Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Árnyékból figyelő segítő - vagy annál több?

Anonymous

Árnyékból figyelő segítő - vagy annál több? Empty
Vendég
Hétf. Márc. 30, 2020 4:44 pm

Becses neved

Nem: Férfi

Kor: 15-16 év

Vér: Mindegy

Iskola/Munka: Roxfort/tetszőleges ház

Kapcsolatunk: Egyelőre számomra is talány

Csoport: Diák
Playby: Gregg Sulkin

Státusz: SZABAD

Részletek

Néha, ha nagyon figyelek - vagy ha Te nem figyelsz oda eléggé, akkor észreveszem, hogy engem figyelsz átható, meleg, barna tekinteteddel, mintha őriznél. Látlak a folyosókon, az udvaron, a kviddicspályán, még Roxmortsban is... szinte mindenhol ott vagy... vagy csak képzelődöm? Lehetséges. De ha nem, akkor mégis mitől, vagy kitől kell féltened ennyire? Saját magamtól? Magadtól féltesz? Esetleg egy lehetséges külső veszélytől tartasz ennyire, hogy szinte éjjel-nappal figyelsz az árnyékban bújkálva, pedig legszívesebben levennéd az álarcod, és mellettem lennél? Ezekre a kérdésekre csak Te tudnál választ adni, te azonban még nem állsz készen rá, hogy megtudjam, mégis miért rejtőzködsz előlem, mikor tekintetedből egyértelműen érződik, hogy nem elégszel meg a mostani helyzettel? Arról nem beszélve, hogy nekem is elég kényelmetlen, főleg, hogy a barátaimnak sem beszélhetek Rólad, Rólunk. Tekintve, hogy egyrészt azt sem tudom, van-e olyan, hogy Mi, másrészt meg mit is mondhatnék nekik? "Figyeljetek már, valaki folyamatosan figyel az árnyékból!"? Hát, az biztos, hogy szinte biztosan paranoiásnak tartanának- és talán ez lenne a legkedvesebb, amit ennek hallatán a fejemhez vágnának, mert hát szeretnek, meg jót akarnak, és fő az őszinteség. Érthető, de azt hiszem, hogy köszönöm szépen, én ezt kihagynám, ha lehet. Úgyhogy szinte biztos, hogy magamnak kell megbirkóznom ezzel a problémával, és rájönni, hogy ki is vagy Te, és mit is akarsz tulajdonképpen. Miért vagy a közelemben? Barát vagy, vagy ellenség? Túl sok kérdés, túl kevés válasz. De vajon meddig még?

// Ennyi lenne, a leírtakon kívül mindenben szabad kezet kap a megalkotó, a név, és a Pb is változtatható, ha nagyon nem érzed magadénak. Ha bármi kérdés, tisztáznivaló akadna, akkor nyugodtan írj PMet, és megbeszéljük. Gyere, nagyon várlak Very Happy :3 //

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: