Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Leah Flynn

Anonymous

Leah Flynn Empty
Vendég
Csüt. Május 12, 2022 10:26 pm

Leah Anneliese Flynn

Leah, Anne, Lis

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."

Leah Anneliese Flynn kép
Nem:

Kor: 24 év

Vér: félvér

Születési hely:Anglia-Maidstone

Iskola/ház:
Roxfort-Hollóhát;
DDM–Medimágia kar–Pszichomágia szak; Aurorképző

Munka:
Mágiaügyi Minisztérium–Belső ellenőrzés;
Szt. Mungó–Pszichomágus-beugró;
Aimée saját méreganyag beszerzője

Családi állapot: hajadon

Patrónus: vidra

Pálca: 14 és 3/4 , Cseresznye, főnixtoll maggal, enyhén rugalmas

A jó, a rossz és én

Azt hiszem, ez az a kérdés, amit a legszívesebben elkerülnék. Hogy miért? Mert bárhogy is vélekedek én magamról, mindenki máshogy fogja látni. A barátságos, mosolygós énem, valakit zavarni fog, ahogy az is, hogy a munkámban könyörtelenül hallgatom ki az embereket, még is igyekszem a kíméletességre törekedni és minél előbb végezni. Az idegenekkel kissé távolságtartó és zárkozott vagyok, de ez idővel változhat. Mindent megteszek, hogy elérjem a célom és a családomért a tűzbe mennék. Szelíd és kedves vagyok mindenkivel, amíg az illető nem ad rá okot, hogy ne így tegyek.  Roppant türelmes vagyok, az idegeim mintha acélból lennének, viszont ha elpattan, akkor Merlin óvja azt, akit elér a haragom. Kissé rendmániás vagyok, így ha megoldható ne nyúlj az asztalomon semmihez, mert azt nem nézem jó szemmel.
A titoktartásban nagy jártasságom van, így aki ismer, tudja, hogy nálam biztonságban vannak a titkok. Ragaszkodó vagyok, és bár nehezen nyílok meg, akinek még is sikerül a kagylóhéj alá bejutnia, egy megbízható és gondoskodó barátra tesz szert. Megjegyezném, hogy gyermeki lelkem is felszínre szokott törni, így ne lepődjön meg senki, ha rám jönne az ötperc gyerekesség. Nagyon könnyen ugrálok a beszédtémákban is, ha eszembe jut valami, ami szerintem fontos, azt azonnal elmondom, majd folytatom az előző gondolatmenetet. Ez általában akkor fordul elő, ha valaki társaságában felengedek, szóval ha ilyet tapasztalsz érezd kiváltságosnak magad. A szívem mélyén szeretnék tartozni valakihez, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok.

Életem története

Napjainkban
Mágiaügyi Minisztérium – Kihallgató terem

-Fussunk neki újra! Lehetőleg az igazat mondja és akkor nem fog fájni. Nekünk sem leányálom, hogy itt üvöltözik, mint akit éppen nyúzunk.-- Másfél órája szenvedünk, de csak nem akar ránk hallgatni- Nem hiszem, hogy olyan jó érzés lehet, ahogy már hárman végigkutatták; ki így-ki úgy és most még megkapott engem negyediknek is.
-Dögöljetek meg mind! Úgy sem tudjátok rám bizonyítani! Gyakorlott okklumentor vagyok, velem nem b*sztok ki!- Fröcsögte és szabályosan láttam, ahogy a nyála beteríti az asztalt. Áldom Merlint, hogy még nem ültem le, különben mehetnék átöltözni. Nagy sóhajjal és egy pálcaintéssel letakarítottam az asztalt, majd leültem és megeresztettem egy kedves mosolyt.
-Fiatal vagyok a halálhoz, de köszönöm a kedves szavakat. Ne aggodjon, jó kezekben lesz, rajtam ritkán fognak ki. Amúgy ma este programom van, szóval…-Vontam vállat, ha ő így, akkor én is így. Felpillantottam a protektorra, aki csak bólintott, így mély levegő vétel után kezdhettük is a kihallgatást…
Ez volt az utolsó kihallgatáson, mielőtt átkerülhettem volna a Belső Ellenőrzés csapatába.

22 évvel korábban
Valahol London egyik sötét utcáján

Azt mondják az a legszörnyűbb, ha az ember gyermeke beteg. Ezt sajnos átélni nem tudom, de elhinni igen.
Sokadik sikítós éjszakám, és átsírt nappalom után, a szüleim tanácstalanul fordultak a medimágus közösséghez. Minden vizsgálati eredmény rendben volt, semmi bel szervi; külsérelmi bajom nem volt, még is valami miatt egész nap csak a fejem fogtam és sírtam. Való igaz, egy 2 éves nehéz dió, pláne ha még beszélni sem akar. Édesanyám utolsó mentsvára egy mugli vajákos asszony volt. A nőnek semmi különleges képessége nem volt, még is rájött-még ha nem is teljesen, hogy mi bajom lehet. Vagy legalábbis jó sugallatot kapott a nem létező hangoktól a fejében.
A mai napig emlékszem a tömjén erőteljes szagára, a ruháján csillogó érmék dallamára és arra a sok füstre, ami a millió kis füstölőpálcikájából szállt és beterítette az egész szobát. Hosszak kántálás után- fogalmam sincs milyen nyelven magyarázhatott; elégedetten nézett anyámra.
-A gyermek egészséges, ám különleges. Hallja a túlvilágiak szavát! Igen értékes kincs.- Anyám elmondása alapján úgy nézett rám, mint aki képes lenne kitépni a karjai közül és elszaladni vele.
Nos, a nőnek abban igaza volt, hogy hangokat hallok; de nem a túlvilágról, hanem a körülöttem lévőkét. Innentől pedig már nem volt nehéz dolga a családomnak, de a medimágusoknak. Nekem annál inkább, mert meg kellett tanulnom főzetek nélkül is uralni a képességemet, ha nem akartam a Mungóban kikötni.

13 évvel korábban
Roxfort – Szeptember 1

-Leah Anneliese Flynn-
~Nem akarok kimenni. Nem akarok ott lenni, hogy minden szem rám szegeződjön. Már így is zsong a fejem; mindenki olyan hangos. Az idegességtől pedig rozsdabarna lett a hajam, a szokásos barnám helyett.~Halk sóhaj hagyta el az ajkaimat és kiosontam a többiek között a süvegig. Lehajtott fejjel ültem, mert a szemkontaktus csak rontott volna. Talán igaza volt anyámnak, és meg kellett volna innom azt a bájitalt mielőtt leszálltunk a vonatról.
-Áh! Kegyed legilimentor! Ez egy hosszabb elbeszélgetést igényel az Igazgatóval és a házvezetőjével. És ha már szóba került a ház…Hollóhát!- Harsogott fel, mire a szokásos tapsvihart követően már mehettem is a kihirdetett asztalhoz.

Pár órával később az Igazgatói irodában

-Nem kell aggódni, nincs semmi gond. Nem Ön az egyetlen, akinek ilyen képessége van. Azonban le kell fektetnünk pár szabályt. Mondanom sem kell az első, hogy nem csalhat a vizsgákon. Nem illik megtudni a válaszokat a tanár vagy diáktársai emlékeiből. Gondolom, a titoktartásról sem kell különösebben hosszan beszélnem. Ha hall is valamit, igyekezzen másra összpontosítani. Amennyiben olyan jut tudomásra, ami nem tűrhet elhallgatást, keressen fel. Édesapja levelében kitért, hogy ki volt, akitől a képzést kapta és milyen főzetet használ, szükség esetén.

-Bármilyen más kérdés, és gond esetén keresse fel a házvezetőjét! Van bármi kérdése?- Megráztam a fejem, mert másra sem vágytam, mint hogy aludni mehessek. Sok volt ez a nap. A beszélgetés jó része pedig csak arra ment ki, hogy ne használjam a képességem. Mintha nekem olyan jó érzés lenne, hogy ilyen könnyen be tudom engedni a többiek gondolatát.

3 évvel korábban
Docendo Discimus Mágusakadémia

-Leah-Leeeeeaaaaaah!!!- Ismerős süvítés hallatszott a szűk kis folyosón. Sose fogom megérteni, hogy tud ilyen élesen rám szólni. Mellesleg, hogy látott meg?! Ma kivételesen nem is magas sarkúban vagyok, így elveszek a diáktömegben. Jacqueline hosszú fürtjei szinte polipcsápokként lebegtek az arca mellett. Biztos vagyok benne, hogy megint valamelyik émelyítően aranyos varázslénytől van úgy oda, meg vissza. -Képzeld! Ma megsimogattam egy bébi Akromantulát! Olyan kis aranyos volt! Látnod kellene a szőrös kis lábait, ahogy próbált felmászni mindenkire, és amikor meg akart harapni! Na, az volt a legaranyosabb!- Onnantól, hogy meghallottam az állat nevének első tagját, már nem is figyeltem, csak egyre fehérebb és fehérebb lettem.
-Te nem vagy eszednél! Azok a… Azok a…-Azt még sem mondhatom, hogy dögök, mert azért lenyakazna, de ha egyszer azok!--Szóval azok, mérgezőek és az én szememben gusztustalan ízeltlábúak. Mond csak, hogy lehetünk mi barátok?- Ugyan rosszalló pillantást kaptam a gusztustalan jelzőre, de a kérdésemre csak hangos nevetést és egy szoros ölelést.
-Úgy kedvesem, hogy IMÁDSZ! Csupa nagybetűvel. Amúgy meg ki, ha nem én lennék az, aki minden nap az orrod alá dörgöli, hogy még mindig nem pasiztál be?-Szemforgatva viszonoztam az ölelését.
-Ez övön aluli volt, pláne attól, akinek akkora étvágya van, mint neked… Gyere te pókmániás, meghívlak a kedvenc Mindenízű kávédra!-

Ha tükörbe nézek

Barna haj, barna szem, kissé vékony testalkatommal igazán átlagosnak lehetnék mondható, ha nem kellene mindenkire felnéznem a 160 cm-es magasságommal. Ezt ellensúlyozva a legtöbb esetben magas sarkú cipőt, csizmát viselek. Ruha tekintetében igyekszem a harmóniára törekedni az elegáns, még is kényelmes darabok között. Legtöbb esetben szoknyát viselek, hisz kényelmes, és egy jó cipővel párosítva még hosszúnak is tűnhetnek a lábaim. Általában kevés és szolid sminket viselek, de különleges alkalmakra kicsinosítom magamat. Haj kérdésében imádom, ha ki van engedve, de hajlamos vagyok játszani egy tinccsel a fülem mögött, így legtöbbször összefogom egy különleges hajtűvel.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy akkor változtatok a kinézetemen, amikor csak akarok, így minden, amit most látsz, lehet holnap már más lesz.

Családom

Édesapám

Gabriel Flynn – aranyvérű – 57 – Mágiaügyi minisztérium – Wizengamot tag – katonásan szigorú, de jó

Igazi aranyvér mániás család tagjaként sose gondoltad, hogy már 11 évesen beleszeretsz valakibe, pláne nem egy mugli születésű nőbe. A beosztási ceremónián láttad meg anyát és tudtad, fiatal korod ellenére, hogy Ő azaz Ő, akivel le akarod élni az életed. Mindent megtettél ennek érdekében, és bár csak az utolsó évetekben kaptál esélyt, addig is „kegyetlenül” ostromoltad szíved hölgyét.
Nem gondoltad, hogy 5 gyereked lesz, te beérted volna eggyel is, pláne, hogy fiú lett az első szülött, de anya nagycsaládból származik, így nem akartad megtörni a mugli hagyományokat. Te jöttél rá, hogy legilimentor vagyok, és mindenben támogattál, ahogy a mai napig támogatsz, mindannyiunkat. Imádsz minket, és bár erős kézzel neveltél, sose hagytad, hogy a család szétessen, és ezért vagyunk olyan összetartóak.

Édesanyám

Camille Flynn - mugli születésű – 57 – Szent Mungó Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Isporály – Bájital- és Növénymérgezések – Medimágus – megbízható

Családunk éltető eleme vagy. Az első, akit felkeresek, ha gond adódik, mert tudom, hogy veled közösen találok megoldást a problémámra. Minden gyereked ugyan úgy szereted, még akkor is, amikor fúriaként veszekszel velünk, amiért nem bírunk viselkedni az asztalnál, a családi játékokról nem is beszélve. Igazi ANYA vagy, csupa nagybetűvel.

Testvéreim

Gabriel Flynn – félvér – 34 – Auror; Varázsbűn-üldözési kommandó – bensőséges

Legidősebb testvérként imádsz irányítani és parancsolgatni. Sose vallanád be, de imádsz minket, még ha az agyadra is megyünk. Odafigyelsz mindenkire, és mindig tudod, ki merre jár. A munkádnak élsz, hisz első szülöttként úgy érezted tovább kell vinned apánk munkásságát és a Mágiaügyi Minisztérium egyik kiváló Aurorja vagy -Varázsbűn-üldözési kommandó tagja. Elég bensőséges a kapcsolatunk hisz csak miattam tanultad meg a pálca nélküli legilimentációt, hogy kevésbé érezzem magam egyedül.

Aimée Flynn – félvér – 30 – saját vállalkozás – Bájitalkészítő;Méregkeverő – szoros

Apa pici hercegnője vagy. Igazi elkényeztetett királylány, aki a nagy elvárásokkal ellentétben édesanyánk munkássága mellett döntöttél, és igen fiatalon saját vállalkozást nyitottál. Mivel nem szereted bepiszkolni a kezed, mindig engem küldesz beszerző körútra, a veszélyesebb helyekre. Imádjuk egymást, még ha nem is mindig értünk egyet mindenben.

Anthony Flynn – félvér – 27 – Szent Mungó Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Isporály – Varázslény okozta sérülések –medimágus – óvatos

Zoe ikertestvére vagy. Imádod a varázslényeket, és kicsit nővérünk unszolására is ezt a szakot választottad, hogy kellő képp tudj a hercegnőre vigyázni. Neheztelsz Aimée-re, amiért engem küld a veszélyes helyzetekbe, viszont mindig tudod, hogy épp milyen lényt keresek és a megfelelő ellenszer nélkül sose hagynál elindulni.

Zoe Flynn – félvér- 27 – Mágiaügyi Minisztárium – Varázslény-felügyeleti Főosztály -Vérfarkas Nyilvántartó- és Befogó Egység  - titkoktól mentes

Anthony ikertestvére vagy és Vérfarkas. Túrázni voltatok egy barátnőddel, ahol megmart egy vérfarkas. A barátnőd sajnos nem élte túl, te is csak a szerencsének köszönhetted. Egy évvel a támadás után levadásztad és megölted azt, aki tönkretette az életed. Azóta is bűntudatod van, hogy eluralkodott rajtad a farkas éned, ezért is döntöttél úgy, hogy a Vérfarkas Nyilvántartó lesz a legjobb munkahely számodra. A családból egyedül én tudok arról, hogy vérfarkas vagy, a többieknek nem merted elmondani, nem hogy apánknak.

Párkapcsolat

Szólj, ha ismersz valakit, aki nem fél a legilimentoroktól és lehetőleg facér, és ha kék lenne a szeme azt imádnám…

Apróságok

Amortentia

Pézsma, citrus, frissen sült sütemény.

Mumus

Egy Akromantula hátán ülő macska.

Edevis tükre

Találkozok valakivel, aki elfogad minden hibámmal és adottságommal együtt és olyan szerelmet ígér, ami minden nehézség ellenére örökké kitart.

Hobbim

Olvasás, úszás, sütés, lovaglás – varázslényeken is; és a majdnem minden vasárnap esedékes villás családi reggeliken való megjelenés. Rajongok a mugli kütyükért, filmekért, mesékért, sorozatokért és képregényekért. Imádok utazni is. Gyengéim a legok, így mindig van pár darab az asztalomon.

Elveim

Család, örökkön-örökké.

Amit sosem tennék meg

Gyerekeket ölni, akár véletlen is.

Ami zavar

Ha hazudnak nekem, annak ellenére, hogy tudják nekem nem érdemes hazudni.

Ami a legfontosabb az életemben

A családom.

Ami a legkevésbé fontos számomra

Azok az emberek, akik lenéznek másokat, hazudnak és kétszínűek.

Amire büszke vagyok

Az eddig elért teljesítményem.

Ha valamit megváltoztathatnék

Picit nyitottabb lennék az új emberek felé, talán.

Így képzelem a jövõmet

Valaki olyan oldalán öregszem meg, akivel feltételek nélkül szeretjük egymást.

Egyéb

Veleszületett legilimentor-okklumentor vagyok- mire a Roxfortba kerültem sikerült uralnom a képességemet,de csak az iskola végére lettem apám szerint elfogadható szinten.

Édesanyámtól örököltem a metamorfmágia képességét – elég korán megmutatkozott, főleg ha ideges vagyok; ez a mai napig képes kifogni rajtam.

Animágusként az alakom egy Méhkolibri – kedvtelésből sajátította el a család egyik barátjának segítségével.

Nikki Reed

Vissza az elejére Go down
Holden Briggs

Auror

Leah Flynn 5d7a8e7afc88458a09e930c67084fc15

Lakhely :

London

Elõtörténet :

Leah Flynn Tumblr_pwo77t9US61qbar1do6_r1_400

Playby :

Cillian Murphy

421

Leah Flynn Empty
Holden Briggs
Pént. Május 13, 2022 11:06 pm
Kedves Leah!

A különleges képességek egyszerre jelenthetnek áldást és átkot is, a született legilimencia képessége is pontosan ilyen. Hatalmas segítséget jelenthet a munkádban felnőttként, azonban amíg gyerekként nem sikerült teljesen uralnod, biztosan sokszor kívántad, hogy bárcsak egy csettintésre megszabadulhatnál tőle - ahogyan a szüleid is, akik értetlenül és aggódva álltak a furcsa, rémisztő tünetek előtt. Ez azonban téged nem hátráltatott az életben, nem csoda, hogy annak idején a Hollóhátba osztott a Teszlek Süveg, aki ennyire tanulni és fejlődni akar, annak egyértelműen ott a helye.
A pályaválasztásod sem éppen hétköznapi, kevesen vállalkoznak egyszerre két ilyen komoly képzés elvégzésére, nem véletlen, hogy az aurorparancsnokságon nem rohangálnak tömegével a pszichomágus végzettségű kollégák. Éppen ezért vagy hasznos a Varázsbűn-üldözési Főosztály számára, hiszen valakinek ezt az olykor nem túl népszerű munkát is el kell végeznie - bár biztos vagyok benne, hogy sokan a hátuk közepére sem kívánják a Belső Ellenőrzést és annak összes tagját, de mostanra már biztosan hozzászoktál, hogy az aurorkollégáknak olykor nem te vagy a szívük csücske, hiszen az ő ellenőrzésük és bírálatuk a munkád.
Nagyon érdekes a családod, remélem, idővel őket is megismerhetjük majd közelebbről Very Happy . Nem is tartalak fel tovább, futás foglalózni és már vár is a játéktér Leah Flynn 1516639770

Good heart.

Bad temper.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: