Nem egyszer voltam már Roxmortson.... kétszer. De hiába öltözök én fel tisztességesen, ezzel a hőmérséklettel sose fogok kibékülni. Így nem is tudom, mi itt a rosszabb, a lépcsők, vagy a mínuszok. De ez sem gátol meg abban, hogy találkozzak Fabiennel, és az arcom a hideg ellenére is felragyog, mikor meglátom. - Sziaaaaaaaaa - már messziről kiabálok, és integetek neki, hogy biztos észrevegyen. Az meg nem zavar, hogy így mások is észrevesznek, akik a kis falu utcáin vannak. Mondjuk annak a lánynak is visszaintegetek, akit meg is ismertem. - Vele vagyok egy óra... tudom név csak.... nem tudom - vakarom meg a tarkóm, még mindig a lányt nézve, és a szám is elhúzom. - Nem bírom... Brazília január 30 fok... június 40 fok... itt - széttárom a karom, hogy aztán olyan gyorsan keresztbe is fonjam a mellkasom előtt, mert megint dideregni kezdek. - Nagyon nem meleg... nagyon nem - rázom a fejem elégedtlenül, és úgy nézek a franciára, mintha azt várnám tőle, tegyen csodát. - Új haj... másképp van csinálni - állapítom meg összeszűkítve a szemeim, jó alaposan szemügyre véve. - Jó - vonom le a konklúziót, és már nézem is az utat, merre menjünk, mert a múltkor megbeszéltük, most én döntök.