Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Flint & Mulciber ~ what are you hiding, bro?

Anonymous

Flint & Mulciber ~ what are you hiding, bro? Empty
Vendég
Kedd Aug. 31, 2021 2:19 pm

Flint x Mulciber

minimum 16+ a beszédstílusa miatt

A faszomnak volt kedve vacsorázni a nagyteremben a sok kis suttyó gecivel, amikor fontosabb dolgom is akadt éppen. Példának okáért telefüstölni a kurva szobát, miközben folyamatosan azon járt az eszem, hogy leállítsam Medeát a faszba. Mert velem nem szórakozhatott csak úgy, így ki kellett találnom valamit arra, hogy jótékonyan figyelmeztessem arra a megállapodásra, amelyet a szüleink kötöttek. Ugyanis ő hozzám tartozott, senki máshoz, és nem tűrtem el azt a kurvás viselkedést, amelyet az iskolai falai közt letolt.
Talán már a hatodik cigarettát nyomtam el Black éjjeli szekrényén, mire valami használható ötlet jutott eszembe. Ugyanis bármennyire is szerette azt hinni a környezetem, hogy egy agyatlan kis csicska voltam, feltűnés nélkül manipuláltam az összes kis seggfejet.
A nyílt agressziót sem toltam látványosan, sokkal inkább a bandát bujtogattam fel arra, hogy faszságokat csináljanak. Ők pedig amilyen ostobák voltak, csinálták. Talán élvezték is, ahogy rászállhattak másokra, talán attól fostak, hogy kikotyogom az összes mocskos titkukat. Fingom se volt róla, ettől függetlenül pórázon tartottam mindet, mint engedelmes kutyákat. Egy szép napon talán a faterom is ráébred majd, hogy nem voltam olyan mihaszna, mint amilyennek hitt. Egy kurva jó színjáték része volt mindez, amelynek a másik oldalából most Medea kapott ízelítőt. Látványosan nem tetszett neki, nekem meg az nem tetszik, ahogy az összes többi kis buzerátor után szaladgált, konkrétan még azok után is, akikkel fel lehetett volna fűteni ezt a kikúrt kastélyt. Talán szólnom kellett volna neki, hogy kár a fáradtságért, de látni akartam, ahogy pofára esik a sok kis buzi miatt.
Megint felbasztam magam, de legalább vigasztalt a tény, hogy Stefan ráállítottam, így amikor én nem voltam jelen, akkor is hallottam ezt-azt róla. Meg aztán Franccal is javult nyáron annyit a viszonyom, hogy meséljen nekem pár dolgot.
Nyúltam a hetedik cigarettáért, de végül meggondoltam magam, feltápászkodtam Black ágyáról, majd a cuccaimat felnyalábolva bevonultam a fürdőhelyiségbe. Levágtam a törölközőmet és az alsónadrágomat, elvégre ma már nem terveztem elhagyni a szobát, majd lekerültek a ruháim is, és beléptem a zuhany alá.
Folyamatosan azon gondolkoztam, hogy miként fogom szabotálni Medea kis udvarlóit, és miként fogom becsicskítani az összes kis gecit, aki a közelébe merészelt menni a nőmnek. Mert akár elfogadta, akár nem, de így döntöttek. Ezt a döntést nem fogja megváltoztatni.
Jól esett a forró víz, segített kitisztítani a fejemet, közben pedig megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy miként fogok cselekedni.
Talán negyedóra múlva már alsónadrágban, a vállamra terített törölközővel téptem fel a szobába vezető ajtót. Arra azonban egyáltalán nem számítottam, hogy az unokatestvéremet is ott találom majd holmi papírok fölé görnyedve.
Felvontam a szemöldökömet, ugyanis fingom se volt arról, hogy Rafe kinek írogathatott, és egyáltalán mit keresett itt ebben az időpontban, amikor mindenki más még odafent tömte a pofáját.
− Remélem, valami jó nőnek írsz ilyen serényen – szólaltam meg, hiszen nem vett észre, így lemaradt a hatásos belépőmről. Közben pedig azon merengtem, hogy vajon mit nem tudtam még róla. Egy hanyag mozdulattal Rafe ágyára dobtam a vizes törölközőt, majd lehuppantam a takarójára. Szerettem kihasználni és birtokba venni az egész szobát, csak hogy érezzék a törődésemet. Végre nem volt itt Lestrange, hogy ugasson, az öccsének meg annyi tekintélye volt, mint az új gyerek segglyukának.
− Ha jól néz ki, nekem is megadhatod a címét. Mirabellával dugni kezd unalmas lenni – dőltem hátra az ágyán. Tulajdonképpen Mirabellát már akkor le akartam koptatni, amikor megkezdődött a tanév, elvégre valóban kezdtem belefásulni a hülyeségeibe, de hát Medea úgy felkúrt, hogy végül a megtartása mellett döntöttem, amíg nem találok egy másikat, egy jobbat, egy dögösebbet.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: