Te vagy a napfény emberbőrben. Mindig vidám vagy, mindenkihez van egy kedves szavad, letörölhetetlen a kedves mosoly az arcodról. Az emberek egyszerűen szeretnek a közeledben lenni, mert te azon kevesek közé tartozol, akik a legnagyobb sötétségben is képesek meglátni a legapróbb fényt is. Te vagy a húgod, Isabella legnagyobb hőse, a jelenlétedben a legelvetemültebbek sem merik bántani a siketsége miatt. A családunkban te tanultad meg leghamarabb a jelnyelvet Isabella kedvéért, mert azt akartad, hogy igazi támasza lehess a húgodnak. Nagyapádnak, ha választania kéne egy unokát, aki biztosan nem nyeri el "a nagypapa kedvenc ifjú Lestrange-e" címet, az te lennél, amióta közölted az egész családdal, hogy mágikus cukrászdát akarsz nyitni az Abszol úton. Én sem igazán értem a jövőképedet, de támogatlak benne. És kár is lenne tagadni, tényleg eszméletlenül jól sütsz.
* * *
Minden mást rád bíznék, Leo a szívem csücske, úgyhogy remélem gyorsan gazdára lel a karakter. A roxforti házat válaszd ki te, a pb örülnék, ha maradna, de ha csak ezen múlik, akkor természetesen nyitott vagyok a változtatásra