Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Once upon a time... Fabien & Betsy

Anonymous

Once upon a time...  Fabien & Betsy Empty
Vendég
Szer. Jan. 19, 2022 8:45 pm

Nem egyszer voltam már Roxmortson.... kétszer. De hiába öltözök én fel tisztességesen, ezzel a hőmérséklettel sose fogok kibékülni. Így nem is tudom, mi itt a rosszabb, a lépcsők, vagy a mínuszok. De ez sem gátol meg abban, hogy találkozzak Fabiennel, és az arcom a hideg ellenére is felragyog, mikor meglátom.
- Sziaaaaaaaaa - már messziről kiabálok, és integetek neki, hogy biztos észrevegyen. Az meg nem zavar, hogy így mások is észrevesznek, akik a kis falu utcáin vannak. Mondjuk annak a lánynak is visszaintegetek, akit meg is ismertem.
- Vele vagyok egy óra... tudom név csak.... nem tudom - vakarom meg a tarkóm, még mindig a lányt nézve, és a szám is elhúzom.
- Nem bírom... Brazília január 30 fok... június 40 fok... itt - széttárom a karom, hogy aztán olyan gyorsan keresztbe is fonjam a mellkasom előtt, mert megint dideregni kezdek.
- Nagyon nem meleg... nagyon nem - rázom a fejem elégedtlenül, és úgy nézek a franciára, mintha azt várnám tőle, tegyen csodát.
- Új haj... másképp van csinálni - állapítom meg összeszűkítve a szemeim, jó alaposan szemügyre véve.
- Jó - vonom le a konklúziót, és már nézem is az utat, merre menjünk, mert a múltkor megbeszéltük, most én döntök.

F && B
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Once upon a time...  Fabien & Betsy Empty
Vendég
Vas. Jan. 23, 2022 1:18 am

Betsy & Fabien

Fejembe vettem, hogy meglepem Louist valami aprósággal, ha már vállalta a korrepetálásomat annak ellenére, hogy nem is önszántából jelentkezett a feladatra, hanem Desiree írta fel. Az a lány… Nagyon aranyos volt tőle meg minden, de inkább a mérkőzéseken kellett volna ilyen csapatjátékosnak lennie, ugyanis sose védte meg szegény Renét.
Mindenesetre Louistól tényleg nagyon kedves volt, hogy segített nekem, így a mai napon úgy döntöttem, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal, és egy újdonsült, mégis kedves barátommal találkozok Roxmortsban.
Mivel egy kicsit én is inkább a mediterrán éghajlathoz szoktam, így a hosszú, szövetkabátom mellé egy hatalmas sállal tekertem körbe a nyakamat, de olyannyira dideregtem, hogy kénytelen voltam a számig felhúzni. Félúton voltam már, amikor eszembe jutott, hogy a sapkámat és a kesztyűmet a hálóteremben felejtettem, s bosszankodtam is, amikor feltámadt egy kicsit a szél. Mégsem fordultam vissza, hiszen így is talán megvárakoztattam Betsy-t. Aranyos lány volt, borzasztóan pozitív kisugárzással, ez volt az egyik oka annak, hogy szerettem vele időt tölteni.
Az energikussága abban a pillanatban megmutatkozott, hogy kiszúrt engem a távolból, és a sálam mögött mosolyogva emeltem fel a kezem, hogy visszaintsek neki. Kicsit megszaporáztam a lépteimet, majd lejjebb toltam a sálat, hogy felfedjem a mögötte rejlő mosolyomat.
− Szia! – köszöntöttem hasonló vidámsággal a hangomban, s kérdőn pillantottam a másik lány irányába, akinek szintén integetett.
− Értem – bólintottam, hiszen az elmúlt hónapok során nagyjából megtanultam megérteni az angolját, sőt mivel akadnak olyan diáktársaim, akik Portugáliából érkeztek a Beauxbatonsba, így ragadt rám is egy-két szó. Ugyan a nyelvet nem beszélem, mégis kézzel-lábbal megoldjuk a kommunikációt, ha úgy adódik.
− Tudom-tudom, katasztrófa – csóváltam a fejemet, hiszen abszolút egyetértek vele. Én a francia Riviéra közelében nőttem fel, ahhoz képest ez az időjárás olyan volt, mintha befagyasztották volna a poklot. Mégis gondolkozok rajta, hogy esetleg tudok-e valami olyan varázslatot, amivel melegebbé tehetném a kabátját, de sajnos ötletem sincs jelenleg.
− Csak a szél – nevettem el magam, miközben a mutatóujjammal a hajam felé böktem, ahogy újra és újra összeborzolta a csípős fuvallat.
− Szeretnél felmelegedni? Egy forró csoki? – böktem a Három Seprű irányába, hiszen bár megígértem neki, hogy ő dönt a programról, mégis úgy látom, hogy ráférne egy forró ital. Mindenesetre, ha előtte mást szeretne csinálni, akkor nem fogok erősködni, csupán javaslatot tettem, mielőtt szegény teljesen idefagy.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: