Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Balondemu

Anonymous

Balondemu Empty
Vendég
Hétf. Márc. 23, 2020 9:19 pm

Indián neved

Nem: Férfi

Kor: 15-18 év

Vér: Indián arany

Iskola: Ilvermorny Viharmadár ( a lélek )

Kapcsolatunk: A balondemum

Csoport: Cserediák

Playby: native american "rézbőrű" arc

Státusz: SZABAD

Részletek

Az iskolád kisebbségéhez tartozol. Ti avagy az indiánok vagytok, akiket semmibe vesznek, akiket vadaknak mondanak még a 21. században is. Akik jól ismerik az iskola történelmét azok tudják, hogy a környékbeli törzsek segítettek az iskolát megépíteni az alapítóknak.
Nem tudnak igazán beintegrálni vagy talán nem is akarnak benneteket.
A múlt évszázadban egy észak-amerikai indián keresztbe tett nagyon a Szindikátus terveinek, ezért ők válasz lépésként nem csak annak az indiánnak szinte teljes nemzetséget irtották ki, hanem a MACUSA jogrendszerén is keresztül vitték a törvényt, hogy minden "rézbőrűnek" az elismert hírű iskola falai közt kell tanulnia és nem a saját kis közösségükön belül. Ezzel a Szindikátus még inkább korlátozni akarja a szabadszellemű törzseket.
Így kerültél négy fal közé. Messze az otthonodtól.
Azt mondják, hisztek a lélek vándorlásban. Az öregek szerint, már több száz éves terhet cipelsz a válladon. Ha ez nem is igaz, te annak az indián sámánnak a leszármazottja vagy, aki miatt minden törzs saját több évszázados múltját és varázs hagyományát nem adhatják tovább 11 éves korától közvetlenül gyermekeiknek.
Hasonlóan, mint mi. Talán, még előbb is a lélekállatod alakját megtanulod felvenni. Csak akkor jegyeznek be benneteket, ha a rezervátumokon kívül öltitek fel az alakotokat.
(Ez mind ötlet, amit vagy elhagysz vagy tovább gondolsz kiegészítve indián vonásokkal és motívumokkal)

Soha nem gondoltam, hogy itt találkozok az én Balondemummal. Mindig úgy hittem, hogy Afrika Szavannáin futok belé. Aztán te és én is itt vagyunk. Befogtál az álomfogódba. Valami közös sorsot látsz magad előtt, ami lehet, hogy életünk végéig kitart, de az is lehet hogy csak egy rövid ideig leszek a tied és te az enyém.
Az én kiválasztottam vagy és én a tiéd.
Én úgy jelemeznélek téged, hogy egy nemes lélek vagy.

Szeretném, ha észak-amerikai indián lenne a karakter.
Hasonlóan, ahogy elképzelem az afrikai varázsló közösségeket, az indiánok is a természethez közeli népek. A magnix és az amerikai varázslótársadalom hatásai, mint befolyásoló tényezők náluk sem hagyhatóak el. Pálca használat, telefon és egyéb eszközök hozzájuk is eljutnak.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: