Playby: Kyla Matthews (választhatsz valaki mást is)
Státusz: SZABAD
Részletek
2007-ben születtél meg (vagy 2008-ban). James, Albus és Lily Potternek másodunokatestvére vagy a mugli oldalról. Ismered őket, Petunia nagyid testvérének "fura" családi ágát. Muglinak születettek a testvéreid, de rajtad már gyerekkorodban (csecsemőként) jelentkeztek a furcsaságok. Apád kérése elsőre viccnek tűnt. Nem hittem Harry bácsikádnak, mikor megjelent nálam, hogy tíz év után engem, akar a kislánya keresztanyjának Du. Nem sokat láttalak, míg Amerikában időztem és utána sem voltam olyan lelkes keresztanyád. Évente ha kétszer láttál, aki egy-két furcsa ajándékkal állít be hozzád születésnapodkor és karácsonykor. Mióta megnyílt előtted az a "másik" világ, amiben unokatestvéreid és én is élek, gyakran írsz nekem hosszabb leveleket, sőt még nyáron két hetet a szünetből a családom birtokán töltesz. Vernon nagypapád, Petunia nagymamád és a testvéreid, hogy viselik el a te bohókás jellemeddel járó kis boszorkányságaidat? Vernon papa génjei mégse tudják teljesen kiölni mágikus géneket? Egy kis királylány vagy Hamupipőke maga vagy. És, mint tudod, mindig kell egy tündér keresztanya, a mesék hősnőinek. Ezt a szerepet nekem kellene betöltenem. Apád, pedig nagyon is tudta annak idején, mikor felkért, hogyha vele valami történne, akkor nálam oltalmat találsz.
Az arca változtatható szőkének gondolom. A nevét is átírhatod, nincs megemlítve a lapomba. (Ahogy én elképzelem egy szőke hajú kerekded arcú kislányt láttok magam előtt, aki egy szép virágnevet kapott Dalia vagy Daisy. Dudley, pedig saját monogramját adja tovább a gyerekeinek.) Középső vagy legkisebb gyerkőcnek gondolom őt, de lehet ő a legidősebb is.
Vendég
Szomb. Márc. 21, 2020 12:28 pm
Helena C. Fawley
Nem:nő
Kor: 16 év
Vér: félvér
Iskola: Roxfort
Kapcsolatunk: anya és lánya
Csoport:Griffendél ötöd év
Playby: Jenna Tiam (ugye milyen szép)
Státusz: FOGLALT
Részletek
2004 tavaszának megkoronázása vagy. Nem vagyok igazán őszinte veled, de előttem neked nincsenek titkaid és sejted, hogy több vagyok, mint aminek kiadom magam. Több mindent rejtek el előled, amire még nem tudsz fényt deríteni. Tudod, hogy a megjátszott gazdag nő mögött egy igazi ember áll. Egy érző összetört nő, aki nevét sose vésték fel a roxforti csatáról szóló történelem könyvekbe. Nem egy távolságot tartó anyára vágytál sosem. Hova tartasz? Mit akarsz felnőtt korodban csinálni a te döntésed? Most még csak lépegetsz a felnőtté válás lépcsőfokain és próbálgatod a szárnyaidat. Figyelemmel kísérem előremeneteled. Büszke vagyok rád, mert igazán remek lány vagy, mivel helyén van a szíved és néha az eszed is.
Nagyanyád Mrs Fawley szeme fénye vagy az első unokája. Igazi amerikai aranyvérű gazdag nagymama. Puccos bálokat és szép ruhákra költi a pénz és amire még szüksége lehet egy mai tininek azt megadja neked. Új seprű kell? Legyen. Új telefon? Hát, rendben. Új divatos dísztalár? Pipa. Persze ezeknek meg van az ára, a te szereted és az hogy tölts vele néha a kelleténél több időt. Hadd rendezzen neked bált, ha te esetleg nem is rajongsz érte, de ha igen és több kell? Azt is kaphatsz tőle. Nagyon szereted Stevet az apádat. Még sose fordult meg a fejedben, hogy mástól vagy, hogy az egész kis családunk egy beépülés következménye. Ismered a hosszú és rövid történetet is rólunk (Steveről) és úgy elhitted, ahogy azt egy gyermeknek el lehet hinnie.
Négyen vagytok testvérek. (Édesen vagy felen? Ki tudja?) ugye nem számít, ha mind a legnagyobbra néz fel? A vezér vagy.
Talán még prefektus is vagy Frank Longbottom mellett? A prefik gyöngyszeme?
Mikor derül fény az igazságra? Mikor unod meg a távolságtartó viselkedésemet és vonsz kérdőre, mint számos lázadó tinédzser? Lehetünk-e egyszer igazán meghitt anya-lánya kapcsolatban? Ha végleg felnősz, részese maradok-e még az életednek? Megutálsz, hogy a munkám ártatlan áldozata lettél?
Henry S. Fawley
Nem:nő
Kor: 13 lesz augusztusában
Vér: félvér
Iskola: Roxfort
Kapcsolatunk: anya és fia
Csoport:Hollóhát (de választhatsz mást is) másodév
Playby: Sötét hajú fiú (vagy lányka)
Részletek
2007 nyár végének angyala vagy, te lennél a következő Fawley. Stevenek volt a kérése, hogy legyen még egy újabb gyermek.
Azt hiszem, jobb ha nem tudod, hogy kinek a fiának tartalak, de abban se vagyok biztos, hogy ő az apád. Talán az a másik, akivel elutazásom alatt találkoztam Tibetben...
Te vagy Steve kedvence. Rád gyakorol leginkább befolyást. Talán azért, mert mindennél jobban hasonlítasz rám, de ez nem teljesen igaz. ILáttok benned egy vérbeli Jonest egy tudásra éhes Selwynt, de nem magamat. A hajad, a szemeid, az arcod, mind erről árulkodnak, csak fel kell csapnod a fénykép albumomat, hogy lásd te anyád génjeit örökölted. A mosolytól vöröslő arcocskád csak vidámságot hozott, eddig az életünkbe. A te gondolataid százszorta tisztábbak, mint az enyémek a te korodban voltak. Kevésbé csapongóak. Alig merem elhinni, hogy nem az apádra ütöttél. Miért szeret annyira Steve? Mert te is "olyan" vagy, mint én. Rólad biztosan tudja ezt, de nem fogom sosem hagyni, hogy veszélybe sodorjon emiatt ezt megígérem.
A név a részemről ajánlás, de így említett meg téged, Helena az előtörijében. Arcot válassz magadnak, dönts a nemző apádról is te, de vannak ötleteim ; ) Ő a második Fawley gyermek, aki erősen legilimenciára érzékeny fiú lenne, ahogy szeretnéd úgy alakulhat a kapcsolatuk. Ő a harmadik gyermeke Hestiának.
Vendég
Hétf. Ápr. 06, 2020 10:22 pm
Stephen "Steve" Fawley
Nem: férfi
Kor: 40-48 év
Vér: amerikai arany
Munka: Valami civil állás, Szindikátushoz beépült ügynök 16 éve
Kapcsolatunk: Munkatársak: Feleség és Férj
Csoport:Varázsló
Playby:Tom Hardy
Részletek
2001-ben találkoztunk, mikor Kingsley engem ajánlott be a Nemzetközi Varázsbűnüldözési egység egy munkacsoportjába brit tagként. Kiválóan együttműködtünk abban a pár hónapban veled. Utána pár évig semmit sem hallottam rólad. Egyszer csak 2004 januárjában betoppantál újra az életemben. 16 éve vagyok a feleséged. Igent, mondtam a munkára. Sose gondoltam volna, hogy ilyen hosszú időt töltünk el egymás mellett. Kellettem neked a beépüléséhez, hasznos társat láttál bennem, már az első közös munkánk alkalmával és még most is munkatársadként védem a hátadat és füledbe súgom mások kis titkait. Azt mondják a hetedik év a legzűrösebb év házasságokban, miután elválnak a házastársak egymástól. Nálunk a harmadik év volt a legdrámaibb. Amikor úgy gondoltad, eladhatsz engem másnak pár éjszakára. Nagyon jól tudod, hogy egyik gyerek sem tőled van, mivel steril vagy. A múltadban neked is meg volt a saját kereszted. Sosem firtattam, a nőt akinek évekig jártak gondolataidban. Tudom, hogy ő adott neked erőt, hogy ne add fel ott az életed. Sosem engedtelek, túl közel magamhoz. Nem beszéltem, neked a múlt évszázadban átélt traumáimról, nem tudod milyen munkát végeztem a brit Mágiaügyi Minisztériumba, de mégis megbízol bennem, mert már két tucatszor megmentettem az életedet vagy még többször is. A súgód vagyok, a kis madarad. A pitit kis titkok és információk megszerzője. Már 8 éve visszaköltöztünk Nagy-Britanniába és azóta kicsit megcsappant a melletted töltött időm része. Visszatértem a kilencedik szintre a kísérleteimhez és bekerültem különböző munkacsoportokba. Elkezdtem 8 év aktív szolgálat után passzívabbá válni. Nem sosem hagynálak el, amíg kellek melletted leszek. Ha hívsz én veled megyek a találkozóidra és bárhova, hisz megígértem neked, amíg nem bukik le az álcánk /meg nem hallunk /leleplezzük és elkapjuk "őket".
Ez a kapcsolat nem igazán szerelem a részemről, inkább barátság extrákkal. Mert néha kellenek azok a csókok azok az érintések nekünk.
A te érzelmeid az évek során megváltozottak, nem csak a munkatársadat látod bennem, hanem többet érzel. Igazán a férjem akarsz lenni. Féltékeny vagy néha más férfiakra, akikkel együtt dolgozom. Féltékeny vagy azokra, akiktől megszülettek a gyerekek. Nem szorulsz magyarázatra ez ügyben miért szeretsz így, mert velem is előfordult már, hogy úgy éreztem te vagy az életem szerelme. Annyi mindent éltünk már meg együtt. Néha nap, amit te is látsz másabb vagyok, olyan ábrándosabb, sokkal boldogabb. Ezt te is tudod, hogy nem miattad van, de te élvezed ennek a jótékony hatásait azt a régi Hestiát, akiből oly sok apró részlet megtudtál már. Elnyered-e valaha is igazán a szívem? Az eszem azt mondja igen. Reálisan te vagy az én párom már életem végéig, de a szívem egy része másért dobog 22 éve...