Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Tanya x Judas - levél a docendo wc-jéről.

Anonymous

Tanya x Judas - levél a docendo wc-jéről. Empty
Vendég
Hétf. Aug. 30, 2021 1:39 am

Roxfort, Griffendél klubhelyiség, valamikor szeptember, 2021

A letter to my better half

Kedves Tanya!

Idejét sem tudom már, hogy mikor találkoztunk utoljára. Tudom, hogy egy méretes nagy pöcsnek fogsz gondolni, mert ezer éve nem jelentkeztem. Vagyis, nem is jelentkeztem, mióta utoljára láttuk egymást. Fogalmam sincs, hogy merre volt a címed. Vagy én adtam meg neked az enyémet? A fene sem tudja már, de nem is ez a lényeg.
Hosszú idő óta ez az első olyan év, amikor nem vagy már ott körülöttem / mellettem és megmondom őszintén, hogy nagyon nehéz hozzászokni ahhoz, hogy nincs ott egy olyan ember, aki az esetek nagy részében az én józan eszem, a fölöttem ítélő hang. Hiányzik a legjobb barátom.

De amúgy nem akarok nyálas idióta lenni. Egész király szak a dramaturgia egyébként, nagyon sok hasznos dolgot tanulunk. A szaktársaim is nagyon jófejek, a tanárok egyébként kedvesek és segítőkészek és egyáltalán nem éreztetik azt, hogy máshogy tekintenének rám, pont azért mert megbuktam volna, vagy ilyesmi,
A szaktársak is amúgy nagyon jófejek, csak úgy érzem, hogy némelyiknél a hírem megelőzött, mert napjában kétszer mondják azt, hogy „hé Jesus. […] basszus, te nem is ő vagy. Ja, őt keresem, te seggfej vagy, téged nem foglak soha keresni.” Ja, hát igen. Azt hiszem az én formám ilyen. A nők is szépek egyébként, de azt hiszem, hogy most már végre elmondhatom, hogy nem azért nem érdekelnek, mert megszállottja lennék Traversnek. Azok az idők már elmúltak, és különben is tartozni fog nekem egy randival. Vagy lóg nekem, azt hiszem ez jobb szó rá.

Remélem egyébként te tök jól vagy és nagy unalmadban azt se tudod, mihez kezdj magaddal. Ja, meg azt is, hogy most már rájöttél, hogy nélkülem nagyon nem igazi a kviddics meccsek közvetítése. Eléggé sajnálom, hogy éppen most nem vagyok ott, legalább feldobnám az unalmas napjaid.
Kezd olyan lenni ez, mint egy elcseszett szerelmes levél, ha lenne most lelkem, biztos lehánynám a pergament, de akkor valószínűleg átnyúlna rajta a kezed és egy akkorát lebasznál, hogy Jesus ágya adná a másikat.

Igen, ezzel a hatökörrel vagyok egy szobában és a múltkor megszólt, hogy „eléggé poros a polcod”. Rendmániás barom, ha két miliméterrel odébb raksz valamit, egyből sipítozik. Mandragórává fogom változtatni, ha nem hagyja abba. De ha még nem lenne ez elég, Corner valamelyik nap erre járt és JESUSNAK ADOTT IGAZAT! A murmánc fonjon a hereszőreikből kötelet, de tényleg.
Vigyázz nagyon magadra, nem venném a lelkemre, ha bármi bajod esne.
Mondanám, hogy öleld meg Traverst a nevemben, de fogalmam sincs mi a helyzet. – Ki fogom fejteni, csak ahhoz innom kell. Vagyis kéne.

Ölel (fúj), Madden.

Utóirat: a baglyom egy perverz idióta, vigyázz, ne dekkoljon ott, amikor zuhanyozni mész, mert megles.
Utóírat 2: a wc-n egész értelmes dolgokat költhet az ember. Már ha érted, mire gondolok. Vagy kotlik. Azért nem mindegy.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Tanya x Judas - levél a docendo wc-jéről. Empty
Vendég
Hétf. Aug. 30, 2021 2:02 am

Docendo Discimus Mágusakadémia, Judas Madden retekkel teli szobája, valamikor szeptember, 2021

A letter to my worse half

A kedvenc Maddenem részére!

Valóban, ezer éve nem láttam attól a bagószagtól bűzlő fejedet, de erről kivételesen nem te tehetsz. Te adtad meg a címedet, azonban sajnos jól elkeveredett valahová, pedig hidd el, az egész házat feltúrtam utána, miután nyáron kipateroltam az egykori mardekáros kviddics-csapatot a birtokunkról.

Te is hiányzol nekem, de kérlek, ne legyél ennyire nyálas, mert a végén még kénytelen leszek a leveledet átadni Myrtle-nek, mert ha engem nem is, de őt biztosan meghatnák ezek az érzelemtől túlfűtött sorok. Nem ittál már megint, ugye?

Kérlek, ne csinálj semmi hülyeséget, mert valóban nem vagyok ott, hogy kirángassalak a szarból, vagy azt mondjam: „Judy elég volt.” Remélem, azért a drága testvéred, vagy Clyde figyel a bolond fejedre, bár képzelem, hogy mit leműveltek az akadémián… Talán jobb is, ha nem vagyok ott, mert így nem kaphatok agyérgörcsöt, amúgy meg a mostani csapat gondoskodik arról, hogy egy balhémentes percem ne legyen.

Amúgy szerintem a dramaturgia szaktól elgurult a gyógyszered, de azért szeretlek, és örülök, hogy ha jó helyed van ott. Mondjuk, amúgy várhattad volna, hogy pár ember így fog rád reagálni, nem véletlenül koptattam a számat két évig a viselkedéseddel kapcsolatban. De végül csak összeszedted magad, szóval rohadtul büszke vagyok rád, bár igazán megbukhattál volna még egy évet, mert még mindig nem tudom ki fogja átvenni a kommentátori helyedet, de tuti nem lesz olyan, mint veled volt.

A randiddal kapcsolatos problémáidat Floraval beszéld meg, de ha nagyon szeretnéd, akkor megemlíthetem neki… De csak ha jól viselkedsz.

Ó, drága Mads! Ne hidd, hogy unatkoznék. Amint kitetted a lábadat jött a helyedre egy olasz srác, aki már most az idegeimen táncol, mert olyan balhés, hogy Franklinnel ketten sem bírjuk visszafogni. Azt hiszem, ő vette fel azt a szerepet, amit annak idején te töltöttél be, amikor állandóan kiabáltam veled. Persze James és Franklin is hozzák a szokásos formájukat, Frankie azon szörnyülködik, hogy James meg Rheia nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak, de legalább már lehiggadt a gyerek, és nem olyan idegbeteg, mint tavaly volt. Florával egyébként tök jól elszórakozunk rajtuk, Larsszal pedig továbbra is Lockhart-felolvasó esteket szoktam tartani, tudod, amiket te is annyira szerettél…

Szóval, az élet az zajlik körülöttem, de határozottan érezhető a hiányod, és nincs kit leteremtenem azért, mert csukott ablaknál akarna cigizni, vagy éppen nem tudok kivel kviddicses poénokon agyalni, amiket majd később a kommentálásba beépíthetünk. Szóval, ja, nyálas leszek, de tényleg a kavalkádból nagyon is hiányzik a hülye fejed.

Ha pedig ez egy szerelmes levél lenne a részedről, akkor higgy nekem, én is sugárba lehánynám, mert nem bírom a túlzott csöpögést. Jesus ágya pedig nem tudná felfogni azt az ütést, amit rád mérnék.
Egyébként meg nem tudom mit panaszkodsz, nem te vagy összezárva Millerrel meg Malfoyjal, szóval egy szavad sem lehet. De ha Jezy nem fogja be a száját, akkor eskü megtanítom neked apám némító átkát. Amúgy meg a mandragórával szarabbul járnál, ha tényleg arra jutsz, hogy átváltoztatod, akkor gondoskodj fülvédőről is!

Cornerrel egyébként mi van? Szokatlan az is, hogy nem látom, ahogy riszálja a dagadt macskaseggét. A figyelő tekintetek nélkül kevésbé borsódzik a hátam, amikor végigsétálok a folyosón.

Ne aggódj, mindig vigyázok magamra, de ha így folytatod, akkor esküszöm, hogy tényleg nem lesz lelked!
Nem tudom, hogy mi a helyzet, mert Flora még nem beszélt róla, de igazán felvilágosíthatnál. Mindenképpen megölelem majd, max nem mondom el neki, hogy a nevedben teszem azt.
És mondtam már, hogy ne piálj annyit!

Nem mondom, hogy öllek, mert az gusztustalan, Tats.

Utóirat: Kibaszom a baglyodat legközelebb az ablakon, bár ezúttal nem engem kukkolt, szóval nem izgat annyira.
Utóirat 2: Nem tudom, hogy mit költesz, vagy kotlasz ott, de légyszi ne baziliszkusz legyen belőle, mert az már lejárt lemez.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: