| Hétf. Nov. 01, 2021 10:49 pm | Asaliah Brocklehurst Nem: nő Kor: 23-25 év Vér: Lovetta-tól függ Iskola/Munka: Eyes of London hírszerző csapat tagja Kapcsolatunk: lakótárs Csoport: boszorkány Playby: Marianne Caron Státusz: SZABAD Részletek Apróságok: ▲ animágus: nem kell nagyban gondolkodni valami madár vagy macskaféle is megteszi, ami nem feltűnő ▲ az angyali neve ellenére egy hárpia ▲ újságíróként dolgozik, ki nem nézné belőle az ember, én se ▲ a legnagyobb álma, hogy tartozzon valahová és elismerjék, perpillanat az teljesül a stalker team-ben, mert minden egyes információ aranyat ér ▲ ő volt az egyik aki beszervezett a „csapatba” ▲ nem az esetem, de főzni azt tud ▲ ő az idősebb
Amit eldönthetsz: ▲ milyen élete volt eddig ▲ családi helyzet ▲ miért csatlakozott a stalker teamhez Lovetta Brocklehurst Nem: nő Kor: 21-23 év Vér: Asaliah-tól függ Iskola/Munka: Eyes of London hírszerző csapat tagja Kapcsolatunk: lakótárs Csoport: boszorkány, de járhatsz akadémiára Playby:Alejandra Alonso Státusz: SZABAD Részletek Apróságok: ▲ animágus: nem kell nagyban gondolkodni valami madár vagy macskaféle is megteszi, ami nem feltűnő ▲ neki is rémes neve van, de legalább elviselhetőbb, mint a nővére ▲ fogalmam sincs mit dolgozik, már ha dolgozik, ki nem nézné belőle az ember, én se ▲ a legnagyobb álma, hogy... nincs álma, csak követi az utasításokat látszólag, valójában megvan a nyomos oka rá, csak túl titokzatos ahhoz, hogy elmondja, szerintem a nőkre bukik ▲ ő volt a másik aki beszervezett a „csapatba” ▲ nem az esetem, de jobb ha erről nem tud ▲ ő a fiatalabb Amit eldönthetsz: ▲ milyen élete volt eddig ▲ családi helyzet ▲ miért csatlakozott a stalker teamhez // Csak annyit mondok, hogy Róka. Bármi van, őt keresd! Kivéve ha az Eyes of London csapata érdekel, akkor @Pixie White/@Karen Nott a te asszonyod. // |
|