Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Matthias Jørgensen

Anonymous

Matthias Jørgensen Empty
Vendég
Szomb. Szept. 25, 2021 2:23 pm

Matthias Jørgensen

Mian

"Amikor az élet nem sóvárog már a lét után, egyenes úton halad a megsemmisülés felé."

Nem: Fiú

Kor: 12 év

Vér: félvér születésű

Születési hely: Anglia, London

Iskola/ház: Roxfort - Griffendél

Munka: Diák

Családi állapot: Egyedülálló

Patrónus: jávai tigris

Pálca: Almafa, főnixtoll, 11 és egynegyed hüvelyk

Jellemzés

Halk, csendes, kedves természetű vagyok, aki néha talán túl sokat gondolkodik, agyal, elemez. Hajlamos vagyok időnként mélabús hangulatba kerülni, de ez általában csak akkor van, ha egyedül vagyok. Társaságban a pozitív megnyilvánulásokra törekszem, persze azért nem jelenti azt, hogy engem nem lehet kihozni a sodromból. Szeretek kedves lenni, csipkelődni, húzni a másikat, szeretek tanulni. Nem szégyenlem bevallani, ha valamihez nem értek, vagy valamit nem tudok.
Természetesen nem vagyok tökéletes, ahogyan egyetlen lélegző lény se, mert képes vagyok eltűnni órákra még sötétedés után is. Így néha akaratlanul is ráhozzom a testvéremre a frászt, amikor sehol se lel meg késő este. Ugyanakkor néha képes vagyok kiakadni, esetleg sértődötten elrohanni.
Fontos nekem a múlt, őrzöm az emlékeket, a képeket. És egyben felejteni is szeretnék, ezért vágok bele mindenfélébe, tanulásba, őrült dolgokba, véget nem érő kísérletekbe. Mégis visszatáncolok és magamhoz ölelem a kedves és fájó emlékeket.

Életem története

Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve.

Ha tükörbe nézek

Hajam sötétebb barna, szemeim kékek. Az érzelmek számos változata képes kiülni az arcomra, a meglepettség, a csodálkozás, a félelem, a komisz vigyorról meg már nem is beszélve. Nem vagyok egy kiemelkedően magas, egy tízenkétéveshez mérten átlagos magasságom van, amihez egy átlagos testtömeg is társul. Nem vagyok vékony, de nem is vagyok hurkás. Amolyan jóllakott kölyöknek tartom magam, akin látszik, hogy nem szereti a sportokat.
140 cm.

Családom

Édesapám
Aeren Halvor Jørgensen – medimágus. A legkiválóbb, a legjobb, ám a ruhatárán még én is változtatnék. Munkamániás, de elfogadható. Vele majdnem mindent megtudok beszélni. De leginkább ő beszél, én hallgatok.

Édesanyám
Juliette – halott. Nem tudok róla beszélni!

Testvéreim
Brigitte (14), Sofie (17) és Aleksander (2)

Mindhárom testvéremet szeretem a magam módján, ám nehéz, főleg hogy már teljesen mást szeretnek, mint régebben. Kevesebbet foglalkoznak velem, hiszen már nagyobak, rajtam kívül meg van egy legkisebb is!

Apróságok

Amortentia

szerecsendió, kurkuma, zsálya

Mumus

Édesanyám holttestét látom, azonban arca helyett teljesen más van. Rávarrtak valamit....

Edevis tükre
Édesanyámmal teljes a család, a legkisebb is felnőtt, nekem egy trófea van a kezemben, egy mágia ügyi minisztérium elismerő levél, apa meg a boldogságtól sír.

Hobbim

Az mi? Köpkő klub tag, önvédelmi szakkörre jár

Elveim

Amit sosem tennék meg
Semmit tevés – Nem csinálni semmit se egész nap? Az a legunalmasabb tevékenység a világon. Nem, kösz, ennél van izgalmasabb program is a világon!

Kiabálás – Utálok kiabálni, az egy nagyon rossz dolog, főleg ha meglehet szépen is beszélni a dolgokat. Ráadásul nem igen kedvelem a saját hangom. No de a véleményem még így is kiadom!

Sírás mások előtt - Sírok, ha valami szép, sírok a fájdalom miatt, és van, hogy azért sírok, mert nem érzek semmit. Nem tehetek róla. Saját magam karikatúrája vagyok. De senki előtt nem fogok sírni!

Ami zavar
Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása.

Ami a legfontosabb az életemben
A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el.

Amire büszke vagyok
Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi.

Ha valamit megváltoztathatnék
Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben.

Így képzelem a jövõmet
Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén.

Egyéb
Bármi, amit még fontosnak találsz.

Jacob Tremblay

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: