| | | Pént. Ápr. 29, 2022 5:46 pm | Hiába írtam neki, vagy üzentem, nem reagált. Egyik napról a másikra mintha felszívódott volna, nem tudtam elérni, s mindez így ment már egy teljes hete. Kiborított az egész, rossz érzés volt, hogy akinek mindenemet oda adtam, akinek egy évig jó voltam, aki azt ígérgette, hogy ott hagyja a nejét, mert új életet szeretne kezdeni velem, az most még csak életjelet sem ad magáról. Idegesen szívtam a cigarettát, miközben újra megcsörgettem,mindhiába. Hiába volt vonal, nem reagált nekem, pedig tudtam jól, hogy a mágiával átitatott ketyeréjét ő is gyakran használja. Az egészben a legszörnyűbb viszont az volt, hogy senkivel sem beszélhettem erről sem, leginkább azért, mert apám egyik beosztottja volt, s könyörögve kérte, hogy tartsuk titokban a kapcsolatunkat. Emiatt a legjobb barátnőm, Cassidy sem tudhatott semmit, s amikor megérkezett a klubhoz, mosolyogva kellett úgy tennem, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Cassidy viszont látta rajtam, hogy valami nem stimmel, gyanakvón rá is kérdezett, hogy minden rendben van-e. Kedvem lett volna beszélni, olyan szívesen kiöntöttem volna a lelkem valakinek úgy mindenről. Már szóra is nyitottam volna a szám, ám ekkor bukkantak fel a többiek a háta mögött, s mivel ment a nagy puszis ölelkezés, már nem tudtunk normálisan beszélgetni. Még slukkoltam egy nagyot a cigiből, majd kipréseltem magamból oldalra a füstöt, közben próbáltam elnyomni magamban minden szar érzést, hogy amint Jeremy közelebb hajol két puszi erejéig, már mosolyogni tudjak rá. Ő klassz srác volt, de csak barátként tekintettem rá, a többiek viszont túl harsányak voltak. Imádták a bulikat, a hangos bulikat , szerették a piát és annak is örültek, ha bevittem őket olyan helyekre, mint mondjuk a Bacchus. Ez egy különleges hely volt, ide nem mászkálhatott be csak úgy bárki, de nekem sikerült elintéznem - hála apa nevének - hogy bejussunk egy estére a baráti társasággal. Ez volt az első alkalom, nem jártunk még itt korábban, és Eric is óvva intett, hogy efféle helyre jöjjek. Persze lehetett mende-mondákat hallani, de engem egyáltalán nem érdekeltek a rossz híresztelések. Amúgy is, amikor átjutottunk a ruhatáron, feltűnt, hogy mennyire menő a hely. A földszinten már dübörgött a zene, nagyon sokan voltak a tánctéren, jóval idősebb arcokat is lehetett látni, meg persze sok fiatalt is. Tetszett maga a hely, de a kedvem a béka segge alatt volt, s úgy éreztem, ha nem akarok kilógni a sorból a többiek mellett, akkor kénytelen leszek inni valami ütőset. Nagyon meg sem kellett szólalnom ennek kapcsán, mert a fiúk már tereltek is minket a pult felé, és azonnal berendeltek két kör tequilát, amit egyszerre kellett lehúznunk. Ez kezdeti löketnek megtette, majd jött rá egy pohár pezsgő , csak hogy kipróbáljuk a ház legjobbját, aztán a röhögcsélés és pletykálás után nem sokkal már a tánctéren találtuk magunkat. Egy fél óra tánc után visszakanyarodtunk a pulthoz, ahol már feltűnt két ismeretlen pasas is, kicsit idősebbnek tűntek nálunk néhány évvel, de úgy tűnt, hogy jóban vannak az évfolyamtársunkkal, Henryvel. Henry lekezelt velük, majd becsatlakoztak a társaságunkba. Feltűnt az, hogy elsőre felismertek, mind a ketten hosszan fürkésztek, az egyikük még egész helyes is volt. Rendeltek egy kör italt, mi is rendeltünk, megint lehajtottunk egy-két tequilát, azon kaptam magam, hogy máris Henry haverjával társalgok. Közben Cassidynek el kellett mennie mosdóba, Henry meg kiszúrt valami csajt, és egyenesen megindult az irányába. Jeremy meg a másik sráccal társalgott valamiről, nem tudom, hogy mi volt közöttük a téma, de nagyon mélyen belemerültek. Én mire észbe kaptam, már a tömegben táncoltam újdonsült ismerősöm, Robert társaságában, s nem sokkal később Chace is odajött hozzánk. Chace volt az a fickó, aki Roberttel csatlakozott hozzánk a pultnál. Ő is beállt táncolni mellénk, rögvest két pasi is jutott, ami a táncot illeti. Az elején még tetszett az egész, de néhány perccel később úgy éreztem, mintha nem is a saját bőrömben lennék. A villódzó fények izgalmas világ elvette az eszemet, később viszont mintha belassult volna a mozgásom. Lehunytam a szemhéjaim, majd amikor kinyitottam, homályosan megláttam Cassidy arcvonásait, aki próbál felém közelíteni, de nem tudja magát átvergődni a tömegen. Nem tudtam, mit kiabál, mert nem tudtam leolvasni szájáról a szavakat, csak azt éreztem, hogy két kéz fog, s húz hátrafelé. Aztán egyik pillanatról a másikra csuklottam össze, s minden elsötétült előttem. *** - Naomiiiii, engedjetek már oda! Hagyjátok őt! - Cassidy ideges lett, mikor meglátta, hogy Robert és Chace Naomit az emelet irányába terelik. Hiába próbált segíteni barátnőjének, olyan sokan kavarogtak a tömegben, hogy nem jutott el hozzá, ráadásul hiába kereste tekintetével Henryt és Jeremyt, sehol sem látta a barátokat. Ideges lett, pillantásával próbálta nyomon követni az eseményeket, s rossz érzés fogta fel. Mivel nem tudott odabent semmit tenni, kénytelen volt kiszaladni az utcára a Bacchusból, hogy segítséget kérjen. Naomi az utóbbi időben sokat panaszkodott neki a folytonos aurori jelenlétre, hogy mennyire frusztrálják őt, ezért is szöktek ki éjszaka erre a bulira. Most viszont átkozta a percet, amiért ez így alakult. Nem tudta, hogy mit kellene tennie, kit hívjon először. Rettegett, és gyorsan kellett döntést hoznia. Így esett a választása Eric-re, akivel ő is jóban volt, csak az utóbbi időben távolodtak el. Cassidy telefonon írt a Briggs fiúnak egy sms-et, majd fel is hívta őt. - Eric, baj van. Gyere a Bacchushoz, két srác rosszban sántikál a húgoddal. Szerintem beadtak neki valamit - magyarázta a lány idegesen, közben már azon kattogott, hogy visszamegy és megpróbál eljutni Naomihoz az emeletre. |
| | | | Vas. Május 01, 2022 1:58 pm |
Naomi & Eric
I may fight with my sister. But once you lay a finger on her, you’ll be facing me.
Szerettem az éjszakát. Ilyenkor mindenki elcsendesedett, és nem tomboltak eszeveszettük az érzéseik. Amikor a családtagjaim aludtak olyan tompán érzékeltem őket, mintha teljesen kikapcsolták volna őket. Ez az időszak volt az egyetlen, amikor nyugton lehetett másoktól, és nem csordultam túl mások gondjaival. Nyár óta küzdöttem ezzel a problémával, de senkinek nem beszéltem róla. Úgyse érdekelt volna senkit, hát akkor minek erőlködtem volna? Ehelyett magam találtam rá megoldást: erős fájdalomcsillapítókkal és nyugtatófőzetekkel tompítottam magamat, amikor úgy éreztem, hogy beleőrülök abba a rengeteg és sokszínű érzelembe, amelyre egyszerre zúdult rám. Most viszont végre élvezhettem a csendet. Az édes magányt, mert mostanában nem vágytam emberek közé, s csak akkor jelentem meg partikon is, amikor nem volt más választásom. Pedig mennyivel kellemesebb volt az ágyon heverészve a Lumos Ifjúsági Tagozatának a prospektusát olvasgatni. Pár napja keveredett a kezembe, elrejtettem a szobám mélyén, és időnként, amikor biztos voltam benne, hogy senki nem zavar meg, azt bámultam. Egyre jobban aggasztott a helyzet, amibe apám keverte az egész családot, s nem bírtam tovább tétlenül ülni. A Lumos pedig elég jó lehetőséget biztosított volna nekem, hogy megfékezzem apát. Már csak azt nem tudtam eldönteni, hogy készen álltam-e feláldozni és tönkretenni mindent abban a reményben, hogy talán utána ismét minden normális lesz-e. Nem vettem észre a kapott üzenetet, csak arra eszméltem fel, hogy csörgött a telefonom. Fásult sóhajjal nyúltam érte, s vettem fel. Talán mondanom se kellett, hogy azonnal felültem az ágyomon, amint meghallottam, hogy Naomi bajba került. − Megyek – vágtam rá frusztráltan, és kinyomtam a telefont. Sebesen öltöztem fel, és rontottam ki a szobámból, miközben a pálcámat, telefonomat és az irataimat a zsebembe süllyesztettem. A házunk előtt álló két őrvarázslónak szóltam oda, hogy Naomi bajban van, és Bacchusba kell mennünk. Hárman hoppanáltunk a helyre, mindenkit félrelöktem a sorban, hogy előrefurakodhassak, de a biztonsági őr megfogott. − Ne idegesítsen fel! Kibaszott Eric Briggs vagyok! Takarodjon az utamból! – nyomtam az arcába a személyeimet, s mielőtt megszólalhatott volna, őt is eltakarítottam magam elől. Nem szoktam káromkodni, most mégis megtettem, s talán ez még csak a kezdet volt a mai éjszakán. Az őrvarázslókkal az oldalamon vágtam magamnak utat, az sem érdekelt, hogy magamra vontam mindenkinek a figyelmét, engem csak a húgom érdekelt. − Cassidy! Hol van a húgom? – kaptam el a lány karját, amikor végre megpillantottam őt, és megpróbáltam túlharsogni a zenét. Amint megmutatta az irányt, faképnél hagytam a lányt, hogy az emeletre siessek. A húgom pedig ott volt, két idióta társaságában. Borzasztóan rosszul voltam a zajtól, az emberekből fakadó kába élvezettől, amely engem is majdnem megrészegített. Hányingerem volt mindenkitől. − El a kezekkel a húgomtól, különben elintézem, hogy a hátralévő nyomorúságos életeteket az Azkabanban töltsétek! – rivalltam rá a két srácra, ha pedig nem akartak tágítani tőlük, akkor nem csak a mellettem lévő tapasztalt aurorok, de én is készen álltam arra, hogy szétátkozzam a seggüket. |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Viktor KrumJelenleg 93 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 92 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|