Hol máshol lenne közel egymást követő időpontokban szervezve, nem is olyan messze egymástól, egy vívói bajnokság és egy jótékonysági kampány az Ausztrál erdőkért. - most éppen azért- mint az olaszországi Torinoban?!
Most hogy vége a mai napnak és tudom, hogy legalább még egy hetet biztosan itt leszünk és egyáltalán nem áll le a munka, sőt utána a következő városban folytatjuk.... igazából semmi másra nem vágyom, csak hogy egyek valahol valamit. Ennek örömére valami húsmentes helyet szeretnék találni. Fekete zakóm, félvállra dobva pihen jobbom mutató ujját épp csak a gallérjába akasztottam, Fehér ingem még mindig kényelmetlenül friss és tartja vasalt állagát, pedig nem egy merev anyag és már két gombbal lazábbra is engedtem, nem mellékesen szerintem elcsesztem az öblítő adagolását, mert még mindig olyan szagom van mint egy levendulamezőnek... Illene már megtanulnom kezelni ezeket a hülye gépeket... Nyakkendőm hanyagul szana-szét. Lépteimet lelassítom, majd meg is állok egy zebránál, ahogy azt kell.
Szabad kezemben lógva, egy mappa pihen, tele a beszédekhez össze rakott szövegekkel, nem mintha nem menne magától az egész... Vannak azonban olykor pontok, amiknek kötelezően benne kell, hogy legyenek, másképp nincs támogatás. Vagy legalábbis nem annyi. Ezt a részt egy kicsit utálom mondjuk. Alkudni... Alkudni... Miért nem kurvaegyértelmű, hogy szükség van az erdőkre??? Pillanatra megdörgölöm az orrnyergemet, majd csak a környezetem hangjaira figyelve megindulok a többiekkel... Legalábbis valamiért azt hittem, mindenki megindult. Tökéletes birka effektus. Pedighah! Pedig nem szoktam ennyire szétszórt lenni. És ha egy kicsit jobban figyeltem volna a körülöttem lévőkre, feltűnt volna, hogy amiatt nem indult meg mindenki, mert ők időben észlelték azt a barmot aki a neki szóló piros lámpa ellenére, nem hogy nem lassított, de megállni sem állt szándékában. Én pedig..
Nos, én a "döglöttnek tettetem magamat és hátha továbbáll" szindrómába zuhanok, ami miatt csak állok mint egy jólszituált fasz a halálra várva. Nem is értem miért lett opposzum az állatalakom...