Mások szerint egy szívdöglesztően kívánatos alak vagyok, s ezzel mindenképp' egyet is kell értenem, ugyanis nem mindennapos látványt nyújtok. Én vagyok az a dögös bandatag a színpadon gitárral a kezében, aki minden fellépés alkalmával rád kacsint és én vagyok egyben az a személy is, aki bombázó flört szöveget dob be számodra random módon. Én leszek mindig a legszebb, a legcsinosabb és a legékesebb szereplő a csapatból, akire egyből mozdulnak a nők és egyaránt a férfiak. Én vagyok már most a legerotikusabb, akire ránézhetsz, s míg ezt olvasod, nos... már a hátad mögött is állok. Igen, ott állok ní'; mögötted és figyelek ám, szóval nem, mondom: NEM vághatsz olyan fejet, amit jelenleg megengedsz magadnak, ugyanis tudom, sőt egyszerűen érzem azt, miszerint engem akarsz. Egyébként meg kicsit sem érdekelnek a szabályok, általában pont úgy vagyok vele, mintsem ezzel itt: írj jellemet, én meg bezzeg' a külsőmet éltetem, hisz' megtehetem, nem igaz? Gyönyörű vagyok, pompázatos, epikus és a legnagyobb alkotás a föld peremén, amelyet gyakorlatilag az anyám megszülhetett. S ha netán azt kérdeznéd tőlem, hogy hogyan viselnek el, akkor csupán annyit mondanék neked, miszerint: imádnak. ENGEM MINDENKI IMÁD!
When it’s done with a wink
Az egész történet valahol ott kezdődött el, miként sétáltam a városban, beültem egy tök unalmas helyre és aztán rendeltem valami lényegtelen italt.. Őszintén szólva tényleg irreleváns információ ez most' az események láncolatában, na szóval... Megkaptam a forró, vagy hideg, vagy tudja a bánat milyen italomat és akkor belépett ő. Érted: BELÉPETT Ő! Az a haj, azok a szemek, az a látvány, ahogy rám nézett és amint beljebb sétált, nos még... még akkor is engem nézett és én egyből, mert hát miért is ne tenném meg... odasétáltam hozzá. Meghívtam egy italra, elhívtam egy nagyszerűen körülírt randira, mire ő úgy pofán vágott, hogy vagy három fogam átrepült a pult felett.. Ha-ha-ha, el ne hidd már, tehát... lényegében ültem ott, mint fasz a lakodalomban és bámultam ki a fejemből. Ugyan lekövettem a lány mozgását, azonban meg se mertem moccanni az ülőhelyzetemből. Tetszett; túlságosan is tetszett nekem és ha azt kérdeznéd tőlem, miként mi fogott meg benne, akkor fogalmam sincs róla. Esetleg a kisugárzása, netán a megjelenése, avagy talán... az, miszerint rám se nézett. Nem csodálta meg a jelenlétemet, sőt... hidegen hagytam őt, de miért? MIÉRT? Hisz' ott ült a bárpultnál a világ legjóképűbb pasija és még rám se bagózott, te érted ezt?! Mert én nagyon nem és igazából bosszant... roppantul és mérhetetlenül kiakaszt, hogy egyáltalán nem volt hajlandó elámulni a látványomtól. Ki gondolta volna azt, miszerint a FÖLD bolygó, sőt az UNIVERZUM legkirályabb és legmenőbb pasiját nem bámulja meg eléggé valaki? Ki? FELHÁBORÍTÓ! Egyenesen az, amiért még egy aprócska fejfordítást sem csinált az én drága irányomba.... na sebaj! Kihívás elfogadva, azaz gondoltam én és akkor felálltam. Mármint mindkét értelemben is mondhatnánk, ellenben nyilvánosan nem adom oda magamat akárkinek, így a lábaimra álltam, te perverz szatír! Tipegtem felé és lehuppantam mellé, mire ő bassza meg felállt és elindult kifelé. KIFELÉ! Én meg még... azt hittem, hogy... Mélyen felsóhajtva vettem tudomásul az esetet, de onnantól fogva nem hagyott nyugodni azon elmei sor, miszerint meg kell szereznem magamnak Gwen-t, hiszen akarom azt a lányt. Akkor is, ha az idegein táncolok, akkor is, ha sokat kell rá várnom és igen, vagyis nem, nem és NEM vagyok pedofil, de hát a szerelem már csak ilyen! Határtalan, mint a csillagos ég és kortalan, mint az időtlenség..
I'm sexy and I know it
Teljességgel imádom a szőke félhosszú hajfürtjeimet, a felemás színű szemeimet és mindazt, amit jelenthetek neked. Én vagyok az álmaid hercege fehér lovon, szőke hajjal, gyönyörűen belőtt séróval, na meg... meg... szuper vadító külsővel. Káprázatos vagyok a napfényben állva, szinte tündöklöm a sötétségbe zárva. Ott is fényt árasztok, ahol fénytelenség van, ugyanis én vagyok a világosság, sőt... a Nap maga. Én vagyok életed értelme, az, akire vágyni akarsz és egyúttal mégis az, aki meghódít. Elrabolom a szívedet, s te meg... valld be, gyerünk már! AKARSZ! Akarsz engem, meg az egész lényemet és én ellenben sosem leszek romantikus, viszont TE leszel a legboldogabb, mert melletted lehet majd a világ legszexibb félistenszerű Zeusza.
If you feel sexy inside
Édesapám
Voltaképp' az ellentétje vagyok, ugyanis én testesítek meg mindent is, amit ő maga sohasem fog. Szuperszexi vagyok, világsztár és nagyon-nagyon-nagyon menő. De lényegében semmi baj, apu, hisz' tekintsd a jó oldalát a dolgoknak: REMEKMŰVET alkottál -, legalábbis most az egyszer biztosan.
Édesanyám
Rám lehetsz a legbüszkébb az egész csillagászati rendszerben, ugyanis nincsen még egy ilyenféle festői fiad. Jobb vagyok, mint egy műveszti alkotás és igen, életedben először jól döntöttél: megszültél a világra engem, mintsem egyféle természeti csodát.
Testvéreim
Egyke vagyok és fenséges. Magasztos és tetszetős. Pompás és fényűző. Szemrevaló és impozáns. Oltári és már mondanám, hogy feláldozható, ellenben nincs az a valaki, akinek volna szíve ezt tenni velem. Inkább imádj, szeress és simogass, vagyis khm...
Párkapcsolat
Gwen-t akarom éjjel, nappal, egyfolytában és határozottan mindenféle távlatban.
Gyermekeim
Nem illene a stílusomhoz, meg a leendő asszonyom... öhm, még... még elég' fiatal. Ui.: ISMÉTLEM NEKED, MISZERINT NEM VAGYOK PEDOFIL!
Then it will show on the outside
Amortentia
Gwendolyn Lovegood illata, ami máris rendkívülien felcsigázott.
Mumus
Hogy nincs elég ember, aki láthatná a szexi testemet és egyúttal a gyönyörű képemet, amiről szinte lerí egy baromi szexi mosoly és amivel Te máris az ágyamban landolsz.
Edevis tükre
Magamat látom, ahogy a világ "legszexibb és legtökéletesebb" emberének járó díját veszem át.
Hobbim
Tükör: Mi mással is kezdhetném a sort, ha nem ezzel? Ugyanis, kérlek, nézz csak rám! Én vagyok a világ legcsodálatosabb személyisége, minden egyes díjat rohadtul megérdemlek, amiért ennyire egyedi módon ellenállhatatlanul nézek ki. Na szóval... teljességgel imádom önmagamat nézegetni a tükörfelületében és közben elámulok a saját csodálatos testem látványképétől. Ha kell, akkor akár órákon át is képes vagyok imádni mindazt, amit lényegében képviselek és ne felejtsük el eközben azt a testet sem, amellyel valójából megáldott a sors keze. Merlinre mondom, miként.. tökéletes műalkotás vagyok!
Gitár: Kisgyerekkoromtól fogva érdekel a zenei repertoár, s mindenféle hangszerelést kipróbáltam, mire megtaláltam a hozzám legközelebb állót.
Banda: Meglepően' fontos helyet tölt be számomra a kis csapatunk. Számomra ők olyanok, mintsem a legjobb haverjaim, sőt tulajdonképp' a valódi családom helyett is a családomat jelentik.
Parkour: Tudom, tudom, döbbenetes lehet, amiért kockáztatom a testi épségemet, amely amúgy ennél tökéletesebb már nem is lehetne, ellenben nagyon is favorizálom az életveszélyes helyzeteket. Meg egyébként is... akármennyire szeretnék életem végéig a tükör előtt pózolni; nem foszthatom meg eme panorámától Gwen-et.
Elveim
Maradéktalanul légy büszke önmagadra, hisz' Te egyértelműen szexi vagy, Ree'!
Amit sosem tennék meg
Nem hagynám ott a bandát, nem árulnám el őket, nem mondanék le az én egyetlen és szépséges Gwennie-mről. Továbbá.. sosem törnék össze tükröt!
Ami zavar
Ha valaki véletlenül is, ámbár összetör egy káprázatos tükröt, avagy, amikor megzavarnak bámulás közben, nos talán annál idegesítőbb nincs is a világon.
Ami a legfontosabb az életemben
A zenekar létezése, az egyedi készítésű gitárom, a házzal teli tükröm és természetesen az én szívem hölgyének meghódítása.
Ami a legkevésbé fontos számomra
Az olyan emberek, akik nem értékelik a külsőmet, ellenben azokat is ráveszem, hogy szeressék a testem, szóval csak: szeresd a testem, baby! Végtelen maraton. Átadom most a lelkem. Minden mozdulatom.
Amire büszke vagyok
A szüleim teljesítőképességére, amiért sikerült engem megalkotniuk.
Ha valamit megváltoztathatnék
Ilyen nem létezik a világon, mert: ÉN TÖKÉLETES VAGYOK.
Így képzelem a jövõmet
Gwendolyn Lovegood oldalán karöltve, megannyi csodálatos ágy-pillanattal tarkítva, miközben végig az én kifogástalan testem látványán csodálkozik.
Egyéb
Elementális mágia (Levegő): A családomban elég elterjedt a felmenők körében eme képesség, így én magam sem maradhattam ki a sajátos kis hagyományokból, mintsem az vélni látható. Habár megtanultam elsajátítani és a magamévá tenni, ellenben mégis inkább a lányok szoknyájának a felhajtásával szórakozom.
Az egészen biztos, hogy a környezeted nem a szerénységedért kedvel - persze, persze, az álszerénység egy elég visszataszító tulajdonság, az arany középút megtalálása lenne az ideális, de azt hiszem, akkor a személyiségednek egy nagyon markáns részlete veszne el, így talán inkább bele kell törődnünk, hogy ez vagy te. Tulajdonképpen a szakmádban nem árt az egészséges vagy annál nagyobb mennyiségű önbizalom, el kell adnod magadat és a zenekart nemcsak a stúdióban, mikor új albumot vesztek fel, hanem a színpadon és a médiában is. Manapság pedig olykor nem is a zene a lényeg, hanem a körítés, és kár is lenne tagadni, ti ezt zseniálisan csináljátok. Valószínűleg a rajongólányok nem a mesterien lefogott akkordok és gitárszólók miatt őrülnek meg érted elsősorban - persze biztos akadnak zenebolond kivételek -, de nincs is ezzel baj, amíg tudod kezelni az imádatot és... hát azzal már elkéstünk, hogy ne szálljon a fejedbe a siker, úgyhogy ezt inkább nem is tanácsolom . Futás foglalózni, hogy a copyright jogok a helyükre kerüljenek a megismételhetetlen külsőddel kapcsolatban, aztán vesd be magad a játéktérre, Bogdan már biztosan nagyon vár (mondjuk még kicsit hűvös van, azért egy pólót vegyél fel )