| Szomb. Szept. 25, 2021 2:23 pm | "Amikor az élet nem sóvárog már a lét után, egyenes úton halad a megsemmisülés felé." Nem: Fiú Kor: 12 év Vér: félvér születésű Születési hely: Anglia, London Iskola/ház: Roxfort - Griffendél Munka: Diák Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: jávai tigris Pálca: Almafa, főnixtoll, 11 és egynegyed hüvelyk Jellemzés Halk, csendes, kedves természetű vagyok, aki néha talán túl sokat gondolkodik, agyal, elemez. Hajlamos vagyok időnként mélabús hangulatba kerülni, de ez általában csak akkor van, ha egyedül vagyok. Társaságban a pozitív megnyilvánulásokra törekszem, persze azért nem jelenti azt, hogy engem nem lehet kihozni a sodromból. Szeretek kedves lenni, csipkelődni, húzni a másikat, szeretek tanulni. Nem szégyenlem bevallani, ha valamihez nem értek, vagy valamit nem tudok. Természetesen nem vagyok tökéletes, ahogyan egyetlen lélegző lény se, mert képes vagyok eltűnni órákra még sötétedés után is. Így néha akaratlanul is ráhozzom a testvéremre a frászt, amikor sehol se lel meg késő este. Ugyanakkor néha képes vagyok kiakadni, esetleg sértődötten elrohanni. Fontos nekem a múlt, őrzöm az emlékeket, a képeket. És egyben felejteni is szeretnék, ezért vágok bele mindenfélébe, tanulásba, őrült dolgokba, véget nem érő kísérletekbe. Mégis visszatáncolok és magamhoz ölelem a kedves és fájó emlékeket.
Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Hajam sötétebb barna, szemeim kékek. Az érzelmek számos változata képes kiülni az arcomra, a meglepettség, a csodálkozás, a félelem, a komisz vigyorról meg már nem is beszélve. Nem vagyok egy kiemelkedően magas, egy tízenkétéveshez mérten átlagos magasságom van, amihez egy átlagos testtömeg is társul. Nem vagyok vékony, de nem is vagyok hurkás. Amolyan jóllakott kölyöknek tartom magam, akin látszik, hogy nem szereti a sportokat. 140 cm. Családom Édesapám Aeren Halvor Jørgensen – medimágus. A legkiválóbb, a legjobb, ám a ruhatárán még én is változtatnék. Munkamániás, de elfogadható. Vele majdnem mindent megtudok beszélni. De leginkább ő beszél, én hallgatok. Édesanyám Juliette – halott. Nem tudok róla beszélni! Testvéreim Brigitte (14), Sofie (17) és Aleksander (2) Mindhárom testvéremet szeretem a magam módján, ám nehéz, főleg hogy már teljesen mást szeretnek, mint régebben. Kevesebbet foglalkoznak velem, hiszen már nagyobak, rajtam kívül meg van egy legkisebb is! Apróságok Amortentia szerecsendió, kurkuma, zsálya Mumus Édesanyám holttestét látom, azonban arca helyett teljesen más van. Rávarrtak valamit.... Edevis tükre Édesanyámmal teljes a család, a legkisebb is felnőtt, nekem egy trófea van a kezemben, egy mágia ügyi minisztérium elismerő levél, apa meg a boldogságtól sír. Hobbim Az mi? Köpkő klub tag, önvédelmi szakkörre jár Amit sosem tennék meg Semmit tevés – Nem csinálni semmit se egész nap? Az a legunalmasabb tevékenység a világon. Nem, kösz, ennél van izgalmasabb program is a világon! Kiabálás – Utálok kiabálni, az egy nagyon rossz dolog, főleg ha meglehet szépen is beszélni a dolgokat. Ráadásul nem igen kedvelem a saját hangom. No de a véleményem még így is kiadom! Sírás mások előtt - Sírok, ha valami szép, sírok a fájdalom miatt, és van, hogy azért sírok, mert nem érzek semmit. Nem tehetek róla. Saját magam karikatúrája vagyok. De senki előtt nem fogok sírni! Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|