Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Smile Boy || Cedric Culligan

Cedric Culligan

Új user

Smile Boy || Cedric Culligan Haechan-donghyuck

Lakhely :

ℽ Hanley

Elõtörténet :

Smile Boy || Cedric Culligan MOt9lTD
Dancing again, life is a party so
It's like a music box, stop worrying

Enjoy today, even if it's for a moment
Life is still going on, in any case, it flows

Keresem :

ℽ I swear I put my credit card in my wallet... NATHAN WHERE DID YOU PUT IT?!

Playby :

ℽ Lee Dong Hyuck

2

Smile Boy || Cedric Culligan Empty
Cedric Culligan
Vas. Júl. 16, 2023 8:18 pm

Cedric Culligan

Ced; Ceddie; SadCed; Nem Nathan, a másik

"Smile, and the world will smile back at you"

Nem: Fiú

Kor: 18 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Hanley

Iskola/ház: Roxfort ℽ Hugrabug
Docendo Discimus Mágusakadémia ℽ Táncművészeti szak

Munka: Diák

Családi állapot: Foglalt

Patrónus: Szibériai menyét

Pálca: Kocsányos tölgy, egyszarvúszőr, 9 hüvelyk, enyhén rugalmas.

Amilyen én magam vagyok

Cuki, ártatlan, tündéri, kedves. Vagyis ezekkel a szavakkal szoktak leginkább jellemezni. Főleg Neo, de ez nem meglepő azt hiszem. Szeretném egyébként azt hinni, hogy nem tévednek. Én tényleg barátságosnak tudnám magamat mondani, szeretek új embereket megismerni, bár elégg félős vagyok, így nehezen kezdeményezek. Viszont amint jóba leszek valakivel, onnantól már nem lehet levakarni. De cserébe azért, mert néha idegesítően ragaszkodó tudok lenni, nagyjából mindent megveszek azoknak, akiket szeretek. Vagy csak simán rajzolok nekik valamit, esetleg egy egyéni falfestményt készítek. De a lényeg, hogy tényleg nagyon szeretem azokat, akik végül megmaradnak mellettem. Az én szívemben mindenkinek van helye, s talán pont ezt a gyengeségemet szeretik kihasználni. Túlságosan is megbocsájtó vagyok, nem vagyok képes haragudni senkire sem soha. Inkább magamban keresem a hibát, mint bárki másban. Úgy hiszem, hogy az az én hibám, ha valaki nem kedvel, mert apuék is mindig csak azt tudják mondani, hogy én egy szerethető jellem vagyok. Akkor miért nem szeret mindenki? Lehet az a baj, hogy tényleg túlságosan félek mindenkitől, emiatt pedig hajlamos vagyok dadogni, vagy inkább meg se szólalni. Máskor meg túl sokat is fecsegek, nem figyelek arra, amit mondok és túl őszinte vagyok. Pusztán azért, mert nem akarok hazudni, bár eleve nem is nagyon tudok. Vagy lehet a származásom zavaró? Pedig én aztán nem ítélek el senkit! Szerintem mindenki úgy jó, ahogyan van, szóval nem kell tőlem félni! Egyáltalán nem vagyok ijesztő, sőt... Én vagyok az, aki mindentől megijed nagyjából. Ugyanakkor meg Nathan szerint nem bennem van a hiba. Na akkor most hogy van az, hogy nem mindenkinek tudok megfelelni? Összezavarnak... Nem tudom én ezt követni, nem vagyok én elég okos ehhez. Látszik, hogy nem voltam sose vérbeli Hollóhátas.

Életem története

Kisebb gyomorgöccsel küszködök, mióta elindultam a táncterem felé. Múltkor még pillangok voltak a gyomromban, mostanra viszont inkább csak ideges lettem. Mi van, ha rosszul gondolom, s valójában nem is tetszem neki? Nath nagyon erősködött, hogy azért akart velem közösen gyakorolni a srác, mert bejöttem neki. Viszont én ezt kissé lehetetlennek tartottam. Egy olyan félénk és visszahúzódó fiú, mint én, ugyan mivel ragadhattam meg a figyelmét? Én egyszerűn csak táncoltam, majd mikor ki akartam menni a teremből, ő megállított, s azt mondta tartsunk csak magunknak egy órát. Gondoltam rendes senior-ként biztosan segíteni akar, hogy tökéletesítsem a mozdulataimat. Biztos tehetségtelennek vagy bénának talált aztán csak megsajnált. A testvérem viszont erősködött, hogy egészen biztosan szerelmes belém. De... Belém? Ugyan már...

Viszont a gondolattol nem bírtam szabadulni, egész nap csak ezen törtem a fejem. Kedvel? Nem kedvel? Mit akar tőlem? S a túlgondolás egy olyan fázisába jutottam, ahol már nincs semmilyen pozitív gondolatom, a vidámságot pedig felemészti a stressz és a pánik, melyek miatt kissé remegő kézzel kopogok a terem ajtaján, aztán nyitok is be. Hangon legalább egy kvinttel feljebb ugrik, ahogyan köszönök a srácnak, ő viszont csak vigyorog rám. Ez némi melegséggel tölt el, ugyanakkor én még mindig nem tudok megnyugodni.

Még a táncolás elején is alig bírtam nem remegni és rendesen mozogni. Ő mégis, gyengéden ragadta meg a kezem, ölelte a derekam és segített abban, hogy tökéletes legyen minden. Szegény nem tudhatta, hogy egy jobb napon, nem vagyok ennyire szerencsétlen, csupán a közelsége, a bizonytalanság elront mindent. Nem őt hibáztatom, hanem magamat, amiért nem vagyok képes önuralomra. Bár egy idő után így is megnyugszom. Nem történt semmi szörnyű, csak gyakoroltunk. Igazából elszórakoztunk, nevettünk, s persze a kedvenc hobbinkat űztük.

Mikor pedig már kellően kifáradtunk, leültünk, hátunkat a falnak vetettük, s csak beszélgettünk. Fel se tűnt, hogy mennyire vészesen közel ülünk egymáshoz, csak mikor összeérintette vállainkat, s felé fordulva már szinte meg tudtam volna őt csókolni. Pont egy ilyen helyzetben találtam magam... Ő mondott valamit, én felnéztem rá, s egy pillanatra el is akad, mert mind a ketten rájöttünk mennyire... Félreérthető ez az egész most. Mélyen a szemeibe néztem, valami furcsa, de vidám fény játszott íriszeiben, mely miatt ismét végigfutott hátamon a hideg, azonban nem a félelemtől most. A gyomorgörcsöt ismét felváltotta az a melegség, mely reggel már körbe járt egyszer, s szám automatikusan mosolyra húzódott, ahogyan csak figyeltem őt.

S mire észbekaphatnék, ajkai már az enyémre tapadtak, szemeimet lehunytam és úgy élveztem ki a pillanatot. Mármint, szó szerint csak addig tartott. Pedig élveztem... Neo csókja puha volt, édes és átjött belőle minden érzelem, melyet szóban még nem mondott ki nekem. De tudtam, hogy ezek után már csak idő kérdése volt, hogy megtörténjen... Így pedig a gyakorlás helyett csak tovább ültünk... Beszélgettünk... Csókolóztunk... Nevettünk... Csókolóztunk... Fogtunk egymás kezét... És... Szóval így történt, hogy Sorin Neo Brightmore lett a pasim, s nem is kívánom, hogy ez megváltozzon.

Ha tükörbe nézek

Ha a tükörbe nézek, akkor az ikrem köszön vissza... Jó nem, mert általában másmilyen színű a hajunk, de csak azért, hogy meg is lehessen minket különböztetni egymástól. Nem mondom, hogy alacsony vagyok, inkább átlag magasságú, pláne ha beleszámoljuk, hogy anyu koreai, akiknél az átlag alapból kisebb. De nekem ez teljesen jó, így legalább - hacsak egy centivel is - de kisebb  vagyok, mint Neo.
Oh egyébként ha eddig nem esett volna le, akkor igen, félig koreai vagyok, ez a szememen kifejezetten jól látszik, melyek mandula vágásúak és elég sötétek, szinte már feketék. A bőröm alapból egy picit barnásabb árnyalatú, nem pedig egészségtelenül fehér, hála az égnek.
A kiállásomon is látszik, hogy félénkebb típus vagyok. Sűrűn mosolygok, de inkább úgy sétálok végig a folyosón, hogy lehajtoma  fejem és összehúzom magamat. Bezzeg az öcsém annyival magabiztosabbnak tűnik már első ránézésre is! Viszont tagadni sem tudom - meg nem is akarom - hogy cuki külsőm van. Bár a ruháimon látszik, hogy egy tehetősebb családból jövök, de ezekkel sem akarok felvágni, egyszerűen csak ilyeneket vesz nekem a papa.

Családom

Édesapám
Robin Culligan, a Culligan varázsló tőzsdecég vezérigazgatója. Imádom papust, annak ellenére, hogy a munkájában nagyon komoly, velünk mindig olyan vicces és kedves. Bármit megadna nekünk az öcsémmel, s mindig bőségesen elég zsebpénzt ad nekünk. Sose láttam még mérgesnek, mondjuk rám nincs is oka annak lennie, de Nathant sem szekálja sose. Neki pont úgy vagyunk jók, ahogyan.

Édesanyám
Hwang Dallia, minden bizonnyal a szigorúbbik szülőnk. Általában ő az, aki megálljt parancsol apunak, s aki képes a két szép szememnek is nemet mondani. Nem szoktam vele vitatkozni, általában csak elfogadom, amit mond, mert ő tudja jobban. Nagyon félt minket - persze apa is -, de anya még annál is jobban. Főleg engem, mert szerinte én sokkal gyerekesebb vagyok, még mindig. De őt is ugyanúgy szeretem! Főleg mikor a kedvenc mangós sütimet készíti el. Mennyei!

Testvéreim
@Nathan Culligan az ikrem, aki ugyan fiatalabb nálam, mégis olyan, mintha idősebb lenne - bár egyébként is csak pár perc előnyöm van vele szembe. Ő a magabiztosságom, s talán a kissé... Bátrabb felem, hogy úgy mondjam. Meg persze az, aki mindig elteszi a kártyámat és képes lekorlátozni mennyi költő pénz lehet nálam, hogy ne verjen el mindenre és mindnekire, amit nem értek? A pasim unokatestvéreinek már csak megveszem azt, amit szeretnének, nem? Ez olyan normális dolog. Persze mindennek ellenére imádom és ha nem tudnám, hogy fáj neki, meg rossz, akkor a lelket is kiszorítanám belőle az öleléseimmel.

Párkapcsolat
@Sorin Neo Brightmore a világ legtökéletesebb pasija! Nála aranyosabb srác nincs is a földön. Olyan jól bánik velem és annyira szeret... Legszívesebben a nap minden percében vele lennék, ha nem kéne suliba járnom, meg nem kéne időt töltenem a barátaimmal meg a családommal. De még ha nem is tudok vele lenni, akkor is biztosan be nem áll a szám arról, hogy mennyire is egy valóságos álom a fiú.

Apróságok

Amortentia
ℽ Neo parfümje
ℽ Vattacukor
ℽ Eper
ℽ Taro bubu

Mumus
Hogy elveszítek mindenkit, akit szeretek

Edevis tükre
ℽ Neo és én, ahogyan a kanapén ülünk és rajtunk fekszik egy kiskutya.

Hobbim
ℽ Tánc
ℽ Rajzolás
ℽ Mugli számítógépes játékok
ℽ Neo

Elveim
ℽ Jónak lenni jó és kifizetődő.
ℽ Nem szabad olyat tenni vagy mondani másoknak, amik nekünk is fájnának.
ℽ Egy mosollyal szinte mindent megoldhatsz.
ℽ Ha mégsem jön össze valami, szólj Nathannek ő majd megoldja.

Amit sosem tennék meg
ℽ Hazugság
ℽ Puskázás
ℽ Másokat megbántani
ℽ Nem ennék banánt

Ami zavar
Annyira apró dolgok zavarnak, meg annyira ritka, hogy valami igazán zavarjon, hogy erre a kérdésre a választ nem is tudom.

Ami a legfontosabb az életemben
ℽ Család
ℽ Neo
ℽ Barátok
ℽ Igazából mindenki, akit szeretek

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mindennek van valami jelentőssége, maximum elsőre nehezen vesszük ezt észre.

Amire büszke vagyok
ℽ A családom
ℽ Neo meg hogy az enyém
ℽ A tánctudásom
ℽ A rajzaim

Ha valamit megváltoztathatnék
Nem köszike! Tök jó így az életem.

Így képzelem a jövõmet
Neo mellett, valószínűleg vagy művész leszek, vagy táncos.

Egyéb
Mondtam már, hogy Neo a világ legjobb pasija?!

Lee Dong Hyuck

Every day I fall for you as hard
As I did the first time

Vissza az elejére Go down
Frida Scamander

Helios társulat

Smile Boy || Cedric Culligan Tenor

Lakhely :

London

Playby :

Emily Blunt

196

Smile Boy || Cedric Culligan Empty
Frida Scamander
Hétf. Júl. 24, 2023 2:06 pm
Kedves Cedric!

Akadnak emberek a világon, akiket az a szerencse ért, hogy nem történt velük semmi különös. Ez akár hangozhat rosszul is, de a helyzet az, hogy a semmi nagyon sok esetben sokkal jobb, mintha egy borzalmas valamit kellett volna átélnünk. Te is ebben a remek helyzetben vagy: nyugodt gyerekkor, ha nem is tökéletes, de legalább szerető szülők, jó testvéri kapcsolat, problémamentes iskolai évek, most pedig egy boldog párkapcsolat. Kívánhatna ennél többet bárki is? Te is tisztában vagy vele, hogy nem, amilyen boldogan, lelkesen és szépen - igazi hugrabugoshoz méltón - szólsz az életedről és a részét képező emberekről, te is pontosan jól tudod, hogy milyen csodálatos helyzetben vagy. Maradjon is ez így, mert én nagyon örülök a boldogságodnak!
Futás foglalózni, már várnak rád!

Life has knocked me down a few times, it showed me things I never wanted to see. I experienced sadness and failures. But one thing for sure, I always get up.
Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: