Iskola/Munka: Roxfort Akármelyik ház Munkád a királynő és a királyi család védelme (vagy a királynő mellett dolgozó szolga. Corgi tenyésztő/ mugli-mágus kapcsolatok biztosa) Menő mi?
Kapcsolatunk:nagy testvér-kis testvér. "Glendát nem is ismerem"
Csoport: Varázsló (boszorkány)
Playby: a kép csak illusztráció. Akit gondolsz.
Státusz: SZABAD
Részletek
Nagyon önző voltam és nem említettelek meg téged név szerint: "Van két féltestvérem, két különböző apától születtek, akik egyaránt megszépítették és megkeserítették az életemet. Nevüket nem árulom el, mert nem szeretnek engem felvállalni, így most én se fogom megtenni."
Anyánk Jane Sheppard, félvér és 10 éve meghalt. Sose házasodott újra apám halála után. St Mungo nővére (vagy medimágusa) volt, az egyik nagyon hálás férfi betegének gyermeke vagy.
Anya cukorfalatja vagy a legkisebb és rád igazán büszke volt, mert #akirálynőmellettdolgozik. Kapcsolatunk olyan, mint az angol időjárás. Hármunk közül én vagyok a nagy L...(úzer), akinek nincs "rendes" munkája. Miért érdemeltem ezt a címet? Merlin békája se tudja, de azért ne felejtsd el, hogy rám számíthatsz, akkor is ha Mugix bekövetkezik, mert én tudom, hogy te is oda vagy azért a bolondos társaságért és semmi pénzért nem hagynád ott szeretett munkádat.
Ha megérkezel,vágj hozzám egy baglyot, hogy tudjam itt vagy.
Hófehérke 8. Törpéje az én
tesóóóóóóóm
Nem:Férfi
Kor: 40 év
Vér: félvér ember-törp/kobold...
Iskola/Munka: Roxfort akármelyik ház... Disznók közt ébredni? Nem tudom, de biztos valami különösen érdekes. (nem auror, mert az biztos uncsi)
Kapcsolatunk: Kövér tesó- törpicsek. "Nont nem is ismerem, még hogy mi testvérek? Jó szar vicc."
Csoport: Varázsló a négyzetgyök alatt
Playby: Peter Dinklage #nagyonszeretnémőt
Státusz: SZABAD
Részletek
Nagyon önző voltam és nem említettelek meg téged név szerint: "Van két féltestvérem, két különböző apától születtek, akik egyaránt megszépítették és megkeserítették az életemet. Nevüket nem árulom el, mert nem szeretnek engem felvállalni, így most én se fogom megtenni."
Anyánk Jane Sheppard, félvér és 10 éve meghalt. Sose házasodott újra apám halála után (aki 1980 januárjában halt meg). Jane a St Mungo nővére (vagy medimágusa) volt, az egyik nagyon hálás férfi betegének a fia vagy.
Anya 1980-as karácsonyi ajándéka te voltál, Azt mondta azért van hét törpéje Hófehérkének, mert te vagy a nyolcadik, akit nekem ajándékozott Hófehérke. Nem hittem sose anyának, de azért jó sztori rólad öcsike. A kapcsolatunk olyan, mint a bristoli nyelvjárás. Valahogy, te mindig megtalálsz engem. Sőt akkor is, ha fogalmam sincs, hogy hol vagyok. Hogy csinálod? Míg én azt se tudom, hol laksz és mit csinálsz éppen, te mindent tudsz rólam. Van-e családod, vagy csak a munkádnak élsz? Ugye nem hajléktalan vagy? Mond már meg kis pöttöm... Ki vagy te és miért lettünk ilyen rossz testvérek? Hidd el én nem akartalak sose megbántani. Nagyon bírlak öcskös.
Ha megérkezel, vágj hozzám egy baglyot, hogy tudjam itt vagy.