| Pént. Okt. 15, 2021 11:21 pm | "Minden sötétségben ott lakozik a fény?" Nem: nő Kor: 13 éves Vér: aranyvérű Születési hely: Baden-Württemberg, Munter birtok Iskola/ház: Durmstrang (Canis ház) Munka: diák Családi állapot: - Patrónus: hiúz Pálca: Tiszafa pálca, thestral csont, 9 és fél hüvelyk Amit szeretnek bennem Pozitív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Amit te magad a jó tulajdonságaid közé sorolsz, vagy esetleg amit mások értékelnek benned. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik. Családom Édesapám Josef Werner Munter Édesanyám Danuta Munter (née Gregorovitch) Testvéreim Sven Friedrich Munter - Klaus Munter - Ludwig Munter ✞ - Volt még egy bátyám, apám egyszer mesélt róla, de nem emlegetjük a nevét. Én akkor még nem éltem, nem mintha ez számítana. Hibás volt, megszületnie is kár volt, csak a családomnak okozott felesleges fájdalmat, főleg anyámnak a szülés miatt. Kvibli volt, tisztátalan, szégyen a családunkra nézve. Tudom, hogy nem tehetett arról, hogy ilyennek született, de a tiszta vér fontosságát fent kell tartanunk, halnia kellett. Apróságok Amortentia Azok az illatok, amelyek számodra a legvonzóbbak. Mumus Amitől a legjobban rettegsz, legyen az konkrét dolog vagy fogalom akár. Edevis tükre Amire mindennél jobban vágysz az életedben. Hobbim Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb A családom minden tagja animágus, így természetesen kiskoromtól fogva engem is felkészítettek rá, hogy minél előbb elsajátítsam az animágia képességét. Büszke vagyok rá, hogy Svent megelőzve én már 13 évesen képes vagyok felvenni egy hiúz alakját. Sajnos hosszú távon nem tudok még az állati formámban maradni, de folyamatosan gyakorolok, ahogy lehetőségem adódik rá. Szeretném, ha a családom büszke lenne rám. Nyolc éves lehetettem, amikor először megmutatkozott a képességem, melynek hála a sötétséget tudom az uralmam alá hajtani. Apám amikor rájött rögtön keresett egy tanítót mellém, mely bár nem volt egyszerű, de most már negyedik éve tanulom minél jobban irányítani ezt az elemet. Az emberek nem is gondolnák, hogy mennyi mindenre képesek lehetünk általa.
|
|