| Hétf. Aug. 23, 2021 1:52 am | "A sors néha olyan útra lök, amelyre magunktól nem lépnénk." Nem: nő Kor: 16 év Vér: aranyvérű Születési hely: Denver közelében, Colorado állam USA Iskola/ház: Ilvermorny Beosztás kérek Munka: Diák prefektus. Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Cédruscsonttollú Pálca: Cédrus, White River Monster szálka, 11 inch Amit szeretnek bennem Pozitív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Amit te magad a jó tulajdonságaid közé sorolsz, vagy esetleg amit mások értékelnek benned. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Kedves, Grace! Találtam egy verset egy mugli költőtől, amely leírja a te szépségedet is. Mikor először tűnt elém, drága volt, mint egy tünemény, kit azért küldött életem, hogy egy perc dísze ő legyen. Szeme mint alkony csillaga; s az alkony hozzá a haja: csak ennyi benne az, ami nem májusi és hajnali. Vidám kép, édes könnyűség: meglep, megállít és kísért.
De többször látva: látomány volt ő, és mégis földi lány. Lépése szűzi és szabad. Házias minden mozdulat. Alakja nyájas, tiszta fény. Nyomában emlék és remény kelt: mivel ő sem állt a szív mindennapi és primitív éhei, kis búk, örömök, csók, könny, mosoly, vágy, gáncs fölött.
Azóta híven nézem őt, s lesem élete ütemét. lelket lélegző drága lény: útitárs a Halál felé. Szilárd ész, gyengéd akarat, szívós erő halk báj alatt. Valódi asszony, jó s igaz, intés, parancs, derű, vigasz. Asszony, és mégis valami fényt érzek, ami angyali... William Wordsworth Ilvermorny, 2020. szeptember 13. Imádattal: Tudod ki. megjegyzés.: nem tudom ki.Családom Édesapám Douglas Melvin Walker, aranyvérű Édesanyám Clothilde Giselle Plantier-Allard, aranyvérű Édouard Médard Plantier nagyapám, aki Hippolyte Ernest Plantier fia Dolorès Armelle Allard nagymamám, aki Léopold Allard lánya kapcsolatotok, stb. Testvéreim Bátyám, Batyám, Húgom Gyermekeim Lisa, fülesbagoly Mona, az árnyam. Apróságok Amortentia Kávé, fánk, kakaó, sütőtök, görögdinnye, banán, vörös száraz bor. Mumus Madár vagyok egy kalitkában. Edevis tükre Bejárni a világot és látni a világ hatalmas és apró csodáit egyaránt. Hobbim Az utazás és a kirándulás. Elveim Legyen meg az ideje a munkának és a játéknak is, tegyetek minden napot hasznossá és kellemessé, s bizonyítsátok be, hogy ismeritek az idő értékét, mert okosan használjátok ki. Amit sosem tennék meg Nem szakítanék és bántanék meg senkit sem a születésnapján, ahogy azt velem tették. Ami zavar Hogy a bátyámra, annyi lány diáktársam csorgatja a nyálát és hogy ezt előttem és a környezetembe csinálják. Emberek, akiknek nincsenek álmaik és mély vágyaik. Valentin nap. Büdös lehelet. Ami a legfontosabb az életemben Az álmaim és a vágyaim. Ami a legkevésbé fontos számomra Az, hogy milyen jóslatot őriznek rólam az Angol Mágiaügyi Minisztériumban. Amire büszke vagyok 1. A megvalósult apró álmaimra. 2. Anyámra. 3. Prefektusi kinevezésemre. Ha valamit megváltoztathatnék 1. Bátyám, nem lenne tanár. 2. Nem az Ilvermornyban tanulnék. 3. Apám nem lenne ennyire gáz apa. Így képzelem a jövõmet A bakancslistámat teljesítem. Egyéb Titkon sötétmágus vagyok.
|
|