| | | Szomb. Szept. 18, 2021 10:24 am | Ron Mi kell azért cserébe, hogy még 10 percig otthon tartsd Hermionét? Élet-halál kérdése, bármit megadok |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 12:23 pm | Harry Harry, ennyire megöregedtél?! ... és ha azt gondolod, hogy hatalmamban áll bármire is kényszeríteni Hermionét, teljesen elhülyültél |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 4:29 pm | Ron Ha ha ha, felettébb humoros, mit reggeliztél? Hát, akkor jó szórakozást Azkaban-látogatáskor A feleséged nagyjából 3 percen belül tömeggyilkossá válik |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 4:50 pm | Harry Mi a frászt műveltél már megint? Mindig tudtam, hogy egy napon az őrületbe kergeted Hermionét, de azért reméltem, hogy még van addig pár jó évünk |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 5:15 pm | Ron Kikérem magamnak azt a már megintet A fontos nemzetközi értekezlet, már egy hete azon stresszel, hogy minden rendben menjen És fogalmazzunk úgy, hogy tegnap haza kellett vinnem a papírokat, hogy éjszaka befejezzem őket, erre ma a dög kutya reggelijeként végezték, és már csak a cafatokat találtam meg |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 5:21 pm | Harry ÉS MÉGIS MIT AKARSZ TENNI 5 PERC ALATT?!!! Kitépsz pár lapot a Roxfort történetéből, és úgy teszel, mintha az lenne AZ?! |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 5:30 pm | Ron Egyelőre elintéztem, hogy feltartsák az Átriumban, és a liftek se működnek. Nyertem vagy 10 percet, amíg rájön, hogy mi folyik itt, és jön a véremért A fél emelet épp félig elkészült dokumentummásolatokat kapar össze a különböző aktákból Ideje emlékeznem hogyan is kell a semmiből öttekercses házidolgozatot szülni az 53. koboldlázadásról |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 5:46 pm | Harry Küldök neki egy patrónust Hogy megint nem találom a gatyámat és SOS Ezzel nyerek neked legalább hét és fél percet. Mondjuk, engem ki fog nyírni, úgyhogy mondd meg a srácaimnak, hogy szeretem őket, és mikor visszajövök a halálból az ÖSSZES whiskymet te fizeted. Egy évig. |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 5:55 pm | Ron Leszármazottjaid generációkon át ódákat zengenek majd önfeláldozásodról Majd rituálisan feláldozom Blökit, hogy feltámasszalak |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 6:01 pm | Harry Valakinek csak meg kell kérdeznie... Harry, te szívtál valamit?! ...amúgy igazad van. Isten vagyok. De a feleségem még így is kinyír, ha hazajön. |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 6:03 pm | Ron Kettő óra alvást és halálfélelmet ...ezt ne mondd el a húgodnak, megesküdtem, hogy ötöt aludtam |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 8:32 pm | Harry Még mindig felmondhatsz, hogy valami nyugis meló után nézz Lehetnél fagyiárus, olyan csilingelő autóval, a kölykök imádnának/div> Asszed érdekel a húgom, mikor a feleségem szerint egy vak bànyaló vagyok? (Két perc alatt megtalálta a gatyámat, pedig eldugtam a frigóba...) |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 9:09 pm | Ron A Reggeli Prófétának tetszene. Adhatsz nekik exkluzív interjút, hogy tőled jött az ötlet Akarom tudni, hogy miért jutott eszébe egyáltalán, hogy benézzen oda? Oké, akkor nagyjából másfél percem van, amíg a liftekhez ér, vissza a küldetéshez |
| | | | Szomb. Szept. 18, 2021 9:19 pm | Harry Ne hülyéskedj, pontosan tudod, hogy utálom azt a szennylapot Nem kell mindig, mindenről tudnod, Potter Aztán ne szúrd el! A házasságomat tettem kockára pár vacak papírért! |
| | | | Vas. Szept. 19, 2021 10:06 am | Ron Mióta vannak titkaid előttem, Weasley? Az a pár vacak papír jelenleg egyenlő az életemmel Majd megírom a vérengzés eredményét, az kéne még, hogy mindennek a tetejében azt is lássa, hogy veled beszélek. Szoríts nekem |
| | | | Vas. Szept. 19, 2021 11:09 am | Harry Minden házasságban vannak titkok, Potter De amilyen szarul hazudsz, nem sok jót jósolok magunknak... |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 133 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 133 vendég |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|