Sapphire egy nagyon céltudatos, okos fiatal nő, aki mindenre képes annak érdekében, hogy elérje a céljait, álmait. Ábrázata alapján mindenki beképzeltnek gondolja, holott ez nincs így, kedves, aranyos, hamar barátkozó és megértő. A barátai a legfontosabbak számára, értük mindent képes lenne feláldozni ez pedig önzetlenségéről mutat tanubizonyságot. Ő a csoport anyukája, mindeközben szenvedélyes, mindent teljes szívéből végez és elhivatott, a sportnak él és annak, hogy Ő legyen az egyik leghíresebb fogó az egész világon. Amikor egy társaságban van szereti betölteni a moderátor szerepét, irányítani a beszélgetést és megtervezni a programot. Néha rugalmatlan, de általában bármire kapható. Lázadó életszakaszba csöppent, aminek következtében borzasztóan izgatják az extrém dolgok. Ha nem a csapattal utazik valamerre vagy edz, akkor London útcáit rója és néha a továbbtanulásról álmodozik.
Ami zavar bennem másokat
A pozitív tulajdonságai maga után vonják a negatívakat is, melyek közül az egyik legfontosabb a makacssága. Ha egyszer valamit a fejébe vesz akkor nem tudja senki sem letéríteni az útjáról, nem szokott mások véleményére adni. Ha kitalál valamit, annak úgy is kell lennie és emiatt nehezen éli meg, ha kudarcot vall. Pedig az élet nem mindig kakaós-kávé habbal, ezért megtörtik a pengéjének éle alkalmanként. De nem adja fel, néha túlságosan is érzékeny tud lenni, ha valaki megbántja nem felejti el, nem bocsát meg könnyen és azt is mondhatnám, hogy igencsak bosszuálló. Kontroll mániás és kissé bizalmatlan is alkalmanként, kissé feminista mert saját bőrén tanulta meg milyen az mikor egyik pillanatban fontos egy férfinak, függ tőle, majd a másik percben már egyedül van. Letojva. Fél attól, hogy egyszer egyedül marad.
Életem története
Jelen Iszonyatos düh járja át testemet, amint az öltözőbe tartok azért, hogy véget vessek a mai napnak. Amint betérek a sátorba földhöz vágom legújabb seprűmet, egy szítokszó kíséretében majd hatalmas léptekkel trappolok a cuccaimhoz, hogy lehúzzam a felsőmet magamról. Ujjaimmal végig simítok a pulóveren lévő hasadáson, majd azt is ledobom a földre és a tükörképemet kezdem el bámulni. Az arcom csupa sár, fonásomból pár tincs kiszabadult melyek kócosan állnak néhány levél és sárdarabbal egyetemben, ajkam jobb szélén vér csordult ki, mindezek az esésnek köszönhető. Nagyot nyelek, majd tekintetem lejjebb vándorol a bal karomra, ahol mély seb tátong pont ott, ahol percekkel ezelőtt belém állt egy eltörött seprűnyél. Érzem a seb sajgását, a bőr pirosan izzik körülötte miközben meleg vérem bugyogva csöppen a földre. Mély levegőt veszek és táskámba nyúlok azért, hogy megszerezzem a pálcámat még mielőtt a szédülés erősebbre váltana. A gyomrom émelyeg, fejem pedig egyre nehezebbnek tűnik, tekintetem is kezd ködössé válni és egyre több fekete pötty tűnik fel a semmiből…
Pár évvel ezelőtt -Sapphire! Nem futhatsz el azelől, ami megvan neked írva a csillagokban! – nagymamám hangja bezengi az egész házat, erőteljes, szigorú asszony lévén soha senki nem mert neki nemet mondani. Talán én vagyok az első, akinek sikerült kihúzni nála a gyufát de ez jelenleg nem érdekel. Semmit sem tehet vagy mondhat azért, hogy csatlakozzak a klikkjükhöz. – Az anyád is ezt akarta volna! – erre a kijelentésére hamar megfordulok, átszelem a kettőnk között tátongó űrt és mélyen a szemébe nézek. A düh teljesen felemészt, hogy megpróbálja bemocskolni anyámat és ezzel akarja elérni azt, amit szeretne. - Nem fogok valami agyament bagázshoz tartozni, akik egy olyan embert akarnak szolgálni, aki már 2 évtizede meghalt, eltűnt, elszállt. Nem leszek az, mint Ti. Borzasztóak, elvakultak, önteltek. Én… nem fogok semmilyen lázadásban részt venni, nyugodtan tagadj ki. Már nem érdekel. De amiatt, amiben hisztek én anya nélkül nőtem fel. Száradjon a Te lelkeden a vére, érezd a fájdalmat, mert mindenkit elveszítettél. – agresszív vagyok néha, nem tudok uralkodni indulatjaimon, de ebben a helyzetben nem is akarok. Amint elmondtam azt, ami a szívemet nyomja sarkon fordulok, úgy, hogy hajam vége súrolja arcát és kiloholok az Avery birtokon lévő kúriából. Nem fogok semmilyen csoportba, szektába csatlakozni. Még szerencse, hogy mielőtt eljöttem volna hoztam magammal kevés hopp-port is, így csak kigondoltam merre pontosabban kihez is szeretnék menni, és egyből fel is használtam. Másodpercek múlva, meg egy iszonyú utazás után már Wylie-ék házánál álltam. S mivel sosem voltam az a szívbajos hölgyemény, meg amúgy is szívesen láttak itt a szülei, egyből felmentem hozzá. Köszöntem, ha kellett de céltudatosan robogtam a barátom szobája felé. -Tudom, nem szóltam, hogy jövök és azt mondtam a nagymamámnál leszek de muszáj volt eljönnöm onnan. Egyszerűen… megőrjít az a nő és a hülye elvárásai, és mindaz után amit mondott meg mondtam neki csak az ölelésedre volt szükségem. – rontok be az ajtón és nem adva neki alkalmat a válaszadásra megyek hozzá és borulok a nyakába. -Sapphire…
-Sapphire! Ébredj! Hahó, jól vagy? – érzem a hideg padlót, a szúró fájdalmat a vállamban és hallom a beszűrődő hangzavart a lelátokról. Mikor lassan kinyitom a szememet gyönyörű szempárakkal találkozik tekintetem és egy ideig csak elveszek benne. Eric Briggs tekintetében aggodalmat vélek felfedezni, melynek következtében értetlenségem kiül arcomra. -Mit keresel itt? – egyből elönt a pánik, és próbálok ülő helyzetbe felvergődni de a vérveszteség és amiatt mert valószínűleg a fejemet is bevertem újból megszédülök, most viszont nem kerülök vissza a talajra, hiszen a férfi erős karjai megtartanak. -Aggódtam, láttam mi történt muszáj volt megnéznem, hogy vagy.
Ha tükörbe nézek
Ha belenéz a tükörbe, akkor egy 179 cm magas vékony, mégis kellemesen izmos hölgy köszön vissza, kinek kék szemei már messziről izzanak a bennük rejlő érdekelődéstől, álmoktól. Aranyszőke haja lágyan omlik vállaira, amit általaban kiengedve hord és csak olyankor fogja össze, ha felül a seprűjére. Néha testét kellemetlen fájdalommal járó lila-kék foltok borítják, ez pedig foglalkozásából fakad. Mióta világot járja számtalan kultúrával találkozott, ahogyan emberrel is így egyik útja során muglik által készített tetoválással látta el testét, ahogyan a csapat többi tagja is. Mindenki egy nyílat tetováltatott tetszőleges helyre, neki a jobb oldalán mellmagasságban található. Sminket nem igazán használ, Ő ilyen természetes szépség, csak szempillaspirált használ és még azt is elfelejti feltenni időként. Ékszereket kevésbé, mostanában csak egy apró kígyó alakú medált hord, az hoz szerencsét számára. Öltözködését tekintve mostanában a mugli divatot követi, főként az edgy kissé punk stílus lett a kedvence, így most mindene fekete színű és van valami különlegesség benne. Szereti a vintage dolgokat, szeret mugli túrkálóknak nevezett helyeken vásárolni.
Családom
Édesapám
Matthem Rayne-el, 53 éves édesapjával nagyon szoros kapcsolatban állnak. A férfi aranyvérű családból származik, mindig is érdekelte a fekete mágia, a halálfalókat körülölelő mítoszok, melyek miatt azzá vált. Természetesen azóta ezt már megbánta és nem kívánja, hogy lánya ugyanazt az utat járja, mint Ő. Egyetlen jó dolog származott a halálfalóságból, mégpedig az, hogy megismerte Sapphire édesanyját, Amara Jane Avery-t, aki sajnos életét vesztette a csata során. Mivel lánya, Sapphire, kiköpött felesége, szereti közel tartani maga mellett, iszonyatosan büszke rá de félti, mert tudja, lányában is megtalálható az, ami rávitte édesanyját is a csatlakozásra.
Édesanyám
Amara Jane Avery tökéletes édesanya volt, s habár kevesebb időt töltöttek együtt, mint az átlagos szülőkkel mély benyomást hagyott lányában. Fantasztikus anya, odaadó, szerető, és mindig érdeklődő. Már kiskorában belénevelték az aranyvérűség és a Voldemort követését, így nem volt kérdés, hogy melyik házba szeretne kerülni és milyen jövőt szeretne szánni magának. De ő sosem erőltette rá lányára a követést, megadta a szabad akarat gyakorlásának lehetőségét ellentétben a családjával, aki presszionálja Sapphire-t. Sajnos, Amira már nem lehet részese lánya életének, már csak fentről nézheti - halétezik túlvilág természetesen. Karina Rayne, a mostohaanyja, akivel nem szokott sok időt együtt tölteni. Kapcsolatuk inkább formálisnak tekinthető mintsem mélynek. Róla valamiért nem szeret beszélni.
Testvéreim
Cassandra és Josephine Rayne az édesapjának második házasságából született ikerlányai, akikkel remek kapcsolatot ápol Sapphire. Eleinte nem bírta elviselni a gondolatot, hogy bővül a család, de mikor először tartotta kezeiben a húgait egyből szerelembe esett.
Párkapcsolat
Alakulóban van valami, illetve még túl kell tennie magát valakin.
Apróságok
Amortentia
Kedvenc illatai közé tartozik a tenger sós illata, a frissen vágott fű és a lándzsás útifű különlegesen maró illata. Ezenkívül szereti még a gázolaj szagát, és a frissen sült brownie-t.
Mumus
Sapphire legmélyebb félelme az, hogy egyedül marad. Ezt mondaná a legfájdalmasabbnak, viszont még soha senkinek nem mondta el azt, hogy a másik legnagyobb félelme az, hogy nevéhez hűen olyan személyé válik, amilyennek szeretnék.
Edevis tükre
Varázsmentes életre vágyik, egyszerűre, mint amilyen a mugliké is. Unalmas munkahelyre, stabil kapcsolatra és kiszámítható végre.
Hobbim
Kviddics minden mennyiségben, éjjel-nappal, hétfőtől vasárnapig, egészen addig míg meg nem unja. Ha mégis megunná a másik kedvenc elfoglaltsága a mugli kütyük kipróbálása, a mobiltelefonért egyenesen odavan. Ahogyan az instagramnak nevezett dologért is.
Elveim
Két alapvető elve van, melyek közül az első: mindenkivel úgy bánj, ahogyan te szeretnéd, hogy bánjanak veled. A másik pedig: mindenkit ugyanúgy kell kezelni, mindenkinek joga van ahhoz, hogy az legyen aki csak szeretne lenni.
Amit sosem tennék meg
Sosem szeretne gyilkossá válni, de nem lehet tudni mit fog a jövő hozni, ezért ez egyben az egyik félelme is.
Ami zavar
Ha nem figyelnek rá az borzasztóan ki tudja hozni a sodrából. nehezen leplezi az érzelmeit. Emelett utálja a buta embereket és azt, ha nem fogják fel mit akar mondani.
Ami a legfontosabb az életemben
A csapatának győzelmet hozni minden alkalommal. Fejlődni, jobbá válni.
Ami a legkevésbé fontos számomra
Jelenleg a családi élet létrehozása a legkisebb gondja.
Amire büszke vagyok
A Roxfort elvégzése után helyett kapott az egyik kviddics csapatban, mely helyen egyre több sikert ér el. Világbajnokságot is nyertek már közösen.
Ha valamit megváltoz- tathatnék
A származását változtatná meg mindenképp. Nem szeretne Avery lenni vagy aranyvérű.
Így képzelem a jövömet
Sikeres lesz, elnyeri a legfiatalabb és legtehetségesebb fogó címét, de ekkor már megtalálja élete párját is.
Egyéb
Jelenleg Londonban él, nem messze az Abszol úttól, és mugli kávéházakban ül tanulva az emberi szokásokat, de próbálja rávenni magát arra, hogy elmenjen tanulni valamit a varázsló akadémián.
Gigi Hadid
Vendég
Hétf. Jan. 27, 2020 9:36 am
Elfogadva!
Kedves Sapphire!
Érdeklődve nyitottam meg a lapodat, miután elolvastam az apró információmorzsákat a profilodban, és nem csak a távoli (?) rokonság miatt. Régóta várom, hogy az oldalon megjelenjen a profi kviddics is a roxforti csapatok vetélkedésén túl, úgy néz ki, ez veled elkezdődött. Már ennyivel megnyertél volna magadnak, de a történeted elolvasása után még inkább sikerült velem megkedveltetned Sapphire karakterét. Erős, fiatal nő, tehetséges a választott szakmájában - ki ne szeretné őt? Úgy néz ki, Eric Briggs biztosan nagyon kedveli őt, hihetetlenül kíváncsi vagyok, hogyan fog majd kibontakozni ez a szál a későbbiekben, mert nagyon érdekes ötlet. Én személy szerint imádom, ha az oldal tagjai bátran nyúlnak a canon karakterekhez és az általunk megalkotott elemeihez a HP univerzumnak, szóval ez hatalmas pirospont . Saffi családtörténete rendkívül szomorú, érthető módon beárnyékolja az egész életét a szülei világnézete. De mindenki maga választja meg, hogy milyen ember szeretne lenni, és én egészen biztos vagyok benne, hogy ő jól fog dönteni, ha választás elé kerül majd. Futás foglalózni és játszótársakat keresni, a rokoni kapcsolatokat pedig majd pm-ben megvitatjuk !