdemes számolgatni.
Nem húzta azonban a kapcsolatunk nyár végéig. A szindikátus kiszemeltje lettem, ennek köszönhetően pedig a családom mellett téged is túszul ejtettek. Célzott kínzást kaptál, és mikor ezt látva belementem, hogy közéjük álljak, már késő volt. Elveszítetted a velünk kapcsolatos emlékeidet.
Emiatt döntöttem úgy, hogy jelentkezek az éppen megüresedett mugliismeret tanári posztra, és fel is vettek. Az iskola falain belül így próbálok rád vigyázni, és néha meg is kísérlem, hogy visszacsábítsalak magamhoz, de ez a te szemedben biztosan kicsit másnak tűnik, ezért igyekszem csak puhatolózni. Sajnálom, ha néha elragadtatom magam...

// Nagyon várom a lánykát, az egyszer biztos! emlékezz... ránk 2118478306
Szeretném majd a jövőben, hogy újra egymásra találjanak, de ez nyilván még a jövő zenéje, alakulhat máshogy is.
Ha megérkezel, kérlek írj egy privát üzenetet, hogy egyeztethessünk, és ne érezd úgy, hogy meg van kötve a kezed, nyitott vagyok én mindenfélére. emlékezz... ránk 3217638854

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: