Lilou & René ~ my sister's roommate is my new girlfriend
Vendég
Pént. Aug. 27, 2021 1:44 am
Vendég
Pént. Aug. 27, 2021 3:13 am
René & Lilou
Ne is álmodj róla
Néha soknak kéne lennie, úgy mindennek. A korai kelések, a folyamatos edzés, az étrendbeosztás, a tökéletes tökéletesítése. Tényleg, Pippának már évekkel ezelőtt ki kellett volna tekernie a nyakamat a hajnali ébresztőim miatt, és gyanítom, csak azért nem tette meg, mert ennyi idő alatt már immunissá vált a hangjára, és egyszerűen átaludja. Az a helyzet viszont, képtelen vagy úgy igazán besokallni tőle akkor, ha ez az életelemed—a drogod, a vized, a levegőd, a minden másod. Persze, olyan egyszerű jó hangosan nyavalyogni róla, szemet forgatni, és morogni az új edzéstervekre, a túlórákra, szenvedni az izomlázaktól, vagy hisztizni, mert túlhajtottad magad önhibából; de mindez természetesen semmit sem jelent, ha mindenki a környezetedben tökéletesen tudja, hogy egy pillanatra sem változtatnál rajta semmit. Most is egy ilyen nap volt. A nap szokásosnál hamarabb jött fel, és döntött úgy, hogy rohadék lesz, így délelőtt tízre már patakokban folyt rólam a víz a saját edzésem, majd a csapatos bemelegítés összessége után. Koradélután barátságos mérkőzésünk lesz egy nevetlen csapat ellen, akik persze mindenható isteneiknek köszönhetik ezt a megtiszteltetést, és fogalmam sincs, kit kellett megpippantania melyik edzőnek azért, hogy ez megtörténjen, de a menedzsment ezt mondta, szóval ez lett. Olyan hamar vége lett a meccsnek, hogy még ünnepelni sem mentünk el utána, egyszerűen nem érte meg. Az ellenfél pedig még jól is járt így, ha elértük volna a 300 pontos fölényt is ennyi idő alatt, na, az máz igazán gáz lett volna, 280-al összességében szépen megúszták. – Pip, ajánlom, hogy itthon legyél! Rinyálnom kell arról, hogy az ellenfelünk kviddicsnek nevezte azt, amit csinált – lépek be a londoni lakásba egy színpadias felkiáltással, ám válasz helyett csakis mocorgást hallok, ahogy beljebb sétálok. Ismerős csörtetéssel parádézik oda hozzám kedvenc röffenős haverom, akit, ahogy felugrik hozzám, hogy köszöntsön, azonnal karba is kapok, hónom alá fogva, ahogy levágom edzőcuccomat a folyosó közepére. Igazából, ha kaptam volna egy pillanatot, elég egyszerűen összerakhattam volna a képet. Hisz tökéletesen tudom Pippa családi hátterét, testvérek számát na meg létezését – tényleg, hamarabb felejteném el a saját öcsém nevét, de az nem az én hibám! Kellett ennyi gyereket szülniük apáéknak –, de valahogy a hirtelen feltűnő hajrengeteg, az őrülten rángatózó szemöldök és a legmagasabb mélynek szánt hang, amit valaha hallottam között, nos, nem igazán jutottam elég levegőhöz a gondolkodásra. Szemöldököm persze azonnal felszaladt a homlokom tetejére, ahogy visszaléptem egy lépést, majd pislogás után ismét szemügyre vettem az előttem kibontakozó jelenetet – a srác éppen szisszentve felkapta a kezét –, csak hogy biztosra menjek hogy de tényleg abszolúte tuti, hogy nem hallucinálók, egy picit se. – Fizetek azért, hogy soha többé ne csináld azt a kezeddel és a hajaddal, amit az előbb csináltál – nyögöm ki a szavakat még mindig kábulatban, ahogy a szemeim végigsiklanak a romokban hagyott konyhán. Na, valamikor pont ezután, a reflexreakció kiadása következtében végre sikeresen beindultak az agykerekeim, és összevonva a szemöldökömet oldalra biccentettem a fejem, félig kérdőn, félig kérlelve ejtve ki a szavakat. – Mondd, hogy Pippa öccse vagy, nem akarok ismét stalkerfeljelentést tenni – mondtam, undorodva ráncolva az orromat, ahogy eszembe jutott, hogy az legutóbb is mennyi papírmunkával járt.
506 ropogós szó
Vendég
Vas. Aug. 29, 2021 12:13 am
Vendég
Pént. Szept. 24, 2021 7:34 pm
René & Lilou
Ne is álmodj róla
Oké, azt azért meg kell hagyni, hogy ha valaki, akkor én hozzá vagyok szokva a csavaros fordulatokhoz, visszavágásokhoz, amiknek semmi értelme nincs, de mivel elég magabiztosan mondtam, így sikerült megnyernem a veszekedést természetesen, vagy épp négy agyament testvérhez is – de még így is kellett egy pillanat, hogy összeszedjem magam a srác reakcióit hallva. – Pontosan annyit, amennyibe a károk megjavítása kerül – forgattam meg a szemeimet körülnézve a konyhában. Szekrények kinyitva, zacskók szétdobálva, törött bögre darabjai szanaszét. – Ekkora balhét még Dömper se csinál, ha kaja kell neki – jegyzem meg a malac egy becenevét használva a millióból. Igazából csoda lenne, ha akármire is hallgatna, mert hívtuk már mindennek is, de ez már nem az én gondom. – Hja, biztos vagyok benne, hogy hosszú lenne az a karriered, a Roxfortból igazán egyszerű valaki mást követni az ország másik felében. Közelebb léptem a konyhába, pálcám farzsebemből előkerülve csúszott a tenyerembe, hogy rendbe rakjam a konyhát, mielőtt Pippa ideérne. Persze, bőven itt hagyhattam volna a srácot a bajban, mit bánom én, de aztán meg hallgathatnám az ajtómon keresztül is a szónoklatot, amihez meg egy pillanatra sem fűlött a fogam. Szóval, a szemét ki a kukába, Reparo a pohárra, a konyharuha elreptetve a helyére, hogy véletlenül se jusson eszébe a másiknak véres kezét beledörgölnie, mert azt már nehezebb lenne kiszedni belőle. – Na add a kezed – nyújtottam ki sajátomat, hogy megfogjam az övét. Persze, a gyógyítás egy pillanatra sem az erősségem, és nem is szoktam zavartatni magam, hogy megpróbáljam eltüntetni kviddicses sérüléseimet, de egy apró vágás azért még nekem sem okozhat problémát. – Mit szeretnél enni? – kérdeztem közben, legalább azért, hogy a csend se álljon be közben, meg egyébként lassan amúgy is szerválnom kellett volna valamit magamnak is, két legyet egycsapásra, na.