| Pént. Ápr. 01, 2022 1:11 am | Arthur Parkinson Nem: Férfi Kor: 15-16 év (attól függ, hogy a nővére hány éves, ki hozza be hamarabb) Vér: Aranyvérű Iskola/Munka: Roxfort (de nyugodtan lehettél egy ideig cserediák is valahol) Kapcsolatunk: Anya-fiú Csoport: Diák Playby: Froy Gutierrez (alkuképes) Státusz: SZABAD / RÁTUKMÁLTAM Részletek Pansy és Matthias másodika gyermeke, Pansy szemefénye, egyetlen fia, Heather mellett a mindene. A nővérével ellentétben Arthur sokkal temperamentumosabb, lazább és hangosabb. Az apjára ütött nagyon sok tekintetben, Matthias a példaképe, a hőse, s bár ritkán látja az apját, rajong érte. Gyerekként jobban lekötötték Matthias meséi, mint Pansyé, az anyai szigort ő nehezebben viselte, pedig neki sem lehetett panasza semmire. A világon mindent megadnak neki, amit csak kér, talán kicsit több is, mint érdemelne. A fiú legújabb őrülete, hogy a legújabb, még piacra sem került versenyseprűt akarja megszerezni magának, ehhez pedig az anyja segítségét kéri. Immár két hónapja bosszantja az anyját azzal, hogy vegye fel a kapcsolatot egykori barátjával, és szerezze meg neki a seprűt, s úgy tűnik, Pansy végre beadta a derekát. Arthur lendülete, energiája és kalandvágya másokat is magával ránt, de gyakran bajba is sodor, mert a fiú jobban szeret a pillanatnak élni, mint tervezni és várni. Türelmetlensége miatt anyja gyakran óva inti, viselkedése miatt pedig Pansy időről időre levelet kap a házvezetőjétől. A fiú figyelmetlensége miatt rendetlen, gyakran elhagyja, vagy tönkreteszi a holmijait, így folyamatosan fejfájást okoz ezzel az anyjának. A válás pedig még jobban rányomta ezen rossz tulajdonságára a bélyegét, pedig Arthur nem rossz gyerek, csupán nem tudja levezetni a felesleges energiáit, pedig Merlinre, ember nem próbált ki annyi iskolai szakkört, mint ő. //Ahogy Heathernél is írtam, a fentieket és az et-ben lévőket leszámítva rugalmas vagyok, és nagyon szívesen építem fel közösen a kettejük kapcsolatát. :3 Nagyon örülnék, ha a nővérével együtt Arthur is hamar gazdára lelne, és együtt építhetnénk a kis család viszonyát. Szóval, ha érdekel a karakter, akkor írj nyugodtan @Lynette Weasley-nek, vagy keress meg discordon, és együtt kitalálunk valami menőt. // |
|