Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Tiberius McLaggen

Anonymous

Tiberius McLaggen Empty
Vendég
Kedd Márc. 24, 2020 11:39 am

Tiberius McLaggen

Nem: Férfi

Kor: 14 év

Vér: Félvér

Iskola/Munka: Roxfort - Griffendél, Mardekár, Hollóhát?

Kapcsolatunk: Testvér

Csoport: Valamelyik Roxforti ház a Hugrán kívül

Playby: Finn Wolfhard? Bárkire cserélhető

Státusz: SZABAD

Részletek

Te vagy az én egyetlen testvérem. Egy év korkülönbség van köztünk, nem túl sok, talán ezért is voltunk mindig jóban. Persze az agyamra mész, és irigykedem is, amiért szinte mindent te örököltél apánktól (kviddics, éles ész, tettrekészség, csábosság, stb... ) de ezt persze soha nem adtam még a tudtodra. Az első néhány évedben többet lógtunk együtt az iskola falain belül is, segítettem neked a tanulásban, felfedeztük a környéket, de most már úgy érzem, ciki lettem neked. Inkább ne szóljak hozzá a folyosón ha ott vannak a barátaid, és soha nem tudom, merre jársz... sokszor aggódom is ez miatt. Szerintem jogosan. Ugyan még most alakulgatnak a dolgaink Ziggy Yanovich-val és erről ti igazán mit sem tudtok, de biztosan nagy bonyodalmat fog okozni, ha kiderül, hogy te pedig az ő testvérével, Vex Nadezhda Yanovicha-val töltöd az időd nagy részét. Nem tudom mibe keveredtetek, de nem hinném, hogy jó hatással vagytok - lesztek egymásra... sem a mi kapcsolatunkra Ziggyvel.

// Ziggyvel megbeszéltük, hogy meghirdetjük mindkét karaktert, egy kis bonyodalom, családi feszkó, plusz izgalom miatt, Vex és Tiberius között pedig igazán szeszélyes, sokoldalú sztori fonódhatna ki, amely körbeszőne mindannyiunkat és fordítva is akár... Minden másban szabad kezet adok, csak jelezz, ha itt vagy, mert amúgy nagyon izgatott vagyok és várlak! *-*

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: