Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Macmillan brother's

Anonymous

Macmillan brother's Empty
Vendég
Kedd Nov. 09, 2021 10:13 am
Macmillan brothers
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Csörömpölésre nyílik ki a tekintetem, hirtelen azt sem tudom mi történik körülöttem, nem hogy realizáljam hol is vagyok. Mikor kerülhettem az ágyba! Az ősök nincsenek itthon, elutaztak valahová...itt hagytak egyedül. Akkor ki csörömpöl lent? Felülök és lecsuszik rólam a takaró, meztelen vagyok! Meztelen? Miért? Nem emlékszem mi is történt az éjjel, a fejem is sajog, szóval valami buli lehetett, Ahogy lerántom magamról a takarót, egy mezítelen nő is felbukkan az ágyamban, így egyből leesik, hogy elhoztam magammal és...nem is kell részleteznem. Azonban a lent zajló dolgok annál érdekesebbek, így felkapok egy melegítőt magamra és kibotorkálok a konyhába a zaj forrásához. A bátyám alakja körvonalazódik ki előttem...van kulcsa? Jelenleg nem is ezen kellene marnom magam, hanem az, hog itthon van...
- Ha mégegyszer ledobod azt a szart...! - kezdem így, de aztán sóhajtva feladom...
- Halihó... - üdvözöltem, miközben végig néztem rajta. Mit keres itt.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szomb. Nov. 13, 2021 8:57 pm

Quinn & Travis

A
z öcsémre néha rá kellett néznem. Miért is? Hmm, nem tudom melyik lenne a megfelelőbb indok, hogy egyszerűen szükségszerű volt néha ápolni a családi kapcsolatokat vagy azért, hogy addig is szívjam kicsit a vérét. Sosem volt valamiért annyira felhőtlen a kapcsolatunk, de talán csak amiatt, mert nem voltunk annyira összetartóak, mint a szüleink szerették volna. Ő mindig is a "jobb" gyerek volt, aki könnyebben vette a családi kötelezettségeket, mint én. De ezen nem kellett meglepődni, kezdettől fogva úgy lázadtam a szabályaik ellen, mint vámpír a kereszt ellen. Oké, ez egy idióta hasonlat volt, de talán éreztethette a helyzet komolyságát. Nem volt véletlen, hogy én lettem a család feketebáránya, amikor elsőszülöttként nem így kellett volna történnie. Más kérdés, hogy olykor kiérdemeltem ezt a titulust, erre pedig mások is ráerősíthettek. Vagy épp cáfolhattak.
Az ajtónál vagy negyed órát ácsorogtam néhány kopogással megspékelve, de mivel nem igazán jött senki, így úy döntöttem, hogy beengedem magam. Quinn nem igazán szarakodott sosem azzal, hogy mindenféle varázslatokkal biztonságosabbá tegye a bejárati ajtót, így egy laza alohomora bőven elég volt a bejutáshoz. Hogy miért is jöttem pontosan? Nos... fogalmazzunk őgy, hogy rég láttam a kisöcsémet és jobbnak tartottam szem előtt tartani néhanapján. De ha már nem jött senki ajtót nyitni, akkor már kiszolgáltam magam kávéval. Sajnos az egyik idétlen dekorációja elszabadult a polcról és hangosan kongva a földre esett. Nem törődtem vele, majd fel veszem alapon inkább folytattam tovább a bögre kávé elkészítését egészen addig, amíg aztán ő maga be nem toppant.
- Neked is jó reggelt. - már a kezemben volt az a vacak, amit leejtettem és aminek még mindig semmi értelmét nem találtam. Így aztán csak egy széles vigyorral felé nyújtottam.
- Erre a micsodára gondolsz? - mutattam is, aztán csak a kezébe dobtam. A kotyogóshoz léptem, mert már sípolt a szentem, így kapkodósra vettem a figurát és ha már öcskös is betoppant, akkor elővettem még egy bögrét és kérdezés nélkül töltöttem neki is. Hogy mivel issza, fene tudja, majd pakol bele, én kiszolgáltam magam és aztán azzal a lendülettel a kezébe nyomtam a bögréjét. Abban a pillanatban nyílt a szobája ajtaja és egy fruska lépett ki onnét elég... hát kócos állapotban meg a talált pólójában. Annyira figyeltem a jelenetet, hogy még egy rövid füttyöt is megengedtem magamnak. Persze ez az öcsémnek szólt inkább, akit vállon veregettem közben nevetve.
- Szép példány, azt hiszem kelleni fog a kávé. Vagy barátnőd lett? - nem is tudtam, hogy felszedett valakit. Rá amúgy sem volt jellemző egyetlen egy tartós kapcsolat sem, de lehet kimaradt pár év. A fene tudja, én mindenesetre leültem az asztalhoz és inni kezdtem a kávét, miközben néztem a jelenetet.
Anonymous

Vendég
Hétf. Nov. 22, 2021 10:06 am
Macmillan brothers
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

- Jó lett volna, ha nem keltesz fel! - morrantam fel kicsit mérgesen, miközben elkaptam a kütyüt, amit a bátyám ejtett a földre. Eg újabb bögre került elő, a kávé illata bele nyomult az orromba, kellemes volt ez az egész. Kivéve a bátyus bettoppanása.
- Mit keresel itt? - tettem fel a kérdést, elvéve a bögrét, majd a vállonveregetést is megkapom, amint felbukkant a társaságom másik alanya is.
- Nem barátnő... az ősök még nem találták ki, hogy kellene egy feleség...addig meg kihasználom... - vontam vállat, majd a fürdő felé eltűnő virgácsokat figyeltem. A kávéba kortyoltam, a másik kezemből vissza tettem a kütyüt, majd beljebb mentem.
- Jó látni Trev! Mi járatban? - kérdeztem meg újra, na nem mintha egyszeri válasz adással bármikor is elégedett lennék. Végig mérem, majd megállapodik az arcán tekintetem.
- Szóval... abba hagytad az ivást és "jó" útra tértél? - egy újabb kérdés, egy újabb ismétlés számára, mely talán már unalmas lehet. De kellenek a válaszok. Nekem legalábbis. Az ősöket nem igazán érdekelte soha sem hogy a legidősebbel mi van, na nem mintha annyira érdekelte volna őket, hogy a Macmillan gyerekek közül ki hoz nekik elsőnek unokát és melyik fiúk viszi tovább a nevet...jó biztos érdekli őket, engem még nem zártak össze magukkal egy szobába, hogy meg legyen beszélve.
- Komolyra véve a szót Travis... mi lesz veled!? - komolyabb beszélgetésre kell hogy váltsak, csak így tudhatom meg a terveit a jövőre nézve. Mert igenis fontos!

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: