Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Did you miss me?

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 11:04 am
To: Gina

Mindig mikor visszaemlékszem elfog egy fura érzés. Már nem is emlékszem milyen érzés normálisan aludni. Egyedül a szünetekben tudtam rendesen aludni. Akkor áttudom öleli a párnámat, ami elüldözi a rémálmaimat és energikusabb is vagyok. De itt a Roxfort-ban ez nem kivitelezhető. Fura lenne mindenki részéről, ha látnák, hogy a Dök elnök egy párnát szorongat álmában néha össze is nyálazza.
Este van. A kastélyban már minden gyerek alszik, kivéve két személyt. Az egyik én vagyok a másik egy kóborló leányocska, akit eléggé jól ismerek. Gina mindig is szeretet kisurranni az éjszaka közepén és elmenni oda. Tudom, hogy ő sem tud aludni, de nem tudok ellene tenni. Jó tudnék, de még nincs kész a projektem. Ha kész lesz akkor oda tudom neki adni hátha sikerül az elméletem és akkor neki nem lesznek gondjai az alvással.
Elérve a rengeteg szélét benézek. Még távol lehet. Úgy gondolom jobb, ha bemegyek mielőtt valaki észre vesz és elkezd engem faggatni, mit keresek itt.
Apró mancsaimmal mászok a fák lombjai között. Néha egy-egy kígyó rám mereszti a fogát, de gyorsan pofán vágom őket és odébb megyek, míg lefagytak a hirtelen támadástól.
Nem sokkal később megpillantom Gina hajkoronáját. A Fölötte lévő fára átmászok és onnan figyelem. Tudom, ha innen a vállára ugranék megijedne és a földre dobna. Aztán láthatom el a sebeimet. Így csak megzörgetem a lobokat, hogy tudja itt vagyok. Miután észre vett és realizálta, hogy én vagyok a karjaiba ugrom. Előveszem aranyosabbik nézésemet és úgy bámulok a szemébe. Tudom, hogy szereti ezt az alakomat. Állítása szerint ekkor cuki vagyok, míg a másikban inkább pimasz. Mind a kettő jól áll nekem így nem zavar, hogy ilyeneket mond nekem.

From: Ethan
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 7:02 pm

Ethan  &  Gina

Inszomniám van. Már nem is emlékszem, milyen az az átaludt éjszaka. A közelmúlt eseményei pedig nem segítenek ezen. Tele a fejem, és képtelen vagyok gondolkodni. Lestrange, család? Briggs, gyilkosság? Bertie, bajban? Tanulás, RBF? Túl sok gondolat. Túl sok érzés. Túl nagy káosz. És ha nem így lenne, akkor sem tudnék aludni. Azóta a nap óta nem aludtam át éjszakát.
Nesztelen lépkedek a hideg havas földön. Lassan elérem a Rengeteg szélét. Szeretem azt a helyet. Otthonos. Már ha egy veszélyes erdőt otthonnak lehet nevezni. Már ismerek itt minden fát, és cserjét. Nem messze a thesztráll karámoktól megállok. Egy pillanatig elgondolkodva nézem a fa kerítést. Sosem értettem a funkcióját. Amúgy is tudnak repülni.
Neszt hallok, és felnéznek. Tudom ki az. Tudom, hogy ő sem tud aludni. Egy kis mosollyal veszem tudomásul az orvtámadást. Elkapom a kis szőrmókot. Szinte már reflexből kezdem simogatni, ahogy kezemben a mosómacival megindulok a karámok felé. Tényleg cuki ilyenkor.
- Mi az a híres Dök elnök sem tud aludni? Nem volt kéznél párna? - csak cukkolom. Tudom, hogy az intézetben a párnáját szorongatva alszik. Néha nézem olyankor. Magam sem értem miért. De a Roxfort más. Mindkettőnknek vannak gondjai az alvással. És sosem adnám ki a kis titkát másoknak. Ahogy ő sem dobna fel engem, ha éjjeli sétára indulok.
Átvetem a lábam a karámon, és egyszerűen felülök a vastag gerendára, ölembe a kis szőrössel. Nézem ahogy a thesztrállok egymással játszanak. Közben hagyom, hogy a szőrmók elhelyezkedjen az ölemben. A bal kezemből adok neki egy sült gesztenyét. Sosem értettem igazán a sült gesztenye iránti rajongását. De azért valahol vicces is.  
- Ó Ethan, nem maradhatnánk örökre itt? Elbújva a világ elől.

„Hogy ki a legjobb barátod, onnan ismered fel, hogy váratlanul fölhív telefonon, akár késő este is, és ezt kérdi: "Mi bajod van?" Megérezte. Ő egyedül."
Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 7:37 pm

Orvul Gina ölébe ugrom és ott helyezkedem kényelembe. Szeretem mikor simogat és melegséget kelt bennem ezáltal. Olyan jó a közelében lenni mindig. Bár tény érzek valamit iránta sosem mondtam ki. Sosem mondtam el neki, mit érzek és hogy többet is szeretnék, mint barátság, de féltem. Féltem, hogy elutasít, féltem, hogy az önzőségem miatt ez a barátságunk rovására mehet. Így, hát magamban tartottam. Évek teltek el azóta, hogy először bevallottam volna magamnak igen is érdekel Gina.
Mikor megemlíti a párnát ledermedtem. Honnan tud róla? Minden este bezárom az ajtó, hogy senki ne jöhessen be. Akkor meg még is, hogy? A mugli világban nem használhatunk varázslatokat. Akkor meg mégis...
Nem moccanok és csak hagyom, hogy Gina vigyen az ölében. Jó itt nekem. És, ha tehetném sosem mozdulnék el innen.
Ahogy leül a gerendára a thesztrálokra nézek. Amikor meglátom őket mindig eszembe jut édesanyám. Karomban sírt, hogy magamra kell hagyjon, de közben mosolygott, mert tudta viszont láthatja édesapámat és, hogy erős vagyok, tudok magamra vigyázni. Aztán kilehelte a lelkét és elment. Az nap sírtam másodszor életemben. Napokig ott szorongattam anyám élettelen testét. Nem ettem, nem ittam. A gyámügy jött, mert bejelentették a szomszédok, hogy valami nincs rendben. Végül elvittek az intézetbe ahol kaptam enni és egy ágyat. Az nap Forrt bennem a düh. És megakartam ölni Kyle-t. Meg is tettem volna, de okosabb voltam.
A gesztenyére felfigyelek és felülve mancsomba veszem és elkezdem rágcsálni. Gina kérdésére bekapom a maradékot és arrébb menve visszaváltozom.
- Sajnos nem lehet, Gina... Rám még vár egy kihallgatás. - sóhajtottam az égbe. Úgy látszik Kyle még a túlvilágról is kikészít mindenkit. Talán előbb megkellet volna ölnöm és elvágni a torkát...de most már késő. Valaki más már megtette.
- Amúgy honnan tudsz a párnáról?

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 8:17 pm

Ethan  &  Gina

Ismerem Ethan történetét. Elmesélte. Felfordult már akkor a gyomrom Kyle Briggstől. Ez a gyűlölet pedig csak erősödött bennem. Megöltem-e? Nem. Meg kellett volna? Igen. De megelőztek. Ezzel nem is lett volna baj. Feltéve, ha nem rám mutatna minden bizonyíték. Faszom. Fogalmam sincs, hogy moshatnám ki magam ebből a kicseszett szarból, amiben most vergődöm. Ez pedig félelemmel tölt el. Pont most, amikor megtaláltam a családom. Amikor jobbra fordulhatna az életem. Amikor újra kezdhetnék reményt táplálni. Gyűlölöm Kyle Briggst, aki még azzal is megnyomorít másokat, hogy felfordul. Hihetetlen.
Nézi ahogy Ethan megeszi a gesztenyét, majd kimászik az öléből és visszaváltozik. A szavaira komolyan néz rá.
- Neked nem kell aggódnod. Nem csináltál semmi rosszat. És amúgy is én vagyok az első számú gyanúsított. - nem kéne, de félelemmel tölt el, hogy engem vádolnak. Mi lesz, ha lecsuknak a gyilkosságért, amit nem követtem el? Mi lesz Lestrange proffal? Olyan elszántan védelmez. Néha nem is értem, hogy csinálja, vagy miért. Jobbat érdemel egy olyan koloncnál, mint én. És félek csalódást okozok neki. És mi lesz Ethan-nel? Ő biztos rendben lesz. Ő erős. Nem úgy mint én.
- Tolvaj vagyok. Betegesen vonzanak a zárak. Nyugi. Nem mondom el senkinek. - mosolyodom el a párna kérdésére.

„Hogy ki a legjobb barátod, onnan ismered fel, hogy váratlanul fölhív telefonon, akár késő este is, és ezt kérdi: "Mi bajod van?" Megérezte. Ő egyedül."
Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 8:36 pm

- Én meg a második. De nem kell félned minden rendben lesz. Ígérem. - mosolygok rá. Nem hagyom, hogy lecsukják. Már keresem is a bizonyítékokat, hogy ártatlan és nem volt ott a gyilkosság idején. Nem vagyok erős. Összetörnék, ha Gina-t elvinnék. Nem hagyhatom, hogy arra a sorsra jusson, mint az apám. Ő ennél jobbat érdemel. Sokkal jobbat. Okos, értelmes és szép. Attól, hogy árva és nincs senkije nem teszi őt gyilkossá, vagy rossz emberré.
- És...milyen gyakran jössz be a szobámba az éjszaka közepén? - kérdezem. Néha annyira fáradt vagyok, hogy nincs erőm átöltözni, így félmeztelenül fekszem az ágyba...vagy épp semmi nélkül. Arról nem is beszélve, hogy nála még tart a pubertás. Vicces dolog ez. Mikor arra ébredek, hogy olyan szívesen megölelnék, most egy lányt. Remélem nem látott semmi kínosat, vagy kellemetlent. Végül is nem az én hibám, hogy betör hozzám és...mit is csinál ott tulajdon képen?
- Amúgy mit csinálsz mikor bejössz hozzám? A pénzemhez nem nyúlsz ezt tudom...de akkor miért? - kérdezem. Tényleg érdekelni kezdett, hogy miért. Annyira nem vonzhatják a zárak, hogy feltörés után ne menjen tovább. Én, akinek érzései vannak iránta még én sem megyek be hozzá azt nézni, hogy alszik. Mondjuk ő nem is alszik.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 11:09 pm

Ethan  &  Gina

Pedig féltem. Nagyon féltem. Ez volt az igazság. Nem nyugodtam meg. Szerettem volna örökre itt maradni a thesztrállok, és Ethan társaságában. Nem gondolni semmire. Semmire ami aggaszt. De nem ilyen vagyok. Agyas vagyok. Agyalok. Folyton. Napi 24 órában.
- Caroline Dolohov a második. Te legfeljebb a nagyon sokadik lehetsz. Húzz sorszámot. - nem kéne ezzel viccelnie, de nem is tudja mi mást tehetne.
- Ethan... mi lesz, ha tényleg lecsuknak? Félek. Életemben először tényleg félek. Egy gyáva senki vagyok. A süveg tévedett. Nem vagyok se bátor, se hősi lelkű. Félek, hogy elítélnek, de attól jobban, hogy csalódást okozok Lestrange-nek. Hogy nélküled nem bírom ki, ami vár rám, és annyi mindentől, hogy azt el se tudom mondani. - mélyet sóhajtok, és érzem, hogy megremeg a kezem. De nem a hidegtől. Azt már rég megszoktam. Ez más. Nem akarok elmenni innen. A Roxfortból. Nem készültem fel. Annyi mindenre nem készültem fel. A picsába is. Mért pont most lőtte túl, és nyíratta ki magát az a hülye pöcs. Mért kell még a halálában is üldöznie? Miért vagyok én ilyen szerencsétlen?
- Hogy milyen gyakran? Csak, amikor a szeszélyeim arra vezetnek. - erőltetek egy mosolyt. Tudom, hogy Ethan észreveszi. Mindig észreveszi, amikor valami gond van. És nem vele, vagy a szobájában tett séták a gond. A gond, hogy nem tudok elszakadni Kyle Briggstől, és attól, amit tenni próbált...
- Honnan veszed, hogy nem a pénzed kell? - nem a pénze kellett. Sohasem. Nem érdekelt a pénze. Más volt a fontos abban a szobában. Mást kellett látnom, hogy megnyugodjak. Ethan nélkül nem bírtam volna ott ki egy napot sem, nem hogy a nyári szünetet.
- Csak ellenőrzöm, hogy megvan-e még a kedvenc testőröm. Jobban alszom, ha tudom, hogy jól alszol. És a te szobád biztonságosabb. Ott nem találnak meg. Könnyebb olvasni, tanulni, de még aludni is egy-két órát. Nagyon csendes tudok lenni.- tudtam mennyire bénán hangzik ez. Mint valami ostoba nyálas tiniregény, amit következetesen nem veszek kézbe. De így volt. Ethan szobája volt az egyetlen hely az intézetben, ahol nem pécéztek ki, ahol nem akartak kínozni. Az egyetlen menedék hely abban a fos helyen.
- Ha ez megnyugtat nem láttam semmi kínosat. Vagy amit mégis, arról úgyis hallgatok.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Hétf. Feb. 10, 2020 11:52 am

- Hivatalosan még nem vagyok gyanúsított. Csak a másodiknál derül ki, hogy az vagyok. Nem jó, ha az áldozat miatt lettél árva és meg is fenyegetted. - belenyúlok a zsebembe és elkezdek kotorászni. Kihúzok egy cigis dobozt és kiveszek egy szálat és Gina-nak is adok egyet. Tudom, hogy most kell neki. Mindkettőnknek kell. E nélkül nehezebb lenne elviselni minden gondolatot és félelmet.
- Gina. Nem fognak lecsukni. Nem hagyom. Mindent megfogok tenni, hogy ez ne történjen meg. - érintem meg finoman a kezét. Nem szeretem mikor ilyen állapotban van. Megfájdul tőle a szívem. A nyomás, amit a mellkasomban érzek..néha azt várom mikor áll le a szívem és esek össze. Bár ez a kialvatlanságtól is lehet az én esetemben.
Ahogy az erőltetett mosolyt sem szerettem. Imádtam, mikor őszintén és boldogan rám mosolyog. Akkor a nyomás eltűnik a mellkasomból és melegség veszi át a helyét.
- Úgy, hogy minden reggel megszámolóm és eddig hiánytalanul megvannak. - tudom, hogy engem sosem lopna meg. Ő nem olyan. Vagy csak túl sokat érek neki? Erről lenne szó? Nem tudom. Néha fogalmam sincs mit kéne gondolnom és ez megőrjít.
- De, ha már ennyire szeretsz a szobámban aludni mellém is feküdhetsz. De akkor nem tudom garantálni, hogy reggelig hagylak elmenni. - vigyorgok rá pimaszul. Viccnek szántam, de tény mind a ketten jobban aludnánk, ha nem egyedül kéne megbirkóznánk álmainkkal. Nekem is csak azért segít a párna, mert akkor úgy érzem nem vagyok egyedül.
- Nem, mintha bármi furát látnál. Legfeljebb azt, hogy egy kamasz fiú a pubertását éli. - mosolygok rá. Nem szégyellem kimondani elvégre ez egy természetes dolog. A fiú egyre jobban szemet vetnek a lányokra és ösztönös reakciók játszódnak le bennük, ami miatt olyan gondolatok terjengnek bennük, hogy általában abból lesz a baba. A lányoknál meg az ivarérés kezdődik meg és a hormonok beindulásával egyre vonzóbbak lesznek a másik nem szemében.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Kedd Feb. 11, 2020 11:05 am

Ethan  &  Gina

- Sokan akarták kinyírni Briggst. Te csak egy vagy a sok közül. De ellenem bizonyítékaik vannak, amiket nem tudom hogy dönthetnék meg. Például a kés. Nem tudom, mikor és hol hagyhattam el... - na igen. Az volt az egyik legsúlyosabb terhelő bizonyíték. És elég gyenge érv, hogy "elvesztettem". Még ha igaz is. Vagy ellopták. Bár az kérdéses. Elég nagy merészség kell meglopni egy tolvajt. Ez persze azt is feltételezné, hogy eleve az volt az egész gyilkosság célja, hogy engem bajba keverjen. De ki, és mért tenne ilyet? Bár tény volt, hogy rejtélyes módon, akárhányszor egy jobb otthonba, vagy nevelőcsaládhoz kerültem volna, valahogy mindig az utolsó pillanatba meggondolták magukat, és mégse... így csak az egyre rosszabb helyek maradtak nekem. Mintha valaki a háttérből nem akarná, hogy normális helyem, és életem legyen. Az apám halála óta nem.
- És mit tehetnél, ha mégis? Kevesebbért is ítéltek már el, mint ami ellenem szól. Mi lesz ha az aurorok nem tudják bizonyítani az ártatlanságom? Nem mintha bíznék bennük. Azok még sose segítettek rajtam... De ha ők nem tudják, akkor te hogyan tudnád? - hálás voltam a cigiért. Remegő kézzel vettem el, és gyújtottam rá. Kellett. Nehezebb lett volna nélküle elviselni ezt.
Általában rosszul viseltem, ha valaki hozzám ért. Nem szerettem. Ösztönösen húzódtam el. De Ethan más volt. Nem tudtam megmondani miben, és mikortól de más. Talán csak megszoktam. Tényleg. Már nem zavart, ha rajtakaptam, hogy egy mosómaci kukkol a faágak közül, vagy ha néha hozzám ért. Mint most. Nem emlékszem hogy történt, csak így volt.
Tudtam, hogy reggelente megszámolja a pénzét. Nem ezért nem loptam meg. Egyébként is gyakran előfordult, hogy ételt vagy cigit vett, amit nekem adott. Nem értettem igazán, mért költ rám. Mért akar rám vigyázni. Oké. Elég szánalmas lehettem, amikor először meglátott. Felakasztva egy ruhafogasra, miközben pár nagyobb srác azon fáradozott, hogy engem nézzen hamutárcának. Szó szerint... Sírtam, és könyörögtem, hogy nee... de hol volt már az a lány? Mintha egy élettel ezelőtt történt volna...  
- Nem vagy te egy kicsit túl pimasz? - vigyorgok rá. Abból nem eszik. Momentán nem tudtam ilyesmire gondolni. Nem voltam kész rá, még ha nem is mondtam ki. De nem is kellett. Ezt szerettem Ethan-ben. És persze, hogy mindig kimondta az igazat. Még akkor is ha kínos lehetett volna, de így nem volt az.  
- Nem te vagy az egyetlen, aki a pubertását éli. Ez természetes, nem fura.- vonok vállat. És talán finoman ebben az is benne volt, hogy már én is túl jutottam az első havin... nem mintha  ez bármit számított, vagy jelentett volna. Nem akartam fiúkkal olyan értelemben foglalkozni. Egyenlőre nem. De ha mégis, akkor itt ült mellettem, akivel foglalkozni akartam volna. Még ha ő nem is szorult rám. Népszerű Dök elnök. Nyilván futottak utána a lányok. Meg aztán nem is értettem, hogy lyukadtunk ki ennél a témánál. Talán lényegtelen is volt. Inkább csak beleszívtam még egyet a cigimbe, és magam elé bámultam...

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Kedd Feb. 11, 2020 2:38 pm

- Hát...nálad volt a kés a bálon? Ha nem akkor feltételezhetőleg ez is egy indok miért nem te vagy a tettes. Hogy tudtad volna megölni azzal, ami nem is volt nálad? Ha meg napok óta nem volt meg akkor feltételezhetőleg ellopták és csak azért nem jelentetted, mert "féltél", hogy megbüntetnek. - próbálok összerakni egy normális gondolat menetet. Ha legalább egy kicsit igaz az állításom, akkor egyszerűbb lesz bizonyítani Gina ártatlanságát.
- Oh, az hagyd rám Gina. Megvannak a módszereim. Vannak dolgok, amiket még te sem tudsz rólam. - voltak dolgok, amiket még neki sem mondtam el neki. Ismertem pár embert még Nagyapám által. Törvényen kívüliek, akiket még mindig keresnek az aurorok. Nagyapám mesélt róluk és, hogy lehet őket megtalálni könnyen. Ha, majd minden kötél szakad akkor írok nekik egy levelet. Ismerve őket biztos kérni fognak tőlem egy szívességet. De, ha ez kell ahhoz, hogy megvédjem Gina-t megfogom tenni.
Nem szerettem, hogy cigizik, de nem tehettem mást. Tudtam, hogy most kell neki és, hogy nincs beleszólásom mit csinál. Így csak megkönnyítettem a dolgát és mikor kellett neki adtam neki. Mikor a szemébe nézek még mindig azt a törékeny és érzékeny lányt látom benne, akit először megláttam. Azon a napon összeverekedtem azokkal a fiúkkal és finoman leszedtem Gina-t. Akkoriban gyakran sérültem meg és mindig hordtam magamnál egy nyugtató kenőcsöt. Azt vittem fel Gina hólyagaira, hogy enyhítsem a fájdalmat. Nem hagytam ott ezek után. Megpróbáltam megvigasztalni.
Hálás vagyok, hogy végig nézhettem ahogy felnő és megkomolyodik. Bár én más életet szántam volna neki, nem szólhattam bele az életébe és nem is tettem. De, ha tudtam segítettem neki, nekem ez bőven elég volt. Az egyetlen, ami bántott az az, hogy megpróbált eltaszítani magától, den nem hagytam. Nem akartam eltűnni az életéből. Szükségem volt rá, valakire akire vigyázhattam.
- Talán...de mit tegyek, ha ez az igazság? Tudtommal a lányok az őszinte pasikat szeretik. - vigyorogtam. Sosem hazudtam Gina-nak és nem is fogok. Vagy legalábbis nem tervezek. De ez az időszak...lehet rákényszerít, hogy hallgassak el több dolgot előle.
- Tény...de nálam előbb jelentkeztek, mint nálad. Meg az is, hogy sokszor munka után csak levetkőzni volt erőm. Vagy akkor nem tartózkodtál a szobámban? - tényleg kíváncsi lettem, mit látott és milyen gyakran megy be a szobámba. Vagy akkor is bemegy, mikor nem vagyok ott és nap közben ott alszik egy kicsit?

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Pént. Feb. 14, 2020 2:54 pm

Ethan  &  Gina

- A kés? Mit tudom én... általában nálam van. Te is tudod. Az órák után, amikor Avery nyaggatott, hogy nézzek be a bálba, még nálam volt... aztán... nem tudom. Nem emlékszem. Nem használtam... Nem tudom, mikor vesztettem el, vagy lophatták el, ha tényleg... Az is elég sután hangzik, hogy féltem a büntetéstől... talán igaz lehetne arra a kis vinnyogó, nyivákoló vakarcsra, akit egy ruhafogasról szedtél le... de most... - sóhajtok fel. Néha elképesztően kínos volt, hogy Ethan ismerte a titkaimat. Hogy látta azt a vinnyogó vakarcsot a fogason. Nem szerettem rá gondolni, mert gyengének, tehetetlennek, és szánalmasnak éreztem magam tőle. Soha többé nem akartam annyira kiszolgáltatott lenni, mint akkor és ott. Mégis időnként Ethan-nel kapcsolatban az volt az érzésem, hogy még mindig azt a sebzett, ázott csurit látja bennem, aki akkoriban lehettem. Aki védelemre szorult. Pedig már rég nem az a Gina voltam. Mintha meghalt volna belőlem egy rész. Talán azt hívták gyermeki naivitásnak.
- Ethan... Ne csinálj semmi hülyeséget. Komolyan. Nem keveredhetsz bele, csak azért, hogy megvédj. Nem viselném el, ha ezért bajod esne... Ezért nem is mondtam el, hogy Kyle...- megpróbált megerőszakolni. De képtelen voltam ezt előtte kimondani. Pedig már így is tudta. Mindenki tudta. A legtöbben persze nem hittek nekem. Az elmúlt napokban kaptam mindent az útszéli kúrvától, a rágalmazó szarkavaró picsáig. Pedig mondjak valami ironikusat? Még szűz vagyok. És még csak nem is akarok jelenleg pasikra úgy gondolni. Képtelen vagyok. Talán azért is, mert akárhányszor lehunyom a szemem Kyle mocskos kezét érzem a testemen... Amitől hányni tudnék. De komolyan. És hiába mondja Bertie, hogy nem az én hibám, hogy jobb lesz, valahogy mégsem ezt érzem. A másik fele pedig tényleg igaz. Tényleg féltettem Ethant, attól, hogy olyasmit csinál, ami nagy bajba sodorhatja. Nem dobhatta el miattam a jövőjét. Mindegy mi lesz velem, de ő? Neki még sok jó dolgot kell tennie. Egy szép jövőben. Akár része lehetek, akár nem. Momentán az utóbbi tűnt valószínűbbnek, bármennyire is fájt. Egy darabig hallgattam, mire újra meg tudtam szólalni.  
- Ethen... ha mégis... szóval, ha elítélnek... akkor valakinek vigyáznia kell majd Slyra... én mást nem kérhetek... - tudtam, hogy szereti a kígyókat. És Slyt is. Másra nem hagytam volna. Másban nem bízhattam ennyire. Csak benne. Ő jól fog róla gondoskodni... Ebbe kellett kapaszkodnom. Hogy legalább Sly nem fog hiányt szenvedni nélkülem, mert lesz aki vigyáz rá.
- Ezt biztos nagyon sok lány mondta már neked Mr. népszerű Dök elnök úr. - vigyorogtam rá pimaszul. Pedig valójában igen nagyon tudott bosszantani, és irritálni amikor a folyosón csoportosan bámultak utána, vagy direkt botlottak belé, vagy ejtették el a cuccaikat pont a lába elé... milyen ostoba gyerekes libák. Egyszer még az egyik szerelmi bájitalos csokit is küldött neki... persze nekem kellett a beszívottan vigyorgó fejét felcincálni a gyengélkedőre, ahol Mrs. Longbottomtól kapott valami kiábrándító kotyvalékot... Legszívesebben az összes ilyen hülye libát a sárga földbe átkoztam volna, valami ragya ártással... Mégsem tettem soha semmit, legfeljebb a szemem forgattam meg, ha ilyesminek a szemtanúja lettem.
- Vannak dolgok, amiket az ember jobb, ha megtart magának. - vigyorogtam rá hamiskásan. Kitérve ezúttal a válaszadás elől.  

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Hétf. Feb. 17, 2020 8:15 pm

- Hm, nem tudom szerintem aranyos volt az a kis vakarcs. Ahogy a hátam mögé bújt, mikor jöttek a nagyok velünk szembe. Olyan édes kis arca volt. - nevettem fel. - Tény néha még mindig őt látom benned, de tisztában vagyok azzal is, hogy ő már nincs többé. De szívesen dédelgetem még ezt az emléket, mert legalább tudtam milyen voltál még előtte. És nem, nem e miatt akarlak megvédeni mindentől. Maradjunk annyiban, hogy más az oka.
Nem álltam rá készen, hogy bevalljam az érzéseimet. Pedig nagyon szerettem volna már. De egyszerűen féltem. Féltem, hogy ha megtudja a barátságunk tönkre megy és tényleg elveszítem. Nem akartam ezt megkockáztatni, de érzem, hogy egyre jobban felemészt ez a bizonytalanság.
- Hé, semmi baj. Nem tehetsz róla. - csúszok hozzá közelebb és karolom át. - Mondanám, hogy idővel elmúlik, de...hosszú lesz, mire képes leszel elengedni. De én itt leszek. Tudom, hogy nem szeretsz segítséget kérni, de kérlek had könnyítsem meg a dolgod és keres meg, ha úgy érzed kell valaki, akinek ki öntheted a lelked. - igazság szerint, mikor megtudtam akkor dühös voltam. Őrjöngtem és a falhoz vágtam dolgokat. Csak az járt a fejemben, hogy nem voltam ott, mikor szüksége lett volna rám. Terveztem, hogy elvágom Kyle torkát, de nem tettem és most Gina-nak ezzel az emlékkel kell együtt élni élete végéig. A dühöm miatt nem tudtam józanul gondolkodni. Magamat hibáztattam mindenért. Hogy nem voltam ott, hogy féltem megtenni a lépést és nem koncoltam fel azt a barmot már az lején.
Meghagytam neki a lehetőséget, hogy az ölembe üljön. Nem tudom, hogy ebben az állapotban mennyire kíván a közelemben lenni, de nem akarom egyedül hagyni. Azt sem akarom, hogy egyedül érezze magát. Tudom milyen érzés és nem, nem jobb egyedül megküzdeni vele. Attól csak rosszabb lesz.
- Gina, nem. Nem lesz rá szükség, nem fognak elítélni garantálom. Csak kérlek bíz bennem és had, hogy segítsek. - nézek rá. Nem akartam arra gondolni, hogy elítélik, nem akartam arra gondolni, hogy elveszíthetem. Ő maradt nekem egyedül. Ha elveszítem én belepusztulok.
- Ugyan nem vagyok én olyan népszerű. Csak szeretek segíteni a diákoknak ennyi. - vigyorgok. - Netán féltékeny vagy, hogy annyi lány akar velem szóba állni? - kérdeztem. Sejtettem a választ, de tőle akartam hallani. Nem tudom mennyire érdeklem őt, de szerettem volna, ha tudná, hogy én csak őt akarom. De ezt nem mondhattam ki, még nem.
Azóta, hogy azaz incidens történt, ami miatt furán néznek rám a festmények, mindig mikor kapok valamit az egyik lánytól előbb megkóstoltatom másokkal. Ha elcsábul nem eszek belőle és elcibálom az illetőt a gyengélkedőre. Azóta nehezen bízom meg rejtélyes csomagokban.
- Kitértél a válasz elől...tehát láttad. - állapítom meg. - És tetszett, amit láttál? - vigyorgok rá pimaszul. Csak húzom az agát igazából nem kell rá válaszolnia. Előbb vagy utóbb úgy is látott volna ilyesmit. Csak nem biztos, hogy az enyémet. De nem bj legalább elmondhatja magáról, hogy látta. Nem zavar.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Kedd Feb. 18, 2020 10:46 am

Ethan  &  Gina

- Szerintem egy idegesítő, gyáva kis piszok volt, aki mindentől félt. A süveg tévedett. Nem vagyok se bátor, se hősi lelkű. Csak egy gyáva kis piszok. Ha lenne Semmire se jó férgek háza, akkor tuti oda lökött volna be. - ebben a percben nagyon is nehezemre esett bármilyen jó tulajdonságot találni önmagamban. Egyszerűen fújtam egyet, mert se a régi szerencsétlen Ginára nem akartam gondolni, se a jelenlegi szerencsétlen Ginára. Mindenhogy szar volt. Az élet egy végtelen szívás.
- Akkor mégis mi az oka? Sosem értettem igazán mit vársz tőlem? Miért csinálod ezt? Egyszerűen csak mindig itt vagy, amikor szükségem van rád, de sosem értettem az okát. - komolyan szerettem volna tudni. Megérteni mi jár Ethan fejében? Mit gondol rólam, milyennek lát valójában?
Ahogy Ethan közelebb húzódik, és átkarol egy másodpercre megborzongok, mégsem tiltakozok. Nem húzódom el. Végül egy sóhajtással a vállára hajtom a fejem. Talán ez a legközvetlenebb testi kapcsolat, amire jelenleg képes vagyok. Erre is csak mert Ő van itt. Aki olyan régen velem van már. Nem tudom, mikor és hogy történt, de vele kapcsolatban megváltoztam. Ha nem volt velem, akkor is rá gondoltam. Aggódtam, mert nem alszik, nem eszik eleget. Féltettem, hogy nehogy hülyeséget csináljon miattam. Nem tudom azonosítani, és értelmezni ezt, de így van.
- Kyle halott. Annak is kéne maradnia, de nem tudok nem rá gondolni. Még a hullája is megkeseríti mindenki életét a kastélyban. Ekkora pondró még nem járt itt. És ez sértés a pondrókra nézve. Dühös vagyok Kyle-ra, mert meg akarta tenni, és mert mindenkinek csak nyomort okoz, még a halálával is, és dühös vagyok magamra is, mert hagytam, hogy idáig fajuljanak a dolgok... Tennem kellett volna valamit... bármit... - tudtam, hogy reagált. Előre tudtam, hogy fog reagálni. Hogy dühös lesz. Hogy meg akarja majd ölni Kyle-t. A sors fintora, hogy erre nem is kerülhetett volna már sor. És persze vissza is hallottam. Ha Ethan azt hitte, hogy nem jut el hozzám, hogy nem jut ki ez a mardekár klubhelyiségéből, akkor tévedett. Bár nem hiszi, de azért nekem is megvannak a magam forrásaim. Legfeljebb nekem többet kell fizetni egy-egy infóért. Ezért sem mondtam el neki rögtön. Nem tehettem. Még ha rögtön észre is vette rajtam, hogy nincs minden rendben. Még ha faggatott is, hogy mondjam el, mi bánt. Nem tehettem. Védenem kellett. Önmagától is.
- Komolyan mondtam. Ne csinálj hülyeséget. Semmit se csinálj. Ha az aurorok kérdezik, nem voltál a bálon, nem tudsz semmit semmiről, nem ismersz engem, Carol-t is csak éppen hogy, őt is azért mert a ház és évfolyamtársad, és alapvetően nem is érdekel, és nem érint ez az egész. - igen. Ha kell azt vártam volna, hogy hazudjon. Rólunk is. Nem vetne rá jó fényt, ha kiszivárogna az auroroknak a barátságunk. Az ő érekében ehhez a meséhez kellett ragaszkodnia. Ki kellett ebből maradnia. Épp elég baj volt, hogy én bele keveredtem. Nem hiányzott, hogy őt is megvádolják, teszem azt bűnrészességgel.
- Én féltékeny? Egy rakat ostoba libára? Ugyan kérlek... - forgattam meg a szemem. De hazudtam. Cseszettül idegesítettek azok a libák. Néha annyira, hogy tényleg szó szerint libává tudtam volna változtatni őket. De lehet, hogy az sértés lett volna az említett madarakra. Ethan viszont tudta, hogy hazudok. Mindig tudta. Fogalmam sincs hogyan, és honnan, de tudta. Képtelen voltam átverni. Ez volt az egyik legzavarba ejtőbb tulajdonsága.    
- Mondtam, van amit az ember, jobb ha megtart saját magának Mr. Pimasz fráter. - mosolyodtam el, nem kevéssé pimaszul.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Pént. Feb. 21, 2020 10:05 am

- De aranyos. Talán ezért is akarok, majd egy kislányt az életemben.
Ugyan Gina. A bátorság abból fakad, hogy a félelmeinkkel szembe nézünk. Te ezt teszed. Bármennyire is félsz, te a szemébe nézel és behúzol neki egyet. Ez a bátorság. A hősi lélek, meg abból, hogy megvédesz másokat. A kicsiket és a lányokat mindig megvédted bármi is lett a következménye.
– nézek Gina-ra. Fájt végig nézni, ahogy egyre jobban befordult és én nem tehettem ellene semmit. Nem lehettem ott mellette, mikor kellett, mikor csak annyit kellett volna tennem, hogy csak végig hallgatom és megölelem. De nem… Minden esetre remélem jó sora lesz Avery-nél és végre őszintén is mosolyogni is tud, majd.
- Ez had maradjon az én titkom. – mosolygok rá. Nem állok még készen, hogy elmondjam neki, mit érzek. Tudom, nem halogathatom sokáig most már, de most még nem. Nem hiányzik, hogy még ezen is agyaljon a sok szarságon kívül. Kikell találnom valamit. Valamit, amivel bebizonyíthatom, hogy ártatlan. Nem hagyhatom, hogy őt is elvegyék tőlem. Ezúttal mindent megteszek, hogy ezt megakadályozzam. Nem élném túl, ha ő is oda jutna…
- Azzal te húztad volna a rövidebbet és hidd el nem ér meg ennyit. Azzal csak ő nyert volna. Ha ennek ellenére tovább lépsz és egy normális életet élsz, akkor azzal ő veszít, mert nem érte el azt, mait akart. Azt akarod, hogy veszítsen, ugye? – nézek rá. Az ilyen emberek így működnek. Bármit megtesznek, hogy romba döntsék mások életét és, majd a túlvilágon röhögnek rajtuk egy jót. Nekik nem számít élnek e, vagy halnak. Csak a kiszemelt áldozatuknak legyen szar bárhogy is.
Ahogy meghallom, hogy mit kér tőlem kiegyenesedem és megfogva a vállát magam felé fordítom.
- Gina, ezt nem várhatod el tőlem! Nem várhatod el, hogy végig nézzem ölbetett kézzel, hogy lecsuknak! Nem várhatod el, hogy hazudjak és mentsem a saját irhámat a tiéd helyett! Ezt nem kérheted tőlem! – igen talán kissé kiborultam, de akkor is! Hogy juthatott ilyen az eszébe? Miért akarja, hogy eldobjam őt magam mellől? Csak, hogy én ne legyek gyanúsítót? Egy frászt! Már így is annak számítok csak még nem hivatalos.
- Aha… akkor miért zavar, hogy körbe vesznek a lányok és néha beszélgetek velük? – vigyorgok rá. Tudom, hogy zavarja, ismerem már. De inkább nem gondolok bele semmit. A végén ő is kiborulna.
- Oh ennél pimaszabb is tudok lenni, te is tudod. – vigyorogtam és kicsit még megböktem az arcát. Aranyos ahogy titkolózni próbál, de mindketten tudjuk, hogy előbb, vagy utóbb meg tudok mindent, amit elakar titkolni előlem.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Vas. Feb. 23, 2020 3:01 pm

Ethan  &  Gina

- Jó apa leszel. Szerencsés lány lesz. És szerencsés a nő, aki melletted lesz.- nem tudom mért mondom most ezt neki. De biztos vagyok benne, hogy így lesz. Ethan jó srác. Jó életet érdemel. Én nem vagyok elég jó. Talán sosem leszek képes újrakezdeni a darabjaira hullott életem, akármennyire is szeretnék reménykedni benne. Szeretnék hinni Lestrange-nek, Averynek. Szeretnék egyetemre menni. Új, és normális életet, amiben eddig nem volt részem. De nem hiszem, hogy elég jó lennék ehhez. Félek ettől az új élettől. Attól, hogy majd elrontom, mint mindent eddig.
- Az csak... én nem tudom... csak nem tudom nézni, ahogy bántanak valakit. Szar érzés, én tudom. De nem hinném, hogy ez olyan bátor, vagy hősi dolog lenne. Lulut egy hugrás srác húzta ki a tóból. Az is bátor dolog volt. Ennyi erővel annak a srácnak is griffesnek kéne lennie. - ha túl sokat hallod, hogy semmire se vagy jó, akkor megtanulod, hogy kételkedj magadban. Mindenben amit teszel, vagy gondolsz. Valahol kisiklott ez az egész. Az értékrend, a jó a rossz közti különbségek... minden olyan egyforma szürke lett. Mintha nem számítana már semmi. Pedig valahol érzem, hogy ennek nem így kéne lennie.  
- Te és a titkaid. Úgyis megtudom előbb-utóbb. Kivárom, míg elszólod. Mert elfogod. - mosolygok rá vissza, miközben kicsit félrebillentett fejjel nézek rá. Nem tudom mitől érzem azt, hogy mosolyognom kell rá. De vele valahogy mindig könnyebb volt. Végül inkább csak még egyet szívtam a cigimből, és egy kis fém hamutartóba elnyomom a csikket, és odatartom Ethan-nek is, hogy ő is elnyomhassa a sajátját, aztán összecsukom és elsüllyesztem a zsebembe.
- Normális élet? Utoljára 7 évesen volt normális életem. Már ha normális, hogy országról országra utazgatsz, többnyire szállodákban laksz, vagy bérelt apartmanokban, és sosem tudod mi jön holnap. Na nem panaszkodom. Klassz élet volt. Sok kalanddal. Tényleg szerettem úgy élni, bár az egyetlen állandóság, az apám jelenléte és a félévente drága magán iskolákban letett osztályozóvizsgák voltak. De azóta már ennyi állandóság sem jut. Legalábbis eddig. Szeretném újra kezdeni, új életet. Maradni itt. Lestrange-ék mellett. De félek, hogy elrontom, mert már elfelejtettem, vagy sosem tudtam igazán, hogy kell normálisan élni. - már már betegesen féltem tőle, hogy csalódást okozok. Bármit is teszek, azzal csak csalódást fogok okozni. Ők nem ezt érdemlik. Nem egy ilyen rossz lányt. Pedig már nekem is kezdett elegem lenni a "rossz lány" szerepből. De nem tudom, miként lehetnék más.
- De igen elvárhatom. Te jó ember vagy, és jó életet érdemelsz. Nem teheted ezt tönkre azért, hogy egy olyan vesztes ügyet próbálj mentegetni, mint én. Nem tudnék tükörbe nézni, ha miattam dobnád el a jövőd. Ezért nem szabad belekeveredned ebbe. Szóval ne csinálj semmit, nem tudsz semmit, nem ismersz, és nem is érdekel ez az egész. - azt akarom, hogy megértse. Nem tudnám elviselni, ha miattam baja esne. Pedig most veszélyesen közel állt hozzá. Ha velem azonosítják, ha bűnrészessé válik, akár csak az aurorok alaptalan képzelgéseiben... ha még több rossz történne, akkor hogy néznék tükörbe? Nem akarok ez miatt is aggódni. Annyi minden más miatt kell aggódnom.
- Ugyan... azok csak ostoba libák. Érdektelenek. És amúgy se te érdekled őket. Csak, hogy a saját népszerűségi indexüket tornázzák fel azzal, hogy a népszerű Dök elnökkel villognak egy társaságban...- forgatom meg a szemem, mert valamit mondanom kellett. Persze bár volt logikája annak amit mondtam, de valójában nem ez zavart. Vagy nem csak ez... de még önmagamnak sem igazán tudtam megmagyarázni, hogy mi is irritál bennük annyira.
Sose értettem, hogy mért bökdösi az arcomat. Egy kézmozdulattal próbálom elhessegetni a kezét az arcomtól.
- Hagyj! Elég. Pimasz fráter. Néha nagyon bosszantó tudsz lenni. - lökök a vállán egyet. De nem túl erősen, inkább csak játékosan.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Szomb. Márc. 07, 2020 4:50 pm

- Lehet. De a lány, akit magam mellett akarok tudni...nem hiszem, hogy ő is velem akar lenni. Főleg, hogy nem tudom, miképp mondjam el neki, mit érzek iránta. Pláne, hogy megmondta nem érdeklik a fiúk és nem akar még a szerelemre gondolni. - sóhajtok. Tudom ezzel most vékony jégen táncolok, de az érzelmek nem Gina erőssége. Talán nem jön rá, hogy rá gondolok. Ha igen max letagadom. Ő még nem akar ezzel foglalkozni, amit meg is értek. De én évek óta többet szeretnék tőle. Évek óta tervezem, hogy elmondom neki, de sosem sikerült. Mindig ott csenget a fülemben szavai és fejemben a gondolat, hogy mi van, ha nemet mond? Nem akartam a barátságunkat veszélyeztetni e miatt.
- Ugyan. A süveg a diákok legerősebb tulajdonságai alapján választ házat. A Hugrabug-osok híresek a hűségről, a szorgalomról, a türelmükről és toleranciájukról. Míg a Griffesek bátrak, erősek, merészek és lovagias diákok járnak. A Mardekárba a találékonyak, a ravaszak, határozottak. És nem mellesleg varázslók gyermekei. A Hollóhát az eszes, kreatív és bölcs diákok járnak. De persze vannak kivételek. De te nem vagy kivétel. Csak nem hiszed el magadról. - tartok egy kis történelem órát. A házak sokszor megvetik egymást és haszontalannak találják őket, főleg a Hugrabug házat. Pedig mindegyiknek meg van a maga szépsége.
- Nem a türelmedről vagy híres. De tény előbb vagy utóbb meg tudod. Ahogy én a te titkaidat. De veled ellentétben én nem erőltetem a dolgot és megvárom míg te önszántadból elmondod. Kyle-t sem én hoztam fel...nem is kérdeztem rá. Azt akartam, hogy te mond el. Mert így tudom, hogy megbízol bennem. - ölelem át. Szeretem mikor mosolyog. Olyan szép ilyenkor. Elszívom a cigit és a hamutartóba teszem.
- A normális egy relatív fogalom. Mindenkinek mást jelent. Valakinek tök természetes, hogy a családja halálfalókból áll és Tudjukkit istenítik. Valakinek a sablonos anya, apa, testvérek jutnak tőle eszébe. Aztán vannak olyanok, akik utazásokon nőttek fel, mint te. De egy közös bennük. A normális az, amikor szeretet van. Ahol mindenki boldog és senki sem emel kezet a másikra. Amikor képesek félre tenni a másik másságát és elfogadni azt. Avery-ék meg ilyenek. Ismernek téged és minden hibáddal együtt elfogadnak. Csak pásztort akarnak játszani és arra az útra terelni, amit a társadalom elfogad, hogy jó életed legyen. Hogy ne keljen az utcán élned, hogy legyen családod, hogy legyen aki szeressen. Ők csak jót akarnak és ők türelmesek. Időt fognak adni, hogy megszokd azt az életet, amit neked nyújtanak. És őket ismerve nem lesz olyan rossz azaz élet. - mondom én itt a hegyi beszédet. De nem bánom, ha naponta többször is elkell mondanom, hogy Gina elhiggye lehet jobb sora akkor megteszem. Nem akarom, hogy abban a tudatban élje le az életét, hogy neki nem jár jobb. Pedig igen is jár.
- Nem, Gina! Attól még, hogy jó embernek tartasz és aggódsz értem ez még az én életem. Nem vagyok olyan jó, mint amilyennek tartasz ezt te is tudod. Hiába várod el tőlem, hogy hazudjak az auroroknak nem fogom megtenni. Ahogy azt sem fogom letagadni, hogy igen is megakartam ölni Kyle-t és azt sem, hogy mi történt közte és köztem. Nincs mit titkolnom, mert nem én öltem meg. Ha meg az aurorok engem vesznek elő nem fog érdekelni! Tudod, miért? Mert az fog engem vigasztalni, hogy TE legalább biztonságban vagy. És van valaki, aki vigyázni fog rád. Fontos vagy nekem, ezért ne várd e tőlem, hogy ezt tegyem, mert nem fogom. - nem érdekel, hogy most elkezd velem ordibálni. Nem fogom hagyni, hogy ártatlanul kerüljön börtönbe, mint az apám. Akkor nem tehettem semmit, de most tudnék. Ha meg mérges lesz rám, vagy nem fog hozzám szólni legyen. Legalább biztonságban tudhatom és ez nekem elég.
- Az lehet. De szerencsémre ők nem érdekelnek. Csak egy valaki, de tudom ő nem akar kihasználni. - mosolygok rá.
- De tudom, így szeretsz. - bökdösöm még az arcát. Ha meg elakar menni, meg fogom és az ölembe húzva csikizni kezdem.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Hétf. Márc. 09, 2020 12:25 am

Ethan  &  Gina

- Jesszusom! Ti pasik mindent túl komplikáltok. Egyszerűen állj elé, és mond meg neki. Nem tudhatod, mit fog mondani, amíg nem kérdezed meg. Különben is, az hogy egyszer azt mondta, hogy nem kész rá, nem jeleni, hogy nem is lesz az. Vagy hogy ha kész lesz, akkor nem pont téged akar majd. Mért nem hívod el a végzős bálra? Oda úgyis vinned kell valakit. - forgatom meg a szemem. Bár nem vagyok rá kész, de inkább beszéltem magamról, mint egy képzeletbeli csajról. Ha kész lennék én akarnám Ethan-t. Csak magamnak. De tudom, hogy ez önzőség, és nálam ezerszer jobbat érdemel.  
- Én csak... már nem tudom milyen vagyok, milyenek a tulajdonságaim, miért vagyok itt, és egyáltalán... Valahol nagyon kisiklottak a dolgok menet közben, és fogalmam sincs hol. A gyerekkorom első felében azt hallgattam, hogy zseni vagyok, és a felsőbb intelligencia és tudás, több felelősség. Hogy az olyanoknak, mint én kell megoldaniuk a világ megoldhatatlan problémáit... Mint a végeláthatatlan környezetszennyezés vagy a Millenniumi problémák. Aztán meg, hogy semmirekellő vagyok, semmire nem viszem, kolonc vagyok a társadalom nyakán... Mintha számomra csak a végletek léteznének, és én elvesztem ezekben a végletekben. Már nem tudom, hogy miben hihetnék. Vagy kinek hihetnék. Összezavarodtam. Túl sok nekem ez az egész. - rázom meg a fejem. Fogalmam sincs mért mondom el ezeket Ethan-nek, de ő az egyetlen aki igazán megérti. Ő ott volt. Ha igazságtalanul büntettek, csak mert kérdeztem, vagy ha a fejemhez vágták azokat a dolgokat az intézetben. Nélküle túl sem tudnám élni a szüneteket.
- Hát akkor most türelmes leszek, és megvárom, amíg te elmondod, hogy bízhass bennem. - mosolygok rá. Azért remélem, hogy ennyi év után is tudok még meglepetést okozni neki.  
- Én csak remélem, hogy igazad van. Csak félek elhinni. Elhihetem egyáltalán, hogy jár nekem ilyen élet? - valójában bár neki nem mondanám, de egészen megszoktam Avery-t, talán még kedvelem is. Vagy legalábbis az irodalmi ízlését biztosan. Nem tudom mi lesz ebből, vagy mi lehet, én csak szeretnék minden szót elhinni Ethan-nek, Avery-nek, Lestrange-nek. Szeretnék egy normális életet. Bajok, és zűrök nélkül.
- Nem tudom, hogy mondjam el, de nem akarom, hogy bajod essen, főleg miattam. Nem kell a szabadságom, és biztonságom, ha a tiéd az ár. Ezt nem tudom elfogadni. Szóval vagy létezik egy olyan megoldás, amiben én ártatlan vagyok, és tisztázódom, és te bele sem keveredsz, vagy én viszem el a balhét, akár tetszik, akár nem. Erős vagyok te mondtad. Ki fogom bírni. - két makacs öszvér vagyunk. Ezen hajnalig vitatkozhatnánk úgy érzem. Én őt akarom védeni, ő meg engem, eközben pedig egy gyilkos szabadon jár. Sehogy sincs rendben ez így.
- Honnan tudod, hogy nem akar kihasználni? - teszem fel az ártatlannak hangzó kérdést. Bár azt mondtam türelmesebb leszek, ő hozta fel újra, és a nevére nem is kérdezek rá. Szóval ezzel azért még nem feszegetem a türelem, bizalom dolgot ugye?
- Hééé... - komolyan nem értem ezt az arc bökdösést. Aztán meg hogy visszaránt, hogy csikizhessen. Felröhögök, de a következő reflex szerű mozdulattal le is rántom magunkat a sáros földre. Kellett ez nekünk... De végül is úgy fordulok, hogy végül Ethan hasfalára ülök, na nem teljes súllyal, azért a térdeimen is támasztom magam, és elkezdem bökdösni a mellkasát.
- Most megvagy Pimasz úr! - nevetem el magam.
Néhány thesztráll kicsit arrébb megriad, és arrébb megy, pedig mi is csak játszunk. A magunk idétlen fura módján. De csak játék.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Kedd Márc. 10, 2020 3:29 pm

- Ez rátok lányokra is igaz nem? - vigyorgok rá. Sóhajtva nézek fel. Csak mondjam el, mit érzek? De mégis...hogy? Mit mondhatnék? Csak burkoltan közöljem vele? Vagy mondjam ki nyíltan? Nem tudom melyik lenne a jobb. Tudom, hogy nem most kéne ezen agyalnom és csak rontanék a helyzeteken. De nem bírok tovább várni. Képtelen lennék abban a tudatban élni, hogy olyan messze leszünk egymástól és nem mondtam el neki, mit is érzek.
Hallva Gina szavait felé fordulok és arcét kezem közé veszem, hogy a szemembe nézzen.
- Gina ez attól függ, TE mit gondolsz. Okos vagy, értelmes. Nem szabad kételkedned magadban. Tűz ki magad elé egy célt. Ted le a vizsgáidat, vagy nem kerülsz bajba egy hétig. Bármit! A lényeg, hogy nem szabad feladnod. Válj olyanná, akivé válni akarsz. Legyél tudós, vagy művész, tök mindegy. Csak képzelj el valamit és valósítsd meg. - próbálom biztatni őt, hogy változzon. Nem azért, mert annyira átakarom formálni. Ő miatta. Ha legalább nem változik egy kicsit a jó irányba akkor később bajban lesz. Jövőre már kevesebbet leszünk együtt és nem leszek ott mellette, hogy megvédjem. És ez frusztrál. A tudat, hogy bármi megtörténhet vele.
- Arra kíváncsi leszek. - mosolygok rá. Ha kitudja várni míg bevallom akkor nem panaszkodhat. Bár, ha idő előtt rájönne akkor nem tudom mi lesz. Megharagszik rám? Vagy előbb kérdőre von? Esetleg megvárja míg én kezdeményezek aztán benyögi, hogy már régóta tudja? Sejti egyáltalán? Ha igen, miért nem kérdez rá? Úgy sem hazudnék neki, nem tudnék. Arról nem is beszélve, hogy ő is tudja mikor hazudok.
- Gina... hányszor ismételjem el magam? - kérdezem tőle bár vicces hangvételűre vettem a dolgot. Igazából tényleg magamat ismételem. Mindig itt lyukadunk ki a kételyeinél én meg mindig elmondom ugyan azt csak máshogy megfogalmazva. Csodálom, hogy még nem unja. Nem mintha zavarna, hogy több dolgot is elkell neki mondanom, elvégre így rögzül a fejébe. De lehetne egy kicsit több önbizalma.
- És arra nem gondolsz, hogy én hogy éreznék? Te vagy nekem már csak. Te vagy az, aki a legfontosabb nekem ezen a világon és az, hogy lecsuknak és elveszítelek igen is zavar! Nem akarom, hogy úgy járj, mint az apám, ártatlanul rohadni egy tömlöcben! Nem akarlak....elveszíteni... - hajtottam le a fejem. Tényleg fájt a gondolat, hogy elveszíthetem. Nem akartam, hogy ez a gondolat valósággá is váljon. Csak őt akartam. Magam mellett.
- Mert ismerem őt és tudom, hogy nincsenek ilyen szándékai. - mosolygom rá. Majd valahogy a földön kötünk ki. Felnézve Gina-t látom, aki rajtam ül. Tetszik ez a látvány és sokáig elnézném még. Tudom, hogy szeret irányítani így szerintem neki is tetszik, hogy rajtam ülhet.
- Meg bizony. - ülök fel és arcunk közel kerül egymáshoz. Aranyosnak tartom Gina-t, mindig is az volt. Sosem tudott olyan helyzetet összehozni ahol ne gondoltam volna annak.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Vas. Márc. 15, 2020 8:41 pm

Ethan  &  Gina

- De, igaz. Néha. - főként rám. Én is hajlamos vagyok túlbonyolítani a dolgokat. Túl sokat agyalok, azt hiszem. Egy pillanatig elgondolkodom, hogy Ethan most min gondolkodhat. Tényleg ennyire nehéz lenne kimondani annak a lánynak a nevét? Miért? Mi olyan különleges benne? Nem. Az eszembe sem jut, hogy én lennék. Nálam sokkal jobbat érdemel. Mi csak el vagyunk, a fene tudja milyen módon.   
- Vagy csak legyek, aki régen voltam. Az apám halála előtt. Az okos, akitől sokat vár a világ. Szerettem azt a lányt, az álmait, és világmegváltó terveit, a lelkesedését, és kíváncsiságát minden iránt, de fáj emlékezni rá. Mintha nem is én lettem volna. Még egy tisztességes patrónust sem tudok megidézni. Még csak egy ködfoszlányt sem. Lestrange szerint boldogabb emléket kell találnom, de azokra nem akarok emlékezni, mert annyira fájnak. Annyira hiányzik az apám. Neked is? Hogy viseled el? - hülye kérdés. Ő is árva. Minden bizonnyal ugyanazt az űrt érzi, mint én. Csak ő jobban kezeli.  
- Nem hiszed, hogy képes vagyok kivárni? - vonom fel a szemöldököm. Türelmes is tudok én lenni, ha kell. Vagy legalábbis megpróbálom. Nem tudom mi az oka a hallgatásának. Miért ilyen nehéz neki. Nem haragudnék rá. Nem tudnék. Talán féltékeny lennék a lányra. De rá nem tudnék haragudni. Mégsem akarok arra gondolni, hogy bárkivel osztoznom kell rajta.
- Nem tudom. Nem tudom elunni a hangod. - mosolyodom rá. Valójában szükségem van rá, hogy itt legyen. Hogy megnyugtasson. Hogy elmondja ugyanazt a kételyeimre. Nem bízok önmagamban. Elvesztettem önmagam, és ez nem tetszik. Nem tetszik, aki lettem. Tudom, hogy változtatnom kell, csak nem tudom, hogy fogjak hozzá, és képes leszek-e rá. Ethan az erőm, és a bátorságom ebben a harcban. Nélküle rég elvesztem volna.
- Akkor nem fogok úgy járni, mint az apád. Valahogy kimosom magam ebből is, csak még nem tudom hogyan. De neked, akkor sem szabad belekeveredned, érted? Nem veszíthetlek el. Te vagy az egyetlen, aki igazán lát engem. Annak aki vagyok, és nem annak, akiről a folyosói pletykák szólnak. Nem bírnám ki itt nélküled. - nem tudnám elviselni nélküle az itt létet. Nem kell a szabadság, a szép jövő, ha abban nem szerepel Ethan is. Ethant sem csukhatják le, azért amit nem tett. Azt senki sem érdemli. Elveszíteni őt pedig olyan lenne, mintha másodjára csúszna ki alólam a talaj.  
- Ismered. De ennyire jól is?- mosolygok rá. Biztos nem ismeri olyan rég, mint engem, és annyira sem mint engem.
Aztán a földön kötünk ki. Ethan arca pedig egész közel kerül az enyémhez, ahogy felül. Most mi lesz? Most csókol meg, és vallja be, hogy végig irántam érezte azt? Nem. Ne légy ostoba Gina. Neki jobb jár nálad. Biztos van egy nem zűrös, rendes lány.  
- Mennünk kéne. Mielőtt megint bajba kerülünk. - mondom, de fogalmam sincs mért. Eddig ez nem zavart soha. Megmozdulni se sikerül, és fogalmam sincs miért. Olyan zavaros ez.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Vas. Márc. 29, 2020 2:52 pm

- Csak néha? Nekem kicsit többnek tűnik az a néha. - szurkálódom vigyorogva. Ismerem Gin-t mindig túlgondol dolgokat. De engem nem zavar. Legalább használja a fejét. Nem úgy, mint én bizonyos esetekben. Rennes is ezért kapott el, mert nem gondolkodtam csak cselekedtem.
- Nekem is hiányzik. - sóhajtok fel. - Nos...én boldogan tekintek vissza a múltra, mert legalább megtörtént és olyan élményekkel gazdagodtam, amit már nem vehet el tőlem senki. Meg hát...találtam mást, amire szívesebben emlékszem és nem fáj.
Mikor megtanultam patrónust idézni eleinte mindig a családom jutott eszembe, de fájt ahogy neki is. Így elkezdtem kutatni, mi az, ami szép és tudok rá gondolni. Épp ekkor toppant be Gina, mert kérdezni akart tőlem valamit. Ekkor világosodtam meg. Ezután mindig sikerült patrónust idézni. Halás is vagyok, hogy van nekem Gina. Annyiszor segített már nekem a tudta nélkül.
- Hát nem a türelmedről vagy híres....velem ellentétben. - vigyorgok. Vele ellentétben én már évek óta várok, hogy legyen merszem bevallani. De a kételyeim mindig győztek és tartottam a számat. Az évek alatt egyre nehezebb lett ez a teher. Egy nagyobb a nyomás a szívemen és nem tudok tőle szabadulni. Félek. Félek, hogy ha hamarosan nem teszek valamit örökre elveszítem a lehetőségeimet.
- Gina ez nem ilyen egyszerű te is tudod. Még, ha nem is keverem be magamat az aurorok belekeverhetnek, mert jól ismerlek. Szinte mindig együtt vagyunk. Azon csodálkoznék, ha nem vesznek róla tudomást. - én mindenre felakarok készülni. Még a legrosszabbra is. Szerencsére nekem lenne elég pénzem ügyvédre, kitudnám húzni ezt az egész marhaságot, de Gina? Ha nem lenne ott Avery jobban aggódnék.
- Igen. Kb olyan jól, mint téged. - mosolygok rá. Ha a "titokzatos lány" olyan lenne, mint Gina akkor oda rajtam a majdnem szót. De mivel a lány maga Gina így nincs rá szükség.
A földön ülök, Gina az ölemben és nagyon közel vagyunk egymáshoz. Megakarom tenni, de...félek.
- Kéne... - erősítem meg, de látva, hogy nem mozdul én sem mozdulok. Egy ideig elnézem Gina szemeit, majd egy ötlettől vezérelve adok egy puszit a homlokára. És ilyenkor jön az a rész, mikor nem lepődnék meg, ha most orrba vágna ezzel eltörve azt.

Anonymous

Did you miss me? Empty
Vendég
Hétf. Márc. 30, 2020 8:14 pm

Ethan  &  Gina

- A néha egy relatív fogalom. - tudom, hogy csak szurkálódik, de nem lehet az övé az utolsó szó. De a vigyorom elárulja, hogy ezt már én sem veszem komolyan.    
- Nem tudom, hogy valaha képes leszek-e csak a boldog pillanatokra visszatekinteni. Ha azokra gondolok, akkor egy időben a jó emlékekkel megjelenik a halál is, a vér összetéveszthetetlen vas és sós szaga, a tenger szikláknak csapódó zaja, az apám sziklákon összetrancsírozódott szinte felismerhetetlen teste... - egy könnycsepp gördül le az arcomon, ahogy ismét megelevenedik előttem az egész szörnyűség. Egyszerűen képtelen vagyok elvonatkoztatni. Talán mert megbékélni sem tudok vele. Addig nem, amíg nem derül ki az igazság.
- Más emlékek. Talán nekem is más emlékeket kéne keresnem. Csak már nem emlékszem milyen, ha igazán boldog vagy. - sóhajtok fel végül. Tudom, hogy találnom kéne valamit, amibe kapaszkodhatok, ami új és boldog élményeket ad... talán a thesztrál lovaglás, vagy a tény maga, hogy végre örökbe akarnak fogadni... de azt még én sem hiszem el. Pedig nagyon akarom. Akarok tartozni valahova. Valakikhez. És nem is értem, hogy lett ez hirtelen ennyire fontos. De igazság szerint Ethan az egyetlen, akibe kapaszkodhatok. Aki biztonság érzetet ad.
- Pedig tudok várni. - fonom össze a karomat tettetett sértettséggel, és fordulok el. De ismer. Tudja, hogy csak megjátszom a durcásat. Talán túl jól is ismer.
Nem válaszolok rögtön arra, amit mond. Végül csak felsóhajtok. Akármennyire is féltem Ethant. Főleg attól, hogy hülyeséget csinál, és bajba kerül.
- Mért nem lehet ilyen egyszerű? Mért kell ilyen nehéznek lennie? Mért kell állandó félelemben élnünk? Mért nem jut a magunk fajtának csak néhány nyugodt rettegés, és félelem nélküli nap? Néhány nap, amikor semmi rossz sem történik. - tudom, hogy nem egyszerű, és Ethan-nek a maga módján igaza van. Túl sokat vagyunk együtt. Lucy-n kívül ő az egyetlen, akivel időt töltök. Pedig nagyon szeretném ha Ethan kimaradna ebből, hisz semmi köze hozzá. Nem akarok bajt hozni rá. De én egy tökéletlen bajmágnes vagyok. Talán nem kéne találkoznunk, amíg vége nincs ennek. De Ethan úgyse hagyna békén. Ismerem jól.
Végül halványan elmosolyodom.  
- És ő ismer téged ennyire? - kétlem, hogy bárki annyira ismerhetné, mint én. Elvégre én voltam mellette az elmúlt években. És ennek így is kéne maradnia. És igen, félek, hogy ezt elveszíthetem. Vagy egy egy csinos, okos, tökéletes aranyvérű libával kell versenyre kelnem, esélytelenül. Nincstelen rút kiskacsaként.
Menni kéne. Igen. Ő is ezt mondja. Mégsem mozdulunk meg. Aztán váratlanul ad egy puszit a homlokomra. Normál esetben ilyenkor vágnék bárkit orrba. De Ethan nem bárki. És csak némi értetlenséggel és zavartan bámulok rá egy percig, még mindig mozdulatlanul. Nem szoktam hozzá, hogy ilyen módon érintkezzek bárkivel is... utoljára 7 évesen kaptam apámtól puszit... Végül hirtelen átölelem, és a hátába kapaszkodom, az állam a vállán támasztom meg.
- Nem maradhatnánk itt, így örökre?

Did you miss me? Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: