Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Look into my eyes - Dad & Mets

Anonymous

Look into my eyes - Dad & Mets Empty
Vendég
Szer. Okt. 20, 2021 10:46 pm

Papa & Emmett

Sosem hittem volna, hogy valaha is kerülök olyan helyzetbe, hogy még az otthonomat sem fogom biztonságosnak érezni. Az elmúlt napokban nem jutottam túl azokon a sokkoló eseményeken, a látvány már pusztán önmagában is durván beleégett a retinámba. Soha nem akartam egy családtagomat sem szenvedni látni. Soha nem akartam egyetlen egy családtagomat sem rettegni látni, de hogy a szemem láttára kaszabolják le a saját bátyámat, akit eddig mindig elérhetetlennek és sebezhetetlennek hittem, az megrendítette a hitemet mindenben. A napokban volt időm felfogni, mi történt. Volt időm kattogni, hogy miért törtek azok az alakok be ránk, hogy miért tették ezt jogtalanul. A papa azt mondta, hogy semmi okuk nem lett volna ránk támadni, de őszintén szólva már egybefolytak a napok, amiket sokszor átsírtam. Nem voltam rá büszke, félelmemben tettem. És Billyt is csak akkor mertem meglátogatni, amikor már jócskán nyakig be volt takarva. Csak ki akartam verni az egész estét a fejemből és szabályosan kiakadtam, ha csak szóba került az, hogy én elkerüljek itthonról, az iskolába, tőlük messzi. Tudtam, hogy Medi már nem jön vissza velem. Én pedig nem éreztem ettől cseppet sem jobban.
A mai nap talán egy leheletnyit jobb volt, már nem kértem a nyugtató főzetet, magamtól is kidugtam az orrom a szobámból, igaz csak rövid időre, amíg kivittem Houdinit sétálni reggel, megreggeliztem, majd mentem is vissza. Még volt egy-két nap addig, hogy visszamenjek az Ilvermornyba, bár a legkevésbé sem vágytam rá. Mégis mit mondhatna egy még csak a negyedévébe lépő kis mitugrász? Hogy inkább idén kihagyom? Szívesebben lettem volna Billy mellett, végignézve, ahogy felépül, miközben itthon is szívesen tanultam volna. De ezekről a papa hallani sem akart. Így aztán a délután nagy részét ismét a szobámban gubbasztva töltöttem, miközben néha a házimanókat ugráltattam, hogy kiszolgáljanak. Aranyélet. Most mégsem vágytam semmi másra, csak a pizsamámra és az ágyamra. Helyette csak gubbasztottam az ablakban és néztem kifelé, ahogy a pár perces zápor végig áztatja az udvart.

outfit | szószám | zene | izé
Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: